9-mines-epeisodio-248-bkyklos


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 248 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 248

Η Θεανώ αφήνει μήνυμα στους άντρες της πως δε θα τους δώσει τα υπόλοιπα χρήματα. Η Νεφέλη που την ακούει απορεί. Η Μάρθα καλεί επανειλημμένα τον Πέτρο στο τηλέφωνο, αλλά εκείνος αποφεύγει να της μιλήσει. Ο Σερέτης ακούει τον Οδυσσέα να λέει στη Δάφνη και τον Αντρέα πως θέλει να τους βοηθήσει και θα πιέσει τον εαυτό του να θυμηθεί κάτι για το στικάκι. Ο Στέφανος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο. Την ίδια στιγμή, εκείνος λογοφέρνει έντονα με τον Χρήστο, αφού πιστεύει πως υπομονεύει τις μεθόδους της Σοφίας απέναντί του επειδή ζηλεύει τη σχέση τους.

 Η Κρίστη καλεί τον Κίμωνα στο skype κι όταν διαπιστώνει πως εκείνος έχει γυρίσει στην Κύπρο, ξαφνιάζεται. Η Άννα ετοιμάζεται για βόλτα με τον Φαίδωνα, όταν έρχεται ο Δήμος. Ο Κυριάκος δίνει στην Εύα τα στοιχεία για τον Πέτρο, και της ζητάει να του βρει άλλοθι για το βράδυ της εξαφάνισης της Μαρίνας. Εκείνη δεσμεύεται, ενώ στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Νικήτα λέγοντας πως πρέπει να αποσπάσει από τον Πέτρο 500.000 ευρώ. Η ένταση ανάμεσα στον Μάνο και τον Χρήστο κορυφώνεται και ο Μάνος λέει πως δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Ο Πέτρος χτυπάει την πόρτα της Μάρθας, αλλά εκείνη δεν του ανοίγει. Ο Μάνος σπεύδει στον χώρο του Στέφανου για να δει τι συμβαίνει στην Έλσα. 

Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα και του ζητάει το λόγο που την αποφεύγει. Όταν καταλαβαίνει πως ο Κίμωνας είναι ερωτευμένος μαζί της προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της πως δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό από τη δική της πλευρά. Παράλληλα, και η Ηρώ συνειδητοποιεί πως τρέφει πραγματικά αισθήματα για τον Άλκη. Η Δάφνη καταλαβαίνει πως ο Αντρέας δεν είναι έτοιμος να αναλάβει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Οδυσσέα. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν έρχεται η γυναίκα από την Πρόνοια και διαπιστώνει την ένταση ανάμεσά τους. 

Ούτε ο Μάνος καταφέρνει να συνεφέρει την Έλσα από το σοκ της πιθανής απώλειας της Μαρίνας, και ζητάει τη βοήθεια της Μάρθας. Ο Χρήστος ζητάει το λόγο από τη Σοφία που έβαλε λόγια στον Μάνο, και της λέει πως δε θα ησυχάσει μέχρι να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά της. Η Σοφία κλονίζεται καθώς βλέπει πως ο Χρήστος επιμένει να της χαλάει τα σχέδια. Η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα της Πρόνοιας πως είναι κατάλληλοι για γονείς του Οδυσσέα, λέγοντας ακόμα πως είναι έτοιμη να απέχει από τη δουλειά της για να τον φροντίζει. 

Ο Αντρέας που δεν μπορεί να διαχειριστεί το πάθος της, εκνευρίζεται και φεύγει, ενώ ο μικρός παρακολουθεί τη σκηνή με κομμένη την ανάσα. Ο Μάνος πείθει την Έλσα να πάνε στη Μάρθα. Ο Δήμος μιλάει στην Άννα για τα αισθήματα που του έχει ξυπνήσει. Εκείνη κολακεύεται, αλλά το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Δήμος κι έχει σχέση με το παρελθόν του κατά την παιδική του ηλικία, είναι γι’ αυτήν ανεξερεύνητο. Η Σύλβια ενθουσιάζεται με την Κρίστη που της ζητάει να τη συνοδεύσει στη συνέντευξή της, αφού βλέπει πως αρχίζει να της γίνεται πολύτιμη. 

Η Δάφνη μιλάει στη γυναίκα από την Πρόνοια για τα δικά της παιδικά χρόνια που τα έζησε χωρίς τη μητέρα της, προκαλώντας τη συμπάθειά της. Ο Κυριάκος ρωτάει την Εύα αν κατέθεσε στην αστυνομία. Εκείνη τον ξεγελάει, αφού μέσα της έχει αποφασίσει να τον αφήσει να σαπίσει στη φυλακή για το κακό που έκανε στην αδερφή της. Η Μάρθα προσπαθεί να γλυκάνει τον πόνο της Έλσας. Η Σοφία στέλνει μήνυμα στον Μάνο πως δεν μπορεί να είναι άλλο γιατρός του και καλύτερα να μην ξανασυναντηθούν.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 249 - 250 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top