9-mines-epeisodio-250-251-bkyklos


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 250-251 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 250

Ο Μάνος εκφράζει στη Μάρθα την οργή του που δεν κατάφερε να σκοτώσει ο ίδιος τον Κυριάκο όταν μπορούσε, πριν προλάβει εκείνος να τους γεμίσει με τον πόνο της εξαφάνισης της Μαρίνας. Η Θεανώ που διαβάζει την είδηση του θανάτου του Κυριάκου πείθει τη Σοφία πως εκείνος τη σκότωσε τελικά. Η Δάφνη ζητάει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του Κυριάκου. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Δημήτρη για να μάθε τη σχέση του Αντρέα με την Ντέμη. 

Ο Αντρέας εκφράζει στον Πέτρο τη βεβαιότητά του πως η Red Swan συνεχίζει τη δράση της και μετά από τον θάνατο του Βίκτωρα, και την πεποίθησή του πως ο Αλεξιάδης δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή. Ο Δημήτρης απορεί με τη Δάφνη που δεν εμπιστεύτηκε τον Αντρέα στο θέμα της Ντέμης και ζητάει πληροφορίες από εκείνον. Η Δάφνη τον αντικρούει, και οι δυο τους καταλήγουν ξανά σε ρήξη. Ο Στέφανος ενημερώνει την Κρίστη για τον θάνατο του Κυριάκου. Ο Άλκης είναι φτιαγμένος από την κοκαΐνη με αποτέλεσμα να διώξει κακήν κακώς τον δημοσιογράφο που έρχεται για να του πάρει μία προγραμματισμένη συνέντευξη. Η Ηρώ σοκάρεται με τη συμπεριφορά του Άλκη, που είναι βέβαιο πως θα μαθευτεί σε όλα τα Μέσα και θα κάνει κακό στην εικόνα του. Ο Μάνος επικοινωνεί με τη Σοφία και της ζητάει να βρεθούν. 

Η Νεφέλη που ακούει παραξενεύεται που η μητέρα της διατηρεί τόσο στενή σχέση με ασθενή της και αντιδράει. Η Κρίστη φεύγει με τον Στέφανο για να σταθεί στην Έλσα, ενώ η Σύλβια που μένει πίσω, κυριεύεται από έντονη ζήλια και οργή. Ο Σερέτης δίνει στη Δάφνη ένα δώρο για τον Οδυσσέα σαν συγνώμη για τη συμπεριφορά του απέναντί του. Η Δάφνη κάμπτεται και του ζητάει να μεσολαβήσει ώστε να κριθούν κατάλληλοι για την υιοθεσία του παιδιού. Ο Σερέτης δεσμεύεται να το κάνει. Η Μάρθα παραξενεύεται με την επιμονή της Εύας να βλέπει εκείνη και τον Πέτρο σαν το τέλειο ζευγάρι. Η Έλσα αφήνεται στην αγκαλιά της Κρίστης και θρηνεί για τη μητέρα της, εκφράζοντας το μίσος της για τον Κυριάκο. Ο Μάνος βρίσκει παρηγοριά στην παρέα της Σοφίας. Η Δάφνη διασχίζει αφηρημένη τον δρόμο για το σπίτι της Μάρθας, όταν ένα φορτηγό έρχεται κατά πάνω της. Την ίδια στιγμή, η Εύα που μόλις βγαίνει από τη Μάρθα, ορμάει πάνω στη Δάφνη και τη σώζει, ενώ η ίδια τραυματίζεται. 

Ο Αντρέας μοιράζεται και με τον Σερέτη τις σκέψεις του για τη Red Swan και τις συνθήκες θανάτου του Βίκτωρα, κι εκείνος δεσμεύεται να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα. Ο Κίμωνας φτάνει στο σπίτι της Κρίστης για να της δώσει τους στίχους που έγραψε, αλλά τη βλέπει αγκαλιασμένη με τον Άλκη και φεύγει απογοητευμένος. Ο Πέτρος φτάνει στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η Εύα, και συναντιέται με τη Μάρθα που του λέει την απόφασή της να συνεχίσουν τη σχέση τους κρυφά από όλους. Η Δάφνη ενημερώνεται για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής που δείχνουν πως ο Κυριάκος υπέστη έμφραγμα καθώς οδηγούσε. 

Τώρα, η σκέψη της ταυτίζεται με του Αντρέα, που δεν πιστεύει πως ο Κυριάκος αυτοκτόνησε από τις τύψεις που σκότωσε τη Μαρίνα, ενώ αντίθετα ίσως δεν ευθύνεται καν για την εξαφάνισή της. Η Νεφέλη ξεσπάει στη Σοφία για να τον Ραζή, και η Σοφία ζητάει τη βοήθεια της μητέρας της για να γυρίσει τη μικρή στην Αθήνα. Η Έλσα ενημερώνεται για τις συνθήκες θανάτου του Κυριάκου και η ελπίδα πως η μητέρα της ίσως ζει, αναπτερώνεται.

9 Μήνες Επεισόδιο 251

Η Μάρθα συμβουλεύει τη Δάφνη να πει στον Αντρέα για τη συνομιλία της με τον Δημήτρη σχετικά με την Ντέμη. Ο Άλκης τρελαίνεται όταν διαβάζει τίτλους με καθόλου κολακευτικά λόγια που αναφέρονται στη συμπεριφορά του απέναντι στον δημοσιογράφο, ενώ η Κρίστη προσπαθεί να τον κάνει να μη δίνει τόση σημασία. Η απογοήτευση που βίωσε ο Κίμωνας βλέποντας την Κρίστη αγκαλιά με τον Άλκη, ξυπνάει μέσα του μνήμες από σχέσεις του παρελθόντος. Η Θεανώ πιέζει τη Σοφία να ολοκληρώσει γρήγορα το σχέδιό της για την εξόντωση του Μάνου, καθώς πιστεύει πως θα τον ερωτευτεί. 

Την ίδια ώρα, ο Μάνος στέλνει μήνυμα στο κινητό της Σοφίας πως του έχει γίνει απαραίτητη και τη χρειάζεται κοντά του. Η Έλενα πηγαίνει στο νοσοκομείο για την Εύα, και βλέπει τον Πέτρο αγκαλιά με τη Μάρθα. Ο Αντρέας εξοργίζεται όταν η Δάφνη του λέει πως μίλησε με τον Δημήτρη για την Ντέμη. Ο Σερέτης απειλείται για το στικάκι και αποφασίζει να πιέσει ξανά τον Οδυσσέα. Η Έλενα ευχαριστεί την Εύα που έσωσε τη Δάφνη. Τώρα η Εύα αισθάνεται πως μπορεί να την έχει του χεριού της. Η Έλσα αποφασίζει να απομακρύνει από κοντά της τον Στέφανο και να ζήσει μόνη τη θλίψη της. Η Δάφνη μετανιώνει που μίλησε στον Αντρέα και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά εκείνος είναι άφαντος. Την ίδια ώρα, ο ίδιος δεν μπορεί να χωνέψει πως η Δάφνη εμπιστεύτηκε περισσότερο τον Δημήτρη από εκείνον. Μετά από τα δημοσιεύματα εναντίον του Άλκη, η δημοτικότητά του πέφτει ραγδαία. 

Η Κρίστη επισκέπτεται τον Δήμο και του ζητάει να μείνει μακριά από τη μητέρα της. Ο Στέφανος απογοητεύεται όταν η Έλσα του λέει πως δε θέλει να βλέπονται. Ο Μάνος σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί την ομοιότητα της Σοφίας με τη Μαρίνα. Ο Δήμος προτείνει στον Άλκη να δώσει συνέντευξη στο δικό του κανάλι, με σκοπό να αντιστραφεί το κλίμα κατά του. Η Κρίστη προβληματίζεται με τον Κίμωνα που δεν της έχει δώσει ακόμα τους στίχους για τη μουσική της. Την ίδια ώρα, εκείνος περιπλανάται χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί την ερωτική του απογοήτευση. Η Μάρθα λέει στην Εύα πως η αυτοθυσία της για να σώσει τη Δάφνη ίσως είναι μία νέα αρχή για τη σχέση των δυο τους. 

Ο Νικήτας απειλεί ξανά τον Πέτρο και του ζητάει ένα υπέρογκο ποσό για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο Δήμος ετοιμάζει μια έκπληξη στην Άννα. Ο Πέτρος αναρωτιέται από πού μπορεί να τα έχει βρει τα στοιχεία με τα οποία τον απειλεί. Ο Μάνος ζητάει από τη Σοφία να τον γνωρίσει με την κόρη της. Η Θεανώ μιλάει με τους άντρες της προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει γίνει τελικά με τη Μαρίνα. Η Έλσα ξεκαθαρίζει τα πράγματα της Μαρίνας και αποφασίζει ποια θα κρατήσει. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως αφού δεν τον εμπιστεύεται, δεν μπορούν να είναι μαζί. Η Δάφνη μένει σοκαρισμένη.


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 252 - 253 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top