9-mines-epeisodio-252-bkyklos


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 252 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 252

Ο Άλκης ετοιμάζεται για τη συνέντευξη που θα δώσει στο κανάλι του Δήμου, αλλά κυριαρχείται από άγχος. Η Κρίστη τον συμβουλεύει να είναι ειλικρινής με τους θεατές, για να κερδίσει ξανά τη συμπάθειά των ψηφοφόρων. Η Άννα ξαφνιάζεται με το δείπνο που έχει οργανώσει ο Δήμος στο σπίτι της. Ο Αντρέας παίρνει σήμα για μία καινούργια επιχείρηση trafficking και ετοιμάζεται να πάει στη Δίωξη. Ο Σερέτης που ακούει τη συνομιλία του με τη Δάφνη ‘παγώνει’ όταν ο Αντρέας λέει πως η δράση του κυκλώματος μοιάζει με της Red Swan. Ο Μάνος ξεπροβοδίζει τη Σοφία από το σπίτι του, την ίδια στιγμή που έρχεται ο Χρήστος και του ζητάει να μιλήσουν.

 Η Σοφία φεύγει τσιτωμένη που τον βρίσκει συνέχεια μπροστά της. Η Θεανώ ορκίζεται ενώπιον Θεού πως αν η Σοφία δε βγάλει σύντομα τον Ραζή από τη μέση, θα αναλάβει η ίδια. Ο Μάνος και ο Χρήστος λύνουν την παρεξήγηση και μένουν ξανά φίλοι. Η Δάφνη διαφωνεί με τον Αντρέα για τη στρατηγική του σχετικά με το νέο κύκλωμα. Ο Αντρέας αντιδράει έντονα και της απαγορεύει να εκφράζει τη γνώμη της μπροστά στους συναδέρφους τους. Η Κρίστη βοηθάει την Έλσα να ανανεώσει το σπίτι του Κυριάκου. Όταν η Έλσα της λέει πως χώρισε με τον Στέφανο τη συμβουλεύει να μη διώξει από κοντά της τους ανθρώπους που την αγαπάνε. Ο Δήμος προσπαθεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση της Άννας και της εκφράζει τον έρωτά του για εκείνη. Οι μνήμες όμως που έρχονται από την παιδική του ηλικία ξυπνάνε μέσα του έναν άγριο εαυτό, που την προβληματίζει. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να μη λάβει μέρος στην επιχείρηση του trafficking. 

Ο Σερέτης λέει στους άντρες του να αδειάσουν την αποθήκη και να μεταφέρουν αλλού τις γυναίκες, καθώς επίκειται επιχείρηση της Δίωξης στον χώρο που κρύβονται. Ο Διαμαντίδης συμβουλεύει τον Άλκη τώρα που θα αντιστραφεί ξανά το κλίμα υπέρ του να αφοσιωθεί αποκλειστικά με την οικογένειά του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την κρυφή του σχέση με την Ηρώ. Ο Χρήστος προτείνει στον Μάνο να κάνει μία συμβολική κηδεία στη Μαρίνα, και παράλληλα τον παρακαλεί να μη στηρίζεται τόσο πολύ στη Σοφία. Την ίδια ώρα, η Έλσα ευχαριστεί τη Σοφία που στέκεται στον πατέρα της κι εκείνη τη συμβουλεύει να φύγει για ένα διάστημα μέχρι να βρουν ξανά τις ισορροπίες τους.

 Η Έλσα ξαφνιάζεται με την πρότασή της. Η Ελπίδα περιμένει με αγωνία τον Φοίβο που θα έρθει για την πρώτη του συνεδρία με τη Μάρθα. Ο Άλκης ζητάει από την Ηρώ να του φέρει κι άλλη κοκαΐνη. Η Κρίστη συναντάει τυχαία τον Κίμωνα στο δρόμο και τον καλεί σπίτι της για να μιλήσουν. Η Θεανώ προτείνει στη Σοφία να πάρει με το μέρος της τον Χρήστο, ώστε να μη στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά της. Ο Μάνος αγοράζει στη Σοφία το ίδιο άρωμα που φορούσε η Μαρίνα. Ο Πέτρος εκφράζει στην Εύα τη δυσπιστία του για το κατά πόσο το ατύχημα που έγινε με τη Δάφνη ήταν τυχαίο. 

Η Μάρθα σοκάρεται όταν ο Φοίβος της λέει να σκοτώσει τον πατέρα του, καθώς θα είναι ο μόνος τρόπος για να βρει ο ίδιος τη λύτρωση στη ζωή του. Ο Σερέτης πηγαίνει στη Δίωξη και προσπαθεί να καθυστερήσει τον Αντρέα ώστε να προλάβουν οι δικοί του να φύγουν από τον χώρο. Ο Κίμωνας λέει στην Κρίστη πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Δήμος ψάχνει πληροφορίες για τον Φάνη Κωνσταντίνου, τον άντρα της Άννας. Ο Άλκης μπαίνει στο σπίτι και σοκάρεται όταν βλέπει τον Κίμωνα να φιλάει την Κρίστη.
 


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 253 - 254 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top