9-mines-epeisodio-255-bkyklos


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 255 Β Κύκλος - Βίντεο

 9 μήνες επεισόδιο 255

Η επιμονή του Σερέτη να κάνει τον Οδυσσέα να θυμηθεί, τον οδηγούν σε ακραίες σκέψεις για το παιδί. Η Δάφνη ξεσπάει στον Αντρέα που τίποτα δεν πηγαίνει καλά στη ζωή και τη σχέση τους, και ο Αντρέας λυγίζει. Οι δυο τους, μετά από καιρό, έρχονται πιο κοντά και ενωμένοι αποφασίζουν να παλέψουν για να κερδίσουν την επιμέλεια του Οδυσσέα.

 Η Έλσα διαβάζει το μήνυμα του Στέφανου και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Ο Άλκης πιέζει την Κρίστη να του πει γιατί χάλασε η συνεργασία της με τον Κίμωνα. Η Έλσα φτάνει στο φωτογραφικό εργαστήρι για να κάνει έκπληξη στον Στέφανο, αλλά τελικά εκείνη βρίσκεται προ εκπλήξεως καθώς τον βλέπει να φιλιέται με μία κοπέλα. Είναι παραμονή των εκλογών και ο Σερέτης καταστρώνει την απαγωγή του Οδυσσέα, καθώς η προσοχή της Αστυνομίας θα είναι στραμμένη εκεί, κι έτσι θα έχει μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων. 

Η Έλενα βρίσκει το όπλο του Πέτρου που εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι της Μάρθας. Η Έλενα του τηλεφωνεί και ακούει από το τηλέφωνο μουσική. Όταν στη συνέχεια καλεί και τη Μάρθα, ακούει την ίδια μουσική και προβληματίζεται. Η Σοφία κάνει τα πάντα για να μοιάσει στη Μαρίνα, γεγονός που σοκάρει τον Μάνο. Η Έλσα βρίσκεται σε αναμμένα καρφιά λόγω του Στέφανου, όταν ένα δεύτερο μυστηριώδες μήνυμα έρχεται στο κινητό της. Τα επικείμενα αποτελέσματα των εκλογών από τη μία και η επίδραση των ναρκωτικών ουσιών από την άλλη, κάνουν τον Άλκη τόσο νευρικό, ώστε να είναι σχεδόν έτοιμος να ξεσπάσει πάνω στον Φαίδωνα. Η Κρίστη τον βλέπει και φρικάρει. 

Ο έντονος καυγάς που ξεσπάει ανάμεσα στους δύο και η κουβέντα της Κρίστης πως ο Κίμωνας θα ήταν καλύτερος σύντροφος για εκείνη, οδηγούν τον Άλκη να χαστουκίσει τελικά την ίδια την Κρίστη, που μένει σοκαρισμένη. Ο Σερέτης ακούει τη Δάφνη και τον Αντρέα που κανονίζουν έξοδο για την επόμενη μέρα, οπότε το σχέδιό του για την απαγωγή του μικρού γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Η Κρίστη φεύγει από το σπίτι μαζί με τον Φαίδωνα και πηγαίνει στο πατρικό της. Η εμφάνιση της Σοφίας με το ίδιο φουστάνι που φορούσε και η Μαρίνα, κάνουν τον Μάνο ακόμα πιο επιρρεπή στο σατανικό σχέδιο της Σοφίας. Ξημερώνει η μέρα των εκλογών. 

Ο Σερέτης δείχνει το σχεδιάγραμμα από το χώρο απαγωγής στους άντρες του και ανακουφίζεται περισσότερο όταν μαθαίνει πως η Δάφνη δε θα είναι μαζί με τον Αντρέα και τον Οδυσσέα στο γήπεδο του μπάσκετ. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη την πραγματική του θέληση να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν την επιμέλεια του μικρού. Είναι η στιγμή που μετά από πολύ καιρό, οι δυο τους αισθάνονται πιο δεμένοι από ποτέ. Η Κρίστη βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Κίμωνα. Ο Μάνος παρασύρεται και εξιστορεί στη Σοφία όλη τη σχέση του με τη Μαρίνα. 

Ο Άλκης ξυπνάει μετανιωμένος για τη χτεσινή του συμπεριφορά και ψάχνει την Κρίστη. Την ίδια στιγμή, ο Κίμωνας της λέει πως θα την περιμένει όταν θα είναι έτοιμη να είναι μαζί του, γιατί τώρα είναι επηρεασμένη από την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Άλκη. Η Ελπίδα αντιδράει πολύ άσχημα που η Μάρθα δε συμμερίζεται τον έρωτά της για τον Φοίβο. Ο Μάνος και η Σοφία ανοίγουν την καρδιά τους ο ένας στον άλλον, ενώ η Έλσα είναι έτοιμη να φύγει. Ο Οδυσσέας βλέπει εφιάλτη την ύπνωση που του έκανε η ψυχολόγος, και παραμιλάει. Η Δάφνη που τον ακούει προβληματίζεται.
 


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 256 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top