9-mines-epeisodio-256-257-bkyklos-video


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 256-257 Β Κύκλος - Βίντεο

 9 μήνες επεισόδιο 256

Η Έλενα λέει στον Πέτρο πως θα έφτανε σε ακραίες καταστάσεις εάν επρόκειτο να τον χάσει, όπως έκανε η Εύα. Ο Πέτρος ταράζεται, όχι επειδή πιστεύει πως ο ψυχικός κόσμος της Έλενας έχει διαταραχτεί, αλλά κυρίως επειδή βλέπει πόσο επηρεάζεται η Έλενα από τη συναναστροφή της με την Εύα. Η Ελπίδα κρύβει το μυστικό της από τη Μάρθα, και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να φύγει από το σπίτι. 
Η Κρίστη γυρίζει στο σπίτι. Ο Άλκης της εκφράζει τη λύπη του για τον τσακωμό τους. Ο Μάνος έχει πιει πια αρκετά και βλέπει ξεκάθαρα τη Σοφία σαν τη Μαρίνα, και παρασύρεται μαζί της ερωτικά. Η Έλσα μπαίνει στο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο. Η Δάφνη λέει στον Αντρέα για τον εφιάλτη του Οδυσσέα. Την ίδια ώρα ο μικρός είναι έτοιμος να παίξει τον…αγώνα της ζωής του μαζί με τον Αντρέα στο γήπεδο, χωρίς την παρουσία της Δάφνης. 
Ο Άλκης πανικοβάλλεται στην προοπτική η Κρίστη να μην τον συνοδεύσει στο εκλογικό κέντρο και δώσει τροφή στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους. Η Ηρώ τον πιέζει να αντιστρέψει το κλίμα και να την πιέσει να πάει μαζί του. Την ίδια ώρα, η Άννα συμβουλεύει την κόρη της να χωρίσει από τον Άλκη. Η Ελπίδα αφήνει σημείωμα στη Μάρθα ότι βγαίνει για λίγο έξω. Ο Μάνος ξυπνάει νηφάλιος στο πλευρό της Σοφίας και νιώθει γοητευμένος από εκείνη. Η Έλσα φτάνει στην Αθήνα, έξω από ένα νεοκλασικό κτήριο. 
Η Κρίστη αποφασίζει να συνοδεύσει τον Άλκη στο εκλογικό κέντρο, αναπτερώνοντας το ηθικό του. Ο Αντρέας φτάνει στο γήπεδο με τον Οδυσσέα και ο Σερέτης δίνει σήμα στους άντρες τους. Ο Πέτρος εκφράζει στη Δάφνη την ανησυχία του για τα ζωώδη ένστικτα που του βγάζει η Έλενα, αλλά εκείνη τον καθησυχάζει πως δεν είναι ικανή να κάνει κάποιο κακό. 

Η Έλσα αντικρίζει τη Μαρίνα, τρέμοντας από συγκίνηση. Η Κρίστη στέκεται στο πλευρό του Άλκη, δίνοντας σε όλους την εντύπωση πως είναι το τέλειο ζευγάρι. Η Έλσα ακούει με κομμένη την ανάσα τη Μαρίνα που της εξιστορεί τις συνθήκες φυγής της που την οδήγησαν να κρύβεται στην Ελλάδα και σοκάρεται όταν της λέει πως η Σοφία πήγε να τη σκοτώσει.

 Οι άντρες του Σερέτη είναι έτοιμοι για την απαγωγή του Οδυσσέα. Η Ελπίδα τη στήνει έξω από το σπίτι του Φοίβου και τον περιμένει να βγει. Ο Άλκης γυρίζει σκοτεινιασμένος στο γραφείο του καθώς βλέπει πως έχασε το παιχνίδι με την Κρίστη. Η Ηρώ από την άλλη, του εκφράζει για πρώτη φορά τον έρωτά της για εκείνον. 
Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως αποφάσισε να τους αφήσει να πιστεύουν πως έχει πεθάνει, γιατί ήθελε να απομονωθεί και να τα βρει με τον εαυτό της. Η επιχείρηση της απαγωγής του Οδυσσέα βρίσκεται σε εξέλιξη, όταν στο χώρο φτάνει και η Δάφνη. Η Μάρθα πανικοβάλλεται με την Ελπίδα που λείπει και τηλεφωνεί στον Δήμο. 
Ο Μάνος κάμπτεται από την τρυφερότητα που του δείχνει η Σοφία και αποφασίζει να κάνουν μικρά βήματα για τη σχέση τους. Οι άντρες του Σερέτη δεν καταφέρνουν να απαγάγουν τελικά τον Οδυσσέα και φεύγουν από τον χώρο, αφήνοντας όμως πίσω τους σοβαρά τραυματισμένο τον Αντρέα.9 Μήνες Επεισόδια 257

Η Έλσα αντιδράει έντονα με την επιμονή της Μαρίνας να μην πει σε κανέναν πως είναι ζωντανή. Ο Οδυσσέας εκφράζει στη Δάφνη τις τύψεις του για τον τραυματισμό του Αντρέα και άθελά του αναφέρεται στον Σερέτη. Υποψίες μπαίνουν στο μυαλό της Δάφνης, που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κρισιμότητα της κατάστασης. 

Την ίδια ώρα, ο Σερέτης εξοργίζεται με τους άντρες του που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την απαγωγή, ξέροντας πως τώρα παίζει και ο ίδιος τη ζωή του κορώνα-γράμματα με το κύκλωμα που ψάχνει για το στικάκι. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν το Κόμμα του Άλκη να προηγείται. Διαμαντίδης, Άλκης και Ηρώ πανηγυρίζουν προκαταβολικά για την επιτυχία τους και ονειρεύονται τη στιγμή που ο Άλκης θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Η Κρίστη από την άλλη παλεύει με τα συναισθήματά της, αφού βλέπει πως η σχέση της με τον Άλκη έχει πάρει τη χειρότερη τροπή. Η Ελπίδα απολαμβάνει τη βόλτα της με τον Φοίβο, νιώθοντας την καρδιά της να χτυπά ερωτευμένα. Η Δάφνη ταράζεται με την εμφάνιση του Σερέτη στο νοσοκομείο, αλλά η προσοχή της είναι στραμμένη στον Χρήστο που τους ενημερώνει πως ο Αντρέας έχει πάθει σοβαρή βλάβη στο οπτικό νεύρο. 
Η Μάρθα τηλεφωνεί στον Φοίβο για να μάθει πού βρίσκεται η Ελπίδα. Ο Μάνος και η Σοφία γυρίζουν από την εκδρομή και κλείνουν ραντεβού στο νοσοκομείο για να κάνει ο Μάνος τις εξετάσεις του. Η Έλσα προσπαθεί να μεταπείσει τη Μαρίνα για την απόφασή της να ζει κρυμμένη από όλους και όταν της τηλεφωνεί η Κρίστη για να βρεθούν, έρχεται σε άβολη θέση με το ψέμα της. 
Ο Δημήτρης ενημερώνεται από τα sites για τον σοβαρό τραυματισμό του Αντρέα και σοκάρεται. Η Κρίστη λέει στην Άννα πως θα γυρίσει στο σπίτι τους, για να κρατήσει αποστάσεις από τον Άλκη. Η Μαρίνα επιμένει πως δε θα μπορούσε να είναι πια μαζί με τον Μάνο, στηρίζοντας την απόφασή της να μείνει μακριά. Η Έλσα όμως νιώθει πως ο Μάνος κινδυνεύει από τη Σοφία και για άλλη μία φορά προσπαθεί να μεταπείσει τη μητέρα της. Λίγο πριν φύγει η Έλσα, ενημερώνεται πως το μέρος που φιλοξενείται η Μαρίνα είναι ένα καταφύγιο για κακοποιημένες, σωματικά και ψυχικά, γυναίκες.

 Ο Δημήτρης τηλεφωνεί στη Δάφνη. Όταν εκείνη τον ενημερώνει πως ο Αντρέας πιθανά να έχει απώλεια όρασης, ταράζεται και ετοιμάζεται να γυρίσει στην Κύπρο. Η Σοφία ζητάει να λάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μάνου στον υπολογιστή της. Ο Φοίβος συνοδεύει την Ελπίδα στο σπίτι της. Όταν η Μάρθα μένει μόνη μαζί της, την επιπλήττει προκαλώντας την ακόμα πιο έντονη αντίδραση της Ελπίδας.

 Η Δάφνη αφήνει τον Σερέτη να συνοδεύσει τον Οδυσσέα στο σπίτι του Πέτρου, και ο Σερέτης βρίσκει ξανά ευκαιρία να πιέσει το παιδί για να θυμηθεί πού βρίσκεται το στικάκι, ενώ παράλληλα το γεμίζει ενοχές για τον σοβαρό τραυματισμό του Αντρέα. Η Έλσα γυρίζει στην Κύπρο και πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι του Μάνο θέλοντας να μάθει πώς εξελίσσεται η σχέση του με τη Σοφία. Την ίδια ώρα, εκείνη αλλάζει το περιεχόμενο από το μπουκαλάκι με τα φάρμακα που παίρνει ο Μάνος. 
Ο Άλκης παγώνει όταν μαθαίνει πως παρόλο που το Κόμμα τους βγήκε πρώτο, ο ίδιος δε βγήκε Βουλευτής. Μάρθα και Δήμος αντιδρούν έντονα με την Ελπίδα και τον Φοίβο αντίστοιχα, απαγορεύοντας κάθε επαφή μεταξύ τους. Ο Αντρέας προσπαθεί να ξεγελάσει τη Δάφνη πως βλέπει κανονικά.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 258 - 259 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top