9-mines-epeisodio-259-260-bkyklos-video


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 259 - 260 Β Κύκλος - Βίντεο

 9 μήνες επεισόδιο 259

Η Έλσα φτάνει στο σπίτι του Μάνου για να του δώσει το μενταγιόν της Μαρίνας. Ένας νοσοκόμος ενημερώνει τον Χρήστο πως οι εξετάσεις του Μάνου δεν είναι καλές. Ο Στέφανος λέει στην Κρίστη πού βρίσκεται ο Άλκης. Η Εύα συμβουλεύει την Έλενα να παρακολουθεί τον Πέτρο. Ο Αντρέας γυρίζει σπίτι. Ο Διαμαντίδης προτείνει στον Δήμο να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Άλκη, αλλά εκείνος αρνείται. Η Κρίστη βρίσκει τον Άλκη στο πάρκο, σε κακά χάλια. 

Ο Πέτρος και ο Αντρέας αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο νέος αρχηγός των Μαχητών. Ο Σερέτης που ακούει σκέφτεται πως πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα και δραστικά πριν αποκαλυφθεί η σκοτεινή πλευρά του. Ο Άλκης αισθάνεται πως η Κρίστη θα τον εγκαταλείψει. Η Έλσα βλέπει τον Μάνο να ξεπροβοδίζει τη Σοφία με ένα φιλί, και του δίνει το κέρας της Αμάλθειας εκφράζοντας την απογοήτευσή της που ξεπέρασε τόσο γρήγορα τη Μαρίνα. Ο Χρήστος απορεί που οι εξετάσεις του Μάνου δεν είναι καλές και λέει στη Σοφία πως στο εξής θα παρακολουθεί στενά τη θεραπευτική μέθοδο που ακολουθεί μαζί του. 

Η Έλσα καταλαβαίνει πως ο Μάνος αρχίζει να ερωτεύεται τη Σοφία, και έμμεσα του λέει πως ίσως η Μαρίνα ζει. Ο Πέτρος και ο Αντρέας προβληματίζονται για τον τρόπο που τους παρακολουθούν οι Μαχητές, ενώ η Δάφνη ανησυχεί για την ασφάλεια του Οδυσσέα. Η Μάρθα ζητάει από ένα φίλο της γνωμάτευση που να επιβάλει την κηδεμονία της Ελπίδας, παρόλο που είναι ενήλικη. Η Ελπίδα που κρυφακούει πεισμώνει με τη μητέρα της που θέλει να την απομακρύνει από τον Φοίβο. Ο Άλκης συνθέτει τα κομμάτια του παζλ, από την προετοιμασία του για την πολιτική μέχρι τον τραυματισμό του, και συνειδητοποιεί πως ο Δήμος και ο Διαμαντίδης κρύβονται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Η Ηρώ επιμένει να κατεβάσουν ξανά τον Άλκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Διαμαντίδη που την εκβιάζει με στοιχεία που έχει για εκείνη από το παρελθόν της. 

Ο Δημήτρης λέει στον Αντρέα τις πληροφορίες του πως οι Μαχητές πιέζουν για το στικάκι, κι εκφράζει την ανησυχία του πως κι εκείνος και η Δάφνη κινδυνεύουν. Η Άννα θα συναντηθεί με τον Δήμο και φέρνει το παιδί στην Κρίστη. Ο Φαίδωνας ξεφεύγει της προσοχής του Άλκη και βάζει στο στόμα του ένα χάπι. Η Ελπίδα θέλει να το σκάσει για να συναντήσει τον Φοίβο, αλλά η Μάρθα κάθεται φρουρός έξω από το δωμάτιό της. Η Κρίστη και ο Άλκης ετοιμάζονται να πάνε τον μικρό στο νοσοκομείο. Ο Άλκης έχει στο μυαλό του τις παρενέργειες που προκαλεί η αμφεταμίνη και πανικοβάλλεται. 

Ο διευθυντής του σταθμού προτείνει στον Μάνο να προσθέσει στην εκπομπή του ανοιχτή συνομιλία με τους ακροατές του. Την ίδια ώρα, έρχεται ο Χρήστος και τον ενημερώνει πως οι εξετάσεις του δεν είναι καλές. Η Έλσα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να μιλήσει στη Σοφία. Ο Δημήτρης εκφράζει στον Αντρέα την ανησυχία του πως ο Σερέτης είναι ο νέος αρχηγός της Red Swan και των Μαχητών. Προς ικανοποίηση του Σερέτη που παρακολουθεί, ο Αντρέας τον αντικρούει εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του σ’ εκείνον.
 Η Έλσα κοιτάζει καχύποπτα τη Σοφία, αλλά τις διαθέσεις της διακόπτει η άφιξη της Κρίστης και του Άλκη με το παιδί. Η Κρίστη οργισμένη ρίχνει ευθύνες στον Άλκη που δεν πρόσεχε τον μικρό. Η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Δήμου και ξαφνιάζεται με την επιθετική συμπεριφορά του απέναντί της. Ο Χρήστος συμβουλεύει τον Μάνο να είναι προσεκτικός με τη Σοφία και για πρώτη φορά καταφέρνει να κλονίσει την εμπιστοσύνη του για εκείνη. 9 μήνες επεισόδιο 260

Η Δάφνη και ο Αντρέας περνούν μια χαλαρή φιλική βραδιά στο σπίτι τους παρέα με τον Δημήτρη. Όταν ο Αντρέας λέει αστειευόμενος στη Δάφνη πως ο Δημήτρης είναι ο άντρας που της ταιριάζει, ταράζεται τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης. Η Κρίστη ακούει έντρομη τη Σοφία που τους ενημερώνει πως οι καρδιακοί χτύποι του μικρού έχουν αυξηθεί, και παράλληλα τους πιέζει να σκεφτούν τι χάπι μπορεί να είναι αυτό που παραλίγο να καταπιεί. 

Ο Φοίβος ζητάει από τη Μάρθα να τον αναλάβει, αλλά εκείνη αρνείται. Φεύγει απογοητευμένος, αλλά η Ελπίδα τον προλαβαίνει και μετά από την ερωτική εξομολόγηση και των δύο, αποφασίζουν να το σκάσουν από τα σπίτια τους. Ο Αντρέας καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με την όρασή του αλλά το κρύβει από τη Δάφνη. Ο Μάνος ζητάει από το νοσοκομείο να του στείλουν τις εξετάσεις του και προβληματίζεται με τη Σοφία που δεν του είπε την αλήθεια για την κατάστασή του.

 Ο Άλκης βρίσκει το θάρρος και λέει στη Σοφία πως το χάπι που έβαλε ο μικρός στο στόμα του είναι αμφεταμίνη. Η Κρίστη μένει σοκαρισμένη. Ο Αντρέας αισθάνεται να μαυρίζουν όλα γύρω του και φωνάζει πανικόβλητος τη Δάφνη. Ο Σερέτης παραλαμβάνει το κοκτέιλ φαρμάκων που προορίζει για τον Οδυσσέα. Η Εύα επισκέπτεται τη Μάρθα και της λέει την αίσθηση της πως η Έλενα πρόκειται να κάνει κακό στον Πέτρο εάν επιβεβαιώσει τις υποψίες της πως έχει ερωμένη. 

Η κατάσταση του Φαίδωνα βελτιώνεται, αλλά η Σοφία σκέφτεται να καταγγείλει τον Άλκη και την Κρίστη ως ακατάλληλους γονείς. Την κατάσταση σώζει η Έλσα που εγγυάται προσωπικά πως ο μικρός δεν κινδυνεύει μαζί τους. Η Κρίστη εξοργίζεται και ζητάει από τον Άλκη να φύγει. Η Δάφνη ζητάει από τον Δημήτρη να προσέχει τον Οδυσσέα προκειμένου η ίδια να συνοδεύσει τον Αντρέα στο νοσοκομείο. 
Ο Δήμος κάνει πρόταση γάμου στην Άννα. Ο Αντρέας φοβάται πως θα τυφλωθεί. Η Άννα δέχεται να παντρευτεί τον Δήμο, παρόλο που μέσα της ξέρει πόσο άσχημα θα αντιδράσει η Κρίστη με την απόφασή της. Η Έλσα μιλάει με υπονοούμενα στη Σοφία για την αφοσίωση που δείχνει στον Μάνο. Η Ηρώ τηλεφωνεί στον Άλκη και κανονίζουν να συναντηθούν. Ο Οδυσσέας εκφράζει τις ενοχές του στον Δημήτρη πως ο Αντρέας θα τυφλωθεί εξαιτίας του.

 Η Εύα βρίσκει παλιές φωτογραφίες της με τον Πέτρο σε ευτυχισμένες στιγμές, για να τις δώσει στην Έλενα και να καταλάβει πως όσο εκείνη ήταν στο ίδρυμα, ο Πέτρος ζούσε ευτυχισμένος μαζί της. Ο Μάνος ζητάει τη συμβουλή της Μάρθας για την Έλσα που δεν μπορεί να δεχτεί πως η Μαρίνα έχει πεθάνει, κι εκείνη του προτείνει να κάνει μία συμβολική κηδεία ώστε να το συνειδητοποιήσει. Ταυτόχρονα, τον ενθαρρύνει στη σχέση του με τη Σοφία, αφού κάνει καλό στην ψυχολογία του. 

Ο Δήμος ανακοινώνει στον Φοίβο πως θα τον στείλει στην Αγγλία, αλλά εκείνος έχει ήδη οργανώσει τη φυγή του μαζί με την Ελπίδα. Η Κρίστη επιστρέφει σπίτι με τον Φαίδωνα και την Έλσα, μην μπορώντας να διαχειριστεί την ανευθυνότητα του Άλκη, με τον ίδιον να βρίσκεται στο δικό του σπίτι και να αναθεματίζει τον εαυτό του για το κακό που πήγε να προκαλέσει στο παιδί. Ο Σερέτης πηγαίνει στο σπίτι του Αντρέα δήθεν για να δει πώς είναι, και βρίσκει τον Δημήτρη που του εκφράζει την υποψία του πως οι Μαχητές τους παρακολουθούν. Ο Χρήστος μαλώνει τη Δάφνη που δεν έφερε νωρίτερα τον Αντρέα, καθώς τώρα οι πιθανότητες να επανέλθει η όρασή του λιγοστεύουν.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 261-262 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top