Μπρούσκο φαίνεται ότι στα επόμενα επεισόδια η Μελίνα θα καταφέρει και θα εξοργίσει τους τηλεθεατές με τα καινούργια καμώματά της ενάντια στον Αχιλλέα μιας και δείχνει να πληγώθηκε από το γεγονός ότι ο Αχιλλέας θέλησε να την προφυλάξει. Έτσι λοιπόν ύστερα από την κουβέντα που θα έχει μαζί με τον Αχιλλέα ή μάλλον τα παρακάλια του Αχιλλέα να ξεχάσει τον χωρισμό και να είναι όπως παλιά αγαπημένοι  φαίνεται ότι το αυτί της Μελίνας δεν ιδρώνει, μιας και ύστερα από αυτή την συνταρακτική συζήτηση εκείνη παίρνει ξανά τηλέφωνο τον Σήφη και του λέει να συνεχίσει τη δουλειά που του ανάθεσε στην ανεύρεση του σπιτιού. 

Εκεί ανακοινώνει στον Σήφη ότι ύστερα από τις γιορτές θα πάρει τα παιδιά και θα σηκωθεί να φύγει και θα επιστρέψει πίσω στα Χανιά να ζήσει μόνη της. 
 Παράλληλα ο Αχιλλέας προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να την ευχαριστεί και να της δείχνει συνεχώς ότι την αγαπά. Από την άλλη η συμπεριφορά  της Μελίνας έχουν την χροιά ενός τελειωμένου και καταδικασμένου έρωτα, μιας και του ζητά συνεχώς να κάνουν έρωτα λες και είναι η τελευταία τους φορά. Δυστυχώς όμως οι κινήσεις που κάνεις συνεχώς η Μελίνα ίσως να γυρίσουν μπούμερανγκ σε εκείνη, μιας και δεν ξέρουμε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.
 
Top