mproysko-epeisodio-612-613-614-4os-kyklos

Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 612 - 613 - 614 4ος Κύκλος

  Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι ο Αλέξης μαζί με την Αλίκη πηγαίνουν και δίνουν μια ραδιοφωνική συνέντευξη στην Βασιλική και εκεί θα της εξιστορήσουν τι πραγματικά συνέβη την ώρα της ληστείας. Εκεί θα δούμε την Αλίκη να αρχίζει να εξιστορεί με τον δικό της και μοναδικό ξεκαρδιστικό τρόπο πως συνέβησαν όλα τα γεγονότα. 

Την ίδια ώρα ο Μηνάς βάζει μπροστά το όνειρο του, ώστε να γίνει πλούσιος και πηγαίνει και αγοράζει μια καλλιέργεια αλόης ! Η κατάσταση μέσα στο οινοποιείο του Αχιλλέα και του Ματθαίου μοιάζει σαν εμπόλεμη ζώνη  και ο Ματθαίος απειλεί θεούς και δαίμονες ότι εάν η Μελίνα συνεχίσει την συνέντευξη που έχει οργανώσει εκείνος θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Τελικά η συνέντευξη τύπου ξεκινά και η αγωνία όλων χτυπά κόκκινο, μιας και δεν ξέρουν πώς θα αντιδράσει ο Ματθαίος. Τελικά οι φόβοι τους επαληθεύονται και ο Ματθαίος θα μπει εξαγριωμένος μέσα στον χώρο που γίνεται η συνέντευξη.Μπρούσκο επεισόδιο 613

  Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι η σχέση της Κωνσταντίνας και του Χαρίδημου προχωρά και έτσι το μυστικό ζευγάρι εξακολουθει να χτίζει τη φωλιά του. Ωστόσο όμως ο Μηνάς και η Γεσθημανή την υποψιάζονται.

 Ο τοκογλύφος ή αλλιώς Αλκιβιάδης πλέον ξεκινά να πιέζει αλλά και να απειλεί όσο μπορεί τον Αλέξη, ώστε να του αποπληρώσει το συντομότερο δυνατόν το δάνειο που πήρε από εκείνον. Η Δήμητρα δεν μπορεί να αντισταθεί στα έντονα συναισθήματα που νιώθει για τον Πάτροκλο και έτσι θα πάει να τον συναντήσει σε ένα ξενοδοχείο στην Κύπρο και εκεί το παράνομο ζευγάρι θα κάνει έρωτα.

 Ο Αχιλλέας και ο Σήφης θα μάθουν ότι ο Πάτροκλος βρίσκεται στην Κύπρο και εξαγριώνονται. Ο Νεκτάριος θα θελήσει να κάνει τον πυροσβέστη και να προλάβει τα χειρότερα και έτσι θα πάει να συναντήσει τον Πάτροκλο στο ξενοδοχείο που διαμένει. Εκεί όμως τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, μιας και θα αντικρίσει την Δήμητρα μαζί με εκείνον. Ο Διαμαντής μαθαίνει τι πραγματικά συνέβη και ότι ο Πάτροκλος βρίσκεται στην Κύπρο και έτσι θα τον προειδοποιήσει για μια και τελευταία φορά. Ωστόσο όμως ο Διαμαντής θέλει να χρησιμοποιήσει τον Πάτροκλο για να καταφέρει και να καταστρέψει τον Παύλο Γιαννακάκη. 

Στην πορεία του επεισοδίου θα δούμε και την Αναστασία να εξαγριώνεται όταν μαθαίνει ότι η Στέλλα μένει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και λόγω της οικειότητας που έχει τους αποκαλεί οικογένεια. Ο Μύρος μένει έκπληκτος όταν θα συναντήσει την Δάφνη να είναι σε ένα παράξενο ραντεβού μαζί με τον Αλέξη !Μπρούσκο επεισόδιο 614

Ο Νεκτάριος σε αυτό το επεισόδιο θεωρεί ότι η Δήμητρα επισκέφθηκε τον Πάτροκλο στο ξενοδοχείο γιατί θέλησε να συμβιβάσει την όλη κατάσταση ανάμεσα στα αδέρφια. Χωρίς όμως ο Νεκτάριος να φαντάζεται τι πραγματικά έκανε η Δήμητρα με τον Πάτροκλο θα της απαγορεύσει να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

 Παράλληλα η στάση του Αχιλλέα και της Μελίνας είναι σκληρή έως εχθρική απέναντι στην Δήμητρα μιας και γνωρίζουν τι πραγματικά έκανε στο ξενοδοχείο. Στην πορεία του επεισοδίου θα δούμε ότι υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα στο τραπέζι που γίνεται για το γάμο της Χρυσάνθης και του Παύλου, αλλά πολύ γρήγορα η όμορφη ατμόσφαιρα θα χαλάσει από την επιθετική στάση που έχει Αναστασία. 

Ο Μύρος είναι έξω φρενών από την ζήλια του εξαιτίας της Δάφνης που συνάντησε τον Αλέξη και εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Μύρος θα θέλει να τιμωρήσει την Δάφνη και έτσι θα επαναπροσλάβει την κοπέλα που εργαζόταν στο σπίτι του και την είχε διώξει ύστερα από την απαίτηση της Δάφνης. 

Η Γεσθημανή για να τσιγκλήσει την Κωνσταντίνα θα φλερτάρει ενώπιον όλων τον Χαρίδημο. Το γεγονός ότι πλέον ο Ανδρέας και η Στέλλα βρίσκοται στη ζωή της Αναστασίας αλλά και του Ματθαίου θα είναι η αιτία να πυροδοτήσει καινούριες κόντρες ανάμεσα τους και έτσι το ταξίδι τους στην Ρόδο θα καταλήξει σ' ένα πραγματικό φιάσκο. Στο τέλος θα δούμε και τον Σήφη να μένει στην κυριολεξία έκπληκτος όταν ο Αλέξης του χτυπά επίμονα την πόρτα και του ζητά την βοήθεια του και του λέει ότι κινδυνεύει άμεσα η ζωή του!Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 615-616 4ος ΚύκλοςΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top