mproysko-epeisodio-617-618-619-4os-kyklos

Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 617 - 618 - 619 4ος Κύκλος

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Αναστασία να καυγαδίζει για ακόμα μία φορά με τον Ματθαίο εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων που έφερε ο Ματθαίος στην δουλειά της Ρόδου. Ταυτοχρόνως η Μελίνα δίνει όλο τον εαυτού της πάνω στη δουλειά. Η Δήμητρα δεν μπορεί να αντισταθεί στο μεγάλο πάθος που νιώθει για τον Πάτροκλο και έτσι θα την δούμε να τρέχει να τον συναντά στην γκαρσονιέρα που έχει ο Πάτροκλος στην Λευκωσία. Το παράνομο ζευγάρι απολαμβάνει ώρες παθιασμένες με αποτέλεσμα η Μαρίνα να αρχίζει να ανησυχεί για την μητέρα της, μιας και λείπει πάρα πολλές ώρες. 

Ο Μύρος φαίνεται ότι θα έχει τις πρώτες κόντρες με τον Διαμαντή μιας και ο τελευταίος θα τον διατάξει να αποσυρθεί από την διεκδίκηση της Δάφνης. Ο Μύρος όμως έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Δάφνης μιάς και της υποστηρίζει ότι είναι δήθεν και ενάντια του γάμου. 

Ο Αλκιβιάδης έχει αρχίσει νέα υποψιάζεται την κολλητή παρέα που έχει ο Σήφης με τον Αλέξη θα καταστρέψει το κινητό που  επικοινωνούσε μαζί με τον Αλέξη. Αργότερα θα δούμε τον Αλκιβιάδη να είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του πατέρα του και αμέσως θα ενημερώσει και την Άλκηστη. Ο Σήφης δεν γνωρίζει  τις τελευταίες εξελίξεις και ξεκινά να ετοιμάζεται για το ραντεβού του με την Άλκηστη, αλλά ένα τηλεφώνημα που θα του κάνει ο Αχιλλέας την τελευταία στιγμή και η πληροφορία που θα του πει θα τον κάνουν άγριο θηρίο!

 Ο Ανδρέας φαίνεται ότι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες και είναι πολύ θυμωμένος και πάνω στον θυμό του θα απαγορεύσει στην Αναστασία να πάει να συναντήσει τον Ματθαίο αργά τη νύχτα .
Μπρούσκο επεισόδιο 618

 Σε αυτό το επεισόδιο η Χαρά εξακολουθεί και εκβιάζει με τον τρόπο της τον Σήφη και τον Αχιλλέα, ώστε να μην αποκαλύψει πουθενά τον θάνατο του αδερφού της . Ο Ματθαίος είναι  θυμωμένος από το στήσιμο που έφαγε στο ραντεβού του με την Αναστασία και πλέον παίρνει την απόφαση να χαλάει με τον τρόπο του οποιαδήποτε ρομαντική έξοδο θα έχει ο Ανδρέας μαζί με την Αναστασία. Πως θα το κάνει αυτό θα εμφανίζεται όπου πηγαίνει το ζευγάρι. 

Η Στέλλα είναι πολύ απελπισμένη και πηγαίνει και συναντά τη Μελίνα, ώστε να της ζητήσει την βοήθεια της για την σχέση που έχει με τον Ματθαίο. Ο Σήφης και η Γεσθημανή δείχνουν να ανησυχούν πάρα πολύ, μιας και η Άλκηστη είναι εξαφανισμένη, αφού δεν εμφανίστηκε ούτε στο ραντεβού ούτε καν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της.

 Η Δάφνη ξεκινά να απελπίζεται με το γεγονός ότι ο Μύρος είναι αντίθετος σε έναν γάμο μαζί της. Ο Μύρος δείχνει και αυτός να είναι προβληματισμένος με τις κινήσεις που θα κάνει ο Διαμαντής στο μέλλον, ώστε να διεκδικήσει τη Δάφνη. Η Δήμητρα εξακολουθεί και ερωτοτροπεί μαζί με τον Πάτροκλο αγνοώντας το γεγονός ότι η Χρυσάνθη έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει αναμέσα τους.
Μπρούσκο επεισόδιο 619

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Ματθαίο με την Αναστασία να τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα εξαιτίας της υπόθεσης της Ρόδου και στη μέση θα βρίσκεται ο Νεκτάριος με τον Ανδρέα. Πλέον οι εξελίξεις στα Χανιά συνεχίζονται, μιας και όλοι θα παρευρεθούν στην κηδεία του πατέρα του Αλκιβιάδη, αλλά ο μόνος που δεν πάει θα είναι ο Σήφης. Ωστόσο η εξέλιξη του θανάτου του πατέρα του Αλκιβιάδη παγιδεύει όλο και περισσότερο την Άλκηστη μέσα στον γάμο της με τον Αλκιβιάδη. 

Η Στέλλα παίρνει την απόφαση να νικήσει όποιες φοβίες έχει και έτσι θα μπει μέσα σ' ένα αεροπλάνο και θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι όμως ότι η Στέλλα θα πάει μέχρι την Αθήνα, αλλά δεν θα μπορέσει να επιστρέψει ποτέ πίσω λόγω της φοβίας που έχει για το αεροπλάνο. 
Η Μελίνα μέρα με τη μέρα αφοσιώνεται όλο και περισσότερο πάνω στη δουλειά της και με τον τρόπο της θα αγνοεί λιγάκι τον Αχιλλέα. Ο Διαμαντής ξεκινά να απειλεί τον Μύρο αλλά και τον Χαρίδημο, ώστε ο Μύρος να μείνει μακριά από τη Δάφνη. 

Ο Ματθαίος τελικά θα καταφέρει και θα φέρεις εις πέρας την περιβόητη δουλειά στη Ρόδο με το οινοποιείο, αλλά η εχθρική στάση που έχει απέναντι στον Ανδρέα θα έχει απρόοπτα αποτελέσματα.Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 620 - 621 4ος ΚύκλοςΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top