mproysko-epeisodio-627-628-629-4os-kyklos-video

Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 627-628-629 4ος Κύκλος

Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς μπρούσκο θα δούμε ότι ο Ανδρέας μαζί με τον Σήφη θα συμμαχήσουν για να καταφέρουν να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα τοκογλύφων με την διαφορά ότι ο Ανδρέας δεν αποκαλύπτει στον Σήφη ότι μέσα στο κύκλωμα τοκογλύφων είναι μπλεγμένος κι' ο Αλκιβιάδης. 

Ο Ματθαίος προβάλλει σε όλους την σχέση που έχει μαζί με την Στέλλα και αυτό θα προκαλέσει έκρηξη ζήλιας στην Αναστασία. Η αντίδραση αλλά και η επιθετικότητα που έχει συνεχώς η Αναστασία προς την Χρυσάνθη θα ενοχλήσουν αφάνταστα τον Ανδρέα.

Την  ίδια στιγμή η Δάφνη κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μπορέσει να ξανά συμφιλιώσει το ζευγάρι δηλαδή τη Μελίνα και τον Αχιλλέα. Στα Χανιά ο Χαρίδημος βρίσκεται στο πλευρό του Μύρου που παραστράτησε με αυτά που έκανε. Την ίδια ώρα Διαμαντής και Πάτροκλος φτάνουν προς την ολοκλήρωση του σχεδίου τους θέλοντας να καταστρέψουν τον Παύλο Γιαννακάκη. Πως θα το κάνουν αυτό; Με την καινούρια παρτίδα που θα θελήσει να κυκλοφορήσει ο Παύλος στην αγορά. Εκεί Διαμαντής και Πάτροκλος θα θελήσουν να νοθεύσουν το κρασί με αποτέλεσμα ο Παύλος να καταστρέφεται. 

Η Άλκηστη βρίσκει τον Σήφη και του ανακοινώνει ότι την επόμενη θα φύγουν για το Άμστερνταμ. Ο Σήφης είναι πάρα πολύ χαρούμενος. Την ίδια ώρα στο σπίτι των Ματθαίων ο Νεκτάριος είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, μιας και η κορή του η Μαρίνα έψαξε το κινητό του και βρήκε φωτογραφίες από τον γιο του.
Μπρούσκο επεισόδιο 628

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι η κόρη του Νεκτάριου κάνει έντονη σκηνή ζήλιας στον πατέρα της από τις φωτογραφίες που βρήκε στο κινητό του, ενώ η Δήμητρα θα αναγνωρίσει αυτό το μωρό. Ο Πάτροκλος την ίδια στιγμή εξακολουθεί και έχει πολλά πάρε δώσε με τον Αλκιβιάδη στην Αθήνα. Ο Πάτροκλος ειδοποιεί την Δήμητρα ότι θα πάει να την ξαναεπισκεφθεί στην Κύπρο. 

Ο Σήφης και η Άλκηστη εξακολουθούν και κάνουν ετοιμασίες για το ταξίδι τους στο Άμστερνταμ και εκεί η Άλκηστη δίνει την υπόσχεση της στον Σήφη ότι επιστρέφοντας από το Άμστερνταμ ξεκινά τις διαδικασίες διαζυγίου. Δυστυχώς όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν, μιας και μπαίνει στο προσκήνιο η μητέρα του Αλκιβιάδη.

 Η Μελίνα ζητά από τον Αχιλλέα να μην τσακωθεί με τον Ματθαίο λόγω των απαιτήσεων του Ματθαίου, αλλά αυτό δείχνει πάρα πολύ δύσκολο. Τα δύο αδέρφια συγκρούονται άσχημα εξαιτίας της απαίτησης του Ματθαίου να αποχωρήσει η Μελίνα από την εταιρεία.

 Την ίδια ώρα σε σύγκρουση έρχεται και η Αναστασία μαζί με τον Παύλο και η αιτία δεν είναι καμία άλλη παρά μόνο η Χρυσάνθη.Ο Μύρος δέχεται μία πολιορκία από τα κορίτσια που δούλευαν στο σπίτι, μιας και θέλουν μία ερωτική βραδιά μαζί του. Ο Χαρίδημος θα παρακαλέσει τον Μύρο να καθυστερήσει τον ερχομό της μητέρας του φοβούμενος ότι θα τον αναγνωρίσει. Η Δάφνη μαθαίνοντας τα καινούργια καμώματα του Μύρου και ότι με κάποιά άλλη κοπέλα φεύγει άρον άρον από την Κύπρο πηγαίνει στα Χανιά.Μπρούσκο επεισόδιο 629

Η Μελίνα ύστερα από τις πολλές προσπάθειες τελικά καταφέρνει και πείθει τον Αχιλλέα να κάνουν αυτό το ταξίδι στο Άμστερνταμ για να καλύψουν το Σήφη και την Άλκηστη. Η Δάφνη επέτρεψε να άρον από την Κύπρο στα Χανιά μιας και φοβάται ότι θα της κλέψει κάποιος άλλος ή μάλλον κάποια άλλη τον Μύρο και αυτό δεν θα το αφήσει να συμβεί με τίποτα.

Η Χρυσάνθη κατάφερε να φέρει τον Σήφη στο σπίτι της και να φτιάξουν κάπως τις σχέσεις τους. Ο Ματθαίος πλέον έχει φτάσει στα όριά του με τις φοβίες της Στέλλας και της ζητά να χωρίσουν. Ο Διαμαντής ετοιμάζεται για το δικαστήριο και βρίσκεται συνεχώς μαζί με τον Αλκιβιάδη, ώστε να ετοιμάσουν την γραμμή υπεράσπισης του και να αθωωθεί οριστικά. Ο Πάτροκλος έχει πάει ξανά στην Κύπρο και εκεί συναντιέται για ακόμα μία φορά κρυφά μαζί με τη Δήμητρα. Ο Νεκτάριος δείχνει πια έτοιμος, ώστε να φέρει στην επιφάνεια το μεγάλο μυστικό που κρύβει. Ο Χαρίδημος θα κάνει κάποια κίνηση, ώστε να αποκαλύψει μια μεγάλη έκπληξη που αφορά αυτόν και την σχέση που έχει μαζί με τον Μύρο.
Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 630-631 4ος ΚύκλοςΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top