osa-den-xereis-epeisodio-30-31-32-33-34-35

Όσα δεν ξέρεις- επεισόδιο 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 30

 Πάρης αρχίζει της έρευνες για να μάθει την αλήθεια για την Εύα. Ο Στέλιος προτείνει στην Αγγελική ανακωχή και ένα μεγάλο χρηματικό πόσο για να φύγει. Το ιατρικό πόρισμα για την Κάτια είναι ότι πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ισραήλ για εγχείρηση. Ο Κωνσταντίνος παίρνει κρυφά από το γραφείο του Στέλιου το φάκελο της υπόθεσης Παφίλη χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιος τον βλέπει. 

Ο Θωμάς αποκαλύπτει στο Γιώργη ποια είναι η αληθινή σχέση που έχει με την Αμαλία και του ζητά να τον καταλάβει και να τον συγχωρέσει που το κράτησε τόσα χρόνια κρυφό. Ο Αλέξανδρος βλέπει την Μαρίνα να βγαίνει από το ξενοδοχείο που μένει η Αγγελική. Ο Στέλιος τυχαία ανακαλύπτει ότι η Χαρά του έχει πει ψέματα για το όνομα της και για το ποια είναι. Μετά από ένα τυχαίο λάθος της Εύας, ο Πάρης βρίσκει την απόδειξη για την αγορά επίπλων

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 31

Ο Στέλιος έχει μια πολύ σοβαρή συζήτηση με την Αγγελική σχετικά με το παρελθόν τους, όταν μπουκάρει μέσα η Εύα και λέει διάφορα για την Κάτια χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία της Αγγελικής. Ο Πάρης μαθαίνει ότι η Εύα συχνάζει σε μια πολυκατοικία στην οποία μάλιστα έχει δικό της διαμέρισμα, κάτι που δεν γνώριζε και ζητά εξηγήσεις από την ίδια. 

Η Άννα έχει τα χάλια της μετά από μια επιστολή που παίρνει ότι της κάνουν έξωση από το καφενεδάκι. Οι φίλοι της προσπαθούν να την στηρίξουν ψυχολογικά. Η Χαρά σκέφτεται τι θα κάνει με τα δυο εκατομμύρια. Θα πρέπει να ενημερώσει και τη μητέρα της αν και θα πέσει από τα σύννεφα μόλις μάθει από που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα. Ο Στέλιος ζητά από τον Αλέξανδρο να του δίνει αναφορά για όσα κάνει ο Μιχάλης με αντάλλαγμα ένα τεράστιο ποσό.


Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 32

 Μετά την εξομολόγηση της Μαρίνας προς τη Κατερίνα για τον θείο της, η Κατερίνα δεν ξέρει τι να πιστέψει. Την επηρεάζει ο Αλέξανδρος και είναι μπερδεμένη. Ο Αλέξανδρος έχει κλείσει τη συμφωνία του με το Στέλιο και αρχίζει να πλησιάζει τον αδελφό του Μιχάλη για να μπορέσει να συλλέξει όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορεί. Η Αμαλία λέει στη Μαρία για το Θωμά ότι εχει μαλακώσει και αυτός και είναι και πάλι καλά μαζί. 

Η Μαρία της λεει ότι δεν μπορούν να το κρατάνε για πάντα κρυφό. Η Χαρά έχει χαθεί από προσώπου γης και δεν απαντά ούτε το κινητό της κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Αννα και το Μάνο. Ο Μιχάλης ζητά τη βοήθεια του Νικόλα, του αστυνομικού που γνωρίζει δέκα χρόνια από τη φυλακή για να βρει αποδείξεις για την αθωότητα του. Η Χαρά στη προσπάθεια της να βρει περισσότερα στοιχεία επισκέπτετε τον Στέλιο με ψεύτικη ταυτότητα, βάζοντας έτσι τον εαυτό της σε μεγάλο κίνδυνο. Η Αγγελική εμφανίζεται σε ένα από τα παιδιά της. 

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 33

Η Μαρίνα βρίσκεται σε σοκ μετά την συνάντηση της με την μητέρα της. Η Αγγελική προσπαθεί να της εξηγήσει κάποια πράγματα χωρίς να μπορεί να της πει όλη την αλήθεια για την απουσία της τόσα χρόνια. Η Εύα μετά από τις πιέσεις που δέχεται από τον Στέλιο κάνει απόπειρα δολοφονίας της Κάτιας στο νοσοκομείο. Ο Στέλιος φοβούμενος για τις εξελίξεις ζητά από υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας να εξαφανίσει όλα τα αρχεία που υπάρχουν και αφορούν την υπόθεση της Αναστασίας Παφίλη. 

Ο Πάρης ακούει πάλι από την Εύα να του λέει ότι χρειάζεται χρήματα για τη θεραπεία της μητέρας της και προθυμοποιείται για άλλη μια φορά να τη βοηθήσει. Ο Γιώργης συζητά με τη γυναίκα του αυτό που είδε να συμβαίνει μεταξύ του Θωμά και της Αμαλίας και σκέφτεται κατά πόσο μπορεί να είναι αυτό που πιστεύει. Μία πολύ σοβαρή πρόταση του Στέλιου προς τον Αλέξανδρο θα τον σοκάρει. 


Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 34

Η Αννα προσπαθεί να πείσει την Χαρά να μιλήσει ξανά με το Κωνσταντίνο για τα όσα κάνει πίσω από τη πλάτη του και να βρουν και μία λύση για τα χρήματα που υπάρχουν στο Λίβανο. Αρχίζουν επίσης το ψάξιμο για καινούριο μαγαζί εφόσον κάνουν έξωση της Αννας από το καφενεδάκι. Η Κατερίνα υποψιάζεται έντονα ότι αυτό που συμβαίνει στη γιαγιά της οφείλεται καθαρά στην Εύα, αλλά όπως της λέει προς το παρόν θα αφήσει τον αδελφό της να ανακαλύψει μόνος του πόσο υποκρίτρια είναι η γυναίκα του.

 Η Αμαλία παραμένει πιστός φύλακας της Κάτιας στο νοσοκομείο και προσεύχεται για να γίνει σύντομα καλά. Ο Στέλιος βρίσκει ένα τρόπο για να ξεφορτωθεί από τα πόδια του τον Κωνσταντίνο για να μην ανακατεύεται στα μυστικά του και του προτείνει μια πολύ καλή δουλειά στο Λονδίνο. Ο Πάρης αρχίζει να αμφισβητεί την Εύα και συγχρόνως βλέπει μαζί το Στέλιο με την Αγγελική.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 35

Ο Πάρης αρχίζει της έρευνες για να μάθει την αλήθεια για την Εύα. Ο Στέλιος προτείνει στην Αγγελική ανακωχή και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να φύγει. Το ιατρικό πόρισμα για τη Κάτια είναι ότι πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ισραήλ για εγχείρηση. Ο Κωνσταντίνος παίρνει κρυφά από το γραφείο του Στέλιου το φάκελο της υπόθεσης Παφίλη χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιος τον βλέπει. Ο Θωμάς αποκαλύπτει στο Γιώργη ποια είναι η αληθινή σχέση που έχει με την Αμαλία και του ζητά να τον καταλάβει και να τον συγχωρέσει που το κράτησε τόσο χρόνια κρυφό. 

Ο Αλέξανδρος βλέπει την Μαρίνα να βγαίνει από το ξενοδοχείο που μένει η Αγγελική. Ο Στέλιος τυχαία ανακαλύπτει ότι η Χαρά του έχει πει ψέματα για το όνομα της και για το ποια είναι. Μετά από ένα τυχαίο λάθος της Εύας, ο Πάρης βρίσκει την απόδειξη για την αγορά επίπλων. 

Όσα δεν ξέρεις επεισόδια ΕΔΩ
 
Top