osa-den-xereis-epeisodio-36-37-38-39-40

Όσα δεν ξέρεις- επεισόδιο 36 - 37 - 38 - 39 - 40

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 36

  Η Άννα προσπαθεί να πείσει την Χαρά να μιλήσει ξανά με το Κωνσταντίνο για τα όσα κάνει πίσω από τη πλάτη του και να βρουν και μία λύση για τα χρήματα που υπάρχουν στο Λίβανο. Αρχίζουν επίσης το ψάξιμο για καινούριο μαγαζί εφόσον κάνουν έξωση της Αννας από το καφενεδάκι.
 Η Κατερίνα υποψιάζεται έντονα ότι αυτό που συμβαίνει στη γιαγιά της οφείλεται καθαρά στην Εύα αλλά όπως της λέει προς το παρόν θα αφήσει τον αδελφό της να ανακαλύψει μόνος του πόσο υποκρίτρια είναι η γυναίκα του. Η Αμαλία παραμένει πιστός φύλακας της Κάτιας στο νοσοκομείο και προσεύχεται για να γίνει σύντομα καλά. 
Ο Στέλιος βρίσκει ένα τρόπο για να ξεφορτωθεί από τα πόδια του τον Κωνσταντίνο για να μην ανακατεύεται στα μυστικά του και του προτείνει μια πολύ καλή δουλειά στο Λονδίνο. Ο Πάρης αρχίζει να αμφισβητεί την Εύα και συγχρόνως βλέπει το Στέλιο μαζί με την Αγγελική.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 37

Ο Πάρης αρχίζει της έρευνες για να μάθει την αλήθεια για την Εύα. Ο Στέλιος προτείνει στην Αγγελική ανακωχή και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να φύγει. Το ιατρικό πόρισμα για τη Κάτια είναι ότι πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ισραήλ για εγχείρηση. Ο Κωνσταντίνος παίρνει κρυφά από το γραφείο του Στέλιου το φάκελο της υπόθεσης Παφίλη χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιος τον βλέπει. 
Ο Θωμάς αποκαλύπτει στο Γιώργη ποια είναι η αληθινή σχέση που έχει με την Αμαλία και του ζητά να τον καταλάβει και να τον συγχωρέσει που το κράτησε τόσο χρόνια κρυφό. Ο Αλέξανδρος βλέπει την Μαρίνα να βγαίνει από το ξενοδοχείο που μένει η Αγγελική. 
Ο Στέλιος τυχαία ανακαλύπτει ότι η Χαρά του έχει πει ψέματα για το όνομα της και για το ποια είναι. Μετά από ένα τυχαίο λάθος της Εύας, ο Πάρης βρίσκει την απόδειξη για την αγορά επίπλων.


Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 38

  Ο Αλέξανδρος δεν έχει κοιμηθεί το βράδυ στο σπίτι. Η Αμαλία τον βρίσκει μπροστά της το πρωί και η Κατερίνα της τον συστήνει ως το αγόρι της. Ο Πάρης αντιλαμβάνεται ότι τόσο καιρό η Εύα τον κορόιδευε για διάφορα πράγματα, που στο μυαλό του δεν είναι ακόμα όλα ξεκάθαρα για αυτό αποφασίζει να κάνει τη δική του ερευνα. Ο Σωκράτης και η Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν το Μιχάλη να μην ξανανοίξει τη δικογραφία του γιατί φοβούνται ότι ίσως κάτι πάει στραβά και καταλήξει πάλι στη φυλακή. 
Ο Κωνσταντίνος αρνείται μία μεγάλη επαγγελματική πρόταση που του προτείνει ο Στέλιος για το εξωτερικό, κάτι που βάζει το Στέλιο σε δεύτερες σκέψεις. Μία τυχαία συνάντηση του Πάρη και της Άννας μας αποκαλύπτει πολλά από το παρελθόν τους. Ο Σωκράτης ακούει τη Μαρίνα να μιλά στο τηλέφωνο με κάποιο άτομο και σοκάρεται.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 39

Η Εύα αγωνιά για την εξέλιξη της υγείας της Κάτιας για το δικό της συμφέρον. Η Μαρίνα μετά από πιέσεις του Σωκράτη του αποκαλύπτει με ποιο πρόσωπο μιλούσε στο τηλέφωνο και τι ρόλο παίζει πλέον στη ζωή της. Ο Κωνσταντίνος επισκέπτεται μετά από χρόνια το πατρικό του σπίτι και η χαρά των γονιών του δεν περιγράφεται. 
Ο Γιωργης θυμώνει για κάτι που του αναφέρει για τον Στέλιο και σηκώνεται και φεύγει. Η Κατερίνα πετυχαίνει τον Αλέξανδρο έξω από το νοσοκομείο και αυτό του ανατρέπει τα σχέδια. Ο Στέλιος με το κλειδί που κατάφερε να του φέρει η Εύα βρίσκει και ανοίγει τη θυρίδα του Στάθη Αυγερινού όπου και βρίσκει το πολυπόθητο έγγραφο που έψαχνε. 
Ο Μιχάλης βρίσκει στο γραμματοκιβώτιο του ένα πολύ σημαντικό φάκελο με το όνομα του. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει για την επίσκεψη της Χαράς με ψεύτικη ταυτότητα στο θείο του και γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Πάρης ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από την απόδειξη που βρήκε.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 40

Η Αμαλία ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να συνοδεύσει τη Κάτια στο Ισραήλ για την εγχείρηση που πρέπει να κάνει. Η Μαρίνα και ο Σωκράτης κρύβουν προς το παρόν από το πατέρα τους την επιστροφή της μητέρας τους από την Ιταλία, όπως η ίδια έχει ζητήσει. Ο Πάρης ζητά εξηγήσεις από την Εύα για την απόδειξη που βρήκε στη τσάντα της. Η ίδια του αραδιάζει ένα μεγάλο ψέμα για να τον κάνει να νιώσει και ενοχές. Κάτι που ο Πάρης για πρώτη φορά δεν πιστεύει. 
Η γραμματέας του Στέλιου του λέει ότι είδε το Κωνσταντίνο να παίρνει κάποιο φάκελο από το αρχείο στο γραφείο του κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον Στέλιο. Η Άννα λεει στους γονείς της ότι τα χρήματα που τους έδωσε της προάλλες δεν ήταν από εκείνη αλλά από τον αδελφό της. Ο Αλέξανδρος κάνει απόπειρα δολοφονίας της Κάτιας. 

Όσα δεν ξέρεις επεισόδια ΕΔΩ
 
Top