zwi-moy-epeisodia-46-47-48-49-50

Ζωή μου - επεισόδιο 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - Βίντεο

 Ζωή μου Επεισόδιο 46

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Νίνα να προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να βρει τρόπο να συμφιλιωθούν με τον γιο τους, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Στο μεταξύ ο Θέμης βάζει τον Πάνο να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση, που του κάνει ο πατέρας του, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις του από κοντά. Η Ειρήνη υποβάλλεται σε μια ακόμα ανάκριση, ενώ ο Χρήστος επισκέπτεται τη Ναταλία και τον Αλέξανδρο, δήθεν για συμπαράσταση. 

Ο Γιάννης βρίσκει τη Στέλλα στο σπίτι σε άσχημη κατάσταση κι όταν εκείνη του λέει ότι είδε μπροστά της τη Μάνια, δεν μπορεί να την πιστέψει και φοβάται ότι κάποια εγκεφαλική ζημιά έχει προκληθεί στη γυναίκα του από την απαγωγή. Ο Μάνος με την Άννα ειδοποιούνται από το νοσοκομείο ότι η Χριστίνα βγήκε από την εντατική και σπεύδουν όλο χαρά να τη δουν. Ο Κώστας προσλαμβάνεται από την Αννίτα, μετά από πρόταση του Αντώνη κι εκείνη για να τον ευχαριστήσει τον καλεί σε δείπνο…

Ζωή μου Επεισόδιο 47

Ο Αντώνης νιώθει τύψεις απέναντι στην Πάολα για το παραστράτημα του, αλλά η Αννίτα συνεχίζει να του κατακλύζει το μυαλό. Η Στέλλα πηγαίνει στον γιατρό μαζί με τη Δήμητρα για τον πρώτο υπέρηχο, τη στιγμή που η Μάνια αποφασίζει να συναντήσει τον Γιάννη και να του πει για την εγκυμοσύνη. 

Η Νίνα, με τη βοήθεια του δικηγόρου της, καταφέρνει να βγάλει από το κρατητήριο τον Πέτρο προσωρινά, μέχρι να γίνει η δίκη του και πηγαίνουν μαζί στο σπίτι του Αλέξανδρου για να δει τη Ναταλία. Ο Κώστας ξεκινά δουλειά στο περιοδικό και ενημερώνεται πώς θα κινηθούν για να ξεσκεπάσουν τη διαφθορά του Ηλία, ενώ εκείνος πιέζει τον Μάνο για μια ακόμη φορά, να ψάξει τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στον Λούπο. 
Ο Πάνος ενημερώνεται από τον Θέμη, εν όψει της προεκλογικής εκστρατείας, για τα μυστικά του παρελθόντος του, ενώ ο Ζήσης πλησιάζει στα χνάρια της Λένας επικίνδυνα


Ζωή μου Επεισόδιο 48

 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Πάνο να σώζει την τελευταία στιγμή τη Λένα και τον Γιάννη από τον τύπο που τους σημαδεύει. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος, έξαλλος μετά την επίθεση που δέχεται από τον Πέτρο, οργανώνεται για να τον εκδικηθεί. Η Αννίτα ρίχνει πάγο στη Μάνια σχετικά με την θέση του Κώστα Καλλέση στο κανάλι, η οποία στη συνέχεια ζητά και παίρνει τη βοήθεια του Ηλία για να τον εξοντώσει. 

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης καυγαδίζει με τη Στέλλα, γιατί την θεωρεί παρανοϊκή για την εμμονή της ότι η Μάνια μπήκε στο σπίτι τους και έστησε όλο το σχέδιο, αλλά στη συνέχεια και μετά από παρέμβαση του Μάνου, κλονίζεται και η εμπιστοσύνη του προς τη Μάνια. Παράλληλα, η Δήμητρα συνεχίζει τις πρόβες της, όταν έρχεται ο Θέμης και της ζητάει να τα βρούνε.
 Ο Αλέξανδρος ζητάει από τον Πέτρο να βοηθήσει τη Ναταλία, ο οποίος καταφέρνει να την κάνει να του ανοιχτεί. Τέλος, ενώ η Στέλλα οδηγεί, συνειδητοποιεί ότι το αυτοκίνητό της δεν έχει φρένα

Ζωή μου Επεισόδιο 49

Ο Ζήσης έχει βρει τη Βέτα – Λένα και βάζει σε εφαρμογή το μοχθηρό του σχέδιο. Ο Θέμης ζητά από τη Δήμητρα να τον αφήσει να μπει στη ζωή της και ίσως σιγά σιγά τον αγαπήσει. Η Δήμητρα όμως είναι ανένδοτη γιατί είναι ερωτευμένη με τον Κώστα. Ο Μάνος, βγαίνοντας από το νοσοκομείο, πέφτει πάνω στην τσατσά Σούλα, η οποία τον αναγνωρίζει. 

Ο Γιάννης έχει χάσει την εμπιστοσύνη του απέναντι στη Μάνια και της ζητά να πάνε μαζί στον γιατρό για να δει από μόνος του το έμβρυο και να σιγουρευτεί ότι είναι όντος έγκυος, ενώ η Στέλλα και ο Αλέξανδρος έρχονται πιο κοντά… 


Ζωή μου Επεισόδιο 50

Ο Κώστας με τη Δήμητρα προσπαθούν να καταπολεμήσουν το άγχος τους, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ DNA, ενώ η μικρή Ζωή προσπαθεί με χαριτωμένους τρόπους να τους κρατήσει κοντά. Η Στέλλα επιμένει ότι για όλα όσα της συμβαίνουν υπεύθυνη είναι η Μάνια, τη στιγμή που εκείνη υπόσχεται στον Μάνο ότι θα ερευνήσει την υπόθεση της διακίνησης πλαστού χρήματος. 

Η Αννίτα, συνεχίζοντας να ταλαιπωρεί ερωτικά τον Αντώνη, επισκέπτεται τον Θέμη και του δίνει μια πληροφορία που θα καθορίσει το επόμενο βήμα του στον πόλεμο που έχει κηρύξει στον Ηλία. Ο Φώτης, μετά από εντολή του Κωνσταντίνου, προσπαθεί να πείσει τη Νίνα ότι ο γιος της πρέπει να μπει στην αδελφότητα γρήγορα και χωρίς άλλη καθυστέρηση. 
Ο Αλέξανδρος ενημερώνεται από τη Στέλλα ότι οι έρευνες σχετικά με τον βιασμό της αδερφής του έχουν κολλήσει, μιας και ο πατέρας του Χρήστου έχει μεγάλη δύναμη στο νησί και κατάφερε να το κουκουλώσει… 

πηγή: star
 
Top