9-mines-epeisodio-264-265-bkyklos-video


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 264 - 265 Β Κύκλος - Βίντεο

 9 μήνες επεισόδιο 264

Η Κρίστη βρίσκει παρηγοριά για τον πατέρα της στην αγκαλιά του Κίμωνα. Ο Άλκης πίνει σε ένα μπαρ και οι θαμώνες απαθανατίζουν την κατάντια του στα κινητά τους προκαλώντας την οργή του. Ο Διαμαντίδης απειλεί την Ηρώ πως αν δε σταματήσει τη σχέση της με τον Άλκη θα βγάλει στο φως το παρελθόν της, όπου δούλευε ως συνοδός πολυτελείας. Η Δάφνη και ο Αντρέας δυσκολεύονται να βρουν τους ρυθμούς τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τη νέα κατάσταση και ζει ο καθένας τη δικιά του αγωνία. Ο Δήμος θυμάται εικόνες από την παιδική του ηλικία και την άσχημη συμπεριφορά της μητέρας του απέναντί του, αλλά το καλύπτει τέλεια όταν έρχεται η Άννα με το μωρό. 

Ο Χρήστος ζητάει από την Έλσα τώρα που εκείνος θα βρίσκεται στην Ελλάδα, να προσέχει τον Μάνο, ενώ παράλληλα της αφήνει αιχμές για το ρόλο της Σοφίας στη ζωή του πατέρα της. Την ίδια ώρα, ο Μάνος λιποθυμάει στην αγκαλιά της Σοφίας. Η Έλσα στέλνει ένα θυμωμένο μήνυμα στη Μαρίνα και την απόφασή της να τηρήσει τον όρκο της και να μην πει σε κανέναν πως είναι ζωντανή. Ο Μάνος συνέρχεται και η Σοφία τον καθησυχάζει πως η λιποθυμία του δεν προήλθε από το ποτό αλλά από την έντασή του από το τρισάγιο της Μαρίνας. Ο Αντρέας ανακαλεί στη μνήμη του την επίθεση που κατέληξε στην τύφλωσή του και παρακινεί τη Δάφνη να πάνε στη Δίωξη και να αρχίσουν τις έρευνες. Η Έλσα σοκάρεται όταν η Κρίστη της λέει για τον πατέρα της που πέθανε. Η Σοφία γράφει στον αδερφό της πως το σχέδιό της με τον Μάνο προχωράει με επιτυχία. Η Έλσα μιλάει στον Στέφανο για τον Μάνο εκφράζοντας τόσο τον θυμό της απέναντί του όσο και την ανησυχία της για την κατάσταση της υγείας του.

 Ο Σερέτης λέει στη Δάφνη πως λόγω της κατάστασης του Αντρέα θα αναλάβει εκείνη ως επικεφαλής της Δίωξης. Εκείνη, ξέροντας πως κάτι τέτοιο θα διαλύσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του Αντρέα, του ζητάει λίγο χρόνο. Η Άννα λέει στην Κρίστη την απόφασή της να μετακομίσει στο σπίτι του Δήμου. Η Σύλβια ψάχνει απεγνωσμένα την Κρίστη που δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά της. Ο Άλκης παρακολουθεί μία ψυχαγωγική εκπομπή όπου παρουσιάζονται οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια από την κατάστασή του στο μπαρ, και ταράζεται. Ο Αντρέας συγκινείται με την υποδοχή των συναδέρφων του στη Δίωξη. Η Θεανώ τηλεφωνεί στη Σοφία και την πιέζει να δώσει τέλος στην ιστορία με τον Μάνο, καθώς κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια της κόρης της με τη διαρκή απουσία της. Κλείνοντας, η Σοφία ξεσπάει σε κλάματα μην έχοντας αντιληφθεί τον Μάνο που είναι δίπλα της. Η Έλενα έχοντας στο μυαλό της το ρολόι του Πέτρου στο σπίτι της Μάρθας και μετά από την παρότρυνση της Εύας, αποφασίζει να παρακολουθεί τον Πέτρο. 

Η Έλσα απαθανατίζει με τον φακό της τη βίαιη συμπεριφορά ενός άντρα σε μια κοπέλα, στον δρόμο. Όταν εκείνος την αντιλαμβάνεται της ζητάει τη μηχανή, ενώ έρχεται στα χέρια με τον Στέφανο τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο Αντρέας ενθουσιάζεται με το ανάγλυφο πληκτρολόγιο και τις φωνητικές εντολές που μπορεί να δίνει στον υπολογιστή του και είναι έτοιμος για δουλειά, αφού πρώτα έχει καλέσει και τον Δημήτρη ώστε οι τρεις τους, μαζί με τη Δάφνη, να μπορέσουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα απαγωγής του Οδυσσέα και τον δικό του τραυματισμό. 

Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Μάρθα και μπαίνει στο αυτοκίνητό του για να πάει να τη συναντήσει, ενώ το πίσω ταξί όπου έχει επιβιβαστεί η Έλενα τον ακολουθεί. Ο Άλκης δεν μπορεί να διαχειριστεί τον πόνο του για όσα έχασε από τη ζωή του.9 Μήνες Επεισόδια 265

Η Σύλβια πεισμώνει όταν η Κρίστη της λέει για το χαμό του πατέρα της και τη συμπαράσταση της Έλσας. Η Σοφία λέει στον Μάνο για τη Νεφέλη που θέλει να μείνει με τον πατέρα της. Ο Μάνος βρίσκει ευκαιρία και τηλεφωνεί στη μικρή για να την ηρεμήσει. Η Σοφία που κρυφακούει αναστατώνεται καθώς συνειδητοποιεί πως αρχίζει να βλέπει τον Μάνο με άλλο μάτι. Η Μάρθα προσπαθεί να ηρεμήσει την Ελπίδα που ανησυχεί για τον Φοίβο, και αναγκάζεται να ακυρώσει το ραντεβού της με τον Πέτρο. Όταν εκείνος αλλάζει κατεύθυνση στη διαδρομή του, η Έλενα που τον παρακολουθεί ξαφνιάζεται ευχάριστα. 

Ο Αντρέας, η Δάφνη και ο Δημήτρης δουλεύουν πυρετωδώς για την ανεύρεση αυτών που κρύβονται πίσω από την επίθεση κατά του Αντρέα. Τα βλέμματα όμως της Δάφνης και του Δημήτρη γραπώνονται πίσω από το σκοτεινό πια βλέμμα του Αντρέα. Η Έλσα περιποιείται τα χτυπήματα του Στέφανου, ενώ προβληματίζεται ιδιαίτερα με τη στάση του άντρα που τους επιτέθηκε. Η Κρίστη ενημερώνει τη Σύλβια για τις εξελίξεις στη σχέση της με τον Κίμωνα, προκαλώντας τη ζήλια της. Την ίδια ώρα, ο Άλκης βγάζει ένα όπλο και το ακουμπάει στον κρόταφό του, ενώ η Άννα προσπαθεί να ηρεμήσει τον Φαίδωνα που σαν από ένστικτο είναι πολύ ανήσυχος. Η Ελπίδα λέει στη Μάρθα πως εύχεται να είναι έγκυος από τον Φοίβο. Η Μάρθα ταράζεται. Την ίδια ώρα, ο Φοίβος συνεχίζει να βρίσκεται κλειδωμένος στο δωμάτιό του κάτω από την άγρυπνη επίβλεψη του πατέρα του. 

Η Έλενα εκφράζει στην Εύα την ανακούφισή της που ο Πέτρος δεν πήγε σε κάποιο πονηρό ραντεβού. Όταν όμως της αναφέρει για το ρολόι που είδε στο σπίτι της Μάρθας, βάζει στο μυαλό της Εύας ένα σατανικό σχέδιο. Ο Αντρέας προτρέπει τη Δάφνη και τον Δημήτρη να ψάξουν στο γήπεδο του μπάσκετ μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα εκείνων που προσπάθησαν να απαγάγουν τον Οδυσσέα. Η Σοφία αλλάζει τις τιμές στις εξετάσεις του Μάνου και τον καθησυχάζει ότι η υγεία του καλυτερεύει θεαματικά. Ο Άλκης έχει πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών, την ώρα που τον ψάχνει η Ηρώ. Η Σύλβια ξεσηκώνει την Κρίστη να ζήσουν μαζί τη ζωή που δεν έζησε. Εκείνη ενθουσιάζεται και ακολουθεί. Η

 Δάφνη και ο Δημήτρης βρίσκουν ένα κουμπί στο χώρο γύρω από το γήπεδο του μπάσκετ και αποφασίζουν να το δώσουν στη Σήμανση. Ο Άλκης καταρρέει στα χέρια της Ηρώς. Ο Αντρέας ψάχνει για οφθαλμολογικές κλινικές. Ο Δημήτρης και η Δάφνη προσπαθούν να πνίξουν την έλξη που υπάρχει μεταξύ τους, με τη Δάφνη να του προτείνει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Σοφία περνάει μια χαλαρή μέρα στην αγκαλιά του Μάνου. Η Κρίστη απολαμβάνει την παρέα της Σύλβιας και αποφασίζει να κάνει τις τρέλες που στερήθηκε. Ο Άλκης φεύγει από το νοσοκομείο, ζητώντας στην Ηρώ να μην πει τίποτα στην Κρίστη. Η Έλενα λέει στον Πέτρο πως θέλει να φύγει για λίγες μέρες από το σπίτι. Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Η Σοφία ταράζεται από έναν εφιάλτη που βλέπει και ξυπνάει με λυγμούς. Ο Μάνος που την ακούει προσπαθεί να την καθησυχάσει.

 Η Δάφνη ενημερώνει τον Αντρέα για το κουμπί που βρήκαν. Ο Αντρέας βγάζει την έντασή του για εκείνους που του στέρησαν το φως του και ορκίζεται πως δε θα το βάλει κάτω. Η Σοφία δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει ερωτευτεί στ’ αλήθεια τον Μάνο. Η Κρίστη κάνει τατουάζ. Θέλοντας να κάνει τον Άλκη να σταθεί στα πόδια του η Ηρώ του δύναμη να συνεχίσει να διεκδικεί τη ζωή που ονειρεύτηκε.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 266 - 267 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio
 
Top