mproysko-epeisodio-632-633-634-4os-kyklos-video

Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 632-633-634 4ος Κύκλος

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις και σε αυτό το επεισόδιο της σειράς μπρούσκο μιας και η Αναστασία μαζί με το Ματθαίο θα στριμώξουν τον Σήφη αλλά και τον Αχιλλέα ώστε να αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία που ταξίδεψαν μέχρι στο Άμστερνταμ. 

Ο Πάτροκλος θα πάει και θα τρομοκρατήσει τον Χαρίδημο ώστε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και ΝΑ μην αποκαλύψει σε κανέναν τίποτα και μαθευτεί η πραγματική αλήθεια. Ο Μηνάς αρχίζει να εξαγριώνει τη Γεσθημανή όταν εκείνος κάνει αλλεπάλληλους αιφνιδιαστικούς ελέγχους.
 Την ίδια ώρα η Δάφνη προετοιμάζεται να προκαλέσει έκπληξη σε όλους με τον πλούσιο και χλιδάτο γάμο που θα κάνει. Ταυτοχρόνως θα δούμε ότι στην Κύπρο η Στέλλα έχει συγκλονιστεί από τον χωρισμό της με τον Ματθαίο και πιάνει λυτούς και δεμένους, ώστε να πάνε και να μεσολαβήσουν για να τα ξαναβρεί μαζί με τον Ματθαίο. 
Την ίδια ώρα η Δήμητρα είναι εξαγριωμένη από αυτά που της έχει αποκαλύψει ο Νεκτάριος και την διπλή ζωή του πηγαίνει να συναντήσει την Αλεξάνδρα με άσχημες διαθέσεις. Οι ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν τα ζευγάρια στο Άμστερνταμ φαίνεται ότι θα λάβουν τέλος όταν ξαφνικά εμφανίζεται εκεί ο Αλκιβιάδης.


Μπρούσκο επεισόδιο 633

  Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τα ζευγάρια να τα κυριεύει ο πανικός στο Άμστερνταμ, ύστερα από την εμφάνιση του Αλκιβιάδη και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Σήφης, ο Αχιλλέας και η Μελίνα να αλλάζουν άρον άρον ξενοδοχείο. Η Δήμητρα θα συγκρουστεί άσχημα με την Αλεξάνδρα ύστερα από την αποκάλυψη της διπλής ζωής του Νεκτάριου και το μοναδικό της πρόβλημα είναι τα περιουσιακά στοιχεία του Νεκτάριου μιας και η Δήμητρα θέλει να παραμείνουν στα δικά της παιδιά. 

Η Στέλλα δείχνει φοβισμένη στο να κοιμηθεί μόνη της στο σπίτι και έτσι θα καταλήξει να την φιλοξενούν οι Ματθαίοι στον καναπέ τους. Ο Ανδρέας μαζί με τον Αλέξη θα έχουν μία άσχημη συμπλοκή με έναν μπράβο του Αλκιβιάδη και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Ανδρέας να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει. Η Δάφνη εξακολουθεί και κάνει μεγάλα σχέδια σχετικά με τον χλιδάτο γάμο της, αλλά ο Μύρος είναι εκεί για να της βάλει φρένο. 
Ο Χαρίδημος πέρνα μία μεγάλη μελαγχολία ύστερα από τις πιέσεις του Πάτροκλου, αλλά και του Διαμαντή να κλείσει το στόμα του και να μην αποκαλύψει τίποτα. Ο Αχιλλέας παίρνει τον γιατρό τηλέφωνο στην Κύπρο, ώστε να μάθει τι έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε η Μελίνα  και εκεί ο γιατρός θα του κάνει μία πολύ όμορφη και μεγάλη έκπληξη, μιας και από δω και πέρα αλλάζουν οι ζωές όλων.
Μπρούσκο επεισόδιο 634

 Όλοι είναι ευτυχισμένοι από το νέο που τους είπε ο γιατρός, δηλαδή ότι η Μελίνα είναι έγκυος . Ο μόνος που είναι δυσαρεστημένος είναι ο Σήφης, μιας και είναι πολύ ενοχλημένος από την ξαφνική παρουσία του Αλκιβιάδη που πήγε στο Άμστερνταμ και πλέον δείχνει αποφασισμένος να ξεδιαλύνει την κατάσταση μεταξύ εκείνου και της Άλκηστης.

Ο Ανδρέας είναι πανικοβλημένος μιας και μαθαίνει ότι ο μπράβος που πυροβόλησε πέθανε και πλέον ανησυχεί ιδιαίτερα για τη ζωή του Αλέξη. Ο Πάτροκλος με τη σειρά του εξακολουθεί και πιέζει συνέχεια τον Χαρίδημο και απαιτεί από εκείνον να σταματήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον γάμο του Μύρου και της Δάφνης. Παράλληλα ο Διαμαντής φαίνεται να διασκεδάζει προκαλώντας την οργή, αλλά και την έκπληξη του Παύλου. 

Η συμπεριφορά που έχει η Δήμητρα πλέον έχει παρεκτραπεί και είναι πολύ επιθετική προς το Νεκτάριο, ενώ η Αλεξάνδρα δείχνει αποφασισμένη να μαζέψει τα πράγματά της να πάρει το παιδί της και να φύγει από την Κύπρο. Οι συνεχόμενες φοβίες και ο τρόπος συμπεριφοράς της Στέλλας φέρνουν συνεχώς στο μυαλό του Ματθαίου τις όμορφες στιγμές που ζούσε μαζί με την Αναστασία.

 Την ίδια ώρα στο Άμστερνταμ φαίνεται ότι ο Αλκιβιάδης είναι εξαγριωμένος με την Άλκηστη μιας και εκείνη έχει εξαφανιστεί πολλές ώρες, ενώ εκείνος είναι μόνος του στο ξενοδοχείο. Η Άλκηστη είναι εξαφανισμένη αφού έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά του Σήφη!


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 635-636 4ος ΚύκλοςΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top