osa-den-xereis-epeisodio-44-45-46-47-48

Όσα δεν ξέρεις- επεισόδιο 44 - 45 - 46 - 47 - 48

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 44

Τα παιδιά στο Τρόοδος βρήκαν την εξαφανισμένη Χαρά αφού είχαν πρώτα αποταθεί σε αστυνομία και δασονομία.Ο Μιχάλης λέει στη Μαρίνα να μην νιώθει άσχημα, ούτε την κρίνει που δεν του είπε τίποτα από την αρχή για την Αγγελική, απλά να μην περιμένει να αντιδράσουν όλοι με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνη.

 Ο Στέλιος απαιτεί να μάθει από τον Κωνσταντίνο τι ακριβώς έψαχνε στο γραφείο του. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να ψαρέψει όσα περισσότερα μπορεί από τον αδελφό του για να τα μεταφέρει στο Στέλιο ο οποίος θα τον πληρώσει αρκετά καλά. 
Η Εύα ζητά τη βοήθεια του Στέλιου για όσα της συμβαίνουν και η απάντηση του είναι να τη διώξει και να της ζητήσει να μην τον ξαναενοχλήσει. Ο Πάρης αναχωρεί για την Ελλάδα για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση και να λύσει τις απορίες του όσον αφορά την Εύα. 

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 45

Ο Στέλιος απειλεί την Αγγελική ότι ότι και να κάνει έχει τη δύναμη να ξανακλείσει τον Μιχάλη στη φυλακή, γι’ αυτό καλύτερα να σταματήσει από τώρα. Ο Θωμάς μαθαίνει για την ύπαρξη της Χαράς και τι ψάχνει να βρει και θέλει να τη γνωρίσει. Η Εύα είναι ένα ράκος μετά από την απόρριψη της και από το Πάρη και από το Στέλιο. 
Η ίδια αγνοεί για το που βρίσκεται ο Πάρης αυτή τη στιγμή. Η Κατερίνα λέει στην Εύα ότι ο Πάρης έχει πάει διακοπές με μια άλλη γυναίκα. Ο Πάρης επισκέπτεται μία γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι η μητέρα της Εύας. Ο Αλεξανδρος τώρα που δεν έχει πια άλλο συμφέρον αλλάζει συμπεριφορά προς τη Κατερίνα και συνωμοτεί με το Σωκράτη να κάνουν ότι μπορούν για να μην αφήσουν την Αγγελική να ξαναμπεί στη ζωή του Μιχάλη. 

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 46

 Τα ευτράπελα συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια της εκδρομής της παρέας και από το Τρόοδος καταλήγουν να πηγαίνουν σε άλλο μέρος όπου τους περιμένει και μία έκπληξη. Στο χωριό ετοιμάζεται ένα παραδοσιακό γλέντι αφιερωμένο στην παρασκευή του παλουζέ με κυπριακούς χορούς και τραγούδια όπως κρατούσε πάντα την παράδοση αυτή ο Στάθης Αυγερινός. 

Ο Μιχάλης ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα ότι δεν πρόκειται να συμβεί οτιδήποτε θετικό στη σχέση του με την Αγγελική και δεν θα ξαναγίνουν οικογένεια. Ο Πάρης συνεχίζει τη προσπάθεια του στην Αθήνα να βρει όσα πιο πολλά στοιχεία δεν γνωρίζει ακόμα για την Εύα. Η Νάντια βάζει την ιδέα στο Κωνσταντίνο να προσπαθήσει να παγιδεύσει τον Στέλιο με του να του δίνει να υπογράφει άλλα έγγραφα από αυτά που θα παρουσιάζει για το νέο πρότζεκτ. Η Κάτια επανέρχεται από το κώμα.  


Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 47

Η Χαρά είναι πολύ κοντά στο να τα πει όλα στο Θωμά αλλά κάτι συμβαίνει και το ανατρέπει. Ο Πάρης εντοπίζει επιτέλους τη πραγματική μητέρα της Εύας στην Αθήνα και μαθαίνει ένα μεγάλο μυστικό που δεν το περίμενε ποτέ. Στο γλέντι που γίνεται στην αυλή του αγροτουριστικού η Άννα μαθαίνει για το χωρισμό του Πάρη. 
Όταν η Αμαλία μιλά στη Κάτια που έχει επανέλθει από το κόμμα αντιλαμβάνεται ότι η Κάτια δεν θα είναι ποτέ όπως παλιά, κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία της. Αν και ο Αλέξανδρος νιώθει τύψεις που έχει κάνει φόνο, αυτό δεν τον σταματά από το να επιχειρήσει ξανά να παρενοχλήσει σεξουαλικά την Μαρίνα. Ο Μιχάλης αντλαμβάνεται ότι λείπουν στοιχεία και έγγραφα στο φάκελο που του έδωσε ο δικηγόρος του και είναι σίγουρος ποιος κρύβεται πίσω από αυτό. 

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 48

Η Μαρία συμβουλεύει την κόρη της Αννα. Της εξηγεί να μην καλπάζει η φαντασία της όσον αφορά τον Πάρη ασχετα αν έχει χωρίσει από την Εύα. Ο Κωνσταντίνος κάνει το μεγάλο βήμα και αποφασίζει να γνωρίσει στην αδελφή του και πιο επίσημα την καινούργια του κοπέλα. 
Σε αυτή τη συνάντηση η Άννα μαθαίνει ότι εχθρός του αδελφού της για το νέο επαγγελματικό του εγχείρημα είναι ο Πάρης Αυγερινός. Ο Στέλιος χρησιμοποιεί την Εύα πάνω στην ανάγκη της για να παρακολουθεί την Αγγελική και να του μεταφέρει κάθε της κίνηση, χωρίς να γνωρίζει τι τον περιμένει. Η Αγγελική προσεγγίζει τον Μιχάλη μετανιώμενη και του ζητά να της δώσει μια ευκαιρία. 

Όσα δεν ξέρεις επεισόδια ΕΔΩ
 
Top