Bahar - Επεισόδιο 56 - 57 - 58 - 59 - 60

Bahar δείτε τα νέα επεισόδια 56 - 57 - 58 - 59 - 60. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Bahar επεισόδιο 56-57-58-59-60

Bahar-epeisodio-56-57-58-59-60

Bahar δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 56-57-58-59-60


BAHAR  ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 1ος Κύκλος Περίληψη

Η Μπαχάρ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρή δηλητηρίαση. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και βρίσκεται στην εντατική. Η Εφσούν είναι απελπισμένη και εν μέσω μιας κρίσης ειλικρίνειας και τύψεων, απολογείται για τα λάθη της στη Μπαχάρ, η οποία είναι σε κώμα. 

Η Χασρέτ ενημερώνει τον Ατές σχετικά με την κατάσταση της Μπαχάρ και αφού παρακαλεί τους γιατρούς να τον αφήσουν, μένει μαζί της στην εντατική μέχρι τη στιγμή, που εκείνη ανακτά τις αισθήσεις της. Στο μεταξύ, ο Μεχμέτ-Εμίρ τηλεφωνεί στη Χασρέτ και μαθαίνει ότι είναι στο νοσοκομείο. Της λέει ότι θα πάει, αλλά η Φούλγια ακούει το τηλεφώνημα. Ρωτάει τον Μεχμέτ πού πηγαίνει, αλλά εκείνος φεύγει χωρίς να της απαντήσει. 

Η Φούλγια αποφασίζει να δράσει και να τους πιάσει στα πράσα. Πηγαίνει στο σπίτι της κυρίας Ρεφίκα, που φιλοξενεί τη Χασρέτ. Κάνει έφοδο σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού πιστεύοντας ότι θα βρει τον Μεχμέτ μαζί με τη Χασρέτ. Μάταια όμως. Φεύγει ντροπιασμένη και απογοητευμένη. Όταν ο Μεχμέτ πηγαίνει τη Χασρέτ στο σπίτι της, μαθαίνει ότι η Φούλγια εισέβαλε στο σπίτι και τον έψαχνε. Επιστρέφοντας στο σπίτι του αντιμετωπίζει τη Φούλγια, αλλά εκείνη του λέει ότι φταίει ο ίδιος και η αδιαφορία του για τη συμπεριφορά της. 

Ο Μεχμέτ δεν πτοείται. Της λέει ότι πρέπει να αποδεχτεί την ύπαρξη της Χασρέτ στη ζωή του γιατί είναι η μητέρα της κόρης του, της Εφσούν. Η Χιούλγια πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου μένει ο Ασίμ με την άρρωστη μητέρα του…

Bahar επεισόδιο 57

Η Χιούλγια ανακοινώνει στον Ασίμ ότι αυτός και η μητέρα του θα μετακομίσουν στο αρχοντικό και θα φροντίσει εκείνη για την υγεία της Εζμά. Η Μπαχάρ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και η Χασρέτ την επισκέπτεται στο σπίτι της. Η Εφσούν προσπαθεί να τις απομακρύνει για να μην καταλάβουν ότι είναι μάνα και κόρη. 

Όμως, την περιμένει μια χειρότερη έκπληξη. Ένας κούριερ φέρνει ένα πακέτο για τη Μπαχάρ. Το παραλαμβάνει η Εφσούν, το ανοίγει και βλέπει ένα σημείωμα που λέει στη Μπαχάρ ότι ο πατέρας της είναι ο Μεχμέτ – Εμίρ. Ο Ατές πηγαίνει στον Νεντίμ Ιρμακλί, όπου μαθαίνει ότι ο Μαχμούτ Ατάχαν, ο πατέρας του Μεχμέτ-Εμίρ, είχε ανταμείψει τον πατέρα του με το 25% της εταιρείας, αλλά μετάνιωσε και για να μην του το δώσει δολοφόνησε τον ίδιο και τη μητέρα του. Η Νουράν πηγαίνει στην εταιρεία κούριερ και μαθαίνει ότι κάποιος μέσα από το αρχοντικό έστειλε το δέμα στη Μπαχάρ, που της έλεγε ότι ο πατέρας της είναι ο Μεχμέτ-Εμίρ. Ο Ατές πηγαίνει στη σχολή της Μπαχάρ και παρότι αυτή αρχικά αρνείται, τελικά δέχεται να τη συνοδεύσει. 

Ο Ατές την παρακαλεί να ξεχάσει ό,τι συνέβη και να είναι πάλι μαζί αλλά η Μπαχάρ δεν πείθεται. Η Χασρέτ μαθαίνει από τον Μεχμέτ ότι έδωσε ένα εκατομμύριο στην Εφσούν για να αγοράσει σπίτι και να μείνουν μαζί. Παρότι προσποιείται ότι το ήξερε για να μην εκθέσει την Εφσούν, απαιτεί να επιστρέψει τα χρήματα στον Μεχμέτ. Τα προβλήματα, όμως, της Εφσούν δεν τελειώνουν εκεί. Κάποιος έγραψε στον τοίχο του σπιτιού της τη φράση «Ο Γιουσούφ θάφτηκε εδώ» και πριν προλάβει να καταλάβει τι έχει γίνει, χτυπάει το κινητό της και ακούει κάποιον που λέει: «Είμαι ο Γιουσούφ, δεν είμαι νεκρός»…


Bahar επεισόδιο 58


Η Εφσούν είναι συγκλονισμένη, μετά το τηλεφώνημα, που δέχεται. Κάποιος υποστηρίζει ότι είναι ο Γιουσούφ, ο άνθρωπος που είναι θαμμένος στον κήπο τους. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, επειδή είναι παρόντες κι άλλοι όταν λαμβάνει το τόσο ανησυχητικό τηλεφώνημα.

 Η Νουράν καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και καταφέρνει με φτηνές δικαιολογίες να τους διώξει όλους από το σπίτι. Στη συνέχεια, η Εφσούν βγαίνει στον κήπο αποφασισμένη να σκάψει για να δει αν είναι ο Γιουσούφ θαμμένος εκεί. Η Νουράν επισκέπτεται τη Χασρέτ και της λέει ότι η Εφσούν δεν έχει πλέον τα λεφτά, που πρέπει να επιστρέψει στον πατέρα της. Για να σώσει την Εφσούν, υποστηρίζει στη Χασρέτ ότι βρήκε ένα σπίτι για τη μητέρα της, έδωσε τα λεφτά, αλλά ο μεσίτης την κορόιδεψε και εξαφανίστηκε. Η Χασρέτ την πιστεύει και αποφασίζει να δώσει δικά της λεφτά στον Μεχμέτ-Εμίρ. Η Νουράν φεύγει ήσυχη. 

Ο Νεντίμ Ιρμακλί λέει στον Ατές ότι ο Μεχμέτ-Εμίρ έλεγξε τα χαρτιά, που παραχωρούσαν το 25% της εταιρείας στον πατέρα του. Είναι νόμιμα και ήρθε η ώρα να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει. Ο Μεχμέτ-Εμίρ λέει στον Ατές ότι θα του δώσει τα χρήματα, που αντιστοιχούν στο 25% της εταιρείας, αλλά εκείνος δε δέχεται. Επιμένει να πάρει το ποσοστό του και να γίνει συνέταιρος των Ατάχαν…
Bahar επεισόδιο 59Η Εφσούν, ταραγμένη από όσα συμβαίνουν, βλέπει όλη την οικογένεια Ατάχαν στο τραπέζι και τους επιτίθεται φραστικά. Τους κατηγορεί ότι συνωμοτούν εναντίον της. Ο Αρντά εξοργίζεται και την απειλεί ότι ξέρει ποια είναι και τι κάνει και θα έρθει η στιγμή, που θα τα μάθουν όλοι. 

Η Χιούλγια κανονίζει να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο της πεθεράς της. Η κατάσταση της υγείας της Εζμά έχει επιδεινωθεί και δε θέλει να πεθάνει στο σπίτι της. Οι γιατροί της κάνουν εξετάσεις και διαπιστώνουν ότι η κατάστασή της δεν είναι αναστρέψιμη. Συμβουλεύουν τον Ασίμ να την πάρουν πάλι στο σπίτι για να είναι με τους αγαπημένους της, τις τελευταίες μέρες της ζωής της. Η Χούλγια προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες για να παραμείνει η Εζμά στο νοσοκομείο, όπου τελικά πεθαίνει. 

Ο Αρντά επιστρέφει στο σπίτι και ζητάει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Μεχμέτ. Έχει κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη και θέλει να τον ενημερώσει. Η Εφσούν ταράζεται. Φοβάται μήπως έμαθε κάτι για την ίδια και το ψέμα για την καταγωγή της. Προσπαθεί να κρυφακούσει τι λένε, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η αγωνία της κορυφώνεται. Ο Ιλγιάς πίνει σε ένα κουτούκι καθώς είναι πολύ στεναχωρημένος με όσα συμβαίνουν. Η Νουράν τον παίρνει στο σπίτι και του λέει ότι πρέπει να σκάψουν στον κήπο, να ξεθάψουν τον Γιουσούφ και να τον μεταφέρουν… 
Bahar επεισόδιο 60Η ιδέα της Νουράν βρίσκει αρχικά αρνητικό τον Ιλγιάς αλλά στη συνέχεια, υποκύπτει στις πιέσεις της. Ενώ σκάβουν μέσα στη νύχτα εμφανίζεται απροσδόκητα η γειτόνισσά τους, η Σακινέ. Βλέπει τον νεκρό Γιουσούφ και αρχίζει να απειλεί ότι θα τα πει όλα στην αστυνομία και στη Μπαχάρ. 

Η Χασρέτ πηγαίνει στο γραφείο του Μεχμέτ για να του επιστρέψει μια επιταγή με τα χρήματα, που είχε δώσει εκείνος στην Εφσούν. Είναι άτυχη όμως καθώς συναντά τυχαία τη Φούλγια, η οποία βρίσκει την ευκαιρία να την προσβάλλει. Η Χασρέτ όμως της δίνει την επιταγή και τη βάζει στη θέση της. Η Εφσούν είναι με τον Νατζάτι, τον σοφέρ του Μεχμέτ στο αυτοκίνητο, όταν εκείνος της επιτίθεται σεξουαλικά. Της λέει ότι ξέρει τα πάντα για τον Γιουσούφ, για τα λεφτά και για τη Μπαχάρ. Έντρομη η Εφσούν τα λέει στους γονείς της κι αυτοί πηγαίνουν να του μιλήσουν. Ο Νατζάτι απειλεί και τους ίδιους και τους ζητάει λεφτά. 

Την επομένη μέρα επιτίθεται πάλι στην Εφσούν. Όταν τους βλέπει η Μπαχάρ, τρέχει να υπερασπιστεί την Εφσούν. Ο Νατζάτι την χτυπάει. Ο Ατές βλέπει το σημάδι στο χείλος της Μπαχάρ, την πιέζει να του πει ποιος τη χτύπησε και πηγαίνει να λογαριαστεί με τον Νατζάτι. Ο Μεχμέτ τον απολύει, αλλά ο Νατζάτι δεν υποχωρεί. Εισβάλλει στο αρχοντικό και επιτίθεται στην Εφσούν με σουγιά…
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,22,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,5,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,94,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,33,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,2,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,36,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,9,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,120,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,736,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,11,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,39,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,137,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,109,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,242,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,36,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,58,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1442,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,73,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,52,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1533,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,92,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,103,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,111,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,107,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,52,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,BARMAN,10,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,171,Deal επεισόδιο,1,ELIF,16,FAIL,317,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,697,Gran Hotel,14,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,10,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,27,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1372,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,104,MEDIA,14079,MERYEM,7,MONEY DROP,11,My Style Rocks,50,NOMADS,58,Ooh la la!,8,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,49,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,223,SLAM,48,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,125,Survivor Panorama,61,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece 3,9,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,41,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,5,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Bahar - Επεισόδιο 56 - 57 - 58 - 59 - 60
Bahar - Επεισόδιο 56 - 57 - 58 - 59 - 60
Bahar δείτε τα νέα επεισόδια 56 - 57 - 58 - 59 - 60. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Bahar επεισόδιο 56-57-58-59-60
https://1.bp.blogspot.com/-MTZnviZxOz4/V2pURm1WT_I/AAAAAAAApMc/6_9elvocNCI8lz2uUDsFQbgg8ldURyJ3gCLcB/s320/Bahar.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-MTZnviZxOz4/V2pURm1WT_I/AAAAAAAApMc/6_9elvocNCI8lz2uUDsFQbgg8ldURyJ3gCLcB/s72-c/Bahar.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2016/07/Bahar-epeisodio-56-57-58-59-60.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2016/07/Bahar-epeisodio-56-57-58-59-60.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy