9 Μήνες - επεισόδιο 343 - 344 - 345 - Βίντεο

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 343-344-345 Β κύκλου. 9 μήνες δείτε το βίντεο από το επεισόδιο 343-344-345

9-mines-epeisodio-343-344-345

9 Μήνες - επεισόδιο 343-344-345 - Βίντεο

9 Μήνες - επεισόδιο 343 Β' κύκλος  Ο Δημήτρης πηγαίνει στον Οίκο των Τυφλών για μια υπόθεση της Ασφάλειας και συναντιέται με την Ελίζα. Ο Στέφανος λέει στη Μαρίνα πως θα γίνει κουμπάρος του Μάνου και της Σοφίας. Την ίδια ώρα, εκείνοι υποδέχονται τη Νεφέλη και κάνουν σχέδια για τη νέα τους ζωή. Η Έλσα ενημερώνει για την άφιξη της Μαρίνας στην Κύπρο.

 Ο Πέτρος βλέπει στα χαρτιά της Μάρθας τη γνωμάτευση για την καλυτέρευση της υγείας του, που θα τον στείλει πίσω στη φυλακή. Ένας συνάδερφος από τη Δίωξη λέει στη Δάφνη πως η Europol κατάφερε να καθαρίσει το υλικό από το βίντεο του μπράβου. Η Δάφνη είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ο Αντρέας από την άλλη, που ακούει τον Σερέτη, καταλαβαίνει πως όλο αυτό είναι μια καλοστημένη παγίδα για να στριμώξει τη Δάφνη. 
Η Σοφία αναγκάζεται να πει στη Νεφέλη την αλήθεια για τη γιαγιά της, πως βρίσκεται στη φυλακή. Ο Άλκης επισκέπτεται την Κρίστη μαζί με τον Φαίδωνα και καθησυχάζεται όταν καταλαβαίνει πως πλέον έχει χωρίσει οριστικά με τον Κίμωνα. Ο Κίμωνας παλεύει μόνος με τα συναισθήματά του, έχοντας πλήρη άρνηση για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Η Κρίστη νιώθει πως ο Άλκης έχει αλλάξει απέναντί της, αλλά η Άννα την προσγειώνει να μην τον εμπιστευτεί. 
Η Σοφία ζητάει από τη Θεανώ να γράψει ένα γράμμα στη Νεφέλη, στο οποίο να της εξηγεί τους λόγους της φυλάκισις της. Η Μαρίνα ακούει την εκπομπή του Μάνου, όπου ακροατές δίνουν τις ευχές τους για τον επικείμενο γάμο του. Ο Αντρέας και η Δάφνη βεβαιώνονται για την παγίδα που τους είχε στημένη ο Σερέτης και παίζουν το παιχνίδι του. Ο Σερέτης αναγκάζεται να πιστέψει πως η Δάφνη δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο του μπράβου του. Ο Πέτρος προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα πως θα ξαναγυρίσει πίσω στη φυλακή, ενώ η Μάρθα κάνει τα πάντα για να του συμπαρασταθεί. Η Μαρίνα εκφράζει στην Έλσα την ανησυχία της πως η οργάνωση που τη φιλοξενούσε θα βρει τα ίχνη της και θα της κάνει κακό. Ο Σερέτης εκφράζει στην Εύα τη βεβαιότητά του πως δεν ήταν ο Αντρέας εκείνος που του έβαλε τον κοριό, ούτε η Δάφνη εκείνη που σκότωσε τον μπράβο. Ωστόσο, η Εύα επιμένει και ο Σερέτης πείθεται να έχει το νου του και για τους δύο. 
Η Ελίζα λέει στον Αντρέα για τη συνάντησή της με τον Δημήτρη και πόσο καθησυχασμένη νιώθει που οι ζωές όλων μπήκαν πια σε σειρά με την υπογραφή του διαζυγίου του. Το ίδιο και ο Δημήτρης, που λέει στη Δάφνη πως νιώθει ότι οι τέσσερις τους μπορεί να γίνουν μια πολύ καλή παρέα. Η Δάφνη νιώθει ζορισμένη. Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως δε θα κάνει τεστ πατρότητας για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του μωρού. 
Ο Σερέτης ενημερώνει τον Διαμαντίδη για μια μεγάλη μεταφορά όπλων, που πρόκειται να γίνει και του ζητάει να είναι εκείνος υπεύθυνος για τη φύλαξή τους σε κοντέινερ. Ο Διαμαντίδης δείχνει να μη συμμετέχει, προκαλώντας την αντίδραση του Σερέτη. Ο Κίμωνας αποφασίζει να κλείσει οριστικά το ιατρείο του… 9 Μήνες επεισόδιο 343-344-345


Επεισόδιο 344

Ο Άλκης λέει ψέματα στην Ηρώ πως πιέζει την Κρίστη για το διαζύγιό τους. Η Έλσα βρίσκει ευκαιρία να αρπάξει μια μπλούζα του Μάνου. Η Μαρίνα αγωνιά μήπως άνθρωποι της οργάνωσης την παρακολουθούν. Η Άννα διαβάζει στο internet την είδηση πως ο Κίμωνας Μαυρής δέχτηκε θέση καθηγητή σε πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Ο Δημήτρης βγάζει εισιτήρια για τη Eurodisney, αλλά σαστίζει με τον Οδυσσέα που δεν δείχνει να ενθουσιάζεται. 

Ο Σερέτης ξηλώνει τον κοριό από το γραφείο του. Ο Αντρέας το καταλαβαίνει, ενώ η Ελίζα δείχνει ανακουφισμένη με τις εξελίξεις, καθώς πιστεύει πως ο Αντρέας θα περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της. Η Κρίστη εκφράζει στην Έλσα τον πόνο της για τον χωρισμό της με τον Κίμωνα, ενώ την ίδια ώρα η Άννα είναι στο γραφείο του και προσπαθεί να τον μεταπείσει από την απόφασή του να φύγει. Η Έλσα νιώθει πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την απόφαση του Κίμωνα να χωρίσει με την Κρίστη και η Άννα τον ενθαρρύνει να μείνει και να διεκδικήσει τη σχέση του μαζί της. Η Έλσα αντιδράει με τη Μαρίνα που έχει ετοιμαστεί για να βγει βόλτα, καθώς ανησυχεί μήπως άνθρωποι από την οργάνωση την παρακολουθούν. 9 Μήνες επεισόδιο 343-344-345
Η Δάφνη και ο Αντρέας αποφασίζουν να ξεκινήσουν τις έρευνές τους για τον Διαμαντίδη, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν και στον Σερέτη. Ο Δημήτρης σκέφτεται να αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι για εκείνον, τη Δάφνη και τον Οδυσσέα. Ο Πέτρος βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς αν συνεχίσει τη θεραπεία και γίνει καλά, θα επιστρέψει στη φυλακή, ενώ αν τη σταματήσει, θα καταδικάσει τη Μάρθα να τον έχει κάτω από την προστασία της. 
Ο Μάνος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Νεφέλη σε μια προσπάθεια και των δύο να έρθουν πιο κοντά. Η Μαρίνα πηγαίνει έξω από το σπίτι του Μάνου και, βλέποντας τη Σοφία να βγαίνει, αποφασίζει να την ακολουθήσει. Η Άννα λέει στην Κρίστη πως ο Άλκης εκβίασε τον Κίμωνα. Ο Άλκης φλερτάρει και πάλι με τη Νάντια. Ο Στέφανος φέρνει στο μωρό ένα δωράκι και μετά από συζήτηση αποφασίζουν μαζί με την Έλσα να είναι και πάλι ζευγάρι. Η Σοφία είναι σε ένα μαγαζί με νυφικά, όταν έξω από τη βιτρίνα νομίζει πως βλέπει τη μορφή της Μαρίνας. Την ίδια στιγμή, φτάνει και ο Μάνος με τη Νεφέλη. Η Δάφνη και ο Αντρέας προσπαθούν να μπουν ξανά στους λογαριασμούς του Διαμαντίδη. Η Ελίζα μαθαίνει από τον δικηγόρο πως ο Αντρέας και η Δάφνη δεν έχουν υπογράψει ακόμα τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Πέτρος αρχίζει να παρουσιάζει ξανά σύγχυση, σοκάροντας τη Μάρθα. Ο Διαμαντίδης και ο Σερέτης κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταφορά των όπλων, ενώ ο Διαμαντίδης εκφράζει την ανησυχία του για το νέο χακάρισμα που έγινε στους λογαριασμούς του… 9 Μήνες επεισόδιο 343-344-345Επεισόδιο 345

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι χωρίς να πει στην Έλσα πως παρακολούθησε τη Σοφία και τον Μάνο. Όταν η Έλσα της δίνει το μπλουζάκι του Μάνου για να κάνει το τεστ πατρότητας, η Μαρίνα αρνείται να το δεχτεί. Η Σοφία κρύβει από τον Μάνο την αίσθηση της πως είδε τη Μαρίνα. Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα, τη στιγμή που εκείνος πακετάρει τα πράγματά του. Ο Άλκης μαθαίνει για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης και αγωνιά για το εάν θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο σχήμα. Η τρυφερότητα που βγάζει ο Μάνος στη Σοφία την κάνει να νιώθει απόλυτη ασφάλεια τόσο για την ίδια όσο και για τη Νεφέλη. 

Η Μαρίνα, έχοντας στο μυαλό της τις σκηνές ευτυχίας του Μάνου με τη Σοφία και τη Νεφέλη, ενισχύει την απόφασή της να μην κάνει τεστ DNA για το μωρό. Η Δάφνη και ο Αντρέας εκφράζουν τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλον. Η Κρίστη αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του Άλκη, κρατώντας κρυφό το γεγονός πως τα ξαναβρήκε με τον Κίμωνα, προκειμένου να μπορέσει να πάρει πίσω την επιμέλεια του Φαίδωνα. 9 Μήνες επεισόδιο 343-344-345

Η Δάφνη και ο Αντρέας βγαίνουν μαζί από τη Δίωξη, όταν έρχεται ο Δημήτρης και τους βλέπει. Ο Αντρέας σαστίζει όταν εκείνος του ζητάει να συναντηθούν το βράδυ οι δυο τους, με σκοπό να λύσουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση. Η Μαρίνα δίνει πίσω το μπλουζάκι του Μάνου στην Έλσα. Η Σοφία τηλεφωνεί στην Έλσα για να την καλέσει στο bachelor πάρτι, που της έχουν ετοιμάσει. Εκείνη βρίσκει κάποια δικαιολογία και αρνείται ευγενικά. 
Ο Μάνος φέρνει το προσκλητήριο του γάμου του στη Μάρθα και επιμένει πως αυτός ο γάμος γίνεται μόνο και μόνο για τη Νεφέλη. Η Μάρθα ωστόσο καταφέρνει να τον χαλαρώσει, μέχρι που ο Μάνος παραδέχεται πως αγαπάει πραγματικά τη Σοφία και πως θέλει να γίνει γυναίκα του. Ο Άλκης και η Ηρώ δουλεύουν πυρετωδώς για τον ανασχηματισμό. Εκείνη ωστόσο πρέπει να φύγει για την Πάφο, αλλά του υπόσχεται πως θα γυρίσει την επόμενη μέρα. Η Δάφνη καταφέρνει να μπει στους λογαριασμούς του Διαμαντίδη. Ο Αντρέας κινείται με άνεση στο γραφείο του, όταν μπαίνει ξαφνικά ο Σερέτης, που τον αντιμετωπίζει με δυσπιστία. 
Ο Πέτρος βλέπει τον Μάνο με τη Μάρθα και, νομίζοντας πως οι δυο τους είναι εραστές, του επιτίθεται. Η Κρίστη, που βρίσκεται στο σπίτι του Άλκη μαζί με τον Φαίδωνα, τα χάνει με τη συμπεριφορά της Ηρώς απέναντί της, που για πρώτη φορά είναι φιλική. Η Ηρώ της λέει για την απόφαση του Άλκη να παντρευτούν, ενώ η Κρίστη τη συμβουλεύει να το σκεφτεί καλά. Ο Αντρέας εκφράζει την ανησυχία του στη Δάφνη πως ο Σερέτης θα καταλάβει ότι βλέπει και την προτρέπει να κινηθούν γρήγορα εναντίον του Διαμαντίδη. Η Μαρίνα προτείνει στην Έλσα να μείνει μαζί τους το βράδυ.

Ο Δημήτρης συναντιέται με τον Αντρέα. Η Μάρθα λέει στη Δάφνη για την επίθεση του Πέτρου στον Μάνο. Η αναχώρηση της Ηρώς για την Πάφο ακυρώνεται και σκέφτεται πως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει έκπληξη στον Άλκη. Την ίδια ώρα, εκείνος αφήνεται στη γοητεία της Νάντιας. Ο Μάνος μπαίνει στο σταθμό, όπου ο Στέφανος του έχει ετοιμάσει πάρτι-έκπληξη για το γάμο του, ενώ και η Σοφία διασκεδάζει με τις συναδέρφους της σε ένα μπαράκι. 
Η Έλσα έχει αποκοιμηθεί στο σπίτι της Μαρίνας. Η Μαρίνα μπαίνει στον πειρασμό να κοιτάξει το κινητό της, όπου έχει στείλει μήνυμα η Σοφία για το πού θα βρίσκονται, σε περίπτωση που η Έλσα αλλάξει γνώμη και θελήσει να πάει. Η κουβέντα του Δημήτρη και του Αντρέα αλλάζει τροπή, όταν ο Δημήτρης αρχίζει να επαινεί την Ελίζα… 9 Μήνες επεισόδιο 343-344-345

 Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 346-347-348  Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

πηγή:star

Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,22,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,5,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,93,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,32,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,36,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,9,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,119,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,735,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,11,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,39,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,137,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,108,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,1,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,242,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,34,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,58,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1441,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,71,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,51,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1533,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,92,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,103,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,110,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,104,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,52,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,BARMAN,10,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,170,Deal επεισόδιο,1,ELIF,15,FAIL,317,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,697,Gran Hotel,14,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,9,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,27,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1370,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,103,MEDIA,14027,MERYEM,7,MONEY DROP,11,My Style Rocks,50,NOMADS,58,Ooh la la!,7,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,45,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,223,SLAM,47,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,122,Survivor Panorama,61,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece 3,9,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,125,tzoker,1,videoclip,39,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,5,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: 9 Μήνες - επεισόδιο 343 - 344 - 345 - Βίντεο
9 Μήνες - επεισόδιο 343 - 344 - 345 - Βίντεο
9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 343-344-345 Β κύκλου. 9 μήνες δείτε το βίντεο από το επεισόδιο 343-344-345
https://4.bp.blogspot.com/-Ih_vxa4RIlY/WMmZZBN32oI/AAAAAAAAxMM/HmbhtR4VyrA_8vjAwYI14akXvtxMfDpUgCLcB/s320/9-mines.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-Ih_vxa4RIlY/WMmZZBN32oI/AAAAAAAAxMM/HmbhtR4VyrA_8vjAwYI14akXvtxMfDpUgCLcB/s72-c/9-mines.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2017/03/9-mines-epeisodio-343-344-345.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2017/03/9-mines-epeisodio-343-344-345.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy