ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 708-709-710-711-712 - Βίντεο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ, Μπρούσκο επεισόδιο, ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 708-709-710-711-712, μπρουσκο επεισοδιο 708-709-710-711-712 4ος Κύκλος

brousko-episodio-708-709-710-711-712

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 708-709-710-711-712 - Βίντεο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 708 Συγκλονιστικές είναι οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά Μπρούσκο επεισόδιο 708-709-710-711-712 4ος κύκλος.Ο Πάτροκλος γυρίζει πίσω στα Χανιά κατεπειγόντως μιας και φοβάται για την υγεία του Διαμαντή. Οι νέες ερωτικές περιπέτειες που έχει ο Σήφης στην Ιταλία με την αδερφή του συνεργάτη του την Πάολα Σπαλέτι φαίνεται ότι θα έχει άσχημο αντίκτυπο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιναχτεί όλη η συνεργασία που έχουν με τον Σπαλέτι στον αέρα. Αυτή η εξέλιξη θα προκαλέσει έντονη νευρικότητα στον Αχιλλέα στον Ματθαίο, αλλά και στην Μελίνα μιας και θεωρούν ότι αυτή η κίνηση του Σήφη είναι ανόητη και πολύ επιπόλαια.

 Η Άλκηστις είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και ο Ανδρέας σπεύδει γρήγορα στο πλευρό της για να την στηρίξει ύστερα από τον χωρισμό της με τον Σήφη. Ο Χαρίδημος είναι αναστατωμένος μιας και αναρωτιέται τι συμβαίνει και είναι τόσο αδιάφορη η Γεσθημανή αλλά και η Κωνσταντίνα. Ο Χαρίδημος τρώει πόρτα και από τις δύο γυναίκες. Η Δήμητρα είναι έξω φρενών με την κόρη της την Μαρίνα ύστερα από την κρυφή της συνάντηση με την Αλεξάνδρα. Η Δήμητρα φορτώνει στη Μαρίνα  τα δύο μικρότερα αδέρφια της και φεύγει από την Κύπρο με προορισμό την Κρήτη. Εκεί θα ζητήσει την βοήθεια και την παρηγοριά του Πάτροκλου.

Όταν ο Μηνάς θα συναντήσει εντελώς τυχαία την Κουκίτσα και τη νέα του ερωτική περιπέτεια την Λίνα αμέσως καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και πηγαίνει και συναντά την Δάφνη και της λέει τι είδε. Εκεί της ζητά την βοήθεια της, ώστε να εξιχνιάσουν την όλη υπόθεση. Την ίδια ώρα η Αναστασία ξεπερνά το σοκ από την είδηση ότι η Στέλλα περιμένει το παιδί του Ματθαίου και παίρνει τις πρώτες και γρήγορες αποφάσεις κρυφά από όλους και δεν τις αποκαλύπτει σε κανέναν!ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 709  Η αγωνία και σε αυτό το επεισόδιο της σειράς μπρούσκο θα χτυπήσει κόκκινο μιας και ο Παύλος Γιαννακάκης θα μάθει όλη την αλήθεια για το ψεύτικο ταξίδι της Αναστασίας στην Ιταλία και οργίζεται μαζί της. Ο Παύλος είναι κάθετος στο να ξανασμίξει η Αναστασία μαζί με τον Ματθαίο. Η Αναστασία φτάνει στην Κύπρο και αμέσως κατευθύνεται στο σπίτι της Στέλλας όπου και η τελευταία με το που την βλέπει την καλωσορίζει στο σπίτι της. Όταν όμως η Αναστασία θα της ανακοινώσει ότι είναι ξανά μαζί με τον Ματθαίο η Στέλλα γίνεται άγριο θηρίο. 

Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα ζητούν από τη Βασιλική να τους συνοδεύσει σε μία έξοδο τους με έναν φίλο τους, αλλά τα πράγματα θα ανατραπούν. Η στάση που έχει η Βασιλική απέναντι στον φίλο τους θα φέρει το ζευγάρι σε τρομερή αμήχανη θέση. 

Η Δήμητρα βρίσκεται πλέον στα Χανιά και είναι παρέα με τον Πάτροκλο. Αυτό το γεγονός το αντιλαμβάνεται ο Αχιλλέας και είναι έτοιμος να τα αποκαλύψει όλα στον αδερφό του το Νεκτάριο. Η Μελίνα τον παρακαλά να μην κάνει κάτι τέτοιο μιας και φοβάται. Ο Αχιλλέας τα λέει όλα στο Νεκτάριο και τα δύο αδέρφια είναι έτοιμα να ταξιδέψουν μέχρι την Κρήτη. Ο Πάτροκλος πιστεύει ότι η Ρενάτα θα του φάει την περιουσία του πατέρα του και προσπαθεί να βρει τρόπο, ώστε να την ξεμοναχιάσει και να την φλερτάρει για να μπορέσει και να την ξεμπροστιάσει μπροστά στον Διαμαντή. Ο Διαμαντής όμως είναι σκληρό καρύδι και αμέσως καταλαβαίνει τις προθέσεις του Πάτροκλου και του λέει ότι είναι έτοιμος να ζητήσει την Ρενάτα σε γάμο μέσα στις επόμενες μέρες. 

Η Δάφνη προσπαθεί να βγάλει μια άκρη γύρω από το μυστήριο που έχει δημιουργηθεί με την περιβόητη σχέση της Βασιλικής με αυτόν τον Κύπριο εφοπλιστή. Παράλληλα ο ντετέκτιβ που διόρισε η Δάφνη για να βρει και να πιστοποιήσει τις πληροφορίες για τις τρεις αδερφούλες που είχε ο Μύρος φαίνεται ότι έχει στα χέρια του πολλές και νέες αποκαλύψεις! Μπρούσκο επεισόδιο 708-709-710-711-712

710  Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς μπρούσκο θα δούμε την αγωνία των τηλεθεατών να χτυπά κόκκινο, μιας και ο Νεκτάριος με τον αδερφό του τον Αχιλλέα φεύγουν εσπευσμένα για τα Χανιά ώστε να συναντήσουν τον Πάτροκλο και την Δήμητρα και να τους ξεμπροστιάσουν. Μαζί τους θα πάει και η Μελίνα και θα πάρει κοντά της και τα παιδιά. 

Την ίδια ώρα η Δήμητρα θα εξηγήσει στον Πάτροκλο ποια είναι τα επόμενα βήματα της που αφορούν τη ζωή της και το μέλλον της. Η Αναστασία μαζί με τον Ματθαίο έχουν πονοκεφαλιάσει στην κυριολεξία με την υπόθεση της Στέλλας και με τις προθέσεις που έχει και τι θα κάνει τελικά με την εγκυμοσύνη της. Η Στέλλα από την άλλη βρίσκεται σε παραλήρημα. 

Ο Διαμαντής το είπε και το έκανε αφού τολμά και κάνει πρόταση γάμου στη Ρενάτα. Η Ρενάτα τελικά δέχεται την πρόταση του γεγονός που θα το χαροποιήσει πάρα πολύ τον Διαμαντή. Ο Νεκτάριος με τον Αχιλλέα παρακολουθούν το αυτοκίνητο που βρίσκεται ο Πάτροκλος παρέα με την Δήμητρα. Δυστυχώς τα δύο αδέρφια δεν γνωρίζουν ότι έχουν πέσει μέσα στην παγίδα που τους έστησε ο Πάτροκλος παρέα με τον Αλκιβιάδη. Τα δύο αδέλφια θα εγκλωβιστούν σε μία δολοφονική ενέδρα και την τελευταία στιγμή που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει δεν μπορούν να διαφύγουν. Πλέον ο Αχιλλέας με το Νεκτάριο κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους! Μπρούσκο επεισόδιο 708-709-710-711-712

711   Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Ανδρέα παρέα με τον Μηνά να μαθαίνουν τι συμβαίνει με την δολοφονική ενέδρα που έστησε ο Πάτροκλος με τον Αλκιβιάδη στον Αχιλλέα και στο Νεκτάριο και τρέχουν να τους βοηθήσουν. Δυστυχώς όμως όταν οι δύο άντρες φτάσουν στο σημείο ήδη είναι πάρα πολύ αργά, μιας και ο Αχιλλέας είναι πολύ βαριά τραυματισμένος από τα πυρά των ανθρώπων του Πάτροκλου. Ο Πάτροκλος την ίδια ώρα φροντίζει να έχει ένα ατράνταχτο άλλοθι με την βοήθεια και τη συνεργασία του Αλκιβιάδη. 

Η Βασιλική λέει στην Άλκηστη ότι αυτός ο περιβόητος Κύπριος εφοπλιστής δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο κάτι που το φαντάστηκε. Αυτό το έκανε μιας και υπήρχαν λόγοι να εκδικηθεί τον Μηνά για αυτό που της έκανε. Την ίδια ώρα και η Δάφνη έχει ξεκινήσει μία έρευνα ώστε να μπορέσει να βγάλει μια άκρη πάνω σ'αυτό το θέμα! 
Η Στέλλα θα προσπαθήσει να δοκιμάσει έναν πολύ ιδιόμορφο και πάρα πολύ επικίνδυνο τρόπο ώστε να ξαναφέρει κοντά της τον Ματθαίο. Η Δήμητρα ξεπερνά κάθε όριο και πλέον χειροδικεί πάνω στη Μαρίνα. Η Μελίνα ζει μία από τις πιο εφιαλτικές στιγμές στη ζωή της, μιας και ο Αχιλλέας είναι πολύ άσχημα τραυματισμένος και τα σημάδια της υγείας του δείχνουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! Μπρούσκο επεισόδιο 708-709-710-711-712712   Δυσοίωνα πλέον είναι τα πράγματα για τον Αχιλλέα μιας και ξαναμπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο για άλλη μία επέμβαση αφού έχει εσωτερική αιμορραγία. Η αγωνία και ο πανικός κυριαρχούν στην Μελίνα αφού και έχει χάσει κάθε ελπίδα και αισιοδοξία ότι ο Αχιλλέας θα βγει ζωντανός από εκεί μέσα.

 Την ίδια ώρα φτάνει στα Χανιά και ο Ματθαίος και ο τρόμος για τον αδερφό του είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπο του. Ο Ματθαίος τρέχει αμέσως να μάθει τι συμβαίνει και σε πόσο άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο Αχιλλέας. 
Ο Νεκτάριος δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από την αστυνομία και τελικά αναγκάζεται να αλλάξει την κατάθεσή του ύστερα από την πίεση του αστυνόμου Αρχοντάκη και αποκαλύψει ότι αυτός που τους έστησε την ενέδρα δεν είναι άλλος από τον Πάτροκλο. Αμέσως οι διαδικασίες ξεκινούν με αστραπιαίες κινήσεις της αστυνομίας. Η ασφάλεια φτάνει έξω από το σπίτι του Διαμαντή όπου και θα περάσει χειροπέδες στον Πάτροκλο. 
Η Δήμητρα πλέον έχει χάσει κάθε έλεγχο και θα πάρει τη Μαρίνα σηκωτή μέσα από το σπίτι της Αλεξάνδρας. Πλέον η σχέση Δήμητρας και Μαρίνας δεν θυμίζει τίποτα ανάμεσα σε μάνα και κόρη μιας και έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο. 
Ο Διαμαντής παρέα με τη Ρενάτα κάνουν τις πρώτες ετοιμασίες για το γάμο τους και δεν φαίνεται να ανησυχούν από το γεγονός ότι οι γονείς της Ρενάτας είναι αντίθετοι και έχουν θυμώσει πολύ με αυτόν τον γάμο! Μπρούσκο επεισόδιο 708-709-710-711-712


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 713-714-715-716-717 4ος Κύκλος

Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,22,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,5,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,93,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,33,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,36,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,9,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,119,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,735,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,11,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,39,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,137,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,108,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,1,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,242,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,34,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,58,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1441,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,71,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,51,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1533,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,92,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,103,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,110,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,104,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,52,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,BARMAN,10,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,170,Deal επεισόδιο,1,ELIF,15,FAIL,317,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,697,Gran Hotel,14,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,9,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,27,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1370,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,104,MEDIA,14033,MERYEM,7,MONEY DROP,11,My Style Rocks,50,NOMADS,58,Ooh la la!,7,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,47,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,223,SLAM,47,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,122,Survivor Panorama,61,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece 3,9,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,125,tzoker,1,videoclip,39,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,5,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 708-709-710-711-712 - Βίντεο
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 708-709-710-711-712 - Βίντεο
ΜΠΡΟΥΣΚΟ, Μπρούσκο επεισόδιο, ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 708-709-710-711-712, μπρουσκο επεισοδιο 708-709-710-711-712 4ος Κύκλος
https://3.bp.blogspot.com/-Q3Motg3DTg8/WKWrrqYu3wI/AAAAAAAAvlU/AJLpzptsDEE-AwAdQisp_rkV1e4gWbvmgCEw/s320/brousko.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-Q3Motg3DTg8/WKWrrqYu3wI/AAAAAAAAvlU/AJLpzptsDEE-AwAdQisp_rkV1e4gWbvmgCEw/s72-c/brousko.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2017/03/brousko-episodio-708-709-710-711-712.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2017/03/brousko-episodio-708-709-710-711-712.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy