9 Μήνες - επεισόδιο 346 - 347 - 348 - Βίντεο

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 346-347-348 Β κύκλου. 9 μήνες δείτε το βίντεο από το επεισόδιο 346-347-348

9-mines-epeisodio-346-347-348

9 Μήνες - επεισόδιο 346-347-348 - Βίντεο

9 Μήνες - επεισόδιο 346 Β' κύκλος  Η Κρίστη και ο Κίμωνας έχουν βγει σε ένα απόμερο μέρος όταν ένας θαμώνας καλεί φωτορεπόρτερ για να απαθανατίσει το ερωτευμένο ζευγάρι. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα τις εξελίξεις στη σχέσης της με τον Αντρέα. Η Κρίστη και ο Κίμωνας βγαίνουν από το εστιατόριο, όταν ο φωτογράφος τους απαθανατίζει. Η Κρίστη αντιδράει ενώ ο Κίμωνας παίρνει πίσω το υλικό που τράβηξε ο άντρας. Η Ηρώ μπαίνει στο σπίτι του Άλκη και τον βρίσκει να κάνει έρωτα με τη Νάντια. 
Το bachelor της Σοφίας είναι σε εξέλιξη, όταν η Σοφία έχει την αίσθηση πως βλέπει πάλι τη μορφή της Μαρίνας. Ο Μάνος εξομολογείται στον Στέφανο πως μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να τον σταματήσει απ’ αυτόν τον γάμο. Η Μαρίνα. Ο Στέφανος τον κοιτάζει με υπόγεια ταραχή. Η Ηρώ φεύγει από το σπίτι του Άλκη ταραγμένη. Ο Αντρέας τηλεφωνεί στη Δάφνη και κανονίζουν να συναντηθούν στο σπίτι της, καθώς ο Δημήτρης θα κοιμηθεί στο ξενοδοχείο. Ο Σερέτης ζητάει να μάθει για την εξέλιξη της κατάστασης στην όραση του Αντρέα. Ο Δημήτρης ξαφνιάζει τη Δάφνη όταν έρχεται στο σπίτι. Η Δάφνη προσποιείται την άρρωστη και τον προτρέπει να φύγει, ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα στον Αντρέα. Εκείνος, που είναι καθοδόν, δεν το ακούει και συνεχίζει να κατευθύνεται προς το σπίτι της Δάφνης. Η Ηρώ χτυπάει το κουδούνι της Κρίστης. Ο Μάνος εκφράζει στη Σοφία τον ενθουσιασμό του που παντρεύονται αλλά και τα αισθήματα αγάπης που τρέφει γι’ αυτήν. 
Η Σοφία νιώθει ευτυχία και αποφεύγει να του πει για τα «οράματα» που έχει με τη μορφή της Μαρίνας. Η Μαρίνα γυρίζει στο σπίτι ταραγμένη. Η Έλσα, που στο μεταξύ έχει ξυπνήσει, επιμένει να της πει η Μαρίνα την αλήθεια για το πού ήταν. Ο Δημήτρης επιμένει να μείνει στη Δάφνη αφού είναι άρρωστη, όταν χτυπάει το κουδούνι. Η Δάφνη ταράζεται νομίζοντας πως είναι ο Αντρέας, αλλά για καλή της τύχη είναι ένας γείτονας, που της δίνει ένα γράμμα που μπλέχτηκε κατά λάθος με τη δικιά του αλληλογραφία. Ο Αντρέας φτάνει στο σπίτι της Δάφνης. Την τελευταία στιγμή βλέπει το μήνυμά της πως είναι εκεί ο Δημήτρης και δυσανασχετεί. Η Ηρώ λέει στην Κρίστη όλη την αλήθεια για τις ίντριγκες που έστηνε ο Άλκης για να της πάρει την επιμέλεια του Φαίδωνα.
Την ίδια ώρα, ο Άλκης δεν πιστεύει στην κακή του τύχη, που η Ηρώ τον έπιασε με τη Νάντια. Η Κρίστη σοκάρεται με τις αποκαλύψεις της Ηρώς για την πλεκτάνη που είχε στήσει ο Άλκης εναντίον της. Ο Άλκης φεύγει από το σπίτι του, εκβιάζοντας τη Νάντια για να προσέχει τον Φαίδωνα μέχρι να γυρίσει. 
Ο Μάνος νιώθει πως κάτι προβληματίζει τη Σοφία. Η Μαρίνα διαβάζει την αναγγελία του γάμου του Μάνου και της Σοφίας και ταράζεται. Η Έλσα προσπαθεί να της δώσει δύναμη. Η Δάφνη νιώθει αφόρητη πίεση με την παρουσία του Δημήτρη, ενώ στέλνει μήνυμα στον Ανδρέα πως δεν μπορούν να βρεθούν. Μετά από την κουβέντα της με τον δικηγόρο, που την έχει ενημερώσει πως ο Ανδρέας και η Δάφνη δεν έχουν υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου, η Ελίζα είναι σε αναμμένα καρφιά. Ο Πέτρος βασανίζεται με τη σκέψη πως θα γυρίσει ξανά στη φυλακή…


Επεισόδιο 347

Ο Άλκης φτάνει έξω από το σπίτι της Ηρώς. Η Κρίστη εξιστορεί στον Κίμωνα και την Άννα ότι έμαθε από την Ηρώ για τον Άλκη και υπόσχεται εκδίκηση. Ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Ελίζας και ξαφνιάζεται με τα αινιγματικά της λόγια. Η Σοφία βλέπει εφιάλτη με τη Μαρίνα και ξυπνάει ταραγμένη. Η Ηρώ φτάνει σπίτι της και βλέπει τον Άλκη, που της ζητάει μια ακόμα ευκαιρία. Εκείνη, ανένδοτη, τον διώχνει. Στο σπίτι του Μάνου όλοι προετοιμάζονται για τον γάμο. Ο Πέτρος επιμένει να πάει η Μάρθα στον γάμο, αλλά εκείνη δε θέλει να τον αφήσει μόνο του. Η Δάφνη και ο Αντρέας βλέπουν το αδιέξοδό τους, καθώς ξέρουν πόσο θα πληγώσουν τον Δημήτρη και την Ελίζα. 

Ο Σερέτης ενημερώνεται πως η όραση του Αντρέα δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση. Στη συνέχεια δίνει ραντεβού με τον Διαμαντίδη στις αποθήκες, όπου θα μεταφερθούν τα φορτία με τα όπλα. Όλοι οι καλεσμένοι του γάμου έχουν συγκεντρωθεί στο εκκλησάκι. Η Μαρίνα παρακολουθεί κρυμμένη. 

Η Κρίστη ενημερώνει την Έλσα για τον Άλκη. Ο Άλκης αφήνει αλλεπάλληλα μηνύματα στην Ηρώ, πως εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του. Ο Σερέτης κατευθύνεται προς το ραντεβού του με τον Διαμαντίδη, όταν νιώθει πως κάποιος τον παρακολουθεί. Ο Δημήτρης εκθαμβώνεται από την εμφάνιση της Δάφνης και κάνει όνειρα για τον δικό τους γάμο, φέρνοντας τη Δάφνη σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η Μαρίνα βλέπει το ερωτευμένο βλέμμα του Μάνου πάνω στη Σοφία και φεύγει σαν κυνηγημένη. Ο Σερέτης και ο Διαμαντίδης κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιχείρησή τους, ενώ ο Αντρέας τούς απαθανατίζει με το κινητό του. 

Ο γάμος έχει τελειώσει και οι καλεσμένοι μεταφέρονται στο σπίτι του ζευγαριού, όπου θα γίνει η δεξίωση. Η Μαρίνα κάθεται σε ένα παγκάκι και ξεσπάει σε κλάματα, παίρνοντας απόφαση πως το «κεφάλαιο Μάνος» έκλεισε οριστικά. Η Έλσα εκφράζει την πίκρα της στον Στέφανο, καθώς πίστευε πως έστω και την τελευταία στιγμή θα εμφανιζόταν η Μαρίνα στο γάμο. Η Δάφνη προσπαθεί να προετοιμάσει τον Δημήτρη για τον χωρισμό τους, αλλά μετανιώνει όταν εκείνος λέει πως θα σκοτώσει όποιον μπει ανάμεσά τους.
 Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι της Ηρώς και της ζητάει να γίνει σύμμαχός της στο σχέδιο που ετοιμάζει. 
Η Άννα εκφράζει την ανησυχία της στον Κίμωνα πως η Κρίστη θα θελήσει να εκδικηθεί τον Άλκη. Ο Αντρέας δείχνει στη Δάφνη τις φωτογραφίες από τη συνάντηση Σερέτη-Διαμαντίδη. Η Σοφία λέει τελικά στον Μάνο για τα «οράματα» που βλέπει με τη Μαρίνα. Η Έλσα ξεσπάει στη Μαρίνα που δε βρήκε τη δύναμη να έρθει στο γάμο. Η Μαρίνα λέει πως δεν το έκανε, γιατί είδε στα μάτια του Μάνου αληθινή αγάπη για τη Σοφία. Ένα σκίτσο του Μάνου, που έχει σχεδιάσει η Μαρίνα, βάζει ιδέες στην Έλσα. Η Κρίστη αρχίζει να αναπτύσσει το σχέδιό της για να εκδικηθεί τον Άλκη. 
Ο Αντρέας αφήνει ένα σημείωμα στη Δάφνη για να συναντηθούν στο ξενοδοχείο «Αστέρια». Στη συνέχεια βγαίνει από το κτίριο της Δίωξης σαν τυφλός, χωρίς να αντιληφθεί τον Δημήτρη που έρχεται. Η Εύα και ο Σερέτης ανυπομονούν να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση με τη μεταφορά των όπλων. Η Δάφνη προλαβαίνει τελευταία στιγμή να κρύψει το σημείωμα του Αντρέα από τον Δημήτρη. Ο Γρηγορίου παίρνει τον Πέτρο για επαναληπτικές εξετάσεις, που θα κρίνουν εάν θα γυρίσει πίσω στη φυλακή ή θα συνεχίσει να διαμένει στο σπίτι της Μάρθας. Η Σοφία επισκέπτεται τη Θεανώ στη φυλακή, θέλοντας να μοιραστεί μαζί της την ευτυχία της. Η Θεανώ δεν μπορεί να συμμεριστεί τη χαρά της κόρης της, καθώς νιώθει πως κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του...


Επεισόδιο 348

Ο Μάνος προσπαθεί να κάνει τη Νεφέλη να νιώσει όσο πιο άνετα γίνεται με τη νέα τους ζωή. Η Κρίστη ζητάει από τον Κίμωνα να την εμπιστευτεί σχετικά με το σχέδιο που ετοιμάζει για τον Άλκη, χωρίς ωστόσο να του αποκαλύψει τι πρόκειται να κάνει. Η Ηρώ στέλνει ένα γράμμα στον Άλκη. Η Μαρίνα ψάχνει το σκίτσο του Μάνου και παραξενεύεται που δεν το βρίσκει. 
Η Έλσα και ο Στέφανος τυπώνουν τις φωτογραφίες του γάμου. Η Σοφία, μετά από την επίσκεψή της στη Θεανώ, γυρίζει σκοτεινιασμένη στο σπίτι. Η Δάφνη και ο Αντρέας συναντιούνται στο ξενοδοχείο, όπου για άλλη μία φορά αφήνονται στο πάθος τους. Ο Δημήτρης βλέπει ξανά την Ελίζα και μαθαίνει πως ακόμα δεν έχουν υπογραφεί τα χαρτιά του διαζυγίου του Αντρέα και της Δάφνης. Η Κρίστη καλεί στο skype τη Στέλλα, την πρώην νταντά του Φαίδωνα, και ζητάει τη βοήθειά της. Κατά την έξοδό τους από το ξενοδοχείο, ο Αντρέας βλέπει έναν γνωστό του.

 Οι εξετάσεις του Πέτρου βγήκαν καλές και η επιστροφή του στο κελί είναι μονόδρομος. Η Μάρθα ακούει την απόφαση εμβρόντητη. Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι του Άλκη, υποτίθεται για να δει τον Φαίδωνα και, βλέποντας τον Άλκη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, του συμπαραστέκεται. 
Ο Άλκης σαστίζει με τη φιλική στάση της. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντρέα να μην ξανασυναντηθούν πριν μιλήσουν στον Δημήτρη και την Ελίζα. Ο Άλκης ανοίγει την καρδιά του στην Κρίστη και της μιλάει για τον χωρισμό του από την Ηρώ. Η Κρίστη τον ακούει και τον συμβουλεύει. Το τηλεφώνημα για ένα έκτακτο περιστατικό στο νοσοκομείο, χαλάει την πρώτη νύχτα γάμου για τον Μάνο και τη Σοφία.

 Η Άννα εκφράζει στην Κρίστη την ανησυχία της, μήπως ο Άλκης καταλάβει πως πάει να του στήσει παγίδα και της κάνει κακό. Η Κρίστη, σίγουρη για τις κινήσεις της, την καθησυχάζει. Ο Δημήτρης πιέζει τη Δάφνη για το θέμα του διαζυγίου. Η Ελίζα, μετά την κουβέντα της με τον Δημήτρη, νιώθει και πάλι ανασφάλεια σε σχέση με τον Αντρέα. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως θα ήθελε να κάνει μια βόλτα, ελεύθερος, πριν γυρίσει ξανά στη φυλακή. Ο Άλκης, μετά από την κουβέντα του με την Κρίστη, της τηλεφωνεί. 
Η Κρίστη καταλαβαίνει ότι το σχέδιό της πηγαίνει καλά. Η Έλσα πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου με τις φωτογραφίες του γάμου και εντέχνως βάζει μπροστά το σκίτσο της Μαρίνας, που απεικονίζει τον ίδιο. Ο Μάνος το βλέπει και ταράζεται. Ο Οδυσσέας βλέπει εφιάλτη με τον Αντρέα και τον Δημήτρη να πιάνονται στα χέρια για τη Δάφνη. Η Έλσα επιστρέφει το σκίτσο στη Μαρίνα και στη συνέχεια την προτρέπει να ετοιμαστεί για να βγούνε έξω. Ο Μάνος, επηρεασμένος από το σκίτσο του που έπεσε από την τσάντα της Έλσας, ζητάει από τη Σοφία να του μιλήσει για τα οράματα που έχει με τη Μαρίνα. Η Σοφία του λέει για το μαγαζί με τα νυφικά και το bachelor, αλλά όταν του αναφέρει την παρουσία της Μαρίνας μέσα στο σπίτι τους, ο Μάνος αποπροσανατολίζεται και πιστεύει πως τελικά ήταν παιχνίδια του μυαλού της Σοφίας και όχι πραγματικότητα. 

Η Δάφνη είναι έξω από το σπίτι του Αντρέα και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Αντρέας παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μη γίνει αντιληπτός από την Ελίζα και μπαίνει στο αυτοκίνητο της Δάφνης, όπου εκείνη του λέει την απόφασή της να μιλήσει στον Δημήτρη. Η Κρίστη συναντιέται με τον Διαμαντίδη και του ζητάει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Άλκη στην καριέρα του ως πολιτικό πρόσωπο. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να κάνουν λίγη υπομονή και να μη μιλήσουν ακόμα στον Δημήτρη και την Ελίζα…

 Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 349-350  Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

πηγή:star

Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,22,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,5,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,93,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,33,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,36,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,9,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,120,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,735,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,11,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,39,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,137,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,108,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,1,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,242,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,34,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,58,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1441,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,72,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,52,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1533,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,92,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,103,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,110,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,104,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,52,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,BARMAN,10,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,170,Deal επεισόδιο,1,ELIF,15,FAIL,317,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,697,Gran Hotel,14,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,9,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,27,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1370,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,104,MEDIA,14040,MERYEM,7,MONEY DROP,11,My Style Rocks,50,NOMADS,58,Ooh la la!,8,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,47,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,223,SLAM,47,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,122,Survivor Panorama,61,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece 3,9,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,125,tzoker,1,videoclip,39,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,5,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: 9 Μήνες - επεισόδιο 346 - 347 - 348 - Βίντεο
9 Μήνες - επεισόδιο 346 - 347 - 348 - Βίντεο
9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 346-347-348 Β κύκλου. 9 μήνες δείτε το βίντεο από το επεισόδιο 346-347-348
https://4.bp.blogspot.com/-Ih_vxa4RIlY/WMmZZBN32oI/AAAAAAAAxMM/HmbhtR4VyrA_8vjAwYI14akXvtxMfDpUgCLcB/s320/9-mines.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-Ih_vxa4RIlY/WMmZZBN32oI/AAAAAAAAxMM/HmbhtR4VyrA_8vjAwYI14akXvtxMfDpUgCLcB/s72-c/9-mines.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2017/04/9-mines-epeisodio-346-347-348.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2017/04/9-mines-epeisodio-346-347-348.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy