9 Μήνες - επεισόδιο 351 - 352 - 353 - Βίντεο

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 351-352-353 Β κύκλου. 9 μήνες δείτε το βίντεο από το επεισόδιο 351-352-353

9-mines-epeisodio-351-352-353

9 Μήνες - επεισόδιο 351-352-353 - Βίντεο

9 Μήνες - επεισόδιο 351 Β' κύκλος  Ο Διαμαντίδης προσπαθεί να κάνει τον Σερέτη να πει κάτι ενοχοποιητικό, ώστε να προκαλέσει την παρέμβαση της Δίωξης. Ο Πέτρος νομίζει πως η Μάρθα ειδοποίησε τον Γρηγορίου και της επιτίθεται. Η Μάρθα σοκάρεται. Η Έλσα δεν παραδέχεται στη Μαρίνα πως εκείνη έστησε το κόλπο στον Μάνο για να τον φέρει κοντά της. Ο Άλκης εκφράζει τα τρυφερά του αισθήματα στην Κρίστη. Τα λόγια του Σερέτη στον Διαμαντίδη κινητοποιούν τους άντρες της Δίωξης. O Σερέτης, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς του Αντρέα. Ο Γρηγορίου τηλεφωνεί στη Δάφνη και τη Μάρθα και οργίζεται που καμία από τις δύο δεν του απαντά. Η Εύα ενημερώνεται για τον θάνατο του Σερέτη και λυγίζει. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι του και προσπαθεί να δείχνει χαλαρός μπροστά στη Σοφία και τη Νεφέλη. Η Έλσα μετανιώνει που οδήγησε τον Μάνο στη Μαρίνα, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να τους ενώσει, αλλά προκάλεσε και στους δύο μεγαλύτερη δυστυχία. 

Η Μάρθα πείθει τον Γρηγορίου να παραβλέψει το γεγονός πως ο Πέτρος βγήκε από το σπίτι. Η Κρίστη ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πάρτι του Άλκη, ενώ ο Άλκης νιώθει πως θα είναι ξανά μαζί. Στη Δίωξη πανηγυρίζουν για την επιτυχία της επιχείρησης κατά του Σερέτη. Η κτητικότητα που βγάζει ο Δημήτρης στη Δάφνη ταράζει τόσο την ίδια όσο και τον Αντρέα, που δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Η Εύα συλλαμβάνεται. Ο Μάνος λέει στον Στέφανο για τη Μαρίνα και βγάζει το αδιέξοδό του καθώς παραδέχεται ότι την αγαπάει ακόμα. Την ίδια ώρα, η Σοφία τηλεφωνεί στο σταθμό και μαθαίνει πως ο Μάνος δεν είναι εκεί. Ο Δημήτρης διακρίνει τη φλόγα στα βλέμματα του Αντρέα και της Δάφνης και ταράζεται, ενώ εκείνοι, χωρίς να τον δουν, κανονίζουν το βραδινό ραντεβού τους. 

Ο Γρηγορίου εκφράζει στον Δημήτρη την απορία του για την ετοιμότητα της επιχείρησης και ο Δημήτρης συνειδητοποιεί πως ο Αντρέας και η Δάφνη προετοιμάζονταν καιρό για τη σύλληψη του Σερέτη. Η Μαρίνα φέρνει στο μυαλό της τη συνάντησή της με τον Μάνο και τα λόγια που αντάλλαξαν και νιώθει εγκλωβισμένη. Η Κρίστη τραγουδάει τη μελωδία του συνθέτη στο πιάνο της και η Άννα την ηχογραφεί με το κινητό της. Ο Γρηγορίου ανακρίνει τη Δάφνη και τον Αντρέα και τους συγχαίρει για την επιτυχία τους. Η Μαρίνα πηγαίνει μαζί με το μωρό στη λίμνη. Εκεί βρίσκεται και ο Μάνος. Η Σοφία βλέπει τις φωτογραφίες του γάμου και παρατηρώντας το ανήσυχο βλέμμα της Έλσας, προβληματίζεται. Ο Στέφανος φέρνει την Έλσα ενώπιον των ευθυνών της για το παιχνίδι που έπαιξε στη Μαρίνα και τον Μάνο. 

Ο Αντρέας βγαίνει από το γραφείο του Γρηγορίου την ώρα που προσάγεται η Εύα. Μόλις εκείνη καταλαβαίνει πως ο Αντρέας βλέπει, οργίζεται. Ο συνθέτης ενθουσιάζεται με το τραγούδι που έγραψε η Κρίστη πάνω στη μελωδία του και η Άννα τον βεβαιώνει πως, μόλις η Κρίστη ξεμπερδέψει με κάποια προσωπικά της θέματα, θα συνεργαστούν. Ο Γρηγορίου ανακρίνει την Εύα, που αρνείται κάθε ανάμειξη με τις σκοτεινές δουλειές του Σερέτη… 9 Μήνες επεισόδιο 351-352-353Επεισόδιο 352

Η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την αγωνία της για την επικινδυνότητα της δουλειάς του. Ο Πέτρος πιστεύει πως η Μάρθα συνεργάστηκε με τον Γρηγορίου και γίνεται βίαιος απέναντί της. Η Σοφία παραξενεύεται με τη στάση του Μάνου και ανησυχεί μήπως συμβαίνει κάτι με την υγεία του. Η Δάφνη ετοιμάζεται για το ραντεβού της με τον Αντρέα. Όταν της τηλεφωνεί ο Δημήτρης, αναγκάζεται να του πει ψέματα πως θα πάει στον Πέτρο και τη Μάρθα. Η Κρίστη και ο Άλκης οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του πάρτι. 

Ο Κίμωνας διαβάζει ένα δημοσίευμα, που θέλει την Κρίστη ξανά ζευγάρι με τον Άλκη και φαίνεται να ενοχλείται. Η Μάρθα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Δάφνη. Ο Πέτρος, που την βλέπει, νομίζει πως μιλάει με τον Γρηγορίου και από την οργή του αρπάζει τη Μάρθα από το λαιμό. Εκείνη, φοβισμένη κλείνεται στο δωμάτιό της. Ο Δημήτρης παρακολουθεί τη Δάφνη, την ώρα που εκείνη ενώ πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να βρει τον Αντρέα, δέχεται το τηλεφώνημα της Μάρθας και αλλάζει κατεύθυνση. Ο Αντρέας λέει στην Ελίζα πως τον ζήτησαν για συμπληρωματική κατάθεση. Όταν όμως του τηλεφωνεί η Δάφνη και ακυρώνει το ραντεβού τους, αναγκάζεται να μείνει σπίτι, προσπαθώντας να βρει μια πειστική δικαιολογία. Η Σοφία ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Μάνου και τον πιέζει να κάνει εξετάσεις.

 Ο Διαμαντίδης αιφνιδιάζει την Ηρώ έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα ακούει στις ειδήσεις για την εξάρθρωση της σπείρας των «Εκλεκτών». Η Δάφνη σοκάρεται με την επίθεση του Πέτρου στη Μάρθα, βλέποντας πως η κατάστασή του θα τον οδηγήσει ή στη φυλακή ή στο ψυχιατρείο. Οι εξετάσεις του Μάνου δεν δείχνουν κάτι ανησυχητικό, αλλά η Σοφία εξακολουθεί να προβληματίζεται με τη συμπεριφορά του. Ο Γρηγορίου ακούει κατάπληκτος την ιστορία της Μαρίνας, τόσο για τις συνθήκες εξαφάνισης της, όσο και τον εγκλεισμό της από τη σπείρα των «Εκλεκτών». Ο Κίμωνας, επηρεασμένος από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κρίστη και πάλι μαζί με τον Άλκη, την πιέζει να του πει το σχέδιό της. Οι συνάδερφοι στη Δίωξη αποθεώνουν τον Αντρέα, ενώ εκείνος εκθειάζει τη συμβολή της Δάφνης στην επιτυχία της επιχείρησης. Ο Γρηγορίου καθησυχάζει τη Μαρίνα πως θα την απαλλάξει από τις κυρώσεις που θα είχε να αντιμετωπίσει για τον θάνατο του Κυριάκου και τη φυλάκιση της Θεανώς. 

Ο Δημήτρης μπαίνει στο γραφείο της Δάφνης και την βρίσκει με τον Αντρέα. Η Δάφνη ξαφνιάζεται με το τηλεφώνημα του Γρηγορίου, που την ενημερώνει πως η Μαρίνα ζει. Ο Μάνος και η Σοφία διασχίζουν το διάδρομο του νοσοκομείου, όταν έρχεται ο Χρήστος και τους μεταφέρει την είδηση πως η Μαρίνα εμφανίστηκε στην Ασφάλεια. Η Σοφία νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και φεύγει οργισμένη, αφού καταλαβαίνει πως ο Μάνος ήξερε ότι η Μαρίνα είναι ζωντανή και της το έκρυψε. Η Κρίστη διαλέγει τα ρούχα του Άλκη για το αποψινό βράδυ και του ζητάει να πάνε τον Φαίδωνα στην Άννα, καθώς έχει σχέδια για τη συνέχεια της βραδιάς τους.
 Ο Άλκης, φανερά κολακευμένος δέχεται νομίζοντας πως αυτό θα είναι το νέο τους ξεκίνημα για μια κοινή ζωή. Η Μαρίνα συναντιέται με τη Δάφνη στην Ασφάλεια. Έντονη η συγκίνηση και από τις δύο πλευρές. Ο Μάνος βεβαιώνει τη Σοφία πως, παρά τον ερχομό της Μαρίνας, τίποτα δε θα αλλάξει μεταξύ τους. Η Μαρίνα λέει στη Δάφνη πως το μόνο που θέλει από τον Μάνο είναι να τη συγχωρήσει γι’ αυτό που του έκανε και να είναι ευτυχισμένος με τη Σοφία. Η Δάφνη συγκινείται με το μεγαλείο της ψυχής της. Στη συνέχεια φεύγει από την Ασφάλεια, ενώ ο Δημήτρης εξακολουθεί να την παρακολουθεί...  9 Μήνες επεισόδιο 351-352-353

Επεισόδιο 353

Ο Πέτρος συνέρχεται και ζητάει από τη Μάρθα να τον συγχωρήσει. Η Άννα λέει στην Κρίστη για τη συνάντησή της με τον συνθέτη. Για πρώτη φορά η Κρίστη την ευγνωμονεί που έκανε κάτι πίσω από την πλάτη της, καθώς από αύριο, που θα έχει ξεμπερδέψει με τον Άλκη, θα αφοσιωθεί και πάλι στη ζωή της. Η Σοφία επισκέπτεται τη Θεανώ και την ενημερώνει για την εμφάνιση της Μαρίνας, που συνεπάγεται την αποφυλάκισή της. Η Θεανώ εκφράζει την ανησυχία της για τη σχέση της Σοφίας με τον Μάνο, αλλά εκείνη την καθησυχάζει πως θα συνεχίσουν να είναι μαζί. Ο Άλκης ανυπομονεί για το πάρτι του, διαισθανόμενος πως θα γυρίσει μια καινούργια σελίδα στη ζωή του και με την εκλογή του στον ανασχηματισμό και με τη ζωή του μαζί με την Κρίστη. Η Κρίστη δίνει στον Στέφανο ένα τελευταίο βίντεο που θέλει να ενταχθεί στην παρουσίαση που ετοιμάζει για τον Άλκη. 

Ο Δημήτρης ακολουθεί τη Δάφνη και τον Αντρέα στη ρομαντική τους βόλτα και τους απαθανατίζει με τον κινητό του σε τρυφερές στιγμές. Η Μαρίνα καλεί τον Μάνο σπίτι της και του ζητάει συγνώμη που τάραξε και πάλι τη ζωή του. Ο Μάνος ακούει το κλάμα του μωρού και συγκινείται. Ο Δημήτρης τηλεφωνεί στον Αντρέα και ζητάει τη βοήθειά του για μια υπόθεση της Ασφάλειας. Οι δύο άντρες δίνουν ραντεβού στις παλιές αποθήκες. Οι καλεσμένοι στο πάρτι του Άλκη μαζεύονται, δίνοντας τις ευχές τους για τον ίδιο αλλά και για την επανασύνδεσή του με την Κρίστη. Ο Μάνος καθησυχάζει τη Σοφία πως τίποτα δε θα αλλάξει μεταξύ τους. Η Κρίστη τραγουδάει το αγαπημένο τραγούδι του Άλκη και του το αφιερώνει μαζί με ένα παθιασμένο φιλί. 

Ο Δημήτρης δείχνει στον Αντρέα τις φωτογραφίες του με τη Δάφνη. Η Κρίστη προλογίζει το βίντεο-αφιέρωμα στον Άλκη κι εκείνος καμαρώνει. Η εμφάνιση της Στέλλας όμως στο βίντεο προμηνύει την αρχή της καταστροφής του. Ο Δημήτρης σημαδεύει τον Αντρέα με το όπλο του, την ώρα που η Δάφνη στέλνει ένα ερωτικό μήνυμα στο κινητό του. Ο Δημήτρης πιέζει τον Αντρέα να του το δείξει. Η Στέλλα εξιστορεί στο βίντεο όλη την ιστορία με τον Άλκη, που την είχε βάλει να παρακολουθεί την Κρίστη και να αλλάξει τη βρεφική σκόνη του Φαίδωνα για να προκαλέσει αλλεργικό σοκ στο παιδί. Ο Άλκης μένει εμβρόντητος με την έκπληξη της Κρίστης, που αποκορυφώνεται με την παρουσία του Διαμαντίδη και ένα ακόμα βίντεο, αυτή τη φορά με τη μαρτυρία της Ηρώς. Η Δάφνη ζητάει να ανακρίνει προσωπικά την Εύα. Ο δικηγόρος ενημερώνει τη Σοφία για την επικείμενη αποφυλάκιση της Θεανώς. Η Σοφία συγκινείται όταν ο Μάνος της προτείνει να μείνει μαζί τους στο σπίτι του. Η Μαρίνα κάνει ένα όμορφο δείπνο για την Έλσα και τον Στέφανο, ανακοινώνοντας τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της. Ο Πέτρος παλεύει με τις τύψεις του, που επιτέθηκε στη Μάρθα και της ζητάει για άλλη μια φορά να του κάνει ευθανασία. Η Ηρώ, στην ομιλία της στο βίντεο, καταδεικνύει τον Άλκη ως ηθικό αυτουργό για την αυτοκτονία του Νεοκλέους. Οι δημοσιογράφοι δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από τον Άλκη, καθώς οι ερωτήσεις τους απέναντί του τον βρίσκουν τελείως απροετοίμαστο. Την ίδια ώρα η Κρίστη βρίσκεται έξω από το χώρο του πάρτι και κατευθύνεται στη θάλασσα. 
Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη και την απειλή του με το όπλο και την προειδοποιεί να μη βρεθεί μόνη μαζί του. Η Δάφνη στέλνει μήνυμα στον Δημήτρη να συναντηθούν στο σπίτι της. Η Σοφία ζητάει από τον Χρήστο τη διεύθυνση της Μαρίνας. Ο Δημήτρης έρχεται στο σπίτι της Δάφνης  9 Μήνες επεισόδιο 351-352-353


 Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 354-355  Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

πηγή:star

Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,24,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,5,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,100,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,35,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,5,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,37,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,9,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,137,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,741,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,11,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,137,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,112,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,1,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,242,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,37,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,63,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1442,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,55,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1533,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,93,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,103,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,117,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,127,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,56,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,BARMAN,10,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,187,Deal επεισόδιο,1,ELIF,22,FAIL,317,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,697,Gran Hotel,14,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,14,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,27,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1372,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,108,MEDIA,14301,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Style Rocks,50,NOMADS,58,Ooh la la!,12,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,81,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,224,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,128,Survivor Panorama,61,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,12,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece 3,9,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,41,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,5,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: 9 Μήνες - επεισόδιο 351 - 352 - 353 - Βίντεο
9 Μήνες - επεισόδιο 351 - 352 - 353 - Βίντεο
9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 351-352-353 Β κύκλου. 9 μήνες δείτε το βίντεο από το επεισόδιο 351-352-353
https://4.bp.blogspot.com/-Ih_vxa4RIlY/WMmZZBN32oI/AAAAAAAAxMM/HmbhtR4VyrA_8vjAwYI14akXvtxMfDpUgCLcB/s320/9-mines.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-Ih_vxa4RIlY/WMmZZBN32oI/AAAAAAAAxMM/HmbhtR4VyrA_8vjAwYI14akXvtxMfDpUgCLcB/s72-c/9-mines.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2017/04/9-mines-epeisodio-351-352-353.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2017/04/9-mines-epeisodio-351-352-353.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy