Bahar - Επεισόδιο 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 ( 3ος Κύκλος )

Bahar δείτε τα νέα επεισόδια 94-95-96-97-98-99-100 του 3ου Κύκλου σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Bahar επεισόδιο 94-95-96-97-98-99-100 ( 3ος Κύκλος )

Bahar-epeisodio-94-95-96-97-98-99-100-3os-kyklos

Bahar - Επεισόδιο 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 ( 3ος Κύκλος )


 Ο Ισμαήλ ζητάει από τον Ατές να απομακρυνθεί γιατί διαφορετικά δεν έχει επιλογή από το να τον συλλάβει. Ο Μεχμέτ – Εμίρ πάει στο νοσοκομείο να δει τον Κενάν και τον ακούει να λέει στην Χιούλγια ότι δε θα κάνει μήνυση στον Ατές και ότι θα τον συγχωρέσει γιατί ήταν τρελός από θυμό για το παιδί του. Η Εφσούν θέλει να ακυρώσει την δεξίωση για το αλλά η Μπαχάρ την αποτρέπει. Η Χανιφέ θέλει να παρευρεθεί στο πάρτι, αλλά η Τσεβριγιέ την κλειδώνει και της το απαγορεύει, εκείνη όμως το σκάει. 

Στο πάρτι, η Ζεϊνέπ πηγαίνει με τη Σουλτάν και ο Κεμάλ πηγαίνει ως συνοδός της Μουγκιέ, αλλά όλο το βράδυ κοιτάζει την γυναίκα του. Η Τσεβριγιέ πηγαίνει στον Σαλίχ να του ζητήσει να την πάει στο πάρτι για να πάρουν πίσω την Χανιφέ, αλλά τον βρίσκει τύφλα στο μεθύσι. Της εξομολογείται την ιστορία για τον φόνο του Αρντά και της δείχνει το βίντεο. Η Τσεβριγιέ σοκάρεται και προσπαθώντας να φύγει για να ενημερώσει τη Ζεϊνέπ, ρίχνει αναίσθητο κάτω τον Σαλίχ. Στο πάρτι, κάποιοι κύριοι κάνουν πρόταση στην Εφσούν να την πάρουν στο Μιλάνο για την κολεξιόν της. Εκείνη δέχεται κι ο Αρντά γίνεται έξαλλος λέγοντάς της ότι δεν θα πάει πουθενά χωρίς τον άντρα της.

Bahar επεισόδιο 95

 Η Εφσούν θυμώνει με τον Αρντά και φεύγει. Ο Αρντά αρχίζει να πίνει και τότε τον πλησιάζει η Ζεϊνέπ, αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της. Η Χανιφέ, που τους βλέπει από μακριά τους τραβάει με το κινητό της. Ο Αρντά μεθυσμένος, αφήνει τη Ζεϊνέπ να τον πάει στο δωμάτιό του, όπου τον ξαπλώνει στο κρεβάτι, του αφήνει λεφτά στο κομοδίνο και φεύγει. 
Η Χανιφέ δείχνει το βίντεο στη Σουλτάν, η οποία αργότερα φωνάζει στη Ζεϊνέπ και την πετάει στο δρόμο. Η Χανιφέ στέλνει το βίντεο στην Εφσούν, η οποία πάει στο ξενοδοχείο, βρίσκει τον Αρντά και του λέει ότι χωρίζουν. Στην έπαυλη ο Μεχμέτ – Εμίρ λέει στην Τζεμρέ ότι βρέθηκε μόσχευμα για τον Τοπράκ. Η Μεριέμ ενημερώνει τον Κενάν, ο οποίος της λέει να πάρει το παιδί και να φύγει. Ο Αρντά παρακαλάει την Εφσούν να τον πιστέψει ότι δεν έγινε τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και τη Ζεϊνέπ, αλλά η Εφσούν υπογράφει τη συμφωνία του Μιλάνο και ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει. Αποχαιρετάει τους πάντες στη γειτονιά της και φεύγει.

Bahar επεισόδιο 96


Η Εφσούν αποχαιρετά τους δικούς της και ετοιμάζεται να πάει στο αεροδρόμιο. Η Ζεϊνέπ την κατεβάζει από το ταξί. Προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν έγινε τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Αρντά. Η πρόθεσή της ήταν μόνο να εκδικηθεί. Η Εφσούν παραμένει απτόητη από τα παρακάλια και τις εξηγήσεις της και φεύγει. Στο μεταξύ, ο Αρντά επικοινωνεί με την Μπαχάρ και αποφασίζουν να πάνε μαζί στο αεροδρόμιο για να πείσουν την Εφσούν να μη φύγει. 
Ούτε κι αυτοί, όμως, τα καταφέρνουν. Παρότι προς στιγμήν η Εφσούν φαίνεται διστακτική, τελικά επιβιβάζεται στο αεροπλάνο, αλλά και εκεί το μαρτύριό της συνεχίζεται. Έχει παραισθήσεις, βλέπει όλους τους επιβάτες, τις αεροσυνοδούς ακόμα και τον κυβερνήτη του αεροπλάνου να τη συμβουλεύουν να συγχωρήσει τον Αρντά και να γυρίσει σ’ αυτόν. Φτάνοντας στο Μιλάνο, η Εφσούν επισκέπτεται τον συνεργάτη της, τον κ. Αφός. Η συμπεριφορά της είναι προκλητική, απορρίπτει κάθε πρόταση, που της κάνει και είναι εμφανές ότι η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Ενώ περιφέρεται στους δρόμους του Μιλάνου συναντάει την Μπαχάρ, που έχει πάει εκεί για να την πείσει να γυρίσει πίσω


 επεισόδιο 97


Η Εφσούν δεν δέχεται κουβέντα και λέει ότι είναι αποφασισμένη να χωρίσει, όταν ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον Αρντά και κλείνεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αρνείται να του ανοίξει την πόρτα, αλλά όταν βλέπει όλο το δωμάτιο στολισμένο με ροδοπέταλα, ένα μωρό κούκλα στο κρεβάτι της και ακούει τον Αρντά να της λέει ότι θέλει να κάνουν παιδί, του ανοίγει. 
Η Τσεβριγιέ απειλεί τη Σουλτάν ότι θα τα πει όλα στη Ζεϊνέπ, αν επιμένει να την κρατάει στο σπίτι της. Θα της πει ότι εκβίαζε τον Αρντά και τον ανάγκασε να παντρευτεί την Εφσούν. Η Σουλτάν προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά η Τσεβριγιέ φεύγει αποφασισμένη να μιλήσει στη θεία της και στη Ζεϊνέπ. Ο Κενάν είναι στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Τον συνοδεύει η Χιούλγια και τον μετακινεί με το αναπηρικό καροτσάκι. Ο Κενάν πεινάει και η Χιούλγια τον αφήνει για να του φέρει φαγητό. Η Τζεμρέ τον βλέπει μόνο και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία. Τον οδηγεί στην ταράτσα και του ζητάει να της φέρει πίσω το γιο της, τον Τοπράκ

επεισόδιο 98

Ο Κενάν προσποιείται ότι δεν ξέρει τίποτα σχετικά με τον Τοπράκ, αλλά όταν η Τζεμρέ τον βάζει στη μάντρα της ταράτσας και απειλεί να τον πετάξει στο κενό, αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στην αδελφή του. Της ζητάει να φέρει πίσω το παιδί. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ατές με τον Ισμαήλ και συνοδεία αστυνομικών. Μεταφέρουν τον Κενάν στο τμήμα και τον ανακρίνουν για το θάνατο του γιου του Ατές και του Εϊπ. 
Ο Κενάν αρνείται τα πάντα και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο Ατές δεν ησυχάζει, τον απειλεί ότι θα μάθει την αλήθεια. Ο Κενάν τρομοκρατείται και βλέπει εφιάλτες. Η Ζεϊνέπ μαθαίνει τα πάντα για τη Σουλτάν και όσα έκανε και όταν τη ρωτάει αν είναι αλήθεια, η Σουλτάν το ομολογεί. Έξαλλη η Ζεϊνέπ εμφανίζεται στη συνέντευξη Τύπου, που δίνει η Εφσούν με τον Αρντά και όταν οι δημοσιογράφοι ρωτάνε αν αληθεύει ότι χωρίζουν, το διαψεύδουν. Σε μια δεύτερη ερώτηση που κάνουν οι δημοσιογράφοι για τη σχέση τους, παίρνει το λόγο η Ζεϊνέπ, έτοιμη να μιλήσει μπροστά στους δημοσιογράφους.

επεισόδιο 99

Η Εφσούν προσπαθεί να αποφύγει τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων ως προς τη γνωριμία της και τον έρωτά της με τον Αρντά. Η Ζεϊνέπ εμφανίζεται απ’ το πουθενά και ετοιμάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στα ΜΜΕ. Τελευταία στιγμή, όμως, κάτι γίνεται, που της αλλάζει γνώμη. 
Η Ζεϊνέπ παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αρντά, αλλά βλέπει πλέον ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, τη γυναίκα του, την Εφσούν. Ο Μεχμέτ – Εμίρ, ενημερώνει την Τζεμρέ για τις ελπίδες, που έχει ο γιος της για μεταμόσχευση. Η Χιούλγια προσπαθεί να χαλαρώσει στο σπα. Δυστυχώς, όμως, ούτε εκεί βρίσκει ησυχία, μιας και συναντά την κόρη της με μια από τις κυράδες της γειτονιάς. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Μουγκιέ δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να φύγει από το αρχοντικό.


επεισόδιο 100

Ο Άραβας επενδυτής, ζητάει απ’ τη Σουλτάν να περάσει το βράδυ απ’ το σπίτι της να τη δει. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει στο σπίτι της. Η μητέρα της είναι ανάστατη. Αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Η Εφσούν, αναστατωμένη απ’ όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου, πηγαίνει στη γειτονιά να αντιμετωπίσει τη Ζεϊνέπ. Οι δύο γυναίκες καβγαδίζουν, αλλά η Εφσούν παθαίνει μια ξαφνική αδιαθεσία και σωριάζεται λιπόθυμη. 
Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο. Τα νέα είναι χαρμόσυνα. Η Εφσούν είναι έγκυος! Περιμένει το παιδί του Αρντά. Δεν υποδέχονται όμως όλοι τα νέα τόσο καλά. Η Χιούλγια δυσκολεύεται πολύ να χωνέψει ότι θα γίνει γιαγιά και ότι το εγγόνι της θα είναι το παιδί τής Εφσούν. Η Μπαχάρ και ο Ατές φαίνεται να υποδέχονται τα νέα πολύ θετικά, αλλά τα μάτια τού Ατές λένε άλλα
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,24,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,5,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,103,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,35,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,5,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,37,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,9,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,137,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,741,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,11,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,137,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,112,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,242,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,64,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,55,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1533,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,93,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,104,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,117,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,128,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,57,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,BARMAN,10,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,187,Deal επεισόδιο,1,ELIF,24,FAIL,320,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,29,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1375,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,108,MEDIA,14326,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,4,My Style Rocks,50,NOMADS,58,Ooh la la!,13,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,85,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,225,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece 3,9,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,5,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Bahar - Επεισόδιο 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 ( 3ος Κύκλος )
Bahar - Επεισόδιο 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 ( 3ος Κύκλος )
Bahar δείτε τα νέα επεισόδια 94-95-96-97-98-99-100 του 3ου Κύκλου σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Bahar επεισόδιο 94-95-96-97-98-99-100 ( 3ος Κύκλος )
https://1.bp.blogspot.com/-MTZnviZxOz4/V2pURm1WT_I/AAAAAAAApMc/6_9elvocNCI8lz2uUDsFQbgg8ldURyJ3gCLcB/s320/Bahar.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-MTZnviZxOz4/V2pURm1WT_I/AAAAAAAApMc/6_9elvocNCI8lz2uUDsFQbgg8ldURyJ3gCLcB/s72-c/Bahar.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2017/06/Bahar-epeisodio-94-95-96-97-98-99-100-3os-kyklos.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2017/06/Bahar-epeisodio-94-95-96-97-98-99-100-3os-kyklos.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy