Bahar - Επεισόδιο 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 ( 4ος Κύκλος ) ΤΕΛΟΣ

Bahar δείτε τα νέα επεισόδια 101-106-107-108-109-110-111 του 4ου Κύκλου σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Bahar επεισόδιο 106-107-108-109-110-111 ( 4ος Κύκλος )

Bahar-epeisodio-106-107-108-109-110-4os-kyklos

Bahar - Επεισόδιο 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 ( 4ος Κύκλος ) Τελευταίο

  Η Ζεϊνέπ, απαιτεί απ’ τον Αρντά να παντρευτούν αμέσως, προτού μαθευτεί ότι δεν έχει πια τον δίσκο στην κατοχή της. Ο Βολκάν αποφασίζει να δράσει προκειμένου να δώσει μια λύση στην υπόθεση. Επισκέπτεται την Εφσούν και την ενημερώνει πως η Ζεϊνέπ δεν έχει πια τον δίσκο. Η Εφσούν ενημερώνει με τη σειρά της τον Αρντά, προτού αρχίσουν τις διαδικασίες για το γάμο. Ο Κενάν κάνει πάλι αισθητή τη δυσάρεστη παρουσία του στην οικογένεια Αταχάν. 

Ένα τρομερό μήνυμα τους περιμένει μπροστά στην πόρτα της έπαυλης, το οποίο τους προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ο Ορκούν σκέφτεται ξανά το συμφέρον του και αποφασίζει να μη δώσει τον δίσκο στην Εφσούν. Συναντά τη Ζεϊνέπ και της τον δίνει πίσω, προκειμένου να χωρίσουν η Εφσούν και ο Αρντά για να έχει ο ίδιος μια πιθανότητα να πλησιάσει την Εφσούν. Η Γκανιμέτ δεν αντέχει στην ιδέα πως θα μένει κάποιος ξένος στο σπίτι της, που έχτισε με πολύ κόπο και στερήσεις. Έτσι, αποφασίζει ότι είναι προτιμότερονα το κάψει, παρά να το αφήσει σε χέρια ξένα. 
Ο Βολκάν παρακολουθεί από μακριά τη συζήτηση της Ζεϊνέπ και του Ορκούν. Όταν γίνεται αντιληπτός, αρχίζει ένα κυνηγητό, το οποίο καταλήγει στο φλεγόμενο σπίτι της Γκανιμέτ, όπου βρίσκεται κρυμμένος ο δίσκος. 

Bahar επεισόδιο 107

Η πάλη του Βολκάν και της Ζεϊνέπ έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της Ζεϊνέπ στο έδαφος. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται σε ένα άγνωστο μέρος και δίπλα της είναι ο Βολκάν. Η δεύτερη πάλη τους έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της αυτή τη φορά. Ο Βολκάν μεταφέρει τη Ζεϊνέπ σε άλλο μέρος, ενώ εξακολουθούν να την αναζητούν οι δικοί της. Ο Αρντά πηγαίνει να συναντήσει τη Ζεϊνέπ και καταλήγει στη φυλακή επειδή τον πιάνει η αστυνομία μαζί με τα ματωμένα ρούχα της Ζεϊνέπ. Το μυστήριο αρχίζει να μεγαλώνει. 
Η Εφσούν αναγκάζεται να πει τα πάντα για τον εκβιασμό στη Χιούλγια. Είναι, όμως, αποφασισμένη να σώσει τον άντρα της από τα σίδερα της φυλακής. Η Εφσούν. Κάποια στιγμή καταλαβαίνει πως πίσω απ’ αυτή την εξαφάνιση κρύβεται ο Βολκάν. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει αυτή τη φορά να τραυματίσει βαριά τον Βολκάν και να το σκάσει μαζί με τον δίσκο. 
Η Εφσούν ακολουθεί τη Ζουχάλ, η οποία πηγαίνει προμήθειες στον αδερφό της και ανακαλύπτει την κρυψώνα, μέσα στο δάσος. Λόγω μιας καταγγελίας, που γίνεται, κατευθύνεται και η αστυνομία προς τα εκεί. Αν και η Εφσούν καταφέρνει να βρει τη Ζεϊνέπ πριν την αστυνομία και να καταστρέψει τον δίσκο και ο Αρντά βγαίνει απ’ τη φυλακή, άλλος ένας κίνδυνος παραμονεύει για την οικογένεια Αταχάν. Αυτός ο κίνδυνος, έχει ένα πολύ γνωστό όνομα. Κενάν!

επεισόδιο 108

Τα δυο ζευγάρια, η Εφσούν με τον Αρντά και η Μπαχάρ με τον Ατές, σκεπτόμενοι πως τα βάσανά τους έχουν τελειώσει, απολαμβάνουν μια υπέροχη μέρα στην εξοχή για να γιορτάσουν τον ερχομό ενός καλύτερου και ευτυχισμένου μέλλοντος. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι την ίδια στιγμή, ο μεγαλύτερος εχθρός τους, ο Κενάν, ετοιμάζει το τελευταίο και πιο δυνατό χτύπημα για να τους καταστρέψει. 
Η Γκανιμέτ, έχοντας φοβηθεί και αγανακτήσει ύστερα από όλα τα τρομερά γεγονότα, αποφασίζει να δράσει προκειμένου να αλλάξει τη ζωή της, αλλά και τη ζωή της Ζεϊνέπ και της Σουλτάν προς το καλύτερο. Τα πρώτα της βήματα για την αλλαγή είναι η αίτηση διαζυγίου και η πώληση των σπιτιών της, προκειμένου να βρει χρήματα για να εγκαταλείψουν μαζί με τη Ζεϊνέπ και τη Σουλτάν την Κωνσταντινούπολη και να φτιάξουν μια καινούργια ζωή κάπου μακριά. 
Η Ζεϊνέπ, όμως, εκφράζει την αντίρρησή της από την πρώτη στιγμή στα σχέδιά της. Ο Κενάν καλεί τον Ασίμ για να του ανακοινώσει το παιχνίδι, που επιθυμεί να παίξει με την οικογένεια Αταχάν. Του ζητάει να σκοτώσει την Εφσούν και ως αντάλλαγμα να χαρίσει τη ζωή του Αρντά. Ο Ασίμ μένει έκπληκτος με την πρόταση του Κενάν, αλλά θέλει πολύ να σώσει και την οικογένειά του από τα δίχτυα του Κενάν.

επεισόδιο 109

Η Ζεϊνέπ δηλώνει στη Γκανιμέτ και τη Σουλτάν πως δέχεται να φύγει μαζί τους. Στην πραγματικότητα, όμως, έχει άλλα σχέδια και προσπαθεί απλά να τις αποπροσανατολίσει για να μην της σταθούν εμπόδιο.Καταφθάνει η μέρα διπλής γαμήλιας τελετής στην έπαυλη των Αταχάν και η οικογένεια έχει αρχίσει τις προετοιμασίες από νωρίς το πρωί. Η Εφσούν πρέπει να λύσει μια απορία, που της έχει δημιουργηθεί και η Φιγκέν με τη Νουράν βγαίνουν μαζί για ψώνια. Η απορία της Εφσούν λύνεται. Είναι έγκυος!
 Η απερίγραπτη χαρά της την ανεβάζει στα ουράνια και ανυπομονεί να μοιραστεί το νέο με την οικογένεια Αταχάν. Όμως, πριν την οικογένεια Αταχάν, υπάρχει κάποιος, που είναι πιο σημαντικό άτομο για εκείνη και προτιμά να μοιραστεί το νέο της εγκυμοσύνης μαζί του. Το άτομο αυτό, δεν είναι άλλος από τη θεία της τη Σουλτάν, η οποία χαίρεται πολύ με την ευτυχία της. Έτσι, θεία και ανιψιά, αποφασίζουν να δώσουν ένα τέλος στην έχθρα τους. Αυτό, δεν θα αρέσει καθόλου στη Ζεϊνέπ και θα είναι η αιτία, που θα επισπεύσει το σχέδιό της.Ο Ασίμ κανονίζει μια συνάντηση με την Εφσούν και τον Αρντά. 

επεισόδιο 110

Ο Άσίμ πυροβολεί την Εφσούν μπροστά στα μάτια του Αρντά. Ο Αρντά είναι συντετριμμένος και δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο πατέρας του έχει σκοτώσει την Εφσούν. Η Γκανιμέτ και η Σουλτάν, έχοντας άγνοια για το σχέδιο της Ζεϊνέπ, εξακολουθούν να μαζεύουν τα πράγματά τους. Υποψιάζονται πως η Ζεϊνέπ κάτι σκαρώνει μόλις ανακαλύπτουν πως λείπουν τα μισά χρήματα από την πώληση των σπιτιών. Βοηθός της Ζεϊνέπ στο σχέδιό της είναι ο Ορκούν, ο οποίος υπόσχεται να της φέρει αυτό που του ζητά, πριν γίνει ο γάμος της Εφσούν και του Αρντά. 
Η δολοφονία της Εφσούν, τελικά αποδεικνύεται πως ήταν στημένη από τον Μεχμέτ – Εμίρ και τον Ασίμ σε συνεργασία με την αστυνομία, προκειμένου να παγιδεύσουν τον Κενάν. Ο Κενάν, όμως, που είχε αντιληφθεί κάποια πράγματα, φροντίζει να μην τον πιάσουν. Καταφέρνει να ξεφύγει και κρατάει όμηρο την Εφσούν και τη Νουράν. 
Αυτή τη φορά, ζητάει από την οικογένεια Αταχάν να αποφασίσουν ποια από τις δύο θα παραμείνει ζωντανή. Το δίλημμα αυτό, φέρνει αντιμέτωπο τον Αρντά με την οικογένειά του και η κατάσταση ξεφεύγει ύστερα από τον τσακωμό του με τον Ατές.

επεισόδιο 111

Η Γκανιμέτ βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από την καρδιακή κρίση , που παθαίνει λόγω της συμπεριφοράς της Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ, όμως, παρά το γεγονός αυτό, δεν το βάζει κάτω και συναντιέται με τον Ορκούν για να παραλάβει αυτό, που του έχει ζητήσει. Ένα όπλο! Η Σουλτάν προλαβαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι με το όπλο στο χέρι και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Όμως τα πικρά λόγια της Ζεϊνέπ, θα γίνουν αιτία να πάθει η Σουλτάν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μην έχει πια τη δύναμη να τη σταματήσει για να μη συμβεί το κακό. 
Ο Ατές έχει δηλώσει στον Κενάν πως επιλέγουν να πάρουν πίσω τη Νουράν. Την ίδια στιγμή, η Μπαχάρ ετοιμάζεται να γεννήσει πρόωρα και ο Ατές σπεύδει στο νοσοκομείο για να είναι κοντά της. Ο Ασίμ και ο Μεχμέτ -Εμίρ, κατευθύνονται προς το σημείο, που τους έχει δηλώσει ο Κενάν πως βρίσκεται η Νουράν. Έτσι, η μικρή Νουράν βρίσκεται ξανά στα χέρια της οικογένειάς της. 
Ο Κενάν κατευθύνεται προς το σημείο, που βρίσκεται η Εφσούν για να δώσει τέρμα στη ζωή της, αλλά μια στάση, που θα κάνει στη διαδρομή, θα αλλάξει τα σχέδιά του. Η Εφσούν είναι ελεύθερη και τρέχει στην έπαυλη για να δώσει τα ευχάριστα νέα στον Αρντά. Την ίδια στιγμή, έρχεται στον κόσμο το μωρό της Μπαχάρ και του Ατές, η Νουράν βρίσκεται στο νοσοκομείο και απολαμβάνει τα πρώτα λεπτά του αδερφού της μαζί με τους γονείς της. 
Η Ζεϊνέπ, καταφθάνει στην έπαυλη των Αταχάνμε το όπλο στο χέρι για να ολοκληρώσει το σκοτεινό σχέδιό της κατά του Αρντά και της Εφσούν

Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Bahar - Επεισόδιο 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 ( 4ος Κύκλος ) ΤΕΛΟΣ
Bahar - Επεισόδιο 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 ( 4ος Κύκλος ) ΤΕΛΟΣ
Bahar δείτε τα νέα επεισόδια 101-106-107-108-109-110-111 του 4ου Κύκλου σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Bahar επεισόδιο 106-107-108-109-110-111 ( 4ος Κύκλος )
https://2.bp.blogspot.com/-xEGWMSQN_Sw/WfiIAfIKB4I/AAAAAAAA2CU/0Itf8djgUnA00hgGb7UrJH3FgimpCabGwCLcBGAs/s320/bahar.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-xEGWMSQN_Sw/WfiIAfIKB4I/AAAAAAAA2CU/0Itf8djgUnA00hgGb7UrJH3FgimpCabGwCLcBGAs/s72-c/bahar.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/03/Bahar-epeisodio-106-107-108-109-110-111-4os-kyklos.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/03/Bahar-epeisodio-106-107-108-109-110-111-4os-kyklos.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy