Elif - Επεισόδιο 41 - 42 - 43 - 44 - 45

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 41-42-43-44-45 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 41-42-43-44-45

elif-epeisodio-41-42-43-44-45

Elif - Επεισόδιο 41 - 42 - 43 - 44 - 45

  H Ελίφ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ φεύγουν από το καφέ, ο Βεϊσέλ τις πιάνει, τις χτυπάει άσχημα και παίρνει την Ελίφ μαζί του στο σπίτι. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ τον ακολουθούν. Ο Βεϊσέλ επιτρέπει στη Ζεϊνέπ να μπει μέσα αλλά λέει στη Μελέκ πως αν θέλει να μπει, θα πρέπει από εδώ και πέρα να γίνουν αληθινοί σύζυγοι. Η Μελέκ αποφασίζει να φύγει και ζητάει από τη Ζεϊνέπ να φροντίσει την Ελίφ. Το επόμενο πρωί όμως ο Βεϊσέλ και η Ελίφ έχουν εξαφανιστεί. Ο Μουράτ περιμένει τη Σεϊντά στο πλυντήριο αυτοκινήτων, χωρίς να γνωρίζει ότι μαζί με το αγόρι της σκοπεύουν να του αποσπάσουν χρήματα. 
Η Ελίφ ικετεύει τον Βεϊσέλ να την πάει στη μητέρα της αλλά δεν μπορεί να τον πείσει.Ο Κενάν επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι και απολογείται στην οικογένεια του επειδή είχε πολλή δουλειά και δεν πρόλαβε να τους ενημερώσει για τον προορισμό του. Κατηγορεί για άλλη μια φορά τη μητέρα του επειδή είναι δυστυχισμένος και επειδή τον ανάγκασε να παντρευτεί την Αρζού. Η Αρζού κάνει προσπάθειες να συμφιλιωθεί με τον Κενάν αλλά εκείνος της συμπεριφέρεται ψυχρά. 
Ο Βεϊσέλ σχεδιάζει να ξεφορτωθεί τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Αλιγέ και η Ιπέκ μιλάνε για την άσχημη σχέση του Κενάν και της Αρζού και πως αυτή η δυσάρεστη κατάσταση επηρεάζει την Τουγκτσέ. Η Ιπέκ λέει στη μητέρα της πως πιστεύει ότι ο Κενάν δεν έχει ξεχάσει τη Μελέκ και για αυτό δεν έχει ευτυχίσει στον γάμο του. Τα λόγια της κάνουν έξαλλη την Αλιγιέ. Η Ιπέκ σκέφτεται τον Μελίχ και συνειδητοποιεί πως της αρέσει πολύ. Η Αϊσέσοκάρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ.


επεισόδιο 42

 O Βεϊσέλ δεν καταλαβαίνει γιατί στο σημείο συνάντησης με τον Κενάν εμφανίζεται η Αρζού. Η Αρζού δεν αισθάνεται κανένα φόβο και προειδοποιεί τον Βεϊσέλ πως αν πει στον Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του, δεν θα πάρει άλλα λεφτά και θα φροντίσει να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος. Τα σχέδια του Βεϊσέλ αρχίζουν να κλονίζονται και η Αρζού αισθάνεται ανακουφισμένη. Συμπεριφέρεται στον Κενάν αλλά και στο προσωπικό του σπιτιού ευγενικά. Ετοιμάζει και ένα όμορφο δείπνο για τον Κενάν αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται. Η Αρζού θυμώνει αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. 
Η Αλιγιέ πιστεύει ότι ο Κενάν και η Αρζού θα τα βρουν και είναι πολύ χαρούμενη. Όταν η Πελίν πιέζει τον Σελίμ, εκείνος τη βάζει στη θέση της και φεύγει από το καφέ. Η Πελίν ενοχλείται τρομερά από τη συμπεριφορά του. Η Μελέκ παίρνει άδεια και πηγαίνει να ψάξει για την Ελίφ. Προσπαθεί να ακολουθήσει τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον προλαβαίνει. Η Μελέκ είναι πολύ λυπημένη με όσα συμβαίνουν.Ο Μουράτ φροντίζει την Ελίφ ενώ ο πατέρας του μιλάει με την Αρζού. Ο Μουράτ έχει καλά αισθήματα για τη μικρή, του λείπει και τη λυπάται αλλά φοβάται τον πατέρα του και δεν τολμάει να κάνει ή να πει κάτι. 
Όταν ο Βεϊσέλ του λέει τι έχει κάνει η Αρζού μένει άφωνος. Η Ελίφ θέλει να πάει στη μητέρα της αλλά είναι ταυτόχρονα χαρούμενη, που περνάει χρόνο με τον Μουράτ. Όταν ακούει όμως τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ να μιλάνε για την Αρζού, το σκάει από το πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά ο Ερκούτ την πιάνει. Ο Μουράτ πηγαίνει να ζητήσει χρήματα από τη Ζεϊνέπ. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει να δώσει την Ελίφ στη Μελέκ αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Ο Ερκούτ πιέζει τον Βεϊσέλ να βρει τα χρήματα για τη νέα επαγγελματική τους επένδυση. Ο Μελίχ επισκέπτεται το κτήμα και δέχεται την πρόταση του Κενάν και της Ιπέκ να δειπνήσει με την οικογένεια.

επεισόδιο 43

  O Μουράτ και ο Βεϊσέλ αποφασίζουν να ζητήσουν από τον Κενάν λύτρα για την Ελίφ. Βρίσκουν τον αριθμό του τηλεφώνου του από την Γκόντζα και του στέλνουν μήνυμα πως κρατάνε την κόρη του. Η Αρζού βλέπει πρώτη το μήνυμα και πετάει το τηλέφωνο του Κενάν, ρίχνοντας το φταίξιμο στην Τουγκτσέ. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και συμφωνεί να του δώσει τα χρήματα, που ζητάει, αν και είναι πολλά. 
Η Γκόντζα δίνει μια ιδέα στην Αρζού για το που να βρει τα χρήματα. Αν και η Τουγκτσέ ισχυρίζεται ότι δεν έχει ακουμπήσει το τηλέφωνο του πατέρα της, κανείς δεν την πιστεύει. Η μικρή νιώθει ότι κανείς δεν την αγαπάει και αισθάνεται μεγάλη θλίψη. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ είναι χαρούμενοι καθώς σκέφτονται πως θα πάρουν επιτέλους τα λεφτά και πως η Ελίφ θα επιστρέψει στο κτήμα.Ο Μελίχ θυμάται τα παιδικά του χρόνια και τις συμβουλές του πατέρα του. Όταν ακούει την Αρζού να μιλάει με τοκογλύφους, προσφέρεται να τη βοηθήσει. 
Η Αρζού απορρίπτει την προσφορά του και ο Μελίχ της λέει πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον τοκογλύφο, που είχε μιλήσει πριν η Αρζού και του απαγορεύει να της δανείσει τα χρήματα, που ζητάει. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Μελίχ προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την οικογένεια του. Ο Κενάν αγοράζει γεωργικά μηχανήματα από τον Μελίχ. Η Μελέκ τηλεφωνεί στον Μουράτ για να μάθει που είναι η Ελίφ αλλά δεν τον βρίσκει. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι και να του μιλήσει από κοντά. Ο Μουράτ δεν της λέει τίποτα και ενώ μιλάνε, έρχεται ο Βεϊσέλ και διώχνει τη Μελέκ αλλά και τη Ζεϊνέπ από το σπίτι. Εκείνη τη στιγμή φτάνει η αστυνομία με δικαστική εντολή έξωσης καθώς ο Μουράτ έδωσε τα λεφτά του ενοικίου του σπιτιού στην Σεϊντά. Ο Βεϊσέλ χτυπάει άσχημα τον Μουράτ αλλά η Μελέκ και η Ζεϊνέπ επεμβαίνουν για να γλυτώσουν τον νεαρό από την οργή του πατέρα του.

επεισόδιο 44

Η Αρζού σχεδιάζει να δώσει την Ελίφ για υιοθεσία και ζητάει από την Γκόντζα να βρει μια οικογένεια. Παράλληλα, επικοινωνεί με έναν ακόμη τοκογλύφο για να πάρει χρήματα. Ενώ κατευθύνεται στο ραντεβού με τον τοκογλύφο, βρίσκει στην τσάντα της την επιταγή του Μελίχ.Επειδή όμως δεν εμπιστεύεται τον Μελίχ και τις προθέσεις του, αποφασίζει να πάει οπωσδήποτε στη συνάντηση. Όταν όμως διαπιστώνει πόσο επικίνδυνοι είναι οι τοκογλύφοι, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του Μελίχ.
 Η Γκόντζα βρίσκει μια οικογένεια, που μπορεί να υιοθετήσει την Ελίφ αλλά ενημερώνει για τα σχέδια της Αρζού τον Βεϊσέλ. Όταν η νεαρή συναντάει τον Σελίμ, προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του. Πριν από πολλά χρόνια, η Αλιγιέ είχε στείλει στο πατρικό του Μελίχ για να διώξει τους γονείς του. Όταν εκείνοι αντιστάθηκαν, ο άντρας του σκότωσε, μπροστά στα μάτια του Μελίχ.Τώρα, ο Μελίχ θέλει να πάρει εκδίκηση. Η Ιπέλ ενθουσιάζεται με το δώρο, που της έστειλε ο Μελίχ και είναι πολύ ευτυχισμένη. Η Ζεϊνέπ σκέφτεται πως ίσως ο πατέρας της και ο Μουράτ κρατάνε την Ελίφ στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Ερκούτ, αν και δεν το θέλει. 
Ο Μουράτ βλέπει στο κινητό του το τηλέφωνο της Ζεϊνέπ και εμποδίζει την επικοινωνία τους. Η Μελέκ προσπαθεί να μάθει που είναι το πλυντήριο αυτοκινήτων του Βεϊσέλ. Ο Χουσνού πιστεύει πως είναι καιρός πια να πάρει σύνταξη και προτείνει στη Σεριφέ να παντρευτούν και να πάνε να ζήσουν στο χωριό τους.Η Σεριφέ δέχεται. Ο Σελίμ βλέπει πως η Ζεϊνέπ είναι μόνη της στη δουλειά, βάζει και εκείνος μια ποδιά για να τη βοηθήσει. Η Ζεϊνέπ χαίρεται όταν τον βλέπει.

επεισόδιο 45

Ο Bεϊσέλ παίρνει την επιταγή από την Αρζού και της λέει πως έστειλε την Ελίφ στο κτήμα. Στη συνέχεια δίνει τα χρήματα στον Ερκούτ για να κάνουν την κοινή επαγγελματική επένδυση και τηλεφωνεί στην Αϊσέ για να της πει ότι η Ελίφ θα επιστρέψει στο κτήμα. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Βεϊσέλ επειδή άλλαξε τη συμφωνία τους αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τη Μελέκ και πρέπει να φύγει από το καφέ για αυτό και ζητάει τη βοήθεια του Σελίμ. 
Ο Σελίμ δέχεται να μείνει στο καφέ αλλά όταν δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, ζητάει με τη σειρά του τη βοήθεια της Γκόντζα. Εκείνη χαίρεται πολύ επειδή έτσι θα βρίσκεται κοντά του.Η Μελέκ έχει ψάξει παντού για την Ελίφ αλλά δεν τη βρίσκει και νιώθει απελπισία. Στο κτήμα όλοι είναι λυπημένοι εξαιτίας της αναχώρησης του Χουσνού και της Σεριφέ. Αν και η Ελίφ περνάει όμορφα με τον Μουράτ, της λείπει η μητέρα της. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ συναντούν τυχαία τον Ερκούτ και μαθαίνουν τη διεύθυνση του πλυντηρίου αυτοκινήτων αλλά λίγο πριν φτάσουν εκεί, η Ελίφ αναχωρεί. 
Όταν η Αϊσέ τηλεφωνεί και τις ενημερώνει πως ο Βεϊσέλ επιστρέφει την Ελίφ στο κτήμα, ανακουφίζονται. Ο Ερκούτ συνεργάζεται με τη Σεϊντά και το αγόρι της, τον Ναντίρ και καταστρώνουν σχέδια εναντίον του Βεϊσέλ και του Μουράτ.Ο Μελίχ πηγαίνει στις φυλακές και έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα, που δολοφόνησε τους γονείς του. Τον ρωτάει γιατί τους σκότωσε και τι απέγινε η αδελφή του, Μελέκ.
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 41 - 42 - 43 - 44 - 45
Elif - Επεισόδιο 41 - 42 - 43 - 44 - 45
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 41-42-43-44-45 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 41-42-43-44-45
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/03/elif-epeisodio-41-42-43-44-45.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/03/elif-epeisodio-41-42-43-44-45.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy