Elif - Επεισόδιο 46 - 47 - 48 - 49 - 50

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 46-47-48-49-50 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 46-47-48-49-50

elif-epeisodio-46-47-48-49-50

Elif - Επεισόδιο 46 - 47 - 48 - 49 - 50

  Η Ελίφ επιστρέφει στο κτήμα. Η Αϊσέ κρύβει στο δωμάτιο της την Ελίφ αλλά δεν ξέρει τι να πει στα αφεντικά της και τους άλλους εργαζόμενους στο σπίτι. Η Αρζού κάνει ότι μπορεί για να βρει την Ελίφ και να τη δώσει για υιοθεσία, πριν τη δει κάποιος άλλος, αλλά δεν τα καταφέρνει. Πιέζει και την Αϊσέ να μιλήσει αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Βεϊσέλ για πάντα. Για να τα καταφέρει προσλαμβάνει κάποιον και κανονίζει να συναντηθεί μαζί του με τη δικαιολογία ότι πρέπει να συζητήσουν κάτι σημαντικό. Η Αλιγέ είναι θυμωμένη με την Γκόντζα εξαιτίας της παράξενης συμπεριφοράς της. Της ζητάει να κάνει ότι της λέει η Αϊσέ.
 Η Τουγκτσέ θυμώνει όταν βλέπει στο σπίτι του προσωπικού την Ελίφ και ενημερώνει την οικογένειά της. Ο Κενάν υποστηρίζει την Αϊσέ αλλά η Αλιγιέ είναι έξαλλη μαζί της. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ είναι αναγκασμένοι να μένουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων επειδή ο Μουράτ δεν πλήρωσε το ενοίκιο του σπιτιού τους, Ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή έδωσε τα χρήματα στην κοπέλα του ενώ ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον πατέρα του επειδή έδωσε όλα τα λεφτά τους στον Ερκούτ. Ταυτόχρονα προσπαθούν να μάθουν που είναι τώρα η Ελίφ. 
Ο Βεϊσέλ εισβάλει κυριολεκτικά στο καφέ όπου εργάζονται η Μελέκ και η Ζεϊνέπ, σπάζοντας την πόρτα. Δεν βρίσκει εκεί την Ελίφ αλλά πιστεύει πως οι δύο γυναίκες κάτι σχεδιάζουν. Αποφασίζει να πάει στο ραντεβού του με την Αρζού, ανυποψίαστος για το συμβαίνει την πραγματικότητα.Ο Μουράτ έχει κακό προαίσθημα για τη συνάντηση του πατέρα του με την Αρζού και θέλει να τον συνοδεύσει αλλά εκείνος δεν του το επιτρέπει. Η Μελέκ αποφασίζει να χωρίσει από τον Βεϊσέλ και μοιράζεται τη σκέψη της με τη Ζεϊνέπ. 

επεισόδιο 47

 Καθώς ο Βεϊσέλ παλεύει με τον άντρα, που έστειλε η Αρζού, το όπλο εκπυρσοκροτεί και πιστεύει πως τον σκότωσε. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει τι να κάνει αλλά το όπλο δεν είναι αληθινό και ο άντρας υποκρίνεται τον νεκρό. Η Αρζού καταγράφει το περιστατικό και ελπίζει σύντομα να της φανεί χρήσιμο. Θα πρέπει όμως να καθυστερήσει τα σχέδια υιοθεσίας της Ελίφ γιατί όλοι στο σπίτι έχουν μάθει πως η μικρή επέστρεψε. Η Γκόντζα ξαφνιάζεται όταν παρακολουθεί το βίντεο της Αρζού. Ο Μελίχ προσκαλεί την Ιπέκ σε μια έκθεση.
 Η Αρζού φοβάται μήπως ο Μελίχ κάνει γνωστό ότι της δάνεισε χρήματα. Ο Μελίχ μιλάει με τον Κενάν για δουλειές. Ο Σελίμ δεν συμπαθεί τον Μελίχ. Επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο καφέ και της κάνει κάποιες ερωτήσει. Η στάση της Ζεϊνέπ είναι πιο τρυφερή και αυτό κάνει τον Σελίμ πολύ ευτυχισμένο. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι σκότωσε έναν άνθρωπο. Χωρίς να υποψιάζεται πως πίσω από αυτή την πλεκτάνη κρύβεται η Αρζού, της τηλεφωνεί για να βρει λεφτά και να κρυφτεί προσωρινά κάπου. Ο Μουράτ ανησυχεί για τον πατέρα του. 
Τον πιέζει να του πει τι του συμβαίνει και είναι τόσο ανήσυχος και όταν ο Βεϊσέλ του εξηγεί, μένει άφωνος. Προσπαθεί να βρει χρήματα για να βοηθήσει τον πατέρα του να εξαφανιστεί. Όταν δεν τα καταφέρνει, απειλεί τη Ζεϊνέπ και παίρνει τα χρήματα από εκείνη. 
Η Ελίφ νιώθει μοναξιά στο κτήμα, της λείπουν ο Χουσνού και η Σεριφέ αλλά βρίσκει τρόπο να περνάει ευχάριστα και διασκεδαστικά. Η Τουγκτσέ συνεχίζει να ζηλεύει και να φέρεται άσχημα στην Ελίφ. Παρ' όλα αυτά η Ελίφ προσπαθεί να γίνει φίλη της. Η Αϊσέ είναι ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά της Ελίφ αλλά η Τουγκτσέ εξακολουθεί να αντιδρά με θυμό. Η Αλιγέ βρίσκει ένα παντρεμένο ζευγάρι για τις θέσεις του Χουσνού και της Σεριφέ. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Υποστηρίζει πάντα τη Μελέκ με όποιο τρόπο μπορεί.

επεισόδιο 48

  Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν η Αρζού του δείχνει το βίντεο με τη δήθεν δολοφονία. Πλέον η ζωή του βρίσκεται στα χέρια της. Όταν ο Μουράτ ζητάει από τη Σεϊντλα να του επιτρέψει να μείνει στο μαγαζί, που νοίκιασαν, εκείνη του λέει πως ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε απατεώνας και εξαφανίστηκε με τα λεφτά. Ο Μουράτ θυμώνει πολύ αλλά η Σεϊντά καταφέρνει να τον ηρεμήσει. Ο Σαντίκ, ο νέος άντρας που προσέλαβε η Αλιγέ και ο Κενάν, δουλεύει μαζί με τον Μελίχ. Η γυναίκα του Σαντίκ, η Κιράζ, δουλεύει στην κουζίνα του σπιτιού αλλά είναι πολύ περίεργη και μιλάει επίσης πολύ. 
Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά ο ένας στον άλλον αλλά η Πελίν φροντίζει να μην τους αφήνει μόνους και προσπαθεί να μπει ανάμεσά τους. Με τη βοήθεια ενός φίλου από τη σχολή, η Ζεϊνέπ βρίσκει δικηγόρο για τη Μελέκ ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου. Η Μελέκ πηγαίνει να μιλήσει με τον δικηγόρο και της λέει πως είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά θα νικήσουν. Η Μελέκ σκέφτεται συνέχεια την Ελίφ. 
Με τον πρώτο της μισθό αγοράζει ένα δώρο για την αγαπημένη της κόρη και μιλάνε στο τηλέφωνο. Η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν ακούει τη φωνή της μητέρας της. Της λείπει η μητέρα της και ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως θα την επισκεφθεί. Η Μελέκ πηγαίνει να δει την κόρη της και της δίνει τα δώρα της. Η Αϊσέ βοηθάει τον Σαντίκ και την Κιράζ να προσαρμοστούν και να μάθουν το κτήμα και χαίρεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ θα πάρει διαζύγιο. 
Η Αρζού νιώθει ανακουφισμένη επειδή ξεφορτώθηκε τον Βεϊσέλ. Προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Κενάν αλλά εκείνος εξακολουθεί να είναι απόμακρος. Ο Κενάν σκέφτεται ακόμα τη Μελέκ.

επεισόδιο 49

 Ένα αυτοκίνητο χτυπάει τη Μελέκ ενώ επιστρέφει από τη φάρμα. Ο Κενάν είναι αυτός, που τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της, στην άκρη το δρόμου. Δεν πιστεύει στα μάτια του και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Φοβάται πως δεν θα ξυπνήσει ποτέ. Όταν παίρνει από την τσάντα της την ταυτότητά της για να δώσει στο νοσοκομείο τα στοιχεία της, μαθαίνει πως είναι παντρεμένη. Η Αρζού κάνει ότι μπορεί για συμφιλιωθεί με τον Κενάν. Θυμώνει μαζί του όταν της λέει για το ατύχημα, που είδε, χωρίς να αναφέρει το όνομα της Μελέκ και της κλείνει απότομα το τηλέφωνο. 
Η Αρζού ενημερώνει με τη σειρά της την οικογένεια και όλοι ανησυχούν για τον Κενάν. Η Ελίφ είναι χαρούμενη και απολαμβάνει τα δώρα της μητέρας της αλλά η επιθετικότητα της Τουγκτσέ της αλλάζει τη διάθεση. Χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί, η Ζεϊνέπ ανησυχεί για τη Μελέκ. Την καλεί στο κινητό της, μιλάει με τον Κενάν και μαθαίνει τι έχει συμβεί, αλλά δεν ξέρει την ταυτότητα του άντρα με τον οποίο μίλησε. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο νοσοκομείο και όταν χρειάζεται αίμα για να τη σώσουν, εκείνη ζητάει τη βοήθεια του Σελίμ. 
Μετά από έρευνα, η ομάδα αίματος του Μελίχ είναι συμβατή με της Μελέκ. Η Αϊσέ, μην γνωρίζοντας τι συμβαίνει, φοβάται πως ο Κενάν μπορεί να έχει συναντηθεί με τη Μελέκ. Όταν μαθαίνει για το ατύχημα της Μελέκ ταράζεται και λυπάται. Ο Μελίχ εντοπίζει μόνος του τη Ζελιχά και του λέει πως φρόντισε την αδελφή του για αρκετό καιρό αλλά την πήγε στο νοσοκομείο όταν αρρώστησε αλλά δεν μπόρεσε να την πάρει πίσω γιατί δεν της το επέτρεψε ο άντρας της. Ένας γιατρός ανέλαβε μετά τη φροντίδα της αλλά στη συνέχεια έχασε τα ίχνη του και δεν ξέρει τι απέγιναν. 
Ο Μελίχ δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να βρει την αδελφή του, τη Μελέκ. Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ για το τι συμβαίνει στο κτήμα. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει και προσπαθούν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα. Όταν μαθαίνουν τι συνέβη στη Μελέκ στεναχωριούνται αλλά δεν μπορούν να την επισκεφθούν στο νοσοκομείο καθώς ο Βεϊσέλ φοβάται πως η αστυνομία μπορεί να τον συλλάβει

επεισόδιο 50

Η Μελέκ χειρουργείται και το χρωστάει στον Μελίχ, που έδωσε αίμα. Η επέμβαση είναι επιτυχημένη και το χαμόγελο επιστρέφει στα πρόσωπα του Κενάν και της Ζεϊνέπ. Ο Κενάν πιέζει τη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα. 
Ο Κενάν καλύπτει όλα τα έξοδα νοσηλείας και επιστρέφει σπίτι του αλλά δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό του τη Μελέκ. Μιλάει με την Αϊσέ αλλά ούτε και εκείνη του δίνει τις απαντήσεις, που ζητάει. Της λέει πως μπορεί να επισκεφθεί τη Μελέκ αλλά δεν θέλει να δει ποτέ τη Μελέκ κοντά στο κτήμα. Η Αϊσέ ανακουφίζεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ είναι εκτός κινδύνου. Τα λόγια του Κενάν όμως τη βάζουν σε σκέψεις. Η Αϊσέ μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελέκ. 
Η Ελίφ από τη μια χαίρεται που βλέπει πάλι τη μητέρα της αλλά από την άλλη λυπάται επειδή είναι άρρωστη. Η Αρζού δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Κενάν έμεινε στο νοσοκομείο και ο Κενάν ξεσπάει εναντίον της. Ούτε ο Μελίχ όμως βγάζει κάποιο νόημα από τη συμπεριφορά του Κενάν. Ζητάει από τον Σαντίκ να ερευνήσει τι συμβαίνει. Επιστρέφοντας στη φάρμα ανακαλύπτει πως ο Κενάν δεν έχει αναφέρει σε κανέναν πως ο τραυματίας, που βρήκε στον δρόμο και φρόντισε είναι γυναίκα. 
Ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ. Πηγαίνει να της συμπαρασταθεί στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ για να μάθει πως είναι η Μελέκ αλλά εκείνη του μιλάει απότομα και τον μαλώνει. Παρόλαυτα, ο Μουράτ είναι χαρούμενος επειδή η Μελέκ είναι καλά και δεν κινδυνεύει η ζωή της.Ο Βεϊσέλ διαβάζει όλες τις εφημερίδες για να δει αν έχει γραφτεί κάτι για τον φόνο. Θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά του από τον Ερκούτ αλλά εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία για να τον καθυστερήσει.
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 46 - 47 - 48 - 49 - 50
Elif - Επεισόδιο 46 - 47 - 48 - 49 - 50
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 46-47-48-49-50 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 46-47-48-49-50
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/03/elif-epeisodio-46-47-48-49-50.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/03/elif-epeisodio-46-47-48-49-50.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy