Elif - Επεισόδιο 64 - 65 - 66 - 67 - 68

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 64-65-66-67-68 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 64-65-66-67-68

elif-epeisodio-64-65-66-67-68

Elif - Επεισόδιο 64 - 65 - 66 - 67 - 68

Η Αλιγιέ εκτιμάει τον Μελίχ επειδή μπροστά σε όλη την οικογένεια έκανε γνωστά με ειλικρίνεια, τα αισθήματά και τα μελλοντικά του σχέδια για την Ιπέκ. Η Ιπέκ μιλάει στην Φεραγιέ για τον Μελίχ και είναι πολύ ενθουσιασμένη. Ο Μελίχ είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να βρει την αδελφή του. Συναντάει την Ιπέκ και απολογείται για την ξαφνική πρόταση γάμου. Με τη συμπεριφορά του κερδίζει απόλυτα την καρδιά της Ιπέκ. Αργότερα ο Μελίχ πηγαίνει στο καφέ για να μάθε τη σχέση της Μελέκ με τον Κενάν. Βλέπει τη Ζεϊνέπ, την αναγνωρίζει από το νοσοκομείο, και από τους θαμώνες του καφέ μαθαίνει πως συγκατοικεί με τη Μελέκ. 
Ο Μελίχ ακολουθεί τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ σοκάρεται όταν μαθαίνει πως το σπίτι, που μένουν με τη Μελέκ, θα πουληθεί. Συναντάει τον Ερκούτ για να μιλήσουν για τον γάμο αλλά η Ζεϊνέπ είναι διστακτική. Όταν ο Ερκούτ της δίνει χρήματα για τις ετοιμασίες του γάμου, η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη. Ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ και τα λόγια της. Ζητάει τη συμβουλή του Κενάν γιατί δεν ξέρει τι να κάνει. 
Ο Κενάν τον συμβουλεύει να μην κάνει το ίδιο λάθος, που έκανε εκείνος πριν από χρόνια και τον προτρέπει να βρει την κοπέλα και να της μιλήσει με ειλικρίνεια. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ συναντιούνται με την Αρζού. Ο Μουράτ νιώθει άβολα με την αυταρχική συμπεριφορά της και στο τέλος ξεσπάει. Ο Βεϊσέλ είναι ανήμπορος μπροστά στην Αρζού, αφού εκείνη τον εκβιάζει με το βίντεο του δήθεν φόνου, που έκανε. Προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μουράτ

επεισόδιο 65

 Όλοι στην οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι και του δίνουν ευχές αλλά η διάθεση του παραμένει άσχημη. Η Ζεϊνέπ είναι σκεφτική και λυπημένη. Η Μελέκ επιμένει να της πει τι συμβαίνει αλλά η Ζεϊνέπ δεν της δίνει καμία εξήγηση. Η Ζεϊνέπ ξέρει πως είναι τα γενέθλια του Σελίμ και το γεγονός πως είναι μακριά του αυτή τη μέρα την πληγώνει ακόμα περισσότερο. Ο Αρντά και η Πελίν οργανώνουν ένα πάρτι στο καφέ για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Σελίμ. Η Πελίν, χωρίς να το γνωρίζει, κλειδώνει τον Σελίμ και την Ζεϊνέπ στην ίδια αίθουσα. 
Ο Σελίμ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και μιλάει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν αντιδρά. Οι φίλοι τους, τους απεγκλωβίζουν και πάνε όλοι μαζί στο καφέ. Η Μελέκ βοηθάει στις ετοιμασίες του πάρτι γενεθλίων στο καφέ και όταν συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τον Σελίμ, τρομοκρατείται και φεύγει. Όταν η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ ότι ο Ερκούτ και η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκαν, εκείνος ξαφνιάζεται και αποφασίζει να μιλήσει στον Ερκούτ. 

Ο Ερκούτ και ο Ναντίρ τσακώνονται στο πλυντήριο αυτοκινήτων και ο Βεϊσέλ έρχεται αλλά καταφέρνουν να δικαιολογήσουν την ένταση. Όταν ο Ναντίρ φεύγει, ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ να δει τη Ζεϊνέπ. Η Γκόντζα ονειρεύεται να κατακτήσει την καρδιά του Σελίμ και του αγοράζει ένα δώρο. Η Ελίφ κάνει μια ζωγραφιά για να τη χαρίσει στον Σελίμ για τα γενέθλια του. Η Τουγτσέ την κοροϊδεύει για το δώρο της. Ο Βεϊσέλ παίζει ξανά χαρτιά και χάνει όλα τα λεφτά του. Ο Μελίχ ζητάει από τον Σαντίκ να σβήσει την εγγραφή από το τηλέφωνο της Αρζού και εκείνος τα καταφέρνει. 
Η Αρζού ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό της και δεν είχε προλάβει να αντιγράψει την εγγραφή του Μελίχ. Ο Μελίχ ενημερώνεται πως έχει σβηστεί η εγγραφή και τηλεφωνεί στην Αρζού, η οποία δεν έχει ιδέα για το συμβαίνει και συμφωνεί να τον συναντήσει. Ο Μελίχ για άλλη μια φορά ζητάει τις μετοχές της και εκείνη απειλεί να στείλει την εγγραφή στον Κενάν αλλά συνειδητοποιεί ότι έχει σβηστεί

επεισόδιο 66

  Ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ και θυμώνει όταν βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ζητάει εξηγήσεις από τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επεμβαίνει. Αισθάνεται συντετριμμένος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ είναι αρραβωνιαστικός της Ζεϊνέπ. Ο Αρντά βλέπει πόσο λυπημένος είναι ο φίλος του. Όταν η Πελίν ανακαλύπτει πως η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού τώρα ο Σελίμ θα είναι δικός της. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη για ό,τι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και λέει στον Σελίμ πως θα του εξηγήσει τα πάντα. 

Ο Σελίμ θυμώνει με την Πελίν επειδή προσφέρει ένα κομμάτι τούρτα στον Ερκούτ και τον συγχαίρει για τον αρραβώνα του με την Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ φεύγει λέγοντας ως δικαιολογία ότι τον περιμένουν στο σπίτι. Η Πελίν επιμένει να πάει μαζί του και τα καταφέρνει. Κάνει ό,τι μπορεί για να τη συμπαθήσει η οικογένεια του. Συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ και έτσι φροντίζει με τη συμπεριφορά της να της θυμίσει τη θέση της, ότι είναι μια απλή υπηρέτρια. Η Γκόντζα είναι πολύ θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Πελίν στα γενέθλια του Σελίμ. Η Κιράζ συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα ενδιαφέρεται για τον Σελίμ. Ο Σελίμ θέλει να φύγει η Πελίν αλλά η Αλιγέ συμπαθεί την Πελίν και θέλει να την ξεναγήσει στο σπίτι. Ο Σελίμ δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το εμποδίσει. 

Ο Ερκούτ δεν φεύγει από το καφέ και επιμένει να συνοδεύσει την Ζεϊνέπ στο σπίτι της, όταν τελειώσει τη δουλειά της. Εκείνη τον πηγαίνει κάπου αλλού γιατί δεν θέλει ο Ερκούτ να μάθει την πραγματική διεύθυνση της. Ο Κενάν πρόκειται να κλείσει μια σημαντική συμφωνία και είναι πολύ ευχαριστημένος.

επεισόδιο 67

  H Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη αλλά και θυμωμένη επειδή η Πελίν και ο Σελίμ φαίνεται να ήρθαν κοντά. Πετάει το δώρο, που είχε αγοράσει για τον Σελίμ στα σκουπίδια. Ζητάει από τον Μουράτ να τη βοηθήσει να αλλάξουν τη γνώμη του πατέρα τους για τον γάμο με τον Ερκούτ αλλά εκείνος της απαντάει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όλοι στο κτήμα μιλάνε για τη σχέση της Πελίν και του Σελίμ. Κάποιοι εύχονται να έχουν ένα ευτυχές τέλος και κάποιοι θεωρούν πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους. 

Ο Σελίμ και η Πελίν πηγαίνουν στη σχολή και η Πελίν επιμένει να περάσουν πρώτα από το καφέ να πάρουν τα δώρα, που άφησαν εκεί την προηγούμενη μέρα. Η Πελίν δίνει στον Σελίμ τα δώρα του και μετά μένει στο καφέ για να πάρει πρωινό με μια φίλη της. Της διηγείται πως πέρασε στο σπίτι του Σελίμ, υπερβάλλει στις περιγραφές της και μιλάει τόσο δυνατά ώστε να την ακούει η Ζεϊνέπ. Ο καθηγητής του Σελίμ ζητάει μια αναφορά για το σεμινάριο, που πιστεύει ότι ο νεαρός είχε παρακολουθήσει μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ δεν ξέρει τι να κάνει καθώς δεν μπορεί να πει πως δεν είχαν πάει στο σεμινάριο. 

Η Πελίν όμως είχε πάει και προσφέρει στον Σελίμ με χαρά τη βοήθειά της. Ο Κενάν εργάζεται για τη νέα συμφωνία, που πρόκειται να κάνει και είναι ενθουσιασμένος. Ο Μελίχ τον επισκέπτεται και ενώ συζητούν για τα μελλοντικά τους σχέδια, ο Κενάν δέχεται ένα τηλεφώνημα και μαθαίνει πως η μεγάλη συμφωνία, που ετοίμαζε, ακυρώνεται. 

Ο Κενάν δεν έχει καμία εξασφάλιση και έχει μεγάλες απώλειες. Δεν ξέρει βέβαια πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μελίχ. Ο Μελίχ προσφέρει τη βοήθεια του και λέει στον Κενάν πως θα μιλήσει με κάποιους φίλους του σύμβουλους επιχειρήσεων. Ενώ η Μελέκ ετοιμάζεται για να πάει στη δουλειά της, ο μεσίτης έρχεται ξανά για να βγάλει και άλλες φωτογραφίες.

Ο Ερκούτ πιέζει τον Βεϊσέλ να κανονίσουν νωρίτερα τον γάμο με τη Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητάει να του φέρει την ταυτότητά της για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες. Η Ζεϊνέπ αναγκαστικά του δίνει την ταυτότητά της

επεισόδιο 68

Ο Ερκούτ περιμένει την Ζεϊνέπ έξω από τη σχολή της. Της λέει πως την περίμενε μπροστά στο σπίτι της αλλά δεν βγήκε από εκεί και τη ρωτάει που ήταν όλο το βράδυ. Επίσης ορίζει ημερομηνία για τον γάμο τους. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος όταν ακούει μια φήμη να κυκλοφορεί στη σχολή πως είναι ζευγάρι με την Πελίν. Ο νεαρός πιέζει τη Ζεϊνέπ να του μιλήσει αλλά εκείνη επαναλαμβάνει τα ίδια και ο Σελίμ τη ρωτάει αν αγαπάει στα αλήθεια τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει στην πίεση και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ ψάχνει για νέο σπίτι αλλά όλα είναι πολύ ακριβά. Τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και όταν μαθαίνει πως λιποθύμησε, πηγαίνει στη σχολή. Όταν διαπιστώνει πως η Ζεϊνέπ είναι καλά, την αφήνει στη φροντίδα της φίλης της, Γκιουλνούρ και επιστρέφει στη δουλειά της. 

Αργότερα η Μελέκ απαιτεί να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ο μεσίτης της λέει πως θα τον φέρει το επόμενο πρωί. Όμως την άλλη μέρα έρχεται πάλι μόνος του και επιτίθεται στη Μελέκ. Ο Σελίμ βλέπει τη Μελέκ να φεύγει από τη σχολή και προβληματίζεται. Λέει στον Κενάν πως είδε τη Μελέκ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον αδελφό του τόσο ήρεμο. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι δουλειά είχε η Μελέκ στη σχολή. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως η Μελέκ φαινόταν πολύ άσχημα. Ο Σαντίκ κάνει παρατήρηση στην Κιράζ επειδή σχολιάζει τι συμβαίνει στο σπίτι και καταλήγουν να τσακώνονται. 

Η Τουγτσέ και η Ελίφ αποφασίζουν να τους συμφιλιώσουν αλλά το σχέδιο τους αποτυγχάνει. Καταστρώνουν όμως ένα καινούριο σχέδιο, πετυχαίνουν τον στόχο τουςκαι νιώθουν μεγάλη χαρά. Ο Κενάν είναι απογοητευμένος από την ακύρωση της δουλειάς, που ετοίμαζε. 
Ο Μελίχ τον επισκέπτεται ξανά και ανακοινώνει σε εκείνον και την Ιπέκ πως οι γονείς θα έρθουν και θέλουν να τους γνωρίσουν. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη εκτός από την Αρζού και τον Σελίμ. Η Αρζού συναντάει τον Βεϊσέλ και εκείνος της ζητάει λεφτά. Η Αρζού του λέει πως η εγγραφή με τον Μελίχ έχει σβηστεί, πως έχασε τις μετοχές της και του ξεκαθαρίζει πως θα πάρει λεφτά όταν βγάλει από τη μέση τον Μελίχ. Όταν ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι συνέβη, ο Μουράτ έχει ένα σχέδιο
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 64 - 65 - 66 - 67 - 68
Elif - Επεισόδιο 64 - 65 - 66 - 67 - 68
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 64-65-66-67-68 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 64-65-66-67-68
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/04/elif-epeisodio-64-65-66-67-68.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/04/elif-epeisodio-64-65-66-67-68.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy