Elif - Επεισόδιο 84 - 85 - 86 - 87 - 88

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 84-85-86-87-88 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 84-85-86-87-88

elif-epeisodio-84-85-86-87-88

Elif - Επεισόδιο 84 - 85 - 86 - 87 - 88

 Οι άντρες, που χτυπήσαν με το αυτοκίνητο τους την Αϊσέ, το σκάνε για να αποφύγουν την αστυνομία. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει τι να κάνει. Αφήνει την Ελίφ μαζί με την αναίσθητη Αϊσέ και εξαφανίζεται. Απελπισμένος καλεί τον Μουράτ. Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει αυτά, που του λέει ο πατέρας του. Τηλεφωνεί στον φίλο του Φεγιάζ και του ζητάει να κρύψεις το σπίτι του για λίγες μέρες τον πατέρα του. Η Ελίφ αναζητά κάποιον να τη βοηθήσει. Σταματάει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και ζητάει βοήθεια. Μεταφέρουν την Αϊσέ στο νοσοκομείο και η Ελίφ είναι πολύ τρομαγμένη. Η αστυνομία προσπαθεί να πάρει κατάθεση από τη μικρή αλλά εκείνη δεν μιλάει.

Η αστυνομία καλεί τον Σελίμ από το κινητό της Αϊσέ και τον ενημερώνουν για το ατύχημα. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να βρει τον Κενάν. Βρίσκει όμως την Αρζού, την ενημερώνει για την κατάσταση της Αϊσέ και το σοκ είναι μεγάλο. Όταν ο Σελίμ φτάνει στο νοσοκομείο ξαφνιάζεται, που βλέπει εκεί την Ελίφ αλλά η μικρή είναι πολύ χαρούμενη όταν τον αντικρύζει. Η Κιράζ αναζητά στο κτήμα την Αϊσε καθώς δεν γνωρίζει τι της έχει συμβεί. Η Αρζού καλεί τον Βεϊσέλ και τον κοροϊδεύει επειδή κατάφερε να τον εμποδίσει να συναντήσει τον Κενάν. Εκείνος της απαντάει πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Η δήλωση του προκαλεί νευρικότητα στην Αρζού.

Όλοι στο κτήμα ενημερώνονται για το ατύχημα της Αϊσέ. Η κατάσταση της Αϊσέ είναι κρίσιμη και μεταφέρεται άμεσα στο χειρουργείο αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία. Θα πρέπει να περιμένουν να ανακτήσει τις αισθήσεις της και μετά να προχωρήσουν σε δεύτερο χειρουργείο αλλά η ελπίδα να σωθεί είναι μικρή. Η Αϊσέ ανοίγει τα μάτια της και λέει στον Σελίμ πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και της Μελέκ αλλά τον ορκίζει να μην πει τίποτα σε κανέναν χωρίς τη συγκατάθεση της Μελέκ. Λίγο αργότερα η Αϊσέ πεθαίνει. Η Μελέκ μεταφέρεται στο δικαστήριο και έχει ένα κακό προαίσθημα.

Το δικαστήριο αποφασίζει την προφυλάκιση της μέχρι την κανονική δίκη. Η Μελέκ αλλά και η Ζεϊνέπ απελπίζονται. Η Μελέκ οδηγείται στην φυλακή και είναι τρομοκρατημένη. Ο Μελίχ παρακολουθεί από απόσταση τη Μελέκ και αισθάνεται ανήμπορος επειδή δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Στη συνέχεια μιλάει με τον δικηγόρο Ορχάν, τον οποίο προσέλαβε να την υπερασπιστεί. Ο Ορχάν του λέει πως θα τη φροντίσει αλλά πρέπει να έχει υπομονή.

επεισόδιο 85

 ο Σελίμ, η Ιπέκ και ο Κενάν είναι στο νοσοκομείο. Τα νέα για τον θάνατο της Αϊσέ τους βυθίζουν στη θλίψη. Όταν η αστυνομία λέει στον Κενάν πως ένα αυτοκίνητο χτύπησε την Αϊσέ ενώ περίμενε να συναντήσει τον άνθρωπο, που του τηλεφωνούσε, εκπλήσσεται αλλά δεν λέει τίποτα στις Αρχές.

Η Αλιγιέ και όλοι οι εργαζόμενοι στο κτήμα περιμένουν με αγωνία καλά νέα για την υγεία της Αϊσέ. Όταν ο Κενάν τους ανακοινώνει τον θάνατό της, αισθάνονται όλοι συντετριμμένοι. Η Ελίφ δεν καταλαβαίνει στην αρχή τι συμβαίνει αλλά όταν συνειδητοποιεί πως δεν θα ξαναδεί ποτέ την Αϊσέ νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Τουγτσέ είναι δίπλα της και την παρηγορεί. Ο Σελίμ είναι κοντά στην Ελίφ και λέει σε όλους στο κτήμα πως η τελευταία επιθυμία της Αϊσέ ήταν να μείνει μαζί τους η Ελίφ και θα πρέπει να την τιμήσουν. Αργότερα ο Σελίμ πηγαίνει μαζί με την Ελίφ στην παλιά γειτονιά της Μελέκ και ο Ερκούτ τους βλέπει.

Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ για τον θάνατο της Αϊσέ. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στην Αϊσέ και η Κιράζ της μεταφέρει τα άσχημα νέα. Η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα και δεν ξέρει πως να πει την άσχημη είδηση στη Μελέκ. Καταφέρνει να πάει στην κηδεία της Αϊσέ χωρίς να την δει κανείς από την οικογένεια. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή. Μια συγκρατούμενη της πιστεύει στην αθωότητά της και την υποστηρίζει. Η Αρζού αισθάνεται μεγάλη ανακούφιση καθώς πιστεύει πως μαζί με την Αϊσέ, θάφτηκε και το μυστικό, πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν.

επεισόδιο 86

 ο Ερκούτ δεν καταλαβαίνει τι δουλειά είχε ο Σελίμ μαζί με την Ελίφ στη γειτονιά. Ρωτάει τον Σελίμ τι σχέση έχει με την Ελίφ , εκείνος απομακρύνει την Ελίφ και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια αλλά σταματάνε όταν βλέπουν τον φόβο στα μάτια της Ελίφ. Ο θάνατος της Αϊσέ τους επηρεάζει όλους στο κτήμα αλλά περισσότερο την Αλιγιέ. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή.

Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να ενημερώσει τη Μελέκ για τον θάνατο της Αϊσέ. Όταν την επισκέπτεται στη φυλακή, την βλέπει σε άσχημη κατάσταση και καταλαβαίνει πως περνάει δύσκολα. Η Ζεϊνέπ λυπάται πολύ. Η Αρζού προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλιγιέ για τον θάνατο της Αϊσέ και της προτείνει να δώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα σε ανθρώπους, που τα έχουν ανάγκη. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη με την πρωτοβουλία της. Η Αρζού δεν δίνει σημασία και λέει στον Σαντίκ και την Κιράζ να αδειάσουν το δωμάτιο της Αϊσέ. Το μόνο που σκέφτεται η Αρζού πια είναι το πως θα διώξει από το κτήμα την Ελίφ. Καταστρώνει ένα νέο σχέδιο και σκέφτεται να εμφανίσει μια θεία της Ελίφ, δήθεν από τη μεριά του πατέρα της. Καθώς ο Σαντίκ και η Κιράζ αδειάζουν το δωμάτιο της Αϊσέ, τους βλέπουν η Ελίφ και η Τουγτσέ και η είδηση φτάνει και στα αυτιά της Αλιγέ, η οποία θυμώνει με τη νύφη της αλλά δεν έχει τη δύναμη να κάνει τίποτα.

Μετά τον θάνατο της Αϊσέ, ο Μελίχ στηρίζει την Ιπέκ και όλη την οικογένεια. Ταυτόχρονα προσπαθεί να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή με τη βοήθεια του δικηγόρου Ορχάν. Η Ελίφ έχει επηρεαστεί από τον θάνατο της Αϊσέ και συνεχώς κλαίει στο δωμάτιό της. Είναι πολύ δυστυχισμένη γιατί νιώθει πως ο πατέρας, ο αδελφός, η μητέρα της, όλοι την έχουν εγκαταλείψει. Όλοι στο κτήμα είναι δίπλα της και την παρηγορούν εκτός από την Αρζού, που θέλει να τη διώξει. Ο Σελίμ δεν της το επιτρέπει και όλη η οικογένεια τον στηρίζει. Ακόμα και η Τουγτσέ είναι με το μέρος της Ελίφ. Ο Ερκούτ, χωρίς να έχει ιδέα τι έχει συμβεί, ρωτάει τον Μουράτ που βρίσκεται ο Βεϊσέλ. Ο Μουράτ του λέει πως ο πατέρας του πήρε την Ελίφ και πήγε στο χωριό του.

Ο Ερκούτ ξέρει πως ο Μουράτ λέει ψέματα αλλά δεν του το δείχνει. Ο Κενάν ρωτάει την Ελίφ σχετικά με το ατύχημα της Αϊσέ αλλά εκεί δεν του λέει τίποτα και ξεσπάει σε κλάματα. Ο Κενάν πηγαίνει μόνος του στον τόπο του δυστυχήματος και προσπαθεί να βρει αν σχετίζονται τα τηλεφωνήματα, που έλαβε και ο των τηλεφωνημάτων, που δέχτηκε και τον θάνατο της Αϊσέ. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως πρέπει να ενημερώσουν τη Μελέκ για τον θάνατο της Αϊσέ αλλά ο Κενάν προσπαθεί να αποφύγει το θέμα. Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει που μένει η Μελέκ αλλά δεν τα καταφέρνει και σκέφτεται να αποκαλύψει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Εκείνη τη στιγμή όμως εμφανίζεται η Κιράζ κρατώντας ένα κουτί με ενθύμια της Αϊσέ.

επεισόδιο 87

  ο Κενάν κάνει αίτημα στην αστυνομία να γίνει έρευνα για τα τηλεφωνήματα, που δέχτηκε από άγνωστο. Η Ζεϊνέπ ρωτάει τη Μελέκ για τις μελανιές στο πρόσωπό της και εκείνη της λέει πως δεν έχει συμβεί κάτι κακό. Η ώρα του επισκεπτηρίου τελειώνει όμως προτού η Ζεϊνέπ προλάβει να πει στη Μελέκ ότι η Αϊσέ πέθανε. Η Αρζού βρίσκει μια γυναίκα, τη Βαχιντέ να παίξει το ρόλο της θείας της Ελίφ. Η Βαχιντέ πηγαίνει στο κτήμα για να πάρει μαζί της την Ελίφ.

Η γυναίκα λέει στην Αλιγέ ψέματα πως η μητέρα της μικρής είναι παράλυτη και πως ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένειά του και πως η Αϊσέ της είχε ζητήσει να μεγαλώσει τη μικρή, αν πάθαινε εκείνη κάτι. Η Ελίφ όμως επιμένει πως δεν έχει θεία και πως δεν γνωρίζει αυτή τη γυναίκα. Η Βαχιντέ δικαιολογείται λέγοντας πως έχουν χρόνια να συναντηθούν. Η Αλιγέ φαίνεται να έχει πειστεί από την ιστορία της Βαχιντέ αλλά θέλει και τη γνώμη του Κενάν και τον αναζητεί αλλά δεν καταφέρνει να τον βρει. Τελικά επιτρέπει στη Βαχιντέ να πάρει μαζί της την Ελίφ. Η αναχώρηση της Ελίφ είναι πολύ σκληρή ειδικά για την Τουγκτσέ. Η αστυνομία έρχεται ξανά για να πάρει κατάθεση από την Ελίφ, αυτή τη φορά μαζί με έναν ειδικό παιδοψυχολόγο, ο οποίος θεωρεί πως δεν πρέπει να πιεστεί άλλο το παιδί και πως πρέπει να της δώσουν χρόνο. Ο Βεϊσέλ εξακολουθεί να κρύβεται αλλά δεν ξέρει τι να κάνει. Ζητάει από τον Μουράτ να πάει στο κτήμα και να δει τι κάνει η Ελίφ.

Ο Μουράτ πηγαίνει και βλέπει την Ελίφ και την Τουγτσέ να παίζουν στον κήπο. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί και τον Σελίμ και τραβάει φωτογραφίες. Συνειδητοποιεί πως ο Σελίμ είναι ο αδελφός του Κενάν και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ θέλει να τον παντρευτεί για να ζει στο πλούσιο κτήμα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ και της δείχνει τις φωτογραφίες. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ τη φυλακή και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Της λέει πως πιστεύει στην αθωότητά της και πως δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Μελίχ στεναχωριέται όταν βλέπει τις μελανιές στο πρόσωπό της και ενημερώνει σχετικά τον φύλακα.

επεισόδιο 88

 η Ελίφ και η δήθεν θεία της Βαχιντέ φεύγουν από το κτήμα, συναντούν τον Σελίμ. Ο Σελίμ απομακρύνει την Ελίφ από τη Βαχίντε καθώς ξέρει πως δεν είναι θεία της μικρής, Όλοι ξαφνιάζονται όταν βλέπουν την Ελίφ να επιστρέφει στο σπίτι με τη δήθεν θεία της και η Τουγτσέ είναι αυτή που χαίρεται περισσότερο. Ο Σελίμ μπροστά σε όλους κάνει πολλές ερωτήσεις στη Βαχιντέ και εκείνη πέφτει σε αντιφάσεις.

Ο Κενάν έρχεται και όταν και εκείνος διαπιστώνει πως η Βαχιντέ θέλει να τους εξαπατήσει, την πετάει έξω από το σπίτι. Η Αρζού είναι έξαλλη με τη Βαχιντέ επειδή δεν κατάφερε να φύγει με την Ελίφ. Η Βαχιντέ ζητάει τα χρήματα, που της υποσχέθηκε και η Αρζού της δίνει το χρυσό βραχιόλι της Γκόντζα. Ο Σελίμ δεν καταλαβαίνει τα κίνητρα της Βαχιντέ. Αργότερα τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ αλλά δεν μπορεί να τη βρει και ανησυχεί. Θυμώνει και πηγαίνει να τη βρει στο καφέ, που εργάζεται. Τη ρωτάει για ποιο λόγο είναι τόσο απόμακρη και της δηλώνει πως θέλει να τη βοηθήσει να λύσει τα προβλήματά της. Η Ζεϊνέπ συγκινείται από τα λόγια του αλλά είναι λυπημένη γιατί ενώ θέλει να του κρατήσει το χέρι και να τον ακολουθήσει, δεν μπορεί. Η Κιράζ δεν θέλει να μείνει στο δωμάτιο της Αϊσέ γιατί φοβάται το φάντασμά της.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ τα πηγαίνουν πολύ καλά και μάλιστα σχεδιάζουν να τρομάξουν την Κιράζ ενώ βρίσκεται στο δωμάτιο της Αϊσέ. Η Ζεϊνέπ μαθαίνει από τον Μουράτ πως ο Σελίμ είναι αδελφός του Κενάν και προσπαθεί να εξηγήσει στον Μουράτ πως ο Σελίμ δεν γνωρίζει τίποτα αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Η Ζεϊνέπ μιλάει σχετικά στην Γκιουλνούρ και της λέει πως φοβάται ότι ο Μουράτ θα πει τα πάντα στον Σελίμ. Η Γκιουλνούρ συμβουλεύει τη Ζεϊνέπ να μιλήσει εκείνη πρώτη στον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως η Γκιουλνούρ έχει δίκιο και πηγαίνει να βρει τον Σελίμ. Ο Ερκούτ όμως μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο της. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως όλα είναι καλά και κανένας δεν τον κυνηγάει. Στη συνέχεια του λέει όσα ξέρει για τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ λέει στην Σεϊντά πως έχει δει την Ελίφ με τον Σελίμ και πως όταν ρώτησε σχετικά τον Μουράτ εκείνος του είπε ψέματα.
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 84 - 85 - 86 - 87 - 88
Elif - Επεισόδιο 84 - 85 - 86 - 87 - 88
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 84-85-86-87-88 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 84-85-86-87-88
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/05/elif-epeisodio-84-85-86-87-88.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/05/elif-epeisodio-84-85-86-87-88.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy