Elif - Επεισόδιο 89 - 90 - 91 - 92 - 93

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 89-90-91-92-93 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 89-90-91-92-93

elif-epeisodio-89-90-91-92-93

Elif - Επεισόδιο 89 - 90 - 91 - 92 - 93

 Ο Μελίχ ψάχνει το παρελθόν της Τεσλιμέ και μαθαίνει πως η μητέρα της είναι άρρωστη. Όταν την επισκέπτεται της λέει πως είναι συγγενής της Μελέκ. Ο Μελίχ της υπόσχεται να φροντίζει την οικογένειά της και εκείνη ως αντάλλαγμα θα του δίνει πληροφορίες για τη Μελέκ.

Η Μπελκίς και η Νατσιγέ αποφασίζουν να εκδικηθούν τη Μελέκ επειδή πιστεύουν πως εκείνη της κατήγγειλε στη δεσμοφύλακα. Κρύβουν τα χρήματά τους στο μαξιλάρι της και στη συνέχεια την κατηγορούν πως τους τα έκλεψε. Η Μελέκ δεν κατορθώνει να πείσει τη φρουρό πως είναι αθώα και καταλήγει στην απομόνωση. Η Τεσλιμέ αντιλαμβάνεται πως έστησαν παγίδα στη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ ξέρει τα πάντα και δεν έχει άλλη επιλογή από το να του μιλήσει. Όταν τον απειλεί πως θα τα πει όλα στον Σελίμ, ο Ερκούτ απειλεί να απαγάγει την Ελίφ. Ο Μουράτ αναγκάζεται να μείνεις το σπίτι της Ζεϊνέπ και καλεί και τον Βεϊσέλ να μείνει μαζί τους.

Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη όταν βλέπει στο σπίτι της τον Μουράτ. Του λέει πως είναι πολύ θυμωμένη μαζί του επειδή μίλησε στον Ερκούτ ενώ ήταν μεθυσμένος. Ο Μουράτ, όπως είναι φυσικό δεν θυμάται τίποτα και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται κιόλας για το τι συνέβη. Πιστεύει πως ο Ερκούτ θα κρατήσει το μυστικό για τον εαυτό του. Όταν έρχεται και ο Βεϊσέλ, η Ζεϊνέπ απογοητεύεται εντελώς. Η Ιπέκ ανοίγει την καρδιά της στην Φεραγιέ. Ο Σελίμ είναι ευχαριστημένος επειδή η Ελίφ και η Τουγτσέ είναι πια φίλες αλλά η Αρζού δεν χαίρεται καθόλου. Ο Σελίμ έρχεται σε σύγκρουση μαζί της όταν αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της απέναντι στην Ελίφ. Η Κιράζ δίνει ένα μάθημα στην Τουγτσέ επειδή την τρόμαξε. Η Τουγτσέ θέλει να μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Ελίφ αλλά η Αρζού δεν το επιτρέπει και βάζει την Ελίφ στο δωμάτιο της Γκόντζα. Αυτή η επιλογή, κάνει δυστυχισμένες την Γκόντζα και την Ελίφ.

Όταν η Γκόντζα κοιμάται, η Ελίφ πηγαίνει και κοιμάται στον καναπέ του διαδρόμου. Οι Αρχές αναφέρουν πως ο θάνατος της Αϊσέ οφείλεται σε ατύχημα και ο Κενάν μιλάει στην αστυνομία για το τηλεφώνημα, που δέχτηκε. Η αστυνομία τον ενημερώνει πως δεν έχουν βρει ακόμα κάτι και πως συνεχίζουν την έρευνα της υπόθεσης. Ο Κενάν είναι σίγουρος πως το τηλεφώνημα αυτό συνδέεται με κάποιον τρόπο με το ατύχημα της Αϊσέ. Το πρωί η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βρίσκει την Ελίφ στο δωμάτιο της Τουγτσέ.

επεισόδιο 90

  Ο Σελίμ τσακώνεται με την Αρζού σχετικά με την Ελίφ και της λέει πως το κοριτσάκι θα μείνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Η Ελίφ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή άφησε την Ελίφ να φύγει από το δωμάτιο της. Η Αρζού αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Σελίμ ξέρει την αλήθεια, πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Ζητάει από την Γκόντζα να ακολουθήσει τον Σελίμ αλλά αυτό είναι δύσκολο για την Γκόντζα γιατί μετά τον θάνατο της Αϊσέ έχει περισσότερες δουλειές να κάνει και η Αλιγιέ της αναθέτει κάθε μέρα περισσότερες ευθύνες.

Όταν βρίσκει χρόνο όμως παρακολουθεί τον Σελίμ και τον ακούει να μονολογεί πως θα βρει τη Μελέκ και θα την ενώσει ξανά με την κόρη της. Μετά από αυτό η Αρζού είναι σίγουρη πως ο Σελίμ ξέρει την αλήθεια. Η Ελίφ μιλάει στον Σελίμ συνεχώς για τη μητέρα της. Ο Σελίμ είναι λυπημένος επειδή βλέπει τη θλίψη της μικρής. Ο Κενάν, στην προσπάθειά του να βρει τη σύνδεση ανάμεσα στο ανώνυμο τηλεφώνημα, που δέχτηκε και τον θάνατο της Αϊσέ, αποφασίζει να μιλήσει στη Μελέκ. Πηγαίνει να τη βρει στο καφέ, που δουλεύει αλλά μαθαίνει πως έχει πάρει άδεια και αποφασίζει να πάει σπίτι της.

Η Τεσλιμέ ενημερώνει τον Μελίχ πως η Μελέκ βρίσκεται στην απομόνωση. Ο Μελίχ φροντίζει η Μελέκ να επιστρέψει στο κελί της. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ξαφνιάζονται όταν την βλέπουν. H Ικμπάλ τις προειδοποιεί να είναι προσεχτικές με τη Μελέκ γιατί κάποιος με μεγάλη δύναμη την υποστηρίζει. Η Μελέκ αρρωσταίνει και μεταφέρεται στο αναρρωτήριο. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ πως ο Σελίμ και ο Κενάν είναι αδέλφια και εκείνος γίνεται έξαλλος. Απαγορεύει στη Ζεϊνέπ να βγει από το σπίτι και η Ζεϊνέπ απελπίζεται

επεισόδιο 91

 Η Ζεϊνέπ μένει άφωνη όταν βλέπει τον Κενάν στο σπίτι της. Δεν θέλει να τον δουν ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ και έτσι αναγκάζεται να του πει πως η Μελέκ δεν θέλει να τον δει, ούτε καν για να μιλήσουν για τον θάνατο της Αϊσέ. Ο Κενάν θεωρεί πως η Μελέκ τον μισεί.

Αποφασίζει να μιλήσει ξανά με την Ελίφ, μήπως καταφέρει να μάθει τι τελικά συνέβη εκείνη τη μέρα, που κόστισε τη ζωή της Αϊσέ. Ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος με τη Ζεϊνέπ εξαιτίας του Σελίμ. Αργότερα καλεί στο σπίτι τον Ερκούτ και τον ρωτάει για τα χρήματα, που του είχε δώσει να επενδύσει. Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη με τον πατέρα της επειδή κάλεσε τον Ερκούτ στο σπίτι αλλά δεν έχει δύναμη για να αντιδράσει. Ο Ερκούτ συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα και λέει στη Ζεϊνέπ πως τη συγχωρεί και της ζητάει να ορίσουν νέα ημερομηνία γάμου.

Η Ζεϊνέπ αρνείται κατηγορηματικά. Ο Σελίμ και η Γκόντζα πηγαίνουν την Ελίφ και την Τουγτσέ βόλτα στο πάρκο. Η Αρζού δεν έχει ιδέα και θυμώνει όταν δεν βρίσκει την Γκόντζα. Ένας άντρας αναγνωρίζει την Ελίφ στο πάρκο και ενημερώνει τη συμμορία εμπορίας παιδιών. Οι άντρες της συμμορίας αποφασίζουν να απαγάγουν και τα δύο κοριτσάκια. Ένας από τους άντρες του Ιντρίς πλησιάζει τον Σελίμ με τη δικαιολογία ότι ζητάει χρήματα και καταφέρνει να τον οδηγήσει μακριά από το πάρκο. Ο Σελίμ όμως παρατηρεί τους άλλους άντρες και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Οι άντρες αντιλαμβάνονται πως ο Σελίμ τους υποψιάζεται και το σκάνε.

Ο Σελίμ, η Γκόντζα, η Ελίφ και η Τουγτσέ αποφασίζουν να μη μιλήσουν σε κανέναν για ό,τι συνέβη στο πάρκο. Η Γκόντζα πιστεύει τους άντρες τους είχε πληρώσει η Αρζού για να πάρουν την Ελίφ. Η Αλιγέ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή αγνοεί το σπίτι και δεν βοηθάει την Αρζού. Ζητάει από την Κιράζ να αλλάξει ρούχα και να αναλάβει τα καθήκοντα της Γκόντζα.

επεισόδιο 92

  ο Κενάν κάνει αίτημα στην αστυνομία να γίνει έρευνα για τα τηλεφωνήματα, που δέχτηκε από άγνωστο. Η Ζεϊνέπ ρωτάει τη Μελέκ για τις μελανιές στο πρόσωπό της και εκείνη της λέει πως δεν έχει συμβεί κάτι κακό. Η ώρα του επισκεπτηρίου τελειώνει όμως προτού η Ζεϊνέπ προλάβει να πει στη Μελέκ ότι η Αϊσέ πέθανε. Η Αρζού βρίσκει μια γυναίκα, τη Βαχιντέ να παίξει το ρόλο της θείας της Ελίφ. Η Βαχιντέ πηγαίνει στο κτήμα για να πάρει μαζί της την Ελίφ.

Η γυναίκα λέει στην Αλιγέ ψέματα πως η μητέρα της μικρής είναι παράλυτη και πως ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένειά του και πως η Αϊσέ της είχε ζητήσει να μεγαλώσει τη μικρή, αν πάθαινε εκείνη κάτι. Η Ελίφ όμως επιμένει πως δεν έχει θεία και πως δεν γνωρίζει αυτή τη γυναίκα. Η Βαχιντέ δικαιολογείται λέγοντας πως έχουν χρόνια να συναντηθούν. Η Αλιγέ φαίνεται να έχει πειστεί από την ιστορία της Βαχιντέ αλλά θέλει και τη γνώμη του Κενάν και τον αναζητεί αλλά δεν καταφέρνει να τον βρει. Τελικά επιτρέπει στη Βαχιντέ να πάρει μαζί της την Ελίφ. Η αναχώρηση της Ελίφ είναι πολύ σκληρή ειδικά για την Τουγκτσέ. Η αστυνομία έρχεται ξανά για να πάρει κατάθεση από την Ελίφ, αυτή τη φορά μαζί με έναν ειδικό παιδοψυχολόγο, ο οποίος θεωρεί πως δεν πρέπει να πιεστεί άλλο το παιδί και πως πρέπει να της δώσουν χρόνο. Ο Βεϊσέλ εξακολουθεί να κρύβεται αλλά δεν ξέρει τι να κάνει. Ζητάει από τον Μουράτ να πάει στο κτήμα και να δει τι κάνει η Ελίφ.

Ο Μουράτ πηγαίνει και βλέπει την Ελίφ και την Τουγτσέ να παίζουν στον κήπο. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί και τον Σελίμ και τραβάει φωτογραφίες. Συνειδητοποιεί πως ο Σελίμ είναι ο αδελφός του Κενάν και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ θέλει να τον παντρευτεί για να ζει στο πλούσιο κτήμα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ και της δείχνει τις φωτογραφίες. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ τη φυλακή και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Της λέει πως πιστεύει στην αθωότητά της και πως δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Μελίχ στεναχωριέται όταν βλέπει τις μελανιές στο πρόσωπό της και ενημερώνει σχετικά τον φύλακα.

επεισόδιο 93

 Η Μελέκ βλέπει την Αϊσέ στο όνειρό της και έχει κακό προαίσθημα. Χωρίς να ξέρει πως έχει πεθάνει, η Μελέκ προσπαθεί να της τηλεφωνήσει και ανησυχεί όταν δεν την βρίσκει. Η Αρζού επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως η Αϊσέ πέθανε. Οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τρομάξουν την Ελίφ και έτσι να κλείσουν την υπόθεση. Όλοι λυπούνται, εκτός από την Αρζού. Ο Κενάν δεν πείθεται και είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο. Όπως όλοι στο σπίτι, η Ελίφ νοσταλγεί την Αϊσέ.

Ο Κενάν ανοίγει έναν τραπεζικό λογαριασμό για την Ελίφ και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Αλλά ο Κενάν της λέει πως πλέον η Ελίφ είναι σαν κόρη τους και πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα. Όπως είναι φυσικό, όλοι υποστηρίζουν την απόφασή του, εκτός από την Αρζού. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζουν την εργασία τους αλλά σκέφτονται την Αϊσέ και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν. Ο Σελίμ της λέει πως η Αϊσέ του εμπιστεύθηκε ένα μικρό κορίτσι και πως της υποσχέθηκε να μην πει σε κανέναν ποιο είναι αυτό το κορίτσι στην πραγματικότητα αλλά το βάρος είναι πολύ μεγάλο για εκείνον. Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται και καταλαβαίνει πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα. Ο Μελίχ μιλάει στον Εφρούζ για την αγάπη, που νιώθει για την Ιπέκ.

Ο Εφρούζ του λέει πως αυτή η αγάπη θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και δεν πρέπει να τη χάσει. Η Κιράζ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή συνεχώς εξαφανίζεται και την αφήνει να κάνει όλες τις δουλειές. Ο Ναντίρ πιστεύει πως ο Ερκούτ έχει πάρει λιγότερα χρήματα από τον Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχεται σε δύσκολη θέση. Ο Μουράτ είναι αυτός, που την πληρώνει με το κλεμμένο αυτοκίνητο
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 89 - 90 - 91 - 92 - 93
Elif - Επεισόδιο 89 - 90 - 91 - 92 - 93
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 89-90-91-92-93 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 89-90-91-92-93
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/05/elif-epeisodio-89-90-91-92-93.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/05/elif-epeisodio-89-90-91-92-93.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy