Elif - Επεισόδιο 94 - 95 - 96 - 97 - 98

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 94-95-96-97-98 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 94-95-96-97-98

elif-epeisodio-94-95-96-97-98

Elif - Επεισόδιο 94 - 95 - 96 - 97 - 98

 H Μελέκ είναι συντετριμμένη με την είδηση του θανάτου της Αϊσέ. Δεν αντέχει στη σκέψηότι η Ελίφ βρίσκεται στα χέρια της Αρζού και λιποθυμάει.Της δίνουν ηρεμιστικό για να συνέλθει. Όταν την επισκέπτεται η Ζεϊνέπ, την ρωτάει για τον θάνατο της Αϊσέ και μαθαίνει ότι είναι αλήθεια. Της λέει να πάρει την Ελίφ από το κτήμα. Η Ζεϊνέπ δεν της λέει ότι ο Βεϊσέλ έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους. Η Ζεϊνέπ λέει τα πάντα στη Γκιουλνούρ και εκείνη ανησυχεί που η Ελίφ είναι μόνη της με την Αρζού.

Η Γκιουλνούρ λέει στη Ζεϊνέπ ότι πρέπει να πει τα πάντα στον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ πείθεται και καλεί τον Σελίμ στο καφέ. Ο Κενάν παίρνει απάντηση από το γραφείο του εισαγγελέα σχετικά με τον κάτοχο του άγνωστου αριθμού, απ’ όπου δέχτηκε τις απειλές.

Ο αριθμός ανήκει σε κάποιον Σακίρ Οζτούρκ, αλλά όταν καλεί, διαπιστώνει ότι η σύνδεση είναι απενεργοποιημένη. Η Αρζού προβληματίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Κενάν προσπαθεί ακόμα να λύσει την υπόθεση της Αϊσέ. Προσπαθεί να καλέσει τον Βεϊσέλ και να τον προειδοποιήσει, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και του λέει ότι ο Κενάν τον ψάχνει.Η Κιράζ δυσκολεύεται να συνηθίσει στα καινούργια ρούχα της δουλειάς της.

Ο Μουράτ θέλει να πάει στο νοσοκομείο για την πληγή από το μαχαίρι, αλλά ο Ερκούτ τον πείθει να μην πάει για να μην μπλέξει με την αστυνομία. O Μουράτ δεν θέλει να μάθει τίποτα ο πατέρας του για να μην ανησυχήσει. Η Σεϊντά τον καλεί σπίτι της να τον φροντίσει.Ο Ερκούτ σκοπεύει να κρατήσει τις 100 χιλιάδες λίρες ως αντάλλαγμα για το κλεμμένο αυτοκίνητο.Ο Βεϊσέλ ονειρεύεται τις 100 χιλιάδες λίρες και αρχίζει να ψάχνει για σπίτι, καθώς θέλει να φύγει από το παλιό σπίτι της Μελέκ.

επεισόδιο 95

  η Ζεϊνέπ εξομολογείται τα πάντα στον Σελίμ, αλλά αυτός εκνευρίζεται και απογοητεύεται που του είπε ψέματα. Ζητάει τη διεύθυνση της Μελέκ, αλλά η Ζεϊνέπ δεν του την δίνει. Ο Σελίμ τής λέει ότι δε θέλει να την ξαναδεί, παίρνει τα παιδιά και πηγαίνει στο σχολείο.

Η Πελίν πηγαίνει στο Σελίμ τα παιδιά, αλλά αυτός είναι πολύ στεναχωρημένος και δεν της δίνει σημασία. Εκείνη πιστεύει ότι ο Σελίμ έχει μαλώσει με τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ θέλει να μείνει με τη Ζεϊνέπ, αλλά πρέπει να φύγει με τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να πει τα νέα στη Μελέκ. Πηγαίνει στο κτήμα, τηλεφωνεί στον Σελίμ και τον πείθει να μιλήσουν. Όταν του μιλάει για την Ελίφ, ο Σελίμ λέει ότι θα αφήσει την Ελίφ να πάει μόνο στη μητέρα της. Η Ζεϊνέπ δεν έχει άλλη επιλογή και λέει στον Σελίμ για την κατάσταση της Μελέκ. Πηγαίνουν στη φυλακή και η Μελέκ παθαίνει σοκ που βλέπει τη Ζεϊνέπ μαζί με τον Σελίμ.

Ο Βεϊσέλ λέει στην Αρζού ότι ο Κενάν δεν θα μπορέσει να τον βρει και ότι έχει φροντίσει το ζήτημα. Η Αρζού δεν πείθεται, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο Κενάν λέει στον Βεϊσέλ να ερευνήσει για έναν άνθρωπο που ονομάζεται Σακίρ Οζτούρκ. Λέει σε όλους ότι στο εξής η Ελίφ θα τρώει στο τραπέζι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Η Αρζού θυμώνει όταν το ακούει αλλά οι υπόλοιποι συμφωνούν. Ο Έρκούτ λέει στον Βεϊσέλ ότι ο Μουράτ έκλεψε το αυτοκίνητο του φίλου του και πως κόστιζε 100 χιλιάδες λίρες. Ο Βεϊσέλ θυμώνει, βρίσκει το σπίτι της Σεϊντά και χτυπάει άσχημα τον Μουράτ.

Ο Μελίχ μιλάει με τον δικηγόρο Ορχάν και του λέει για τη λίστα που βρήκε ο Σαδίκ. Ο Ορχάν ωστόσο, επισημαίνει ότι το βασικό τους μέλημα είναι να βγάλουν τη Μελέκ από τη φυλακή και ότι βρίσκονται κοντά στον στόχο τους. Ο Μελίχ αποφασίζει να ερευνήσει μόνος του τη λίστα. Βρίσκει κάποιον με το όνομά Ριζά, ο οποίος γνωρίζει ανθρώπους από τα κυκλώματα των ναρκωτικών

επεισόδιο 96

  Η Μελέκ ανακαλύπτει ότι ο Σελίμ γνωρίζει τα πάντα, ανησυχεί ότι θα χάσει την Ελίφ. Η συμπεριφορά όμως του Σελίμ, την καθησυχάζει. Όταν η Μελέκ ζητάει από τον Σελίμ να της φέρει την Ελίφ, η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ ότι ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ έχουν μετακομίσει. Η Μελέκ είναι χαρούμενη γιατί η δίκη πλησιάζει, αλλά αναρωτιέται ποιος πληρώνει τα έξοδα των δικηγόρων της. Ο Σελίμ είναι στεναχωρημένος, αλλά και έκπληκτος από το γεγονός ότι η Μελέκ είναι στη φυλακή. Της ζητάει να μην ανησυχεί και υπόσχεται να μην πει τίποτα στον Κενάν. Μετά την επίσκεψή τους, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο καφέ.

Εκείνη του λέει ότι η Μελέκ ήταν πολύ άρρωστη πριν λίγο καιρό. Κόντευε να πεθάνει και γι’ αυτό είχε στείλει την Ελίφ στην Αϊσέ. Τον παροτρύνει να ρωτήσει τη Μελέκ και να μάθει τι έχει συμβεί με τον Κενάν. Του εξομολογείται ότι η Μελέκ δε θα ήθελε ποτέ να διαλύσει μία οικογένεια και γι’ αυτό κράτησε την Ελίφ μυστικά από τον Κενάν και του αποκαλύπτει πόσο αυταρχικός είναι ο πατέρας της. Η Αρζού βρίσκει την Ελίφ μόνη της και της λέει να μείνει μακριά απ’ όλους στο σπίτι. Της λέει επίσης ότι την ενοχλεί η παρουσία της. Ο Σελίμ βλέπει την Αρζού να φωνάζει στην Ελίφ και υποψιάζεται ότι η Αρζού γνωρίζει τα πάντα.

Η Αλιγιέ τελειώνει τη ζακέτα που είχε αφήσει στη μέση η Αϊσέ για την Ελίφ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη. Ο Σελίμ αγοράζει στην Ελίφ ένα ποδήλατο, αλλά η Τουγτσέ ζηλεύει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ ελπίζουν ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο, αλλά όταν ο Ερκούτ τους ενημερώνει πως δεν ήταν, ο Βεϊσέλ τρελαίνεται. Πρέπει να δώσει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου τα χρήματα που περιμένει από τον επενδυτή, αλλά ζητάει από τον Ερκούτ να φέρει πρώτα τα χρήματα σε αυτόν. Ο Ριζά βρίσκει επαφή με τα ονόματα της λίστας που του έδωσε ο Μελίχ.

Συναντούν κάποιους ανθρώπους που υποψιάζονται ότι ο Μελίχ είναι αστυνομικός. Όταν όμως ο Μελίχ τους περιγράφει την κατάσταση, ανακαλύπτουν ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. Ο Χασάν βρίσκει τη διεύθυνση του Σακίρ Οζτούρκ και την δίνει στον Κενάν. Ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με κινητά. Παράλληλα, υπάρχει ένα πρόβλημα στο θερμοκήπιο. Όταν ο Ναντίρ περνάει από το σπίτι, βλέπει τη ζακέτα του Μουράτ στον καναπέ της Σεϊντά και θυμώνει. Της λέει ότι δε θέλει να την ξαναδεί ποτέ.

επεισόδιο 97

   ο Σελίμ υποψιάζεται ότι η Αρζού γνωρίζει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Εκμυστηρεύεται τις υποψίες του στη Ζεϊνέπ, που του λέει ότι όντως είναι αλήθεια. Ο Σελίμ δεν ξέρει πώς να χειριστεί αυτή την περίπλοκη κατάσταση. Η Πελίν δυσκολεύεται να δεχτεί το γεγονός ότι η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ είναι μαζί. Η Τουγτσέ ζηλεύει τα δώρα της Ελίφ.

Παρά το γεγονός ότι η Ελίφ προσπαθεί να της φέρεται καλά, η Τουγτσέ την αντιμετωπίζει με άσχημο τρόπο και της λέει ότι δεν θέλει να είναι μαζί της. Η Ελίφ στεναχωριέται και λέει στον Σελίμ πως δεν θέλει να μένει στο κτήμα, χωρίς όμως να του εξηγεί τον λόγο. Η Ιπέκ είναι πληγωμένη γιατί ο Μελίχ την αγνοεί. Ο Ριζά λέει στον Μελίχ ότι πρέπει να βρει μόνος του ποιος έβαλε τα ναρκωτικά στο σπίτι της Μελέκ, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Αρχίζει αμέσως να ερευνά το θέμα.

Η Μελέκ σκέφτεται συνέχεια την Ελίφ, ενώ ο δικηγόρος της, ο Ορχάν, έρχεται να την επισκεφθεί. Λέει στον Ορχάν ότι δεν τον θέλει για δικηγόρο, αν δεν της πει ποιος τον πληρώνει. Η επίσκεψη διακόπτεται αλλά οι συνθήκες της φυλακής δυσκολεύουν πολύ τη Μελέκ. Η Αρζού σχεδιάζει να διώξει την Ελίφ από το κτήμα και επικοινωνεί με τη φερόμενη ως «θεία» της Ελίφ, τη Βαχιντέ. Βάζει υπνωτικά στο γάλα της Ελίφ και το βράδυ την δίνει στη Βαχιντέ και στον φίλο της τον Ταρίκ. Σκοπός τους είναι να πουλήσουν την Ελίφ. Ο Ερκούτ και ο Ναντίρ προσπαθούν να βρουν τις 100 χιλιάδες λίρες του Βεϊσέλ.

Ο Ναντίρ εκνευρίζεται με τον παραλογισμό του Ερκούτ και του λέει να βρει την άκρη μόνος του. Ο Βεϊσέλ προειδοποιεί τον Σακίρ σχετικά με τον Κενάν. Λέει στον Σακίρ ότι όλα ήταν ένα αστείο που έκαναν σε κάποιον φίλο, αλλά το αστείο παρατράβηξε. Ο Βεϊσέλ του ζητάει να πει στον φίλο του ότι του έκλεψαν τον τηλέφωνο, αν αυτός ο φίλος εμφανιστεί. Ο Κενάν πηγαίνει να μιλήσει στον Σακίρ Οζτούρκ. Όταν του λέει τι έχει συμβεί και του εξηγεί για ποιον λόγο τον έψαχνε, ο Σακίρ επαναλαμβάνει όσα του είπε προηγουμένως ο Βεϊσέλ. Ο Κενάν δεν πείθεται, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Η Σεϊντά δεν αντέχει και παίρνει τηλέφωνο τον Μουράτ για να βλέπει τι κάνει. Ο Ερκούτ πηγαίνει στη Σεϊντά και της λέει ότι πρέπει να βρουν άμεσα χρήματα, διαφορετικά θα πρέπει να εξαφανιστούν. Η Σεϊντά του δίνει 30 χιλιάδες λίρες, που είναι όλες της οι οικονομίες

επεισόδιο 98

η Βαχιντέ και ο φίλος της είναι ευδιάθετοι. Πιστεύουν ότι χάρη στην Ελίφ θα κερδίσουν πολλά χρήματα. Ενώ οδηγούν, παθαίνουν λάστιχο και την ώρα που το αλλάζουν, η Ελίφ ξυπνάει και το σκάει. Μόλις το αντιλαμβάνονται, η Βαχιντέ στέλνει τον Ταρίκ για να την βρει. Δεν ξέρουν τι να πουν στην Αρζού και αποφασίζουν να εξαφανιστούν. Ο Σελίμ μελετάει ως αργά.

Όταν πηγαίνει στο δωμάτιο για να δει τα κορίτσια πριν κοιμηθεί, βλέπει ότι η Ελίφ λείπει. Βρίσκει το κοκαλάκι της στην πόρτα και υποθέτει ότι το έχει σκάσει. Βγαίνει από το σπίτι και την αναζητά. Στον αυτοκινητόδρομο, η Ελίφ είναι μόνη της στο σκοτάδι και πολύ φοβισμένη. Τρέχει ασταμάτητα και πέφτει επάνω στον Σελίμ. Ο Ταρίκ, που την έψαχνε, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σελίμ. Ο Ταρίκ του λέει ότι είδε τη μικρή στην άκρη του δρόμου, προσφέρθηκε να την πάει σπίτι, αλλά εκείνη φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει. Η Ελίφ είναι ακόμα ναρκωμένη από το ηρεμιστικό και νομίζει ότι ονειρεύεται. Έτσι, ο Σελίμ δεν το συνεχίζει.

Όταν η Ελίφ λέει στη Κιράζ τι έγινε, εκείνη της απαντά ότι πολλές φορές τα όνειρα μοιάζουν σαν πραγματικά. Η Αρζού νομίζει ότι έχει ξεφορτωθεί την Ελίφ και αισθάνεται ανακουφισμένη. Το πρωί, που την βλέπει στο σπίτι, παθαίνει σοκ. Καλεί τη Βαχιντέ, αλλά το κινητό της δεν λειτουργεί. Ο Σελίμ λέει στην οικογένεια το πρωί τι έχει συμβεί. Όλοι είναι στεναχωρημένοι και ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ στη Ζεϊνέπ για να την προσέξει.

Ο Eρκούτ ζητάει από έναν φίλο να παραστήσει τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου αυτοκινήτου. Εκείνος πηγαίνει στο πλυντήριο και λέει στον Βεϊσέλ ότι θέλει τα χρήματά του μέσα σε δύο ημέρες. O Ερκούτ προτείνει στον Βεϊσέλ να του δανείσει τις 30 χιλιάδες, που πήρε από την Σεϊντά, προσποιούμενος ότι τα χρήματα είναι δικά του. Ο Βεϊσέλ είναι σκληρός και του λέει ότι θέλει όλα τα χρήματα. Φεύγει από το πλυντήριο, παίρνει τηλέφωνο την Αρζού και της ζητάει να έρθει στο σπίτι του. Συναντιούνται στο σπίτι της Ζεϊνέπ και αργότερα έρχονται ο Σελίμ με την Ελίφ. Όταν ο Μελίχ μαθαίνει ότι η Μελέκ έδιωξε τον δικηγόρο, πηγαίνει στη φυλακή και της λέει ότι εκείνος ήταν που τον πλήρωνε.


Η Μελέκ του λέει ότι δεν μπορεί να το δεχτεί, αλλά ο Μελίχ επιμένει και της ζητάει να το δει ως ένα χρέος που θα πρέπει να του το ξεπληρώσει. Εκείνη δέχεται. Η Ζεϊνέπ ανοίγει την καρδιά της στη Γκιουλνούρ. Φοβάται ότι ο πατέρας της και ο αδελφός της δεν θα αφήσουν το σπίτι όταν βγει η Μελέκ από τη φυλακή και τα συναισθήματά της είναι ανάμικτα. Από την άλλη, είναι πολύ στεναχωρημένη που ο πατέρας της πήρε όλα τα χρήματά της και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για το σπίτι
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,8 ΛΕΞΕΙΣ,5,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,50,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14769,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 94 - 95 - 96 - 97 - 98
Elif - Επεισόδιο 94 - 95 - 96 - 97 - 98
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 94-95-96-97-98 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 94-95-96-97-98
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/05/elif-epeisodio-94-95-96-97-98.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/05/elif-epeisodio-94-95-96-97-98.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy