Elif - Επεισόδιο 99 - 100 - 101 - 102 - 103

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 99-100-101-102-103 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 99-100-101-102-103

elif-epeisodio-99-100-101-102-103

Elif - Επεισόδιο 99 - 100 - 101 - 102 - 103

 O Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως η Ελίφ το έσκασε το προηγούμενο βράδυ από το κτήμα. Η Γκιουλνούρ με μια όμορφη δικαιολογία παίρνει μαζί της την Ελίφ για να αφήσει μόνους τη Ζεϊνέπ με τον Σελίμ. Ο Σελίμ της λέει πως αγόρασε μερικά έπιπλα για να είναι πιο άνετα στο σπίτι αλλά η Ζεϊνέπ θυμώνει γιατί δεν είχε ζητήσει την άδεια της. Τελικά η κοπέλα συμφωνεί να δεχτεί τα έπιπλα. Η Γκιουλνούρ βγάζει φωτογραφία τη Ζεϊνέπ, την Ελίφ και τον Σελίμ. 

Ο Βεϊσέλ απειλεί για άλλη μια φορά την Αρζού και της λέει πως αν δεν του δώσει χρήματα θα αποκαλύψει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Η Αρζού τον απειλεί και εκείνη με τη σειρά της λέγοντας του πως θα τον καταγγείλει για τον θάνατο της Αϊσέ. Ο Βεϊσέλ της απαντάει πως καλά θα κάνει να βρει αμέσως τα χρήματα, που της ζητάει γιατί η Μελέκ σύντομα θα είναι ελεύθερη. Όταν η Αρζού φεύγει από το σπίτι ένας γείτονας της λέει πως όλη η γειτονιά θέλει να φύγει από εκεί η Μελέκ και η οικογένειά της γιατί τους θεωρούν ανήθικους. 

Η Αρζού μιλάει στην Γκόντζα για τη συνάντησή της με τον Βεϊσέλ. Είναι αποφασισμένη να βρει έναν τρόπο για να παραμείνει η Μελέκ στη φυλακή και σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους γείτονές της, που τη μισούν. Η Γκόντζα σκέφτεται πως αν όλοι μάθουν τα πάντα θα θυμώσουν με τον Σελίμ και προσπαθεί να βρει τρόπο να εμποδίσει τα σχέδια του Βεϊσέλ. Όταν δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Αρζού, ο Βεϊσέλ καλεί την Γκόντζα και της ζητάει να μεταφέρει στην κυρία της ότι θέλει τα χρήματα. Όταν η Γκόντζα δεν καταφέρνει να πείσει την Αρζού να δώσει τα χρήματα στον Βεϊσέλ, του δίνει το κολιέ, που είχε κλέψει. 

Ο Ορχάν επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως η υπόθεση της έχει καλή εξέλιξη και πως είναι θετικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εναντίον της αυτόπτες μάρτυρες. Η Μελέκ νιώθει αισιόδοξη για πρώτη φορά μετά από καιρό και μοιράζεται τη χαρά της με την Τεσλιμέ. Στη συνέχεια πληρώνει την Μπελκίς για να τηλεφωνήσει στη Ζεϊνέπ από το κρυμμένο τηλέφωνό της.

Η Ιπέκ είναι πληγωμένη και θυμωμένη επειδή ο Μελίχ δεν της τηλεφώνησε. Η Φεραγιέ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Ιπέκ αποφασίζει να τηλεφωνήσει εκείνη στον Μελίχ αλλά όταν της λέει πως δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει δουλειά, στεναχωριέται. 

Ο Ριζά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει ποιος έστησε την παγίδα στη Μελέκ. Όταν ο Εφρούζ, που είναι πρώην αστυνομικός, ακούει τη συνομιλία τους λέει στον Μελίχ πως μπλέκεται σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις και πως θα πρέπει να σταματήσει πριν συμβεί κάποιο κακό.

επεισόδιο 100

  Η Αρζού προσφέρει χρήματα στη γειτόνισσα της Μελέκ για να καταθέσει ψέματα εναντίον της και εκείνη δέχεται. Η Γκόντζα λέει στον Βεϊσέλ να μην της τηλεφωνήσει ξανά και να κρατήσει κρυφό το κολιέ, που του έδωσε. Ο Βεϊσέλ φεύγει από το σπίτι και η Ζεϊνέπ αν και ξαφνιάζεται, ανακουφίζεται ταυτόχρονα. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να δώσει το κολιέ στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Η Ζεϊνέπ κάνει δουλειές στο σπίτι και ο Σελίμ έρχεται να τη βοηθήσει να το βάψουν. Η Ελίφ κοιτάζει με χαρά τη φωτογραφία, που έβγαλε με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ της ζητάει να μην τη δείξει σε κανέναν. Η Ελίφ κρατάει τη φωτογραφία για να τη δείξει στη μητέρα της αλλά από τη χαρά της, που θα τη δει, την ξεχνάει πάνω στο κρεβάτι της. Επιστρέφουν να πάρουν τη φωτογραφία και αργούν να πάνε στη δίκη. Η Τεσλιμέ ζητάει από τη Μελέκ όταν βγει να πάει να πιει ένα τσάι με την κόρη της. Η Μελέκ ετοιμάζει ένα δωράκι για την Ελίφ και είναι ενθουσιασμένη, που επιτέλους θα βγει από τη φυλακή αλλά η Μπελκίς την προσγειώνει και τη συμβουλεύει να περιμένει πρώτα να τελειώσει η δίκη. 
Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος τον συμβουλεύει να μην συναντήσει τη Μελέκ με την καρδιά του γεμάτη μίσος. Ενώ ο δικαστής είναι έτοιμος να αποφυλακίσει τη Μελέκ, μια γειτόνισσα εμφανίζεται και ζητάει να καταθέσει. Όλοι ξαφνιάζονται από την εξέλιξη.

Η γυναίκα λέει στον δικαστή πως πολλοί μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ, ακόμα και αργά τη νύχτα και έτσι είναι σίγουρη πως έκαναν εμπόριο ναρκωτικών. Μετά από αυτή την κατάθεση, ο δικαστής αλλάζει την απόφασή του και αποφασίζει να γίνει νέα δίκη σε 2 μήνες. Η Μελέκ επιστρέφει στη φυλακή. Ο Μελίχ είναι πολύ λυπημένος. Καθώς η Μελέκ μεταφέρεται στη φυλακή και πάλι, φτάνουν η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ και η Ελίφ. Η μικρούλα αγκαλιάζει τη μητέρα της αλλά οι αστυνομικοί τις χωρίζουν για να μεταφέρουν τη Μελέκ στη φυλακή

επεισόδιο 101

  Όλοι είναι πολύ λυπημένοι επειδή η Μελέκ επιστρέφει στη φυλακή εξαιτίας της κατάθεσης της Τσεβριγιέ. Η Ελίφ και η Μελέκ νιώθουν συντετριμμένες γιατί για άλλη μια φορά χωρίζονται. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει κρυφά στο κτήμα για να κρατήσει συντροφιά στην Ελίφ. Από τη στεναχώρια της η μικρή ανεβάζει υψηλό πυρετό και ζητάει τη μητέρα της. Όταν η Μελέκ επιστρέφει στη φυλακή πέφτει ξανά θύμα ξυλοδαρμού από την Νατσιγιέ. Η Αρζού πληρώνει τη γειτόνισσα, που έκανε την ψευδή κατάθεση και νιώθει ανακουφισμένη. Λέει στη γυναίκα πως πρέπει να δώσει την ίδια κατάθεση στην αστυνομία, αν της κάνουν ερωτήσεις. 
Ο Μελίχ ακολουθεί την Τσεβριγιέ και τον γιο της, Οκάν, στη γειτονιά και όταν τη ρωτάει η γυναίκα επαναλαμβάνει όσα είπε στη δίκη. Ο Μελίχ γίνεται έξαλλος και της λέει πως ψεύδεται και πως θα την ξεσκεπάσει.

Η Ιπέκ προσπαθεί να ολοκληρώσει τα έργα της για την έκθεση αλλά η αδιαφορία του Μελίχ της προκαλεί θλίψη. Ο Ερκούτ πείθει τον φίλο του, τον άντρα που παρίστανε τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου αυτοκινήτου, να δει τον Βεϊσέλ. Ο Βεϊσέλ του δίνει το κολιέ για να πληρώσει για το αυτοκίνητο. Ο Ερκούτ πληρώνει τον άντρα για τις υπηρεσίες του

επεισόδιο 102

   Την επόμενη μέρα ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ για να την δει και να χαρεί. Η Γκόντζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ δείχνοντας ενδιαφέρον για την Ελίφ. Η Τσεβριγιέ επικοινωνεί με την Αρζού και της λέει πως κάποιος ερευνά την κατάθεσή της.

Ο Βεϊσέλ βλέπει τον Σελίμ να συνοδεύει τη Ζεϊνέπ σπίτι και τηλεφωνεί στον Ερκούτ ζητώντας πίσω τα χρήματά του. Ο Ερκούτ προσπαθεί να τα διπλασιάσει παίζοντας χαρτιά αλλά καταλήγει να τα χάσει όλα. Ο Ναντίρ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ πήρε τα χρήματα της Σέϊντα. Ο Ναντίρ συνειδητοποιεί πως η κοπέλα είναι πράγματι ερωτευμένη με τον Μουράτ. Της λέει να τελειώσει τη σχέση μαζί του διαφορετικά θα τους σκοτώσει. Της λέει ακόμη πως σύντομα θα μετακομίσουν μακριά. Η Σεϊντά είναι τρομοκρατημένη. Ο Ναντίρ δίνει τελεσίγραφο στον Ερκούτ, ή φεύγουν σήμερα ή η συνεργασία τους τερματίζεται. Ο Ερκούτ μιλάει με τη Σεϊντά και αποφασίζουν πως ο Ναντίρ έχει δίκιο. 

Αποφασίζουν να δουν τους αγαπημένους τους μια τελευταία φορά. Όταν ο Ερκούτ όμως βλέπει τη Ζεϊνέπ μαζί με τον Σελίμ και την Ελίφ, αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μη φύγει. Η Μπελκίς αναγκάζει τη Νατσιγιέ να ζητήσει συγνώμη από τη Μελέκ. Η Κιράζ προσπαθεί να αλλάξει τρόπο ντυσίματος αλλά το αποτέλεσμα είναι αστείο. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ αισθάνεται ντροπή. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους ο Μελίχ τη ρωτάει για την οικογένειά της. Η Μελέκ του λέει ότι έχασε τους γονείς της όταν ήταν μωρό, πως ο γάμος της με τον Βεϊσελ ήταν τυπικός και πως ο πρώτος της γάμος ήταν μια απογοήτευση για εκείνη. 
Του εξηγεί πως η οικογένεια του πρώην συζύγου της είναι πολύ πλούσια και ποτέ δεν την αποδέχθηκαν. Ο Μελίχ της λέει πως θα την υποστηρίξει. Ξέρει πως η οικογένεια στην οποία αναφέρεται η Μελέκ είναι η Εμιρόγλου. Το μίσος του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο

επεισόδιο 103

Ο Ερκούτ έχει πάθει εμμονή με τη Ζεϊνέπ. Ξέρει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και ο Σελίμ ο αδελφός του. Πείθει τη Σεϊντά να μη φύγουν και εκείνη χαίρεται επειδή θα μπορεί να είναι μαζί με τον Μουράτ. Ο Ναντίρ την περιμένει όμως για να φύγουν και όταν δεν εμφανίζεται, πηγαίνει στο σπίτι της. Όταν μαθαίνει την αλλαγή των σχεδίων γίνεται έξαλλος και ορκίζεται να κάνει τον Ερκούτ και τη Σεϊντά να το πληρώσουν.
 Η αγάπη ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ, μεγαλώνει. Μαζί φροντίζουν την Ελίφ. Η Τουγκτσέ ζηλεύει τη σχέση, που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Ελίφ και τον Σελίμ. Η Μελέκ παραμένει στη φυλακή και προσπαθεί να μη χάσει την ελπίδα της, παρά τα όσα υπομένει εκεί.

Η Ζεϊνέπ την επισκέπτεται και η Μελέκ της εξηγεί τι συνέβη στη δίκη. Η Ζεϊνέπ μένει άφωνη. Ο Μελίχ δεν βγάζει στιγμή από το μυαλό του τη Μελέκ. Ο Ριζά εξακολουθεί να ψάχνει ποιος έστησε παγίδα στη Μελέκ. Ο Εφρούζ συμβουλεύει τον Μελίχ να αντιμετωπίσει το κακό με τη δικαιοσύνη αλλά ο Μελίχ τον κατηγορεί πως δεν τον καταλαβαίνει. Η Ιπέκ κάνει τις ετοιμασίες για την έκθεσή της αλλά σκέφτεται συνέχεια τον Μελίχ. Ο Βεϊσέλ ψάχνει καινούριο σπίτι για να μείνει.

Ο Μουράτ συναντάει τη Σεϊντά και της λέει πως σύντομα θα πάρει τα λεφτά του από τον Ερκούτ και θα νοικιάσουν ένα σπίτι να μείνουν μαζί. Ο Ερκούτ λέει στον Μουράτ πως ο Σελίμ εξακολουθεί να συναντάει τη Ζεϊνέπ
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,8 ΛΕΞΕΙΣ,5,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,50,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14769,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 99 - 100 - 101 - 102 - 103
Elif - Επεισόδιο 99 - 100 - 101 - 102 - 103
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 99-100-101-102-103 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 99-100-101-102-103
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/05/elif-epeisodio-99-100-101-102-103.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/05/elif-epeisodio-99-100-101-102-103.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy