Elif - Επεισόδιο 114 - 115 - 116 - 117 - 118

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 114-115-116-117-118 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 114-115-116-117-118

elif-epeisodio-114-115-116-117-118

Elif - Επεισόδιο 114 - 115 - 116 - 117 - 118

 Από το παράθυρο, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βλέπουν τον Κενάν να πλησιάζει το σπίτι και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Αποφασίζουν να μην ανοίξουν την πόρτα. Ο Σακίρ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να ζητήσει τα λεφτά του από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος του λέει πως δεν πρόκειται να τον πληρώσει. Ο Σακίρ φεύγει αλλά ορκίζεται να εκδικηθεί. Τότε βλέπει τον Κενάν και θυμάται ότι είναι ο άντρας για τον οποίο ο Βεϊσέλ του είχε ζητήσει να πει ψέματα.
Ο Σακίρ πλησιάζει τον Κενάν και του λέει ότι ο Βεϊσέλ ήταν αυτός, που τον κάλεσε από άγνωστο αριθμό και του δίνει τη διεύθυνση του για να τον βρει. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Κενάν. Ο Κενάν απατεί απαντήσεις, ο Βεϊσέλ αρνείται να μιλήσει και ο Κενάν θυμωμένος τον χτυπάει άσχημα. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Μουράτ αλλά δεν τον βρίσκει. Με μεγάλη δυσκολία, φτάνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ.
Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τον βρίσκουν αναίσθητο έξω από την πόρτα και το μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός τους λέει πως η κατάσταση του είναι κρίσιμη και πρέπει να καλέσουν την αστυνομία. Όταν ο Βεϊσέλ ανακτά τις αισθήσεις του, βλέπει τον Σελίμ και θυμώνει. Η Ζεϊνέπ του λέει πως ο Σελίμ ήταν αυτός, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο και θα πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο, που του φέρθηκε. Όταν έρχεται η αστυνομία για να του πάρει κατάθεση, ο Βεϊσέλ τους λέει πως του επιτέθηκε ένας αλήτης αλλά δεν πρόλαβε να δει το πρόσωπο του, οπότε δεν μπορεί να κάνει μήνυση. Ο Κενάν συναντάει τον Μελίχ στο γραφείο του και του μιλάει για το περιστατικό με τον Βεϊσέλ.


Συνεχίζει λέγοντας του πως είναι σίγουρος ότι ο άντρας που ευθύνεται για την ακύρωση των παραγγελιών και ο θάνατος της Αϊσέ, είναι δύο γεγονότα που συνδέονται και θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει. Ο Μελίχ σκέφτεται πως ίσως να προκάλεσε τον θάνατο της Αϊσέ στην προσπάθεια του να κάνει κακό στον Κενάν και αισθάνεται απαίσια. Μιλάει για όλα στον Εφρούζ και του λέει πως πρέπει να εμποδίσει τον Κενάν από το να ψάξει περισσότερο αυτή την ιστορία. Ο Εφρούζ τον ρωτάει αν το κάνει για να προστατέψει τον Κενάν ή τον εαυτό του αλλά ο Μελίχ δεν έχει να του δώσει μία απάντηση. Η Αρζού κανονίζει η Τουγκτσέ να κάνει μαθήματα πιάνου αλλά η μικρή δεν είναι καθόλου θετική στην ιδέα.
Η Αλιγιέ και η Ιπέκ συμβουλεύουν την Αρζού να μην πιέζει το κορίτσι αλλά εκείνη δεν τις ακούει. Καθώς η δασκάλα πιάνουν διδάσκει την Τουγτσέ, η Ελίφ τις παρακολουθεί και κάνει ότι δείχνει η δασκάλα. Η δασκάλα παρατηρεί πόσο καλή είναι η Ελίφ και θεωρεί πως είναι αδελφή της Τουγτσέ. Στο τέλος του μαθήματος, η Αρζού εξηγεί στη δασκάλα πως η Ελίφ δεν είναι αδελφή της Τουγτσέ και πως θα φροντίσει εκείνη να μην ενοχλήσει ξανά το μάθημά τους. Ο Ερκούτ είναι στεναχωρημένος επειδή ο Βεϊσέλ αρνήθηκε να του δανείσει χρήματα και λέει τα παράπονα του στον Μουράτ.


Ο Μουράτ του λέει πως θα βρει μια λύση και να μην ανησυχεί. Όταν ο Μουράτ τηλεφωνεί στον πατέρα του μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ τον πήγε στο νοσοκομείο. Μαζί με τον Ερκούτ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ και θυμώνει όταν βλέπει εκεί τον Σελίμ. Η Ελμάς απομονώνεται μέρα με τη μέρα και πιο πολύ και φτάνει στο σημείο να μην τρώει. Η Μελέκ της μιλάει και βλέπει τη μελανιά στο πρόσωπό της. Ανήσυχη ρωτάει ποιος της το έκανε αλλά η Ελμάς παραμένει σιωπηλή. Η Μελέκ συνειδητοποιεί πως η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ευθύνονται. Ετοιμάζει φαγητό για την Ελμάς αλλά η Μπελκίς θυμώνει μαζί της επειδή δεν της ζήτησε την άδεια και την χτυπάει άσχημα…


επεισόδιο 115

  O Ερκούτ φεύγει από το σπίτι της Ζεϊνέπ και αφήνει μόνο του τον Μουράτ να λύσει την υπόθεση. Ο Μουράτ είναι θυμωμένος επειδή είναι εκεί ο Σελίμ αλλά ο Βεϊσέλ του λέει πως όση ώρα εκείνος διασκέδαζε με τον Ερκούτ, ο Σελίμ ήταν αυτός, που τον φρόντισε και στη συνέχεια τον διώχνει. Ο Βεϊσέλ ζητάει από την Ζεϊνέπ να προσφέρει ένα ποτό στον Σελίμ για να τον ευχαριστήσουν. Ο Σελίμ μιλάει για λίγο με τον Βεϊσέλ και στη συνέχεια μαζί με τη Ζεϊνέπ, πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελέκ στη φυλακή.
Ο Ερκούτ πηγαίνει στη Σεϊντά και της μιλάει για τον Σελίμ. Η Σεϊντά δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο διαμαρτύρεται αφού η Ζεϊνέπ δεν ήθελε ποτέ να είναι μαζί του ή να γίνει γυναίκα του και ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Μουράτ καλεί τον Ερκούτ και του λέει πως τσακώθηκε με τον πατέρα του και θέλει να συναντηθούν. Όταν βρίσκονται, ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως η κατάσταση με τον Σελίμ τον θυμώνει και εκείνον. Νιώθει πληγωμένος επειδή ο πατέρας του υποστήριξε τον Σελίμ και όχι εκείνον. Ζητάει από τον Ερκούτ να μιλήσει με τον Βεϊσέλ. Κάποιος στέλνει πολλά ρούχα στην Τεσλιμέ ως δώρο αλλά είναι μικρά για εκείνη, έτσι τα δίνει στη Μελέκ. Η Μελέκ πάλι τα μοιράζεται με την Ελμάς.
Η Τεσλιμέ τηλεφωνεί στον Μελίχ και τον ενημερώνει πως παρέλαβε τα ρούχα αλλά του ζητάει να την επισκεφθεί στη φυλακή γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα, που πρέπει να του πει. Όταν η Μελέκ φεύγει από το κελί για να πάει να δει στο επισκεπτήριο τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ, η Μπελκίς και η Νατσιγιέ καταστρέφουν τα νέα ρούχα. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λένε στη Μελέκ πως δεν πιστεύουν ότι έπεσε μόνη της και χτύπησε το κεφάλι της. Φοβούνται πως κάτι τους κρύβει. Ο Μελίχ λέει στον Εφρούζ πως αποφάσισε να βοηθήσει τον Κενάν. Στη συνέχεια επισκέπτεται τον Κενάν και του λέει πως μπορεί να τον βοηθήσει στην υπόθεση του Βεϊσέλ προσλαμβάνοντας έναν άντρα, που θα τον αναγκάσει να πει όλη την αλήθεια.


Η Ιπέκ χαίρεται επειδή ο Κενάν και ο Μελίχ τα πηγαίνουν καλά. Η Αρζού κρύβεται πίσω από την πόρτα και ακούει τη συζήτηση των δύο αντρών και μαθαίνει τα σχέδια τους. Αποφασίζει να πάει στον Βεϊσέλ και να τον ενημερώσει και παίρνει μαζί της και την Ελίφ. Η Αρζού προτείνει στον Βεϊσέλ σπίτι, λεφτά, μια νέα δουλειά, αρκεί να πάρει την οικογένειά του και να εξαφανιστεί από την περιοχή. Αφήνει την Ελίφ στον Βεϊσέλ και του ζητάει να περιμένει νεότερα από εκείνη. Την ίδια ώρα όμως ο Ερκούτ πηγαίνει να μιλήσει στον Βεϊσέλ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί την Αρζού με την Ελίφ. Κρύβεται πίσω από την πόρτα για να ακούσει τη συζήτηση της Αρζού με τον Βεϊσέλ. Όταν η Ελίφ πηγαίνει στον κήπο, ο Ερκούτ την πλησιάζει και της λέει πως θα την πάει στον Σελίμ. Στην πραγματικότητα πηγαίνει την Ελίφ πίσω στο κτήμα.

επεισόδιο 116

  H Αρζού ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ερκούτ και την Ελίφ. Πιστεύει πως είναι άνθρωπος του Βεϊσέλ αλλά εκείνος ξεκαθαρίζει την κατάσταση όταν τη συμβουλεύει να μην τηλεφωνήσει στον Βεϊσέλ γιατί αν το κάνει εκείνος θα πει τα πάντα στον Κενάν. Η Αρζού μιλάει στην Γκόντζα για τον Ερκούτ και είναι πολύ ανήσυχη. Απειλεί την Ελίφ πως αν μιλήσει σε οποιονδήποτε θα φροντίσει να μη δει ποτέ ξανά τη μητέρα της.
Η Αρζού ρωτάει τον Βεϊσέλ για τον Ερκούτ και όταν εκείνος της απαντάει πως δεν τον ξέρει, τρομαγμένη αποσύρει την πρόταση, που του είχε κάνει. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη. Της λείπει η μητέρα της και δεν μπορεί να σταματήσει το κλάμα. Η Τουγτσέ για να την παρηγορήσει, της προτείνει να φτιάξουν μαζί ένα κέικ. Ενώ κάνουν την ετοιμασία, η Τουγτσέ κόβει το δάχτυλο της και η Αρζού κατηγορεί την Ελίφ για ότι συνέβη και της λέει πως δεν θα δει ποτέ ξανά τη μητέρα της.
Η Ελίφ βάζει τα κλάματα. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Όταν επιστρέφει σπίτι ο Σελίμ βρίσκει την Ελίφ να κλαίει και την ρωτάει τι συνέβη. Η μικρή του απαντάει πως η Αρζού της είπε ότι δεν θα δει ποτέ ξανά τη μητέρα της. Ο Ερκούτ μιλάει στην Σεϊντά για τη συζήτηση, που είχε με την Αρζού. Η Σεϊντά δεν συμφωνεί με το σχέδιο του.
Αργότερα η κοπέλα τηλεφωνεί στον Μουράτ και του ανοίγει την καρδιά της. Του μιλάει για τα άσχημα παιδικά της χρόνια και για το πως έπρεπε στη ζωή της από μικρή να πολεμήσει για τα πάντα. Του λέει επίσης πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που νοιάστηκε πραγματικά για αυτή και πως θα έκανε τα πάντα για εκείνον.


Του προτείνει να μετακομίσουν σε μια άλλη πόλη και να μείνουν μαζί αλλά ο Μουτάτ της απαντάει πως δεν πρέπει να πάρουν μια τέτοια σοβαρή απόφαση βιαστικά. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Τη ρωτάει αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αλλά η Μελέκ δεν του λέει τίποτα. Φεύγοντας ο Μελίχ λέει στhν Ικμπάλ πως ξέρει ότι παρενοχλούν τη Μελέκ στο κελί της και προσφέρει χρήματα για να την προστατεύουν. Η Ικμπάλ δέχεται. Ο Μελίχ αποφασίζει να επισκεφθεί τον Βεϊσέλ.

επεισόδιο 117

   O Σελίμ τσακώνεται άσχημα με την Αρζού και της λέει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Συνεχίζει λέγοντάς της πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει ο,τι και να κάνει και πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον τρόπο, που φέρεται στο παιδί.
Η Αρζού του λέει πως η Μελέκ έστειλε την Ελίφ στο κτήμα για να της καταστρέψει το σπίτι της και αυτό δεν θα το επιτρέψει να συμβεί. Ο Σελίμ της λέει σε αυστηρό τόνο πως αν τη δει να φέρεται άσχημα στην Ελίφ θα πει την αλήθεια στον Κενάν. Την ενημερώνει πως σκοπεύει να προσλάβει νταντά για τη φροντίδα της Ελίφ αλλά και της Τουγτσέ.
Η Αρζού καταρρέει αλλά καταφέρνει να συνέλθει και κατά τη διάρκεια του δείπνου μιλάει στην οικογένεια για την πρόσληψη της νταντάς. Η Ιπέκ και η Αλιγιέ συμφωνούν με την ιδέα και ο Σελίμ τους λέει πως έχει ήδη βρει κάποια. ΚΗ Αρζού πηγαίνει στον Βεϊσέλ για να μάθει τι έχει πει στον Μελίχ αλλά την ακολουθεί ο Ερκούτ. Ο άντρας ξαφνιάζεται όταν την βλέπει να πηγαίνει στο καφέ, που δούλευε η Μελέκ. Ενώ είναι εκεί, ο Ερκούτ βλέπει ξανά μαζί τον Σελίμ και την Ζεϊνέπ.


Μια φίλη της Αϊσέ από τα παλιά φτάνει στο κτήμα για να δει τη φίλη της, με την οποία έχουν χαθεί, και σοκάρεται όταν ο Κενάν της λέει πως η Αϊσέ είναι νεκρή. Η Γκόντζα δεν χαίρεται καθόλου με την έλευση της νέας νταντάς αλλά τα κορίτσια ανυπομονούν να γνωρίσουν την νταντά Μπουρτζού.
Ο Σελίμ μιλάει στα κοριτσάκια και τους λέει πως από εδώ και πέρα θα πρέπει η μία να θεωρεί την άλλη αδελφή και να νοιάζεται και να αγαπάει η μία την άλλη. Στη συνέχεια ενημερώνει τη Ζεϊνέπ πως η οικογένειά του συμφώνησε με την ιδέα της νταντάς και η κοπέλα ανακουφίζεται. Αργότερα ο Σελίμ επισκέπτεται την αγαπημένη του στη δουλειά της και της μιλάει για τον καυγά του με την Αρζού.

Ο Μελίχ ζητάει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ για τα απειλητικά του μηνύματα. Ο Βεϊσέλ του λέει πως η Αρζού τον έβαλε να κάνει διάφορες βρωμοδουλειές, στο τέλος δεν τον πλήρωσε και για αυτό προσπάθησε να τρομάξει τον Κενάν και την Αρζού για να πάρει τα λεφτά του. Εξηγεί πως απλά την κάλεσε στο σημείο συνάντησης με τον Κενάν και δεν είχε ιδέα ποια ήταν η Αϊσέ.


Ο Μελίχ δεν έχει πειστεί αλλά λέει στον Βεϊσέλ να μην έρθει ποτέ ξανά σε επαφή με την Αρζού και να μην πλησιάσει ποτέ ξανά το κτήμα. Στη συνέχεια ο Μελίχ επισκέπτεται τον Κενάν και του λέει πως ήταν όλα μια σύμπτωση και το ατύχημα της Αϊσέ ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο Ερκούτ βλέπει τον Σελίμ με την Ζεϊνέπ και τσακώνεται μαζί του.

επεισόδιο 118

Ο Κενάν μιλάει με τη φίλη της Αϊσέ και την παρηγορεί. Η γυναίκα του λέει πως τη μέρα του ατυχήματος, η Αϊσέ την είχε επισκεφθεί μαζί με την Ελίφ. Ο Κενάν τη ρωτάει αν γνωρίζει ποια είναι η μητέρα της Ελίφ αλλά η γυναίκα δεν έχει αυτή την πληροφορία.
Η άφιξη της γυναίκας, τους συγκινεί όλους καθώς θυμούνται την Αϊσέ. Στην πραγματικότητα, την γυναίκα την έχει προσλάβει να παίξει αυτόν τον ρόλο η Αρζού. Μετά από τη συζήτησή του με τη φίλη της Αϊσέ, ο Κενάν αρχίζει να πιστεύει πως ο Μελίχ έχει δίκιο και ο θάνατος της γυναίκας ήταν τυχαίος. Η Μπουρτζού φροντίζει τα κορίτσια.
Όταν η Γκόντζα προσπαθεί να τη συμβουλεύσει, η Μπουρτζού τη βάζει στη θέση της. Η Τουγτσέ έρχεται σε κόντρα με την Μπουρτζού και η Ιπέκ ζητάει από την ανιψιά της να φέρεται στην Μπουρτζού, όπως φέρεται σε εκείνη. Η Γκόντζα παραπονιέται στην Αρζού για την Μπουρτζού αλλά εκείνη της ζητάει να πάει στη σχολή του Σελίμ να βρει την Πελίν και να της πει πως θέλει να της μιλήσει.


Η Πελίν πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού της λέει πως εκείνη όπως και η Αλιγιέ τη συμπαθούν πολύ και πιστεύουν πως θα ήταν κατάλληλη νύφη για την οικογένεια. Η Πελίν της εξηγεί πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ και πως η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς κοντά του. Της αποκαλύπτει επίσης πως ο Σελίμ απήγαγε τη Ζεϊνέπ από τον γάμο της με τον Ερκούτ και πως μάλλον σκέφτεται σοβαρά για εκείνη. Η Γκόντζα ακούει τα όσα λέει η Πελίν ενώ σερβίρει τσάι και αισθάνεται συντετριμμένη.
Η Αρζού μαθαίνει ποιος είναι επιτέλους ο Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν το επόμενο πρωί. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ επιτίθενται στη Μελέκ ξανά αλλά αυτή τη φορά η Ικμπάλ επεμβαίνει και τις προειδοποιεί πως θα ενημερώσει τη φύλακα. Ο Μελίχ πηγαίνει στην Τσεβριγιέ και της λέει πως θέλει να βοηθήσει τον γιο της. Της δίνει χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες της.


Ο Μελίχ σώζει τον Οκάν από ξυλοδαρμό και θέλει να τον πάει σπίτι του αλλά εκείνος δεν θέλει να δει τη μητέρα του και το σκάει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απαλλαγούν από τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να σταματήσει να την ακολουθεί αλλά εκείνος επιμένει πως την αγαπάει και πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Η Ικμπάλ φροντίζει η Μπελκίς και η Νατσιγιέ να τιμωρηθούν
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,8 ΛΕΞΕΙΣ,5,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,50,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14769,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 114 - 115 - 116 - 117 - 118
Elif - Επεισόδιο 114 - 115 - 116 - 117 - 118
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 114-115-116-117-118 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 114-115-116-117-118
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/06/elif-epeisodio-114-115-116-117-118.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/06/elif-epeisodio-114-115-116-117-118.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy