Elif - Επεισόδιο 124 - 125 - 126 - 127 - 128

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 124-125-126-127-128 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 124-125-126-127-128

elif-epeisodio-124-125-126-127-128

Elif - Επεισόδιο 124 - 125 - 126 - 127 - 128

 Ο Μελίχ προσπαθεί να πιάσει τον Μαχμούτ αλλά δεν τα καταφέρνει. Τώρα πια είναι σίγουρος ότι η Αρζού έστησε την παγίδα στη Μελέκ. Πηγαίνει στον Εφρούζ και ζητάει τη συμβουλή του. Εκείνος του λέει πως ο ανάμεσα στους άντρες του Μαχμούτ θα υπάρχει κάποιος δυσαρεστημένος, αυτόν θα πρέπει να βρει ώστε να τον πείσει να προδώσει τον αρχηγό του.

Ο Μελίχ μαθαίνει πως ο πιο κοντινός άντρας του Μαχμούτ είναι ο Σαλίμ. Αλλά πρέπει να βρει πρώτα τον Οκάν για να πλησιάσει τον Σαλίμ. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως είδε τον Οκάν αλλά δεν μπόρεσε να τον πιάσει και πως κανόνιζε από το τηλέφωνο να συναντήσει κάποιον στο σε ένα πάρκινγκ με φορτηγά. Ο Οκάν αγοράζει ναρκωτικά και τσακώνεται με τον έμπορο για τα λεφτά. Ο άντρας μαχαιρώνει τον Οκάν και το σκάει.

Ο Μελίχ βρίσκει τον Οκάν στο έδαφος να αιμορραγεί. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αναζητούν νέα νταντά για την Ελίφ και βάζουν αγγελία στη σχολή τους. Ο Ερκούτ βλέπει την αγγελία και απειλώντας πως θα καταγγείλει τον Μουράτ ως απατεώνα, πιέζει τη Σεϊντά να κάνει αίτηση για τη θέση. Η Αλιγιέ είναι έξαλλη με την Αρζού επειδή αγνοεί την Τουγκτσέ και την προσβάλει λέγοντας της πως είναι τα πάντα εκτός από μητέρα. Τη συμβουλεύει να συνέλθει γρήγορα γιατί αρκετά την έχει ανεχθεί. Η Αρζού ξεσπάει το θυμό της στα παιδιά και η Ιπέκ επεμβαίνει για να τα σώσει. Το βράδυ η Ιπέκ μιλάει στον Σελίμ για ό,τι συνέβη και εκείνος της λέει πως ψάχνει για νέα νταντά.

Η Σεϊντά φοράει περούκα και γυαλιά και πηγαίνει στο κτήμα όπου παρουσιάζεται ως Σινέμ και ζητάει να την προσλάβουν για τη θέση της νταντάς. Για να δικαιολογηθεί, λέει πως μόλις είδε τη χειρόγραφη αγγελία ήρθε αμέσως και για αυτό δεν έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για τη συνέντευξη. Αν και η Αλιγιέ δεν έχει καλό προαίσθημα, η Αρζού δέχεται να της δώσει τη θέση μόλις συνειδητοποιεί πως δεν είναι γνωστή του Σελίμ. Η Σεϊντά πάλι φοβάται μήπως η Ελίφ τη θυμηθεί. Η Τουγκτσέ δεν συμπαθεί τη Σεϊντά καθόλου και κάνει φασαρία. Η Ελίφ αναγνωρίζει τη Σεϊντά αλλά εκείνη της λέει πως κάνει λάθος και την μπερδεύει με άλλη.

Ο Μουράτ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι συμβαίνει, περιμένει τη Σεϊντά στο ραντεβού τους. Όταν η κοπέλα δεν εμφανίζεται, ο Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της και βρίσκει εκεί το σημείωμα, που του έχει αφήσει. Του ζητάει να μην της τηλεφωνήσει ποτέ ξανά χωρίς να του δίνει άλλες εξηγήσεις και στο τέλος υπογράφει λέγοντας του πως τον αγαπάει περισσότερο από όλους στον κόσμο. Ο Μουράτ αισθάνεται συντετριμμένος.

Η Μπελκίς προσπαθεί να βασανίσει την Ελμάς αυτή τη φορά. Ρίχνει τη σούπα στο πάτωμα και βάζει την Ελμάς να καθαρίσει. Η Μελέκ αντιδρά, η Τεσλιμέ καλεί την Ικμπάλ και της λέει τι συνέβη. Η Ικμπάλ αναγκάζεται την Μπελκίς να καθαρίσει. Η Νατσιγιέ θέλει να τη βοηθήσει αλλά η Ικμπάλ δεν της το επιτρέπει. Μετά και από αυτό το περιστατικό, η Μπελκίς και η Νατσιγιέ αποφασίζουν να τελειώνουν μια και καλή με τη Μελέκ και το βράδυ της επιτίθενται στο μπάνιο.

επεισόδιο 125

  Η Μελέκ παλεύει με την Μπελκίς, η Ελμάς τις βλέπει και βάζει τις φωνές, όλες οι κρατούμενες ξυπνούν και δίνουν ένα καλό μάθημα στην Μπελκίς και τη Νατσιγιέ. Οι δεσμοφύλακες ενημερώνονται για το τι συνέβη και λένε στην Μπελκίς πως θα γίνει αναφορά, θα τιμωρηθεί και θα τη στείλουν σε άλλη φυλακή. Η Ελμάς αρχίζει να μιλάει και όλοι ανακουφίζονται.

Η μέρα της δίκης της Μελέκ φτάνει αλλά η κοπέλα δεν έχει καμία ελπίδα. Όσο και αν προσπαθούν οι φίλες της να την ενθαρρύνουν, εκείνη πηγαίνει στο δικαστήριο με άσχημη ψυχολογία. Ο Μελίχ πηγαίνει τον Οκάν στο σπίτι του Εφρούζ. Ο Μελίχ λέει στον νεαρό πως αν τον βοηθήσει θα τον σώσει από την κόλαση, που ζει.

Ο Οκάν τους ευχαριστεί και τους δύο και ρωτάει γιατί ο Μελίχ τον έψαχνε. Ο Μελίχ του λέει την ιστορία του. Λίγο αργότερα ο Μελίχ αποκοιμιέται και όταν ξυπνάει ο Οκάν έχει εξαφανιστεί αλλά έχει αφήσει ένα σημείωμα με τη διεύθυνση του Σαλίμ. Ο Μελίχ βρίσκει τον Σαλίμ και του εξηγεί την κατάσταση. Του λέει πως σε αντάλλαγμα για την κατάθεση του θα τον προστατέψει αλλά ο Σαλίμ φοβάται. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Σαλίμ αλλάζει γνώμη και τελικά καταθέτει υπέρ της Μελέκ.
Ο Σελίμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Σεϊντά αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι επειδή η Αρζού την επέλεξε. Μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν στο σπίτι της Ζεϊνέπ και περιμένουν τα νέα από τη δίκη της Μελέκ. Οι αλλαγές στο σπίτι ευχαριστούν τη μικρή η οποία ελπίζει σύντομα να είναι κοντά τους και η μητέρα της. Ο Μουράτ είναι απελπισμένος επειδή τον εγκατέλειψε η Σεϊντά.


Ο Ερκούτ του λέει πως δεν πρέπει να το παίρνει τόσο σοβαρά και πως έτσι συνηθίζουν να συμπεριφέρονται οι γυναίκες. Όταν μιλάει με τον Ερκούτ, η Σεϊντά ρωτάει για τον Μουράτ. Εκείνος της λέει πως είναι μια χαρά και η Σεϊντά πληγώνεται. Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη δίκη της Μελέκ και θέλει να πάει. Η Αρζού τον ακούει να μιλάει σχετικά με τον Σελίμ. Η Αρζού βάζει ένα φάρμακο στο αναψυκτικό της Αλιγιέ ώστε να αρρωστήσει και ο Κενάν να αναγκαστεί να μείνει μαζί της. Πράγματι, το σχέδιο της Αρζού έχει επιτυχία

επεισόδιο 126

  Με τη βοήθεια της κατάθεσης του Σαλίμ, η Μελέκ κρίνεται αθώα και αποφυλακίζεται. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι. Η Μελέκ αποχαιρετά τις συγκρατούμενές της. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Σελίμ και εκείνος πηγαίνει με την Ελίφ έξω από την πόρτα της φυλακής για να παραλάβουν τη Μελέκ.

Η Μελέκ ξαφνιάζεται ευχάριστα από τις αλλαγές στο σπίτι αλλά ανησυχεί βλέποντας την οικειότητα ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή είναι μαζί με τη μητέρα της. Ξετρελαίνεται με την πάνινη κούκλα, που της έφτιαξε η μητέρα της αλλά της ζητάει να μη χωρίσουν ποτέ ξανά.

Ο Σελίμ μένει μόνος με τη Μελέκ και της λέει πως ο Κενάν έχει δικαίωμα να μάθει πως έχει άλλη μία κόρη αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Η Αλιγιέ νιώθει καλύτερα αλλά ο Κενάν έχει χάσει τη δίκη της Μελέκ. Τηλεφωνεί και μαθαίνει πως η Μελέκ αποφυλακίστηκε. Η Αρζού τρελαίνεται όταν το ακούει.
Ο Κενάν καλεί τον Σελίμ και του λέει πως η Μελέκ αθωώθηκε. Θέλει να την επισκεφθεί αλλά ο Σελίμ του λέει πως θα ήταν καλύτερο να την αφήσουν να ξεκουραστεί για λίγο και πως θα ήταν πιο σωστό να την επισκεφθούν μαζί αργότερα.

Ο Κενάν συμφωνεί μαζί του. Ο Μελίχ ευχαριστεί τον Σαλίμ για την κατάθεση του υπέρ της Μελέκ και τον ρωτάει για ποιο λόγο άλλαξε γνώμη. Ο Σαλίμ του λέει πως λίγο μετά τη συνάντησή τους έμαθε πως θα γίνει πατέρας και πως δεν θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος μιας τέτοιας αμαρτίας.

Ο Μελίχ υπόσχεται να τον στηρίζει και να φροντίζει την οικογένειά του. Στη συνέχεια μοιράζεται την ευτυχία του με τον Εφρούζ αλλά πιστεύει πως δεν έχει κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς του με την Αρζού.

Την επόμενη μέρα ο Μελίχ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ και τους πηγαίνει μερικές προμήθειες. Ζητάει να δει την κόρη της Μελέκ αλλά του λένε πως δεν είναι σπίτι. Αλλά εκείνη τη στιγμή η Ελίφ ξυπνάει και ζητάει τη μητέρα της.


Ο Σελίμ περιμένει την αναφορά για το αυτοκίνητο με το οποίο είχε το ατύχημα. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα να μην δώσει σε κανέναν οποιαδήποτε επιστολή απευθύνεται στον Σελίμ.

επεισόδιο 127

  Η Μελέκ λέει στον Μελίχπως το παιδί, που άκουσε να φωνάζει τη μητέρα του, είναι ένα γειτονόπουλο. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει κοντά στην Ελίφ και την βάζει πάλι για ύπνο.

Ο Μελίχ ρωτάει τη Μελέκ αν ξέρει ποιος της έστησε την παγίδα αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα. Ο Μουράτ είναι δυστυχισμένος και Ερκούτ του λέει πως έτσι είναι οι γυναίκες και δεν πρέπει να στεναχωριέται. Ο Μουράτ δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη και η Σεϊντά τον άφησε. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον αδελφό της και παρόλο, που είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του, λυπάται όταν τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Ο Μουράτ μαθαίνει πως η Μελέκ αποφυλακίστηκε. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται όταν το μαθαίνει και ο Ερκούτ τον πείθει να επισκεφθεί τη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ μιας και είναι μόνες τους και απροστάτευτες. Η Αρζού παίρνει στα χέρια της την επιστολή με την αναφορά για το ατύχημα του Σελίμ όπου αναφέρεται η ύποπτη βλάβη στα φρένα.
Η Αρζού πλαστογραφεί μια νέα αναφορά και την αφήνει στην είσοδο. Η Ιπέκ παίρνει τον φάκελο και τον δίνει στον Σελίμ. Η Γκόντζα βρίσκει την αληθινή αναφορά πεταμένη στα σκουπίδια και αποφασίζει να κάνει την Αρζού να πληρώσει για ό,τι έκανε στον Σελίμ.


Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Σελίμ πρόκειται να ανακοινώσει στην οικογένεια πως η μητέρα της Ελίφ επέστρεψε αλλά πριν προλάβει να μιλήσει η Αρζού τον διακόπτει. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται όταν διαπιστώνει πως στην αναφορά δεν αναφέρεται καμία ζημιά στο αυτοκίνητό του. Η Σεϊντά θέλει να φύγει από το κτήμα αλλά ο Ερκούτ δεν της το επιτρέπει.

επεισόδιο 128

Η Γκόντζα πηγαίνει την αυθεντική αναφορά στον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν θέλει να ασχοληθεί. Η Γκόντζα προσπαθεί να τον πείσει και του λέει πως η Αρζού είναι εκτός ελέγχου και τα επόμενα θύματα της θα είναι εκείνοι, οπότε πρέπει να κάνουν κάτι για να την εμποδίσουν.

Ο Σελίμ κάνει σχέδια για να μείνει μόνος του με τη Ζεϊνέπ και να της κάνει την πρόταση γάμου, όπως ακριβώς το ονειρευόταν. Η Ελίφ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενες επειδή είναι πάλι μαζί. Η Ελίφ χαίρεται όταν μαθαίνει πως θα τις επισκεφθεί ο Σελίμ. Ο Ερκούτ, ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ πηγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ.

Ο Ερκούτ φέρνει και λουλούδια, Η Ζεϊνέπ ανησυχεί και η Μελέκ της λέει να μείνει στο δωμάτιο με την Ελίφ και πως θα χειριστεί εκείνη την κατάσταση. Η Μέλεκ ανοίγει την πόρτα και τους ζητάει να φύγουν. Και η Ζεϊνέπ λέει το ίδιο. Όταν ο Ερκούτ της προσφέρει τα λουλούδια, εκείνη τα πετάει στο πάτωμα. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται και ο Σελίμ και αρχίζει ένας μεγάλος καυγάς.
Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να τους χωρίσουν. Αργότερα, ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Αρζού και της μιλάει για το περιστατικό. Η Αρζούν προσλαμβάνει ένα δολοφόνο για να βγάλει από τη μέση τον Σελίμ αλλά δεν συνειδητοποιεί πως η Γκόντζα την ακολουθεί. Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και τον ενημερώνει. Εκείνος της ζητάει να βρει έναν τρόπο ώστε να φύγει η Αρζούν από την πόλη για δύο μέρες.

Η Γκόντζα λέει στην Αρζού πως ο Κενάν μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και κανονίζει να τον συναντήσει. Η Αρζού σε έξαλλη κατάσταση μπαίνει στο γραφείο του και τον κατηγορεί πως μιλάει με τη Μελέκ ενώ στην πραγματικότητα εκείνος μιλάει με έναν συνεργάτη του. Η Αρζού αισθάνεται εκτεθειμένη και τα βάζει με την Γκόντζα.

Η Γκόντζα τη συμβουλεύει να πάει στο εξοχικό για λίγες μέρες ώστε να ηρεμήσει. Η Αρζού βρίσκει καλή την ιδέα να μην είναι στο σπίτι όταν φτάσουν τα νέα για τον θάνατο του Σελίμ. Η Γκόντζα ενημερώνει τον Βεϊσέλ πως η Αρζού θα φύγει. Η Αλιγιέ και η Ιπέκ πιστεύουν πως η Αρζού φεύγει επειδή τσακώθηκε με τον Κενάν και προσπαθούν να την εμποδίσουν αλλά δεν καταφέρνουν να την πείσουν.


Καθώς η Αρζού περιμένει το ταξί, η αστυνομία φτάνει και τη συλλαμβάνουν για απόπειρα δολοφονίας του Σελίμ Εμίρογλου. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ συναντιούνται στο καφέ. Ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού είπε ψέματα για την Ελίφ. Η Μελέκ με την Ελίφ επισκέπτονται τον τάφο της Αϊσέ. Η Τουγκτσέ νοσταλγεί την Ελίφ…
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 124 - 125 - 126 - 127 - 128
Elif - Επεισόδιο 124 - 125 - 126 - 127 - 128
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 124-125-126-127-128 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 124-125-126-127-128
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/07/elif-epeisodio-124-125-126-127-128.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/07/elif-epeisodio-124-125-126-127-128.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy