Elif - Επεισόδιο 144 - 145 - 146 - 147 - 148

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 144-145-146-147-148 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 144-145-146-147-148

elif-epeisodio-144-145-146-147-148

Elif - Επεισόδιο 144 - 145 - 146 - 147 - 148

 H Αρζού ρωτάει τον Κενάν ποια είναι η Μελέκ και ο Κενάν της απαντάει πως δεν είναι κάποια σημαντική. Όλοι αναρωτιούνται τι δουλειά είχε η Αρζού κοντά στον γκρεμό. Η Αρζού παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι αλλά δεν θυμάται τίποτα.

Είναι με όλο το προσωπικό ευγενική και όλοι ξαφνιάζονται από την αλλαγή της συμπεριφοράς της. Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έμαθα πως η Σεϊντά είναι απατεώνισσα αλλά δεν το πιστεύει. Ο Βεϊσέλ τους ακούει και γίνεται έξαλλος. Ο Ερκούτ συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει τη Σεϊντά και λέει στον Μουράτ πως θα τον βοηθήσει να τη βρει.

Μάλιστα λέει ψέματα στον Μουράτ πως έβαλε έναν φίλο του να αναζητήσει το τηλέφωνο της και έμαθε πως η τελευταία κλήση της έγινε από μια άλλη πόλη. Τον ενθαρρύνει να πάει να τη βρει. Ο Μουράτ αφήνει ένα γράμμα στον πατέρα του και φεύγει. Η Τουγκτσέ βλέπει εφιάλτες και είναι πολύ λυπημένη εξαιτίας της κατάστασης της μητέρας της. Όλοι στο σπίτι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν και να τη βοηθήσουν.
Η Τουγκτσέ κάνει ότι μπορεί για να θυμίζει την παρουσία της στη μητέρα της. Ο Μελίχ κατηγορεί τον εαυτό του για τη λύπη, που βιώνει η Τουγκτσέ. Επισκέπτεται τη Μελέκ και είναι χαρούμενος που τη βλέπει ενθουσιασμένη με τη νέα της δουλειά. Η Μελέκ του ζητάει να της εξηγήσει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για εκείνη, διαφορετικά θα φροντίσει να μην την ξαναδεί ποτέ.


Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο Μελίχ δεν έχει άλλη επιλογή από το να της αποκαλύψει ότι είναι αδέλφια

επεισόδιο 145

  Η Μελέκ είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του Μελίχ και δεν τον πιστεύει. Ο Μελίχ της λέει πως θα της αποδείξει πως είναι αδέλφια και της ζητάει να κάνει λίγο υπομονή. Ο Μελίχ μιλάει στον Εφρούζ για τη συζήτησή του με τη Μελέκ και εκείνος τον συμβουλεύει να έχει υπομονή και να δώσει χρόνο στην αδελφή του να συνειδητοποιήσει την αλήθεια.

Η Μελέκ αισθάνεται μπερδεμένη. Δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που της είπε ο Μελίχ. Πηγαίνει στο κτήμα να ρωτήσει τον Κενάν αν γνωρίσει ότι έχει αδελφό αλλά και ο Κενάν δεν ξέρει περισσότερα για την καταγωγή και την οικογένειά της. Επιστρέφοντας σπίτι της, η Μελέκ συναντάει τον Μελίχ και εκείνος την πηγαίνεις τον τάφο των γονιών τους. Ο Κενάν προσπαθεί να βρει τα αρχεία του τηλεφώνου της Αρζού. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν να ψωνίσουν για το εστιατόριο.

Η Ζεϊνέπ αισθάνεται άβολα για τα πολλά έξοδα, που κάνει ο Σελίμ και εκείνος θυμώνει μαζί της. Της λέει πως πλέον είναι μία οικογένειά και πως δεν πρέπει ποτέ ξανά να σχολιάσει κάτι τέτοιο. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ γοητεύεται από μια πελάτισσα, την Τουλάϊ. Στο κτήμα όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την Αρζού να επανακτήσει τη μνήμη και της διηγούνται διάφορα περιστατικά αλλά η Αρζού δεν θυμάται τίποτα.
Η Γκιουλνούρ πηγαίνει στο νέο εστιατόριο της Μελέκ για να βοηθήσει. Η Πελίν επισκέπτεται το κτήμα και όταν η Αλιγιέ τη συστήνει στην Αρζού ως φίλη του Σελίμ από τη σχολή, η Πελίν νιώθει άσχημα. Όταν υπενθυμίζει στην Αλιγιέ πως είχαν κάνει μαζί ένα σχέδιο σχετικά με τον Σελίμ, η Αλιγιέ της απαντάει να μην ανησυχεί, δεν θα επιτρέψει ποτέ στον Σελίμ να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ και η απόφασή της αυτή είναι οριστική

επεισόδιο 146

  Ο Μελίχ πηγαίνει τη Μελέκ στον τάφο των γονιών τους και της λέει πως δεν πέθαναν σε τροχαίο. Η Μελέκ αισθάνεται μεγάλη συγκίνηση για όσα μαθαίνει και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί της είπαν ψέματα. Ο Μελίχ, δεν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στη Μελέκ στο πως κατάφερε να τη βρει γιατί θέλει να εκδικηθεί την οικογένεια Εμίρογλου.

Η Μελέκ είναι ταραγμένη και μπερδεμένη. Είναι θυμωμένη με τον Μελίχ επειδή της έκρυβε τόσο καιρό την πραγματική τους σχέση. Πηγαίνει στο κτήμα και ζητάει εξηγήσεις από την Αλιγιέ για το τι συνέβη στην οικογένειά της. Η Αρζού πηγαίνει βόλτα με τον Κενάν και την Τουγτσέ και η μικρή είναι πολύ χαρούμενη, που περνάει χρόνο με τη μητέρα της. Καθαρίζοντας το δωμάτιο της Αλιγιέ, η Κιράζ βρίσκει μια παλιά κοσμηματοθήκη.

Όταν ρωτάει την Αλιγιέ αν είναι για πέταμα εκείνη γίνεται έξαλλη και επιπλήττει την Κιράζ. Η Κιράζ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο θύμωσε τόσο πολύ μαζί της. Η Γκιουλρού επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο εστιατόριο. Ο Βεϊσέλ είναι ενθουσιασμένος επειδή θα δει ξανά την Τουλάι. Πριν της παραδώσει το αυτοκίνητο της, της προσφέρει καφέ και κάνει ότι μπορεί για να την εντυπωσιάσει…

επεισόδιο 147

  Η Αλιγιέ εκπλήσσεται και ταυτόχρονα θυμώνει όταν βλέπει τη Μελέκ. Της ζητάει να φύγει αμέσως από το κτήμα αλλά εκείνη της ζητάει εξηγήσεις για τα ψέματα, που της είχε πει σχετικά με τον θάνατο των γονιών της. Ενώ οι δύο γυναίκες μαλώνουν, εμφανίζεται η Αρζού. Ρωτάει την Αλιγιέ ποια είναι η Μελέκ αλλά παίρνει απάντηση.

Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την οικογένειά της. Η Αλιγιέ για να αποφύγει νέα προβλήματα, της δίνει μια παλιά εφημερίδα ως απόδειξη για το τι έγινε τότε και τη διώχνει από το κτήμα. Η Μελέκ δεν πιστεύει τα λόγια της Αλιγιέ και πριν φύγει της υπόσχεται να μάθει την αλήθεια.

Η Αρζού θυμάται ότι είχε δει τη φωτογραφία της Μελέκ στο πορτοφόλι του Κενάν στο νοσοκομείο. Έρχεται ο Κενάν και η Αρζού του λέει πως η Αλιγιέ τσακώθηκε με τη γυναίκα της φωτογραφίας. Ο Κενάν ταράζεται από την αποκάλυψη της Αρζού, πως η Μελέκ ήταν στο κτήμα και μίλησε με τη μητέρα του. Ρωτάει σχετικά την Αλιγιέ αλλά εκείνη δεν απαντά. Η Τουγτσέ κάνει συνεχώς ερωτήσεις στη μητέρα της αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα.

Ο Σαντίκ εκπλήσσεται όταν βλέπει τη Μελέκ στο κτήμα. Η Κιράζ είναι στεναχωρημένη επειδή για μια απλή κοσμηματοθήκη η Αλιγιέ της έβαλε τις φωνές. Η Ζεϊνέπ και η Ελίφ κατευθύνονται στο εστιατόριο και ο Ερκούτ τις ακολουθεί. Όταν επισκέπτεται το εστιατόριο για να τη συγχαρεί η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη μαζί του και του λέει πως θα παντρευτεί τον άντρα, που αγαπάει. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Σελίμ και τον διώχνει.

Η Ελίφ τρομάζει όταν βλέπει τον Ερκούτ. Ο Μουράτ χάνει τα λεφτά του και τηλεφωνεί στον πατέρα του για βοήθεια αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται. Ο Βεϊσελ τηλεφωνεί στην Τουλάι και την καλεί για καφέ.

επεισόδιο 148

Ο Κενάν ρωτάει την Αλιγιέ σχετικά με τον τσακωμό της με τη Μελέκ. Η Αλιγιέ του απαντάει πως η Μελέκ θέλει να καταστρέψει τον γάμο του αλλά εκείνος δεν την πιστεύει, ξέρει πως λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος μαζί της. Η Μελέκ καλεί τον Μελίχ στο σπίτι της, του δείχνει το άρθρο από την εφημερίδα, που της έδωσε η Αλιγιέ και ζητάει εξηγήσεις.

Ο Μελίχ λυπάται επειδή η Μελέκ είναι αναστατωμένη. Πηγαίνει στον Εφρούζ για να του μιλήσει και να πάρει τη συμβουλή του. Εκείνος του λέει πως θα πρέπει να πει όλη την αλήθεια στη Μελέκ ή να βγει για πάντα από τη ζωή της. Ο Μελίχ αφήνει ένα γράμμα με μια οικογενειακή φωτογραφία στην πόρτα της Μελέκ. Της ζητάει συγνώμη επειδή την αναστάτωσε και υπόσχεται να βγει από τη ζωή της.

Η Μελέκ πηγαίνει να τον βρει στον τάφο των γονιών τους και τα δύο αδέλφια αγκαλιάζονται. Είναι χαρούμενοι, που επιτέλους ο ένας βρήκε τον άλλο. Παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις της Αλιγιέ, ο Κενάν πηγαίνει να δει τη Μελέκ. Η Μελέκ του λέει πως βρήκε τον τάφο των γονιών της και ρώτησε σχετικά την Αλιγιέ. Δηλώνει αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια και προσθέτει πως δεν θέλει να δει κανέναν πια από την οικογένεια Εμίρογλου.
Μετά από τη συνάντησή του με τη Μελέκ, ο Κενάν είναι στεναχωρημένος και δεν πηγαίνει σπίτι του. Η Αλιγιέ ανησυχεί, φοβάται πως ό,τι έκανε πριν από χρόνια θα αποκαλυφθεί. Το βράδυ βλέπει εφιάλτες και δεν μπορεί να κοιμηθεί.
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 144 - 145 - 146 - 147 - 148
Elif - Επεισόδιο 144 - 145 - 146 - 147 - 148
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 144-145-146-147-148 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 144-145-146-147-148
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/08/elif-epeisodio-144-145-146-147-148.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/08/elif-epeisodio-144-145-146-147-148.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy