Elif - Επεισόδιο 149 - 150 - 151 - 152 - 153

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 149-150-151-152-153 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 149-150-151-152-153

elif-epeisodio-149-150-151-152-153

Elif - Επεισόδιο 149 - 150 - 151 - 152 - 153

 H Μελέκ και ο Μελίχ είναι χαρούμενοι που έσμιξαν ξανά. Ο Μελίχ μιλάει στη Μελέκ για τους γονείς τους και της λέει όσα θυμάται. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ, της λέει πως η Μελέκ ξέρει που βρίσκεται ο τάφος των γονιών της.

Της ζητάει να μάθει τι έχει συμβεί αλλά η Αλιγιέ του αλλάζει την κουβέντα και του λέει πως της φαίνεται απίστευτο, που πιστεύει ακόμα στα λόγια μιας γυναίκας, που τον εγκατέλειψε. Ο Κενάν της λέει πως θα ανακαλύψει την αλήθεια και πως αν μάθει ότι του λέει ψέματα θα την κάνει να το πληρώσει.

Ο Ερκούτ δεν πιστεύει ότι η Αρζού έχει αμνησία. Τηλεφωνεί στην Σεϊντά και της ζητάει να φέρει την Αρζού στους στάβλους με κάποια δικαιολογία γιατί θέλει να έρθει αντιμέτωπος μαζί της. Η Σεϊντά χρησιμοποιεί την Τουγτσέ και καταφέρνουν να πάνε με την Αρζού στον στάβλο.
Ο Βεϊσέλ μαθαίνει τυχαία πως η Μελέκ άνοιξε εστιατόριο και πηγαίνει να δει το μέρος. Όταν βλέπει στον κήπο τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ πιστεύει πως η Μελέκ πήρε από αυτόν τα χρήματα για να ανοίξει μαγαζί. Η Ιπέκ δέχεται μια πρόταση για να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική.


Η Αλιγιέ καίει κάποιες παλιές εφημερίδες αλλά ένα κομμάτι πέφτει στο πάτωμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια στο εστιατόριο

επεισόδιο 150

  Η Μελέκ ομολογεί στη Ζεϊνέπ πως ο Μελίχ είναι αδελφός της. Ο Μελίχ πηγαίνει με την Ελίφ στο πάρκο για να τις αφήσει να μιλήσουν ελεύθερα. Η Ζεϊνέπ είναι έκπληκτη από όσα ακούει και συμφωνεί με τη Μελέκ πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές και πως δεν πρέπει να το μάθουν ο Κενάν ή ο Σελίμ.

Η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν βλέπει ότι ο εστιατόριο θα πάρει το όνομά της. Η Σεϊντά ρωτάει τον Ερκούτ σχετικά με τον Μουράτ και εκείνος της λέει πως είναι σε διακοπές. Η Σεϊντά δεν μπορεί να κρύψει τη λύπη της. Η Αρζού ρωτάει την Γκόντζα αν έχει εχθρούς και εκείνη της απαντάει αρνητικά αλλά τη ρωτάει για ποιο λόγο της έκανε μια τέτοια ερώτηση.

Η Αρζού της απαντάει πως τη ρώτησε επειδή δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα αλλά η Γκόντζα δεν πείθεται. Ο Βεϊσέλ συνεχίζει να συναντάει την Τουλάι και να προσπαθεί να την κατακτήσει. Η Ιπέκ ανακοινώνει στην οικογένεια την απόφαση της να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αμερική. Η Αλιγιέ αντιδράει αλλά ο Κενάν και ο Σελίμ την υποστηρίζουν. Ο Μελίχ λέει στον Εφρούζ πως η Μελέκ τον πίστεψε και είναι πολύ χαρούμενος. Ο Εφρούζ χαίρεται αλλά τον συμβουλεύει πως η Μελέκ πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια από τον ίδιο γιατί αλλιώς η χαρά του δεν θα κρατήσει.
Η Αρζού νιώθει νευρικότητα. Ο Κενάν αναζητάει την Αλιγιέ παραξενεύεται από τη μυρωδιά καμένου στο δωμάτιο της. Τη βρίσκει στον κήπο και η Αλιγιέ του λέει πως δεν πρόκειται να του μιλήσει αν δεν της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Ο Κενάν της απαντάει πως και να ζητήσει συγνώμη τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν σεβαστεί τις αποφάσεις του.

επεισόδιο 151

  Ο Ερκούτ συνειδητοποιεί πως ήταν ο Μελίχ αυτός που προσπάθησε να ρίξει την Αρζού από τον γκρεμό και του δείχνει το δαχτυλίδι. Καθώς τσακώνονται, η Ιπέκ φτάνει μαζί με τη Φεραγιέ.

Ο Ερκούτ βρίσκει την ευκαιρία, που ήθελε για να ξεφύγει και ο Μελίχ λέει στην Ιπέκ ότι ο Ερκούτ είναι φίλος του και μιλούσαν για δουλειές. Ο Μελίχ θυμάται ότι είχε δει τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων όταν έψαχνε τον Βεϊσελ. Πηγαίνει εκεί για να τον βρει. Και ο Ερκούτ όμως θυμάται τον Μελίχ όταν είχε έρθει στο μαγαζί. Ζητάει από τη Σεϊντά να συναντηθούν αμέσως. Της δείχνει το μήνυμα που έλαβε από το κινητό της και εκείνη έκπληκτη του λέει πως δεν το έστειλε εκείνη.

Ο Ερκούτ της ζητάει να μάθει ποιος το έκανε και η Σεϊντά υποψιάζεται την Γκόντζα και τον Σαντίκ. Ο Μουράτ επιστρέφει αλλά φοβάται να συναντήσει τον πατέρα του. Πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και η Σεϊντά κρύβεται στην κουζίνα γιατί δεν θέλει να τον δει. Τον ακούει όμως να λέει πως την αγαπάει ακόμα και την αναζητά. Ο Βεϊσέλ έρχεται και είναι πολύ θυμωμένος με τον Μουράτ.
Η Σεϊντά ξέρει πια πως ο Μουράτ την αγαπάει και είναι θυμωμένη με τον Ερκούτ αλλά εκείνος την πιέζει να επιστρέψει στο κτήμα. Όταν ο Ερκούτ μαθαίνει πως ο Μελίχ τον αναζήτησε στο πλυντήριο αυτοκινήτων αποφασίζει να εξαφανιστεί και να πάρει μαζί του και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ ζητάει την υποστήριξη του Βεϊσέλ στο θέμα της Ζεϊνέπ αλλά εκείνος του λέει πως αφού ο Σελίμ πλήρωσε για το εστιατόριο, θεωρούνται πια αρραβωνιασμένοι με την κόρη του και θα πρέπει να ξεχάσει τη Ζεϊνέπ.

Ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος. Η Ιπέκ περιμένει η Αλιγιέ να ηρεμήσει. Επίσης αποφεύγει να μιλήσει με τον Μελίχ αλλά συναντιούνται τυχαία στους στάβλους και δεν έχει άλλη επιλογή. Η Ιπέκ λέει στην Αλιγιέ πως χώρισε από τον Μελίχ και είναι αποφασισμένη να πάει στην Αμερική. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη μαζί της. Η Τουγτσέ λυπάται όταν ακούει ότι η θεία της θα φύγει στο εξωτερικό. Η Μελέκ δουλεύει σκληρά για τα εγκαίνια του εστιατορίου. Όλοι την υποστηρίζουν και αυτό της δίνει χαρά.


Τα εγκαίνια πηγαίνουν πολύ καλά και όλοι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Η Ελίφ είναι χαρούμενη, που ζει με τη μητέρα της και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ είναι θυμωμένος με τη Ζεϊνέπ και πετάει μια πέτρα στο παράθυρο του εστιατορίου τραυματίζοντας την Ελίφ, που βρίσκεται εκεί τυχαία μόνη.

επεισόδιο 152

  Ο Σαντίκ δίνει στον Μελίχ το τηλέφωνο του Ερκούτ. Ο Ερκούτ μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο και εκεί δηλώνει πως είναι πατέρας της. Η Ελίφ τρομάζει όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί της λένε πως είναι καλά αλλά θα πρέπει να κάνουν κάποιες εξετάσεις ακόμα.

Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ χάνουν το μυαλό τους όταν διαπιστώνουν ότι η Ελίφ δεν είναι σπίτι. Σκέφτονται ότι ίσως έχει πάει στο εστιατόριο αλλά όταν φτάνουν εκεί τα χάνουν βλέποντας στο πάτωμα τα σπασμένα γυαλιά και το αίμα. Πηγαίνουν στην αστυνομία να κάνουν καταγγελία εξηγώντας πως ίσως ο Ερκούτ είναι υπεύθυνος γιατί τις είχε απειλήσει. Οι αστυνομικοί τον καλούν από το κινητό της Ζεϊνέπ αλλά δεν απαντάει.

Όταν η Ζεϊνέπ αλλά και ο Μελίχ τον καλούν, ο Ερκούτ αισθάνεται παγιδευμένος. Φοβάται μήπως πάει φυλακή και καλεί τη θεία του να έρθει να φροντίσει την Ελίφ ώσπου να κανονίσει τα διαδικαστικά με το νοσοκομείο. Ο Σελίμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ και όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ ίσως έχει σχέση με το περιστατικό, γίνεται έξαλλος.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο αλλά δεν βρίσκουν την Ελίφ στο δωμάτιό της. Ο Σαντίκ ακούει τη Σεϊντά να κλαίει στο δωμάτιο της εξαιτίας του Ερκούτ. Πείθει την κοπέλα να συναντήσει τον Μελίχ και εκείνος της λέει πως ξέρει ότι ο Ερκούτ την εκβιάζει για να μείνει παρά τη θέλησή της στο κτήμα. Της προτείνει να συμμαχήσουν εναντίον του Ερκούτ και η Σεϊντά δέχεται.

επεισόδιο 153

Η θεία του Ερκούτ, Σουκράν, παίρνει την Ελίφ σπίτι της. Της λέει πως από εδώ και πέρα το όνομα της είναι Λεϊλά και θα ζει μαζί της, σαν κόρη της. Η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη και προσπαθεί να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Στο νοσοκομείο, η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ψάχνουν την Ελίφ.

Η νοσοκόμα δεν ξέρει που είναι η μικρή αλλά τους λέει πως η γιαγιά της ήταν μαζί της. Και οι τρεις πιστεύουν πως ο Ερκούτ έχει συνεργαστεί με κάποια για να απαγάγουν το παιδί. Εκείνη την ώρα φτάνει και η Γκιουλνούρ στο νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ φεύγουν για να βρουν τον Ερκούτ. Η Μελέκ δεν αντέχει και λιποθυμάει. Ο Μελίχ πηγαίνει στο εστιατόριο, βλέπει το σπασμένο τζάμι και τηλεφωνεί στη Μελέκ.

Η Γκιουλνούρ είναι αυτή, που του λέει τι συνέβη και ο Μελίχ πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ μαθαίνει από τη Μελέκ τις λεπτομέρειες και γίνεται έξαλλος. Υπόσχεται στη Μελέκ να βρει την Ελίφ και φεύγει από το νοσοκομείο. Τηλεφωνεί στη Σεϊντά και μαθαίνει πως ο Ερκούτ έχει μια θεία, τη Σουκράν.
Το ζευγάρι αφήνει σχεδόν αναίσθητο τον Ερκούτ και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρουν όλα όσα έμαθαν. Στη συνέχεια ενημερώνουν και τη Μελέκ η οποία απελπίζεται. Ο Βεϊσέλ την επισκέπτεται για να μάθει τι έγινε με την Ελίφ και η Μελέκ χάνει τον έλεγχο της. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο κτήμα και κρύβεται στους στάβλους σε άσχημη κατάσταση. Ενημερώνει τη Σεϊντά πως βρίσκεται εκεί και της ζητάει να φέρει την Αρζού μαζί της.

Η Σεϊντά λέει τα πάντα στον Μελίχ. Η Αρζού ακούει τη Σεϊντά να μιλάει με τον Ερκούτ και πηγαίνει στους στάβλους. Βρίσκει τον Ερκούτ να αιμορραγεί. Ο Ερκούτ ζητάει τη βοήθεια της αλλά η Αρζού δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο.


Ο Ερκούτ της απαντάει πως πρέπει να θυμηθεί και να τον βοηθήσει. Της δείχνει το δαχτυλίδι του Μελίχ και της λέει πως εξαιτίας του ιδιοκτήτη αυτού του δαχτυλιδιού έχασε τη μνήμη της. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Μελίχ.
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 149 - 150 - 151 - 152 - 153
Elif - Επεισόδιο 149 - 150 - 151 - 152 - 153
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 149-150-151-152-153 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 149-150-151-152-153
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/08/elif-epeisodio-149-150-151-152-153.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/08/elif-epeisodio-149-150-151-152-153.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy