Elif - Επεισόδιο 159 - 160 - 161 - 162 - 163

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 159-160-161-162-163 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 159-160-161-162-163

elif-epeisodio-159-160-161-162-163

Elif - Επεισόδιο 159 - 160 - 161 - 162 - 163

Ο Ερκούτ λέει στον Κενάν πως δήθεν πριν από τρεις μήνες η Αρζού χτύπησε την κόρη του με το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και η Αρζού πλήρωσε όλα τα έξοδα της νοσηλείας. Συνεχίζει λέγοντας του πως η Αρζού δεν του είπε τίποτα γιατί φοβήθηκε πως θα θυμώσει και για αυτό το λόγο είχε φύγει για λίγο καιρό και από το σπίτι τους. Δικαιολογεί την παρουσία του στο κτήμα λέγοντας πως έφερε ένα μικρό δώρο στην Αρζού για να την ευχαριστήσει αλλά εκείνη δεν τον θυμήθηκε και εκείνος θύμωσε, με αποτέλεσμα δύο νεαροί από τη γειτονιά να νομίζουν πως την παρενοχλεί και να τον χτυπήσουν.
Η Τουγτσέ έχει βαρεθεί να είναι μόνη και κανείς να μην της δίνει σημασία και αποφασίζει να πάει να βρει την Ελίφ. Όταν η Σεϊντά δεν μπορεί να βρει τη μικρή ζητάει βοήθεια. Όλοι ανησυχούν και την αναζητούν. Η Αρζού είναι έξαλλη με την Σεϊντά και ανησυχεί για την κόρη της. Ο Σελίμ και η Αρζού βρίσκουν την Τουγτσέ στο δρόμο, να έχει πέσει από το ποδήλατό της. Όλοι νιώθουν άσχημα όταν η Τουγτσέ τους λέει πως ήθελε να πάει στην Ελίφ. Η Αρζού την πηγαίνει στο δωμάτιο της και τη μαλώνει. Με αυστηρό ύφος της λέει πως δεν θέλει να ακούσει ποτέ ξανά το όνομα της Ελίφ. Η Γκόντζα τις κρυφακούει και όπως και η Τουγτσέ αντιλαμβάνονται ότι η Αρζού έχει επανακτήσει τη μνήμη της.


Όταν η Γκόντζα πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να πει στον Βεϊσέλ τα νέα για την Αρζού, βλέπει τον Ερκούτ. Θυμάται ότι τον είχε δει να μιλάει με τη Σεϊντά και πως εκείνη της είχε πει ότι είναι ο αδελφός της. Ο Μελίχ πηγαίνει στην εταιρία ταξί, κρατώντας την κάρτα, που βρήκε στο σπίτι της Σουκράν. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μαζί με τη Ζεϊνέπ και τον Μελίχ συνεχίζουν να αναζητούν την Ελίφ. 


επεισόδιο 160

 Η Γκόντζα πιστεύει και εκείνη πως ο Ερκούτ είναι μπερδεμένος στην υπόθεση εξαφάνισης της Ελίφ και ζητάει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ για τη σχέση του με τον Ερκούτ. Του λέει πως η αδελφή του Ερκούτ δουλεύει στο κτήμα ως νταντά αλλά ο Βεϊσέλ τη διαβεβαιώνει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του λέει. Η Γκόντζα του λέει πως η Αρζού βρήκε ξανά τη μνήμη της. Ο Βεϊσέλ θέλει να μάθει ποια είναι αυτή που υποδύεται στο κτήμα την αδελφή του Ερκούτ και ζητάει από τον Μουράτ να το ανακαλύψει.

Ο Μουράτ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Σεϊντά, τη σκέφτεται συνέχεια και επισκέπτεται τα αγαπημένα τους μέρη. Και η Σεϊντά όμως σκέφτεται μόνο τον Μουράτ και κοιτάζει τις φωτογραφίες τους από ευτυχισμένες στιγμές. Οι δύο άντρες, που εμφανίζονται στην καλύβα της Σουκράν ισχυρίζονται ότι έχουν χαθεί και ζητούν να τους φιλοξενήσει. Η Σουκράν δέχεται αλλά η Ελίφ δεν τους εμπιστεύεται καθόλου. Το επόμενο πρωί κάποιος χτυπάει την πόρτα και οι άντρες βγάζουν όπλα και λέει στη Σουκράν και την Ελίφ να μη μιλήσουν.

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την εξαφάνιση της Ελίφ και η Μελέκ είναι απελπισμένη αφού δεν έχει κανένα νέο για την τύχη της κόρης της. Ο Κενάν καλεί γιατρό στο κτήμα για να εξετάσει την Αρζού. Η Αρζού φοβάται πως ίσως δεν καταφέρει να ξεγελάσει τον γιατρό αλλά τελικά πετυχαίνει ξανά τον στόχο της. Ο γιατρός λέει τον Κενάν πως η Αρζού πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει ειδικές εξετάσεις.

επεισόδιο 161

   Η Γκόντζα όμως τους έχει δει να μιλάνε και βλέπει τη Σεϊντά να φοράει μια περούκα και ακούει ότι η το «Σινέμ» δεν είναι στην το πραγματικό της όνομα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και παίρνει το όπλο, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον Ερκούτ. Του τηλεφωνεί και του ζητάει να συναντηθούν επειγόντως.

Η Σεϊντά αισθάνεται χάλια μετά από τη συνάντησή της με τον Μουράτ. Η Ιπέκ αντιλαμβάνεται πως δεν είναι καλά και της προτείνει να ξεκουραστεί. Η Σεϊντά πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά δεν μπορεί να βρει τον Μουράτ. Ο Βεϊσέλ της ζητάει να αφήσει ήσυχο τον Μουράτ και τη διώχνει. 
Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Σεϊντά και τη ρωτάει αν γνωρίζει για ποιο λόγο ο Μουράτ θέλει να τον δει. Η Σεϊντά δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τη συνάντησή της με τον Μουράτ αλλά συνειδητοποιεί πως ο Μουράτ θα κάνει κάτι κακό και αποφασίζει να πάει και εκείνη στο σημείο, που οι δύο άντρες έχουν κανονίσει να βρεθούν. Κάποιοι άντρες πηγαίνουν στην καλύβα της Σουκράν αναζητώντας τον Μπεκίρ και τον Νιχάτ, που έκλεψαν ένα κτήμα και χτύπησαν τους ιδιοκτήτες. Ο Μπεκίρ απειλεί να σκοτώσει την Ελίφ και η Σουκράν δεν τους προδίδει. Η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη.

Ο Μελίχ είναι λυπημένος επειδή δεν μπόρεσε να βρει την Ελίφ. Ο Εφρούζ τον εμψυχώνει και του λέει να μη χάνει την ελπίδα του αλλά να συνεχίσει να ψάχνει για τη μικρούλα. Ο Ερκούτ έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει και αποφασίζει να απολογηθεί στη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ. Όταν πηγαίνει να τις βρει, είναι μαζί τους ο Σελί. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ προσπαθούν να τον διώξουν αλλά η Μελέκ θέλει να ακούσει τι έχει να τους πει. Η Αλιγιέ θυμώνει όταν η Αρζού βγαίνει βόλτα μόνης της. Μιλώντας με την Αρζού, ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν ξέρει τίποτα για το cd και προσπαθεί να την πείσει να του δώσει τα λεφτά, που θέλει. 

επεισόδιο 162

  Ο Μουράτ είναι πολύ θυμωμένος και με τους δύο και νιώθει πληγωμένος. Ξεσπάει σε κλάματα και ο Ερκούτ βρίσκει την ευκαιρία, που έψαχνε για το να το σκάσει. Η Σεϊντά πείθει τον Μουράτ να την ακούσει, του λέει πως θα τα διορθώσει όλα και ζητάει μια νέα ευκαιρία για να του αποδείξει την αγάπη της. Ο Μουράτ ζητάει λίγο χρόνο για να μπορέσει να αποδεχθεί όλα όσα συνέβησαν και της ζητάει να παραμείνει προσωρινά στο κτήμα.

Ο Ερκούτ είναι πολύ θυμωμένος με τη Σεϊντά επειδή τον πρόδωσε και της στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων όμως μαθαίνει από τον βοηθό ότι ο Βεϊσέλ ήταν θυμωμένος και τον έψαχνε και ο Ερκούτ αποφασίζει να εξαφανιστεί. Ο Μπεκίρ απειλεί με το όπλο του τη Σουκράν και της ζητάει να πάει στην πόλη και να αγοράσει ένα κινητό. Εκείνη όμως δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Ο Μπεκίρ θυμώνει μαζί της και τη χτυπάει με το όπλο του στο κεφάλι. Η Σουκράν χάνει τις αισθήσεις της και η Ελίφ φοβάται πως θα της κάνουν κακό.

Τελικά, ο Νιχάτ συμβιβάζει την κατάσταση και επιτρέπει στη Σουκράν να πάρει μαζί της την Ελίφ και εκείνος να τις παρακολουθεί. Στο δρόμο η Ελίφ βλέπει τις αφίσες, που αναφέρουν την εξαφάνισή της. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ, του δίνει τη διεύθυνση γραφείου του Μελίχ και του ζητάει να πάει και να βρει το cd. O Βεϊσέλ παίρνει μαζί του και τον Μουράτ αλλά ενεργοποιείται ο συναγερμός και το σκάνε. Την επόμενη μέρα, ο Βεϊσέλ μαθαίνει από την Γκόντζα πως η Σεϊντά είναι άνθρωπος του Ερκούτ.

Η Αλιγιέ βρίσκει στο δωμάτιο της Ιπέκ ένα εισιτήριο για την Αμερική. Μητέρα και κόρη τσακώνονται αλλά η Ιπέκ είναι αποφασισμένη να φύγει. Η Αλιγιέ της λέει πως αν φύγει, δεν θα ξαναγυρίσει στο σπίτι τους. Την επόμενη μέρα η οικογένεια αποχαιρετά την Ιπέκ με ανάμεικτά αισθήματα χαράς και λύπης. 

επεισόδιο 163

Ο Μπεκίρ ζητάει τη βοήθεια ενός φίλου του, του Σαρπ Τεκίν να τον βοηθήσει να το σκάσει. Εκείνος του λέει πως θα έρθει με κάποιο όχημα την επόμενη μέρα. Το πρωί, ο Μπεκίρ και ο Νιχάτ εγκαταλείπουν την καλύβα και η Ελίφ τους ζητάει να την πάρουν μαζί τους αλλά εκείνοι αρνούνται. Η Ελίφ τους ακολουθεί και μπαίνει κρυφά στο φορτηγό ενώ οι άντρες τσακώνονται για τα χρήματα. Στη διαδρομή ο Μπεκίρ ανακαλύπτει την Ελίφ.

Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν στη διεύθυνση, που τους έδωσε ο φούρναρης και ενημερώνουν σχετικά και τον Μελίχ. Επειδή όμως δεν θέλουν να συναντηθεί ο Μελίχ με τον Σελίμ, δεν τηλεφωνούν στον δεύτερο. Αναζητούν την Ελίφ αλλά και πάλι δεν καταφέρνουν να τη βρουν. Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι ανακάλυψε σχετικά με τη Σεϊντά και πατέρας και γιος καταλήγουν να τσακώνονται. Ο Μουράτ σχεδιάζει να βρει εκείνος το cd, να πάρει τα χρήματα και να φύγει μακριά με τη Σεϊντά.

Η στάση της Αλιγιέ στενοχωρεί την Ιπέκ, η οποία πριν φύγει για την Αμερική, γράφει ένα γράμμα στη μητέρα της. Ενώ το βάζει στο συρτάρι της, βρίσκει ένα κομμάτι χαρτί. Το χαρτί είναι το αρχείο της Μελέκ στο ορφανοτροφείο.
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 159 - 160 - 161 - 162 - 163
Elif - Επεισόδιο 159 - 160 - 161 - 162 - 163
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 159-160-161-162-163 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 159-160-161-162-163
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/08/elif-epeisodio-159-160-161-162-163.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/08/elif-epeisodio-159-160-161-162-163.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy