Elif - Επεισόδιο 164 - 165 - 166 - 167 - 168

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 164-165-166-167-168 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 164-165-166-167-168

elif-epeisodio-164-165-166-167-168

Elif - Επεισόδιο 164 - 165 - 166 - 167 - 168

Ο Σαρπ Τεκίν πιστεύει πως ο Μπεκίρ το έκανε επίτηδες και είναι θυμωμένος μαζί του. Ο Μπεκίρ πάλι τα βάζει με τον Νιχάτ. Κανείς τους όμως δεν ξέρει τι να κάνει. Καθώς βγάζουν την Ελίφ από το φορτηγό, εκείνη παίρνει κρυφά ένα τηλέφωνο από τους άντρες. Προσπαθεί να καλέσει στον αριθμό, που είναι στην αφίσα, αρχικά δεν τα καταφέρνει αλλά επιμένει και τελικά καλεί τη μητέρα της.
Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τη συνοδεύουν και η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση. Αποδεικνύεται πως το νεκρό παιδί δεν είναι η Ελίφ, και παρά τη θλίψη τους για το θάνατο ενός αθώου παιδιού, είναι όλοι ανακουφισμένοι γιατί η Ελίφ ζει. Εκείνη τη στιγμή η Μελέκ δέχεται το τηλεφώνημα της κόρης της. Η αναχώρηση της Ιπέκ τους έχει βυθίσει την οικογένεια σε μελαγχολία. Ο Σελίμ κατηγορεί την Αλιγέ για όλα και είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν αποχαιρέτησε την κόρη της. Η Αλιγιέ, όμως, επιμένει να θεωρεί πως έκανε το σωστό.

Η Τουγτσέ είναι λυπημένη επειδή έφυγε η θεία της και όλοι προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση. Ο Κενάν είναι με την Ιπέκ στο δρόμο για το αεροδρόμιο, ξαφνιάζεται και θυμώνει όταν του δίνει το αρχείο της Μελέκ από το ορφανοτροφείο. Η Ιπέκ βλέποντας την αντίδραση του Κενάν, συνειδητοποιεί πως ο αδελφός της κάτι ξέρει σχετικά. Τα δύο αδέλφια αποχαιρετιούνται και ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα. Ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του και εκείνη του λέει πως όταν συνέβη το ατύχημα των γονιών της Μελέκ, κάποιοι γείτονες την έφεραν στο κτήμα. Στη συνέχεια η πρόνοια την πήγε στο ορφανοτροφείο και μετά, όταν λύθηκαν τα νομικά ζητήματα, την πήραν πίσω στο κτήμα.


Ο Μουράτ μαθαίνει πως να απενεργοποιεί τον συναγερμό και επιστρέφει στο γραφείο του Μελίχ για να ψάξει για το cd. Εκεί, όμως, βρίσκει τον Μελίχ να τον περιμένει με ένα όπλο. Ο Μελίχ λέει στον Μουράτ πως ξέρει ότι τον έχει στείλει η Αρζού και πριν τον διώξει τον συμβουλεύει να μείνει μακριά από αυτή την ιστορία. 


επεισόδιο 165

 Η Μελέκ αναφέρει στην αστυνομία τη συνομιλία της με την Ελίφ. Ενώ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα, η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως η Ιπέκ επέστρεψε στο κτήμα. Ο Σελίμ πηγαίνει σπίτι του και η Μελέκ με τη Ζεϊνέπ στο δικό τους. Η Μελέκ ενημερώνει τον Μελίχ για τις τελευταίες εξελίξεις. Την επόμενη μέρα η αστυνομία εντοπίζει από που έγινε το τηλεφώνημα της Ελίφ και η Μελέκ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν εκεί. Η Ιπέκ λέει στην οικογένειά της πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν θεώρησε σωστό να φύγει. Παρόλα αυτά η σχέση της με τη μητέρα της εξακολουθεί να είναι δύσκολη.

Στην πραγματικότητα, η Ιπέκ δεν θέλει να αφήσει μόνο του τον Κενάν. Ο Κενάν λέει στην αδελφή του όσα του εξιστόρησε η μητέρα τους αλλά κανείς από τους δυο δεν την πιστεύει. Η Αλιγιέ ξέρει πως το παρελθόν της δεν θα την αφήσει σε ησυχία αλλά είναι αποφασισμένη να βρει μια λύση με οποιοδήποτε κόστος. Όταν συναντάει την Ιπέκ στην κουζίνα συνειδητοποιεί πως και εκείνη γνωρίζει για τα αρχεία της Μελέκ από το ορφανοτροφείο. Πιστεύοντας πως η Αρζού δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν, η Αλιγιέ αρχίζει να της λέει την ιστορία από την αρχή. Όταν λέει πως ο παλιός κοινός εχθρός τους από το παρελθόν του Κενάν πρόκειται να μπει στις ζωές τους ξανά, η Αρζού αντιδρά λέγοντας πως η Μελέκ δεν θα είναι ποτέ ξανά με τον Κενάν.

Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως η Αρζού θυμάται τα πάντα. Ο Μελίχ αποφασίζει να πάρει μαζί του το cd. Όταν του τηλεφωνεί η Μελέκ φεύγει βιαστικός και ξεχνάει την τσάντα του στον Εφρούζ. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να ακολουθήσει τον Μελίχ για να βρει το cd. Όταν τον βλέπει να πηγαίνει στο εργαστήριο του Εφρούζ με τη τσάντα και να βγαίνει από εκεί χωρίς να την έχει μαζί του, πηγαίνει εκεί σαν πελάτης, βλέπει που είναι η τσάντα και φεύγει.

επεισόδιο 166

   Η Αρζού δικαιολογείται λέγοντας πως το έκανε επειδή ο Κενάν είχε απομακρυνθεί από κοντά της και ήλπιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα διόρθωναν τη σχέση τους. Η Αλιγιέ επιμένει πως πρέπει να το πει στον Κενάν και πως αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο. Η Αρζού βρίσκεται στριμωγμένη. Η Ιπέκ προτείνει στον Κενάν να μιλήσει εκείνη στην Ιπέκ για την οικογένειά της αλλά εκείνος πιστεύει πως δεν θα θέλει να τους ακούσει. Η Ιπέκ πιστεύει ακράδαντα πως η Μελέκ έχει δικαίωμα να ενημερωθεί για το έγγραφο από το ορφανοτροφείο.

Ο Εφρούζ τα βάζει με τον εαυτό του επειδή μπήκε κλέφτης στο εργαστήριο του αλλά ο Μελίχ τον καθησυχάζει και του λέει πως δεν είχε κάτι σημαντικό μέσα στην τσάντα. Στη συνέχεια πηγαίνει στον Μουράτ και τον ρωτάει για την τσάντα αλλά εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Όταν συνειδητοποιεί πως ο Βεϊσέλ έχει την τσάντα στην κατοχή του, ο Μελίχ λέει στον Μουράτ πως θα του δώσει πολλά χρήματα αν πάρει το cd από τον Βεϊσέλ και του το δώσει. Ο Βεϊσέλ κρύβει από την Αρζού το γεγονός πως έχει το cd στην κατοχή του και όταν έρχεται η Τουλάι για να βγουν, το κρύβει στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ο Μουράτ πιστεύει πως ο Μελίχ του δίνει την ευκαιρία να βρει τα χρήματα που χρειάζεται για να το σκάσει με τη Σεϊντά και αρχίζει να παρακολουθεί τον Βεϊσέλ. Πράγματι, βρίσκει το cd και τηλεφωνεί στον Μελίχ αλλά δεν τον βρίσκει. Η Μελέκ πηγαίνει με τον Μελίχ στο σημείο από όπου της τηλεφώνησε η Ελίφ. Στην περιοχή βρίσκονται και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και ψάχνουν. 

επεισόδιο 167

  Ο Σελίμ πέφτει στο έδαφος αναίσθητος και τον βρίσκει η Ζεϊνέπ, η οποία τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και ενημερώνει σχετικά τη Μελέκ και τον Μελίχ. Η Μελέκ μαζί με τον Μελίχ πηγαίνουν στο νοσοκομείο αλλά ο Μελίχ περιμένει έξω γιατί δεν θέλουν να τον δει το Σελίμ. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται άσχημα για αυτό. Μαζί με τη Μελέκ συμφωνούν να μιλήσουν στον Σελίμ για τον Μελίχ όταν έρθει η σωστή ώρα. Η κατάσταση του Σελίμ δεν είναι σοβαρή αλλά οι γιατροί θέλουν να τον κρατήσουν για τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, η Μελέκ και ο Μελίχ μαζί με την αστυνομία πηγαίνουν στο μέρος, που δέχτηκε την επίθεση ο Σελίμ.

Ο Μελίχ και η Μελέκ βρίσκουν την καλύβα αλλά η Σουκράν και η Ελίφ έχουν φύγει. Η Ελίφ κλαίει συνεχώς και ζητάει την οικογένειά της. Το κλάμα της, θυμίζει στη Σουκράν τα δικά της νεκρά παιδιά και παθαίνει μια νέα κρίση. Η Ιπέκ και ο Κενάν πηγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ αλλά δεν τη βρίσκουν. Η Αρζού δεν καταφέρνει να πείσει την Αλιγιέ να κρατήσουν μυστική την κατάσταση της στον Κενάν αλλά δεν ξέρει πια πως να του το πει γιατί ξέρει πως ο άντρας της θα της κάνει πολλές ερωτήσεις. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στη Σεϊντά και της λέει πως έχει μια έκπληξη για εκείνη και πως θα την περιμένει στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

επεισόδιο 168

Η Μελέκ και ο Μελίχ συνεχίζουν την έρευνά τους για την Ελίφ αλλά τα κινητά τους δεν έχουν σήμα για να ενημερώσουν την αστυνομία. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι και αυτοί μαζί με την αστυνομία και αναζητούν την Ελίφ. Ο Μελίχ και η Μελέκ πηγαίνουν στο ρυάκι και βρίσκουν την Ελίφ και τη Σουκράν. Για να ηρεμήσει από την πίεση της Αλιγιέ, η Αρζού ρίχνει ένα φάρμακο στο τσάι της. Η πίεση της Αλιγιέ πέφτει και λιποθυμάει.

Ο Κενάν και η Ιπέκ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Σεϊντά συναντάει τον Μουράτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και εκείνος της δείχνει το cd. Της εξηγεί πως θα το πουλήσει στον Μελίχ και η Σεϊντά αντιδρά σαν να μην ξέρει τίποτα για το cd. Καθώς της δείχνει το περιεχόμενο του cd, εμφανίζεται η Αρζού και ζητάει από τον Μουράτ να καλέσει αμέσως τον Βεϊσέλ. Ο Μουράτ της λέει που βρίσκεται ο πατέρας του και τη διώχνει. Όταν φεύγει, η Σεϊντά λέει στον Μουράτ πως θα μπορούσαν να πουλήσουν το cd στην Αρζού γιατί θα τους έδινε περισσότερα χρήματα. Ο Μουράτ δεν έχει πειστεί αλλά η Σεϊντά παίρνει το cd και επιστρέφει στο κτήμα..
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 164 - 165 - 166 - 167 - 168
Elif - Επεισόδιο 164 - 165 - 166 - 167 - 168
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 164-165-166-167-168 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 164-165-166-167-168
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/08/elif-epeisodio-164-165-166-167-168.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/08/elif-epeisodio-164-165-166-167-168.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy