Elif - Επεισόδιο 174 - 175 - 176 - 177 - 178

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 174-175-176-177-178 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 174-175-176-177-178

elif-epeisodio-174-175-176-177-178

Elif - Επεισόδιο 174 - 175 - 176 - 177 - 178

η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως έκανε μεγάλο λάθος, που την έδιωξε από το σπίτι και προσθέτει πως γνωρίζει ότι εκείνη σκότωσε τους γονείς της Μελέκ. Η Αλιγιέ δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακούσει την Αρζού. Εκείνη της ζητάει να επιστρέψει σπίτι και να της ζητήσει συγνώμη μπροστά σεόλη την οικογένεια, διαφορετικά θα αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.

Η Αλιγιέ επιστρέφει στο κτήμα με την Αρζού και την Τουγτσέ, συγκεντρώνει την οικογένεια και απολογείται στην Αρζού για ό,τι συνέβη. Πλέον η Αλιγιέ θέλει να μάθει ποιος αποκάλυψε στην Αρζού το μυστικό της. Η Αρζού έχει ανακατέψει στην υπόθεση και τον Ερκούτ, ο οποίος πηγαίνει στο κτήμα και λέει σε όλους την ίδια ιστορία, που είπε η Αρζού στον Κενάν. Όλοι υποψιάζονται ως αναληθή τα όσα ισχυρίζεται αλλά κανείς δεν λέει τίποτα. Ο Σαντίκ βλέπει τη Σεϊντά και τον Μουράτ να μιλάνε για το cd και ενημερώνει τον Μελίχ. Η Σεϊντά σοκάρεται όταν βλέπει τον Ερκούτ στο κτήμα.

Η κοπέλα λέει στον Ναντίρ ότι η Αρζού επέστρεψε. Καθώς η Σεϊντά μιλάει στο τηλέφωνο, η Τουγτσέ βρίσκει την ευκαιρία να κάνει άνω – κάτω το δωμάτιο της. Η Αρζού απολύει τη Σεϊντά με αιτιολογία ότι δεν προσέχει την Τουγτσέ. Τότε η Σεϊντά τηλεφωνεί στον Ναντίρ και του λέει πως έχει στην κατοχή της ένα πολύτιμο cd, που θα μπορούσε να αποτελεί και το τέλος της Αρζού. Στη συνέχεια, η Σεϊντά στέλνει μήνυμα στην Αρζού και της ζητάει να βγει στην κεντρική πόρτα. Όταν η Αρζού πηγαίνει εκεί βλέπει τη Σεϊντά να κρατάει το cd και αναστατώνεται.


επεισόδιο 175

 Η Τουγτσέ λυπάται επειδή η Σεϊντά φεύγει. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει το cd από τη Σεϊντά αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Σεϊντά ζητάει χρήματα για το cd. Φεύγει από το κτήμα, συναντάει τον Ναντίρ και του εξηγεί όλη την κατάσταση. Το απόγευμα παρακολουθούν το cd στο σπίτι της Σεϊντά.

Ο Μουράτ έρχεται αλλά δεν του ανοίγουν. Η Αρζού προσπαθεί να βρει χρήματα. Όταν δεν μπορεί να βρει από αλλού, κλέβει μια καρφίτσα της Αλιγιέ, σχεδιάζοντας να κατηγορήσει την Σεϊντά για την κλοπή του. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως η Σεϊντά απολύθηκε και πως ζήτησε χρήματα από την Αρζού για το cd. Ο Μελίχ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να ζητήσει λογαριασμό από τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ αλλά κανείς τους δεν είναι εκεί.

Ο Μουράτ πηγαίνει στο κτήμα για να πάρει το cd από τη Σεϊντά. Της τηλεφωνεί αλλά δεν απαντάει. Βλέπει την Τουγτσέ στον κήπο, της μιλάει και μαθαίνει πως η Σεϊντά απολύθηκε. Όταν δεν καταφέρνει να τη βρει, ο Μουράτ φοβάται πως ο Ερκούτ της έχει κάνει κάτι κακό. Την επόμενη μέρα, ο Μελίχ βρίσκει τον Μουράτ και του λέει πως ξέρει τα πάντα για τη συμφωνία, που έχουν κάνει με την Αρζού. Ο Μουράτ ξαφνιάζεται.
Ο Μελίχ μαζί με τον Μουράτ πηγαίνουν στη διεύθυνση όπου η Σεϊντά θα συναντηθεί με την Αρζού. Καθώς η Σεϊντά και η Αρζού κάνουν την ανταλλαγή τους, εμφανίζεται ο Μουράτ. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να ανοίξει την πόρτα αλλά η Ελίφ της λέει πως δεν θα το κάνει μέχρι τι να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ. Ο Σελίμ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να συμφιλιωθεί με τη Ζεϊνέπ.


Η Ζεϊνέπ κόβει το χέρι της στην προσπάθειά της να ανοίξει την πόρτα με ένα μαχαίρι. Καθώς ο Σελίμ περιποιείται το χέρι της το ζευγάρι λύνει τις διαφορές του. Ο Σελίμ αποφασίζει να ορίσει ημερομηνία για τον γάμο τους και η Ζεϊνέπ είναι πολύ ευτυχισμένη. O Βεϊσέλ είναι με την Τουλάι στο κλαμπ όταν ένας άντρας τους πλησιάζει και παίρνει την γυναίκα μαζί του με το ζόρι. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να τους εμποδίσει και τον μαχαιρώνουν

επεισόδιο 176

   ο Μουράτ ζητάει εξηγήσεις από τη Σεϊντά και ενώ μαλώνουν, το cd πέφτει και το αρπάζει ο Μελίχ, ο οποίος φεύγει. Ο Μουράτ αισθάνεται προδομένος από τη συμπεριφορά της Σεϊντά και από τον θυμό του νιώθει πως θα μπορούσε να τη σκοτώσει.

Ο Μελίχ πηγαίνει με το cd κατευθείαν στο κτήμα και η Αρζού είναι ανίκανη να τον σταματήσει. Όταν μαθαίνει πως ο Κενάν λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι, φεύγει. Στην επιστροφή βλέπει τον Μουράτ και συζητάνε. Εκείνη τη στιγμή ο Μουράτ δέχεται ένα τηλεφώνημα και μαθαίνει πως ο πατέρας του είναι στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ τον συνοδεύει στο νοσοκομείο.

Η Τουλάι πηγαίνει στο νοσοκομείο και συναντάει τον Μουράτ. Η Τουλάι μιλάει με τον Βεϊσέλ και του εξηγεί πως αυτός, που την πήρε μαζί του με τη βία ήταν ο άντρας της. Είναι η δεύτερη ακροαματική διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου της Μελέκ και του Βεϊσέλ και η κοπέλα ελπίζει αυτή τη φορά να τελειώσουν και να μην πάει κάτι στραβά. Όταν πηγαίνει να μιλήσει στον Βεϊσέλ, μαθαίνει πως τον έχουν μαχαιρώσει. 
Η Τουγτσέ πηγαίνει στο δωμάτιο της μητέρας της και ψάχνοντας τα κοσμήματά της βρίσκει το δαχτυλίδι του Μελίχ και το φοράει. Ο Σαντίκ βλέπει το δαχτυλίδι στο χέρι της Τουγτσέ. Η Αλιγιέ ανακαλύπτει ότι λείπει η καρφίτσα της. Όταν ψάχνουν όλοι μαζί, ο Σαντίκ βρίσκει την ευκαιρία να πάρει το δαχτυλίδι του Μελίχ.

επεισόδιο 177

  Κατά τη διάρκεια του πρωινού και ενώ όλοι περιμένουν τον Κενάν να επιστρέψει, ο ταχυδρόμος παραδίδει στην Αρζού τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Αρζού αισθάνεται απόγνωση και ζητάει από την Αλιγιέ να σταματήσει τη διαδικασία του διαζυγίου διαφορετικά θα αποκαλύψει τα μυστικά της.

Η Αρζού προσλαμβάνει μια δικηγόρο, τη Ντιλέκ, καθώς σκοπεύει να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τον γάμο της. Όταν τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και μαθαίνει πως η χωρίζει από τη Μελέκ, γίνεται έξαλλη από θυμό. Η Τουγτσέ είναι λυπημένη επειδή οι γονείς της χωρίζουν. Η Κιράζ την παρηγορεί. Ο Κενάν αποφασίζει να μην επιστρέψει ακόμα σπίτι του.

Η Τουλάι συναντάει τη Μελέκ στο νοσοκομείο και ανακαλύπτει ότι ο Βεϊσέλ είναι παντρεμένος αλλά η Μελέκ της εξηγεί πως έχει η κατάσταση στην πραγματικότητα. Η Τουλάι όμως το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία και δηλώνει πως δεν θέλει να ξαναδεί τον Βεϊσέλ. Στην πραγματικότητα το κάνει επειδή είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στην δουλειά της στο κλαμπ.
Ο Σαντίκ παραδίδει το δαχτυλίδι στον Μελίχ και του λέει πως ο Κενάν έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ορίζουν ημερομηνία γάμου και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ξεκινάνε αμέσως τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει πως έρχεται στο κτήμα με τη Ζεϊνέπ καθώς θέλουν να μιλήσουν στην οικογένεια. Την προειδοποιεί για τη συμπεριφορά της.

Η Αλιγιέ δεν φέρνει καμία αντίρρηση καθώς έχει κουραστεί να παλεύει. Η Αρζού της λέει πως πρέπει να διαλύσουν τη σχέση του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ της απαντάει πως θα σεβαστεί την απόφαση του γιου της. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει την πρόσκληση για τον γάμο της στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Η κοπέλα είναι πολύ νευρική για την επικείμενη συνάντηση με την οικογένεια του Σελίμ.


Ο Βεϊσέλ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και το πρώτο πράγμα, που κάνει είναι να αναζητήσει την Τουλαϊ,. Όταν δεν τα καταφέρνει πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να αναφέρει την εξαφάνισή της και εκεί μαθαίνει πως η Τουλάι δεν ήταν ποτέ παντρεμένη

επεισόδιο 178

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ανακοινώνουν την ημερομηνία του γάμου τους και η Αλιγιέ τους λέει πως θα ήταν πιο σωστό να ήταν παρών και ο Κενάν. Ο Σελίμ την ενημερώνει πως έχει ήδη μιλήσει με τον αδελφό του και πως με τη μέλλουσα γυναίκα του σκοπεύουν να μείνουν στο κτήμα.

Η Ιπέκ είναι πολύ χαρούμενη για τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Η Αρζού προσπαθεί να εκφράσει τις αντιρρήσεις της για τον γάμο αλλά η Αλιγιέ τη βάζει στη θέση της. Η Αρζού της λέει πως θα το μετανιώσει αν δεν ματαιώσει αυτό τον γάμο και η Αλιγιέ τη ρωτάει για ποιο λόγο πιέζει τόσο πολύ την κατάσταση αλλά η Αρζού δεν μπορεί να της πει ποια είναι στην πραγματικότητα η Ζεϊνέπ γιατί δεν θέλει η Αλιγιέ να μάθει για τη Μελέκ και την Ελίφ.

Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη επειδή ο Σελίμ αποφάσισε να μείνουν στο κτήμα χωρίς να τη συμβουλευθεί αλλά είναι και οι δυο ευτυχισμένοι επειδή η Αλιγιέ αποδέχτηκε τη σχέση τους. Η Ζεϊνέπ εκμυστηρεύεται στη Μελέκ τους φόβους της σχετικά με την παραμονή της στο κτήμα αλλά η Μελέκ την καθησυχάζει. Ο Σελίμ ευχαριστεί την Αλιγιέ για τη θετική προσέγγισή της. Η Αλιγιέ του λέει πως η ευτυχία του είναι το μόνο σημαντικό για εκείνη. Του λέει πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει και πως θα πρέπει να πάνε στην οικογένεια της Ζεϊνέπ για να ζητήσουν το χέρι της.
Η Αρζού φοβάται πως η Αλιγιέ θα μάθει την αλήθεια για την Ελίφ. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως η μητέρα του θέλει να έρθουν να τη ζητήσουν από την οικογένειά της. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί για τη συνάντηση της Μελέκ και της Αλιγιέ. Η Αρζού λέει στον Σελίμ πως ξέρει ότι θέλει να ζήσει στο κτήμα με τη Ζεϊνέπ για να φέρει εκεί και τη Μελέκ αλλά εκείνη δεν θα το επιτρέψει.

Ο Σελίμ της απαντάει πως το μόνο που την απασχολεί είναι να μην μάθει κάποιος ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Η Γκόντζα στενοχωριέται όταν μαθαίνει για τον γάμο του Σελίμ. Η Κιράζ την παρηγορεί αλλά εκείνη δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Σκέφτεται πως θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να κάνει προετοιμασίες για τον γάμο του Σελίμ.

Θυμωμένη ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού επειδή δεν σταμάτησε τον γάμο του Σελίμ αλλά η Αρζού την πετάει έξω από το δωμάτιο της. Την προειδοποιεί μάλιστα πως την επόμενη φορά που θα δείξει ανάλογη αναίδεια, θα απολυθεί. Ο Βεϊσέλ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο η Τουλάι του είπε ψέματα πως είναι παντρεμένη. Όταν επιστρέφει στο πλυντήριο αυτοκινήτων βρίσκει την πρόσκληση γάμου της Ζεϊνέπ και του Σελίμ.

Αισθάνεται περήφανος για την κόρη του που παντρεύεται τον Σελίμ μετά από τόσες δυσκολίες, που πέρασαν. Και ο Μουράτ είναι ευτυχισμένος για την αδελφή του και εκτιμάει πολύ τον αγώνα, που έδωσε για να βρει την ευτυχία. Την επόμενη μέρα, ο Βεϊσέλ και η Μελέκ παίρνουν διαζύγιο. Η Αλιγιέ, ο Σελίμ και η Ιπέκ πηγαίνουν στην οικογένεια της Ζεϊνέπ για να γνωριστούν.


Στο δρόμο, ο Σελίμ ευχαριστεί ξανά τη μητέρα του και της ζητάει να δείξει την ίδια ευγένεια, που έδειξε στη Ζεϊνέπ και στην οικογένειά της. Η Αλιγιέ και η Ιπέκ σοκάρονται όταν βλέπουν να τις υποδέχεται η Μελέκ
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,49,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14764,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 174 - 175 - 176 - 177 - 178
Elif - Επεισόδιο 174 - 175 - 176 - 177 - 178
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 174-175-176-177-178 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 174-175-176-177-178
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/09/elif-epeisodio-174-175-176-177-178.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/09/elif-epeisodio-174-175-176-177-178.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy