Elif - Επεισόδιο 179 - 180 - 181 - 182 - 183

Elif δείτε τα νέα επεισόδια 179-180-181-182-183 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 179-180-181-182-183

elif-epeisodio-179-180-181-182-183

Elif - Επεισόδιο 179 - 180 - 181 - 182 - 183

Η Μελέκ, η Ιπέκ και ο Σελίμ προσπαθούν να την πείσουν για το αντίθετο αλλά η Αλιγιέ δεν ακούει τίποτα και φεύγει. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη εξαιτίας της αντίδρασης της Αλιγιέ. Η Μελέκ της λέει πως η το πρόβλημα της Αλιγιέ είναι μαζί της και δεν πρέπει εκείνη να το παίρνει προσωπικά. Άλλωστε ο Σελίμ την αγαπάει πολύ και μόνο αυτό έχει σημασία.

Η Μελέκ κατηγορεί τον εαυτό της για τη δυστυχία της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. Ξέρει πως η Αλιγιέ θα βασανίσει τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ είναι αποφασισμένος να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ αλλά η Αλιγιέ του λέει πως το να έρθει η Ζεϊνέπ στο κτήμα είναι ισούται με το να έρθει η Μελέκ στο κτήμα και αυτό δεν μπορεί να το επιτρέψει να συμβεί.

Ο Σελίμ ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ και όταν δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά του, πηγαίνει στο σπίτι της. Η Ζεϊνέπ του εκφράζει τις ανησυχίες της και εκείνος της λέει πως δεν χρειάζεται να μείνουν στο κτήμα, κάνοντας την κοπέλα αλλά και τη Μελέκ, πολύ χαρούμενες. Η Αρζού ακούει τη συζήτηση ανάμεσα στον Σελίμ και την Αλιγιέ και όταν ο Σελίμ φεύγει, πηγαίνει στο δωμάτιο της πεθεράς της. Της λέει πως καλά θα κάνει από εδώ και πέρα να την ακούει όταν την προειδοποιεί, διαφορετικά θα μετανιώνει, όπως αυτή τη στιγμή.

Η Αλιγιέ τη διώχνει αλλά αργότερα της ζητάει να της πει όλα όσα ξέρει. Η Αρζού της λέει πως ο Κενάν ήξερε ότι η Ζεϊνέπ είναι θετή κόρη της Μελέκ και πως βλέπει την πρώην σύζυγό του. Για να της το αποδείξει, της δείχνει φωτογραφίες. Η Αλιγιέ θυμώνει πολύ αλλά δεν ξέρει τι να κάνει. Την επόμενη μέρα η Αλιγιέ πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Κενάν.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Μελίχ και γίνεται έξαλλος. Απειλεί την Αλιγιέ να προσέχει τι κάνει γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του δώσει εξηγήσεις ως αδελφός της Μελέκ. Η Αλιγιέ τρομοκρατείται. Η Πελίν ακούει τα νέα για τον γάμο του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και αποφασίζει να πάει στο κτήμα. Την υποδέχεται η Ιπέκ, η οποία της λέει πως δεν είναι μια καλή στιγμή και της ζητάει να έρθει μια άλλη φορά.

Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Βεϊσέλ και εκείνος γίνεται έξαλλος. Λέει στον Ερκούτ πως ξέρει τα πάντα για τις απάτες του με συνεργό τη Σεϊντά. Του λέει επίσης πως η Ζεϊνέπ θα παντρευτεί τον Σελίμ και του ζητάει να μη ενοχλήσει ποτέ ξανά την οικογένειά του. Ο Βεϊσέλ είναι λυπημένος επειδή δεν μπορεί να βρει την Τουλάϊ, οπότε πηγαίνει έξω από την πόρτα της να την περιμένει.

Κάποιος από τη γειτονιά τον πλησιάζει και του λέει πως έχουν αγανακτήσει με τους επισκέπτες της Μανόλια αλλά ο Βεϊσέλ δεν καταλαβαίνει τίποτα γιατί δεν γνωρίζει πως το επαγγελματικό όνομα της Τουλάι είναι Μανόλια. Όταν έρχεται όμως η Τουλάι, ο Βεϊσέλ αντιλαμβάνεται το αληθινό της επάγγελμα.

επεισόδιο 180

  Ο Μελίχ λέει στην Αλιγιέ πως αυτός είναι το αγόρι, που εκείνη σκότωσε τους γονείς του μπροστά στα μάτια του. Ορκίζεται να την κάνει να πληρώσει για όλα όσα έκανε. Της λέει να αφήσει ήσυχη την αδελφή του διαφορετικά δεν θα δείξει έλεος.

Η Αλιγιέ βλέπει το δαχτυλίδι του Μελίχ και συνειδητοποιεί πως είναι γιος του Μεχμέτ, γεγονός που της προκαλεί μεγάλη ταραχή. Επιστρέφει στο κτήμα και χάνει τις αισθήσεις της. Όλοι ανησυχούν για την υγεία της. Η Αλιγιέ καταλαβαίνει πως η Αρζού γνωρίζει την αλήθεια για τον Μελίχ και της ζητάει εξηγήσεις. Η Μελέκ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο για το μίσος της Αλιγιέ στο πρόσωπο της.

Ο Μελίχ της λέει πως δεν πρέπει να ανησυχεί για τίποτα και πως όλα θα είναι διαφορετικά για εκείνη από εδώ και πέρα. Ο Μελίχ πηγαίνει στον Εφρούζ και του λέει πως ήρθε αντιμέτωπος με την Αλιγιέ και πως μετά από αυτό νιώθει πιο δυνατός. Το ίδιο βράδυ πηγαίνει στο κτήμα λέγοντας πως ανησύχησε επειδή δεν μπορεί να βρει τον Κενάν. Η Αρζού του απαντάει πως αυτές τις μέρες ο Κενάν είναι πολύ απασχολημένος.

Ο Μελίχ λέει στην Αλιγιέ πως θα αποδείξει όλα όσα έκανε στο παρελθόν. Την επόμενη μέρα, ο Μελίχ αποφασίζει να ανοίξει τον τάφο των γονιών του για να γίνει νέα νεκροψία. Η Ζεϊνέπ είναι με τον Σελίμ αλλά δεν μπορεί να ησυχάσει. Ο Σελίμ προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι. Ψάχνουν για σπίτι και για έπιπλα.

Ο Σελίμ θέλει η Ελίφ να συμμετέχει στον γάμο τους και αποφασίζουν να την κάνουν παρανυμφάκι. Της αγοράζουν και το φόρεμα της κάνοντας τη μικρούλα πολύ ευτυχισμένη. Η Μελέκ δεν θέλει να πάει στον γάμο γιατί φοβάται πως θα δημιουργηθεί ένταση αλλά η Ζεϊνέπ δεν το δέχεται, τη θέλει δίπλα της σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τη ζωή της.


Ο Βεϊσέλ είναι πολύ απογοητευμένος εξαιτίας της Τουλάι. Έχει μια όμορφη συζήτηση με τον Μουράτ και στη συνέχεια πηγαίνει στη Ζεϊνέπ, της ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν και της εύχεται κάθε ευτυχία.

επεισόδιο 181

   Η Αρζού την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο και της λέει πως τελικά είναι πολύ καλή ηθοποιός. Η Αλιγιέ την αγνοεί και κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιλέγουν κοστούμι και νυφικό για τον γάμο τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ο Σελίμ αφήνει για λίγο μόνη τη Ζεϊνέπ και τότε δύο άντρες την αρπάζουν. Ο Σελίμ τρελαίνεται από αγωνία όταν δεν μπορεί να βρει την αγαπημένη του. Υποψιάζεται αμέσως τον Ερκούτ και προσπαθεί να τον εντοπίσει.

Ταυτόχρονα ενημερώνει την Μελέκ για την εξαφάνιση της Ζεϊνέπ. Αποφασίζουν να καταγγείλουν το γεγονός στην αστυνομία καθώς και η Μελέκ υποψιάζεται τον Ερκούτ. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και τον ρωτάει αν ξέρει που είναι ο Ερκούτ ενώ τον ενημερώνει και για την εξαφάνιση της Ζεϊνεπ. Ο Βεϊσέλ δεν μπορεί να βγάλει την Τουλάι από το μυαλό του. Πηγαίνει σπίτι της και τη ρωτάει γιατί τον εξαπάτησε.
Η Μελέκ βλέπει ένα όνειρο σχετικά με τους γονείς της και θέλει να επισκεφθεί τον τάφο τους. Ο Μελίχ προσπαθεί να την εμποδίσει λέγοντας της πως θα ήταν καλύτερο να πάει μετά τον γάμο της Ζεϊνέπ.  Η Μελέκ επιμένει πως θέλει να πάει μαζί με την Ελίφ και ο Μελίχ της λέει πως κάνει μια επισκευή στο μνήμα τους. Η Ιπέκ τηλεφωνεί στον Σελίμ για να μάθει πως πάνε οι προετοιμασίες για τον γάμο και μαθαίνει τα άσχημα νέα για τη Ζεϊνέπ. Όλοι στο κτήμα αναστατώνονται.

Ο Μελίχ είναι σίγουρος πως η Αλιγιέ κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Ζεϊνέπ και της ζητάει να συναντηθούν. Όταν τη ρωτάει που κρύβει τη Ζεϊνέπ, η Αλιγιέ υποκρίνεται πως δεν έχει ιδέα. Ο Μελίχ της λέει πως έκανε νεκροψία στους γονείς του και αποδεικνύεται πως είχαν πυροβοληθεί. Της λέει πως αν δεν θέλει να μάθουν τα παιδιά της πως η μητέρα τους είναι μια δολοφόνος, θα του πει που είναι η Ζεϊνέπ.


Την ίδια ώρα η Ζεϊνέπ είναι τρομοκρατημένη και πιστεύει πως όλα είναι σχέδιο του Ερκούτ.

επεισόδιο 182

Ο Μελίχ είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει στην Αλιγιέ να κάνει στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ, το κακό που έκανε στη Μελέκ και τον Κενάν. Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως είναι αβοήθητη με τα νέα δεδομένα, που προέκυψαν και από τη νεκροψία. Τηλεφωνεί στους άντρες της και τους ζητάει να πάνε τη Ζεϊνέπ σπίτι της.

Η Αλιγιέ δεν ξέρει πια τι να κάνει και πως να προφυλάξει τον εαυτό της και την οικογένειά της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει ότι της είπε ο Μελίχ, να ζητήσει δηλαδή συγνώμη από τη Μελέκ. Όμως δεν καταθέτει εντελώς τα όπλα και καταστρώνει ένα σχέδιο. Η Τουλάι δεν θέλει να πληγωθεί περισσότερο ο Βεϊσέλ. Προσπαθεί να τον κάνει να τη μισήσει λέγοντας του πως τον πλησίασε για τα λεφτά του.
Ο Βεϊσέλ όμως δεν έχει πειστεί και περιμένει έξω από την πόρτα της αλλά ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ τον χτυπάει άσχημα. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει όμως από έναν οδηγό ταξί για τον εκβιασμό, που δέχεται η Τουλάι και της προτείνει να το σκάσουν μαζί. Η Μελέκ και ο Σελίμ περιμένουν νέα από την αστυνομία.

Ανησυχούν πολύ γιατί δεν μπορούν να βρουν τον Ερκούτ πουθενά. Οι άντρες της Αλιγιέ, αφήνουν δεμένη τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της και φεύγουν. Η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ και τη Μέλεξ τι πέρασε αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι ευθύνεται ο Ερκούτ. Είναι ταραγμένη και κουρασμένη και ζητάει από τον Σελίμ να την υποσχεθεί πως δεν θα κάνει τίποτα.

Ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα και η Αλιγιέ υποκρίνεται πως δεν ξέρει τίποτα και δείχνει στον γιο της την υποστήριξή της για ό,τι συνέβη στη Ζεϊνέπ. Την επόμενη μέρα επισκέπτεται την κοπέλα για να της πει περαστικά. Όλοι ξαφνιάζονται από τη συμπεριφορά της αλλά και χαίρονται ταυτόχρονα.

Η Μελέκ όμως συνεχίζει να την υποψιάζεται, δεν έχει πειστεί από την ξαφνική αλλαγή της. Η Αλιγιέ επιστρέφει στο κτήμα και δίνει εντολές για να ετοιμάσουν το νυφικό δωμάτιο. Η Αρζού την απειλεί να τα αποκαλύψει όλα αν δεν εμποδίσει αυτό τον γάμο. Η Αλιγιέ της λέει πως αν φύγει από το κτήμα, ούτε εκείνη θα μπορέσει να επιβιώσει χωρίς τη βοήθεια της.

Η Αλιγιέ την προειδοποιεί να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά με αυτό το ζήτημα. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ της δείχνει το δωμάτιο, που τους ετοίμασε. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους.


Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ. Εν τω μεταξύ, ένας άντρας με το όνομα, Σερντάρ, παρακολουθεί το κτήμα. Έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού και της λέει πως ήρθε για να πάρει αυτό που του ανήκει. Η Αρζού τρομοκρατείται

επεισόδιο 183

Ο Κενάν ειδοποιεί πως θα επιστρέψει για τον γάμο. Αυτό κάνει πολύ χαρούμενο τον Σελίμ αλλά η Αρζού ανησυχεί. Ο Ερκούτ αποφασίζει να πάει στον γάμο για να δει τη Ζεϊνέπ μια τελευταία φορά.

Η Αρζού προσπαθεί να τον πείσει να κάνει κάτι και να καταστρέψει τον γάμο αλλά εκείνος δεν δέχεται. Για να του αλλάξει γνώμη του δείχνει το νυφικό δωμάτιο του ζευγαριού και του δίνει στο χέρι ένα όπλο για να κάνει αυτό που πρέπει. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη για τον γάμο του θείου της. Φοράει το λευκό φόρεμα της και είναι ενθουσιασμένη. Το ίδιο και η Ελίφ.

Τα δύο κοριτσάκια είναι χαρούμενα, που συναντιούνται ξανά μετά από τόσο καιρό. Η Ιπέκ δεν φεύγει από το πλευρό του Σελίμ, τον βοηθάει και τον υποστηρίζει και είναι πολύ χαρούμενη για εκείνον. Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ πως έρχεται ο Κενάν. Ο Μελίχ δίνει στον Σαντίκ το cd. Σχεδιάζει να το δείξει το βράδυ, που θα είναι όλοι μαζί. Η Ζεϊνέπ νιώθει μεγάλη αγωνία και χαρά για τον γάμο της με τον Σελίμ και τη νέα ζωή, που θα ξεκινήσουν μαζί.
Η Μελέκ της λέει πως είναι φυσικό να νιώθει έτσι και πως ό,τι και να γίνει, η πόρτα της θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη. Η Μελέκ έχει αποφασίσει να μην πάει στον γάμο γιατί δεν θέλει να συμβεί εξαιτίας της κάτι δυσάρεστο. Η Γκιουλνούρ στέκεται και αυτή στο πλευρό της φίλης της, την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Ο Σερντάρ είναι ο βιολογικός πατέρας της Τουγτσέ και πιέζει την Αρζού να πάρει το παιδί τους και να γυρίσει κοντά του. Απειλεί να πει τα πάντα στον Κενάν αν δεν έρθει μαζί του.

Ο Βεϊσέλ πείθει την Τουλάι να το σκάσουν μαζί. Κρύβονται προσωρινά στο πλυντήριο αυτοκινήτων και στη συνέχεια πηγαίνουν στον γάμο της Ζεϊνέπ. Συστήνει την Τουλάι ως αρραβωνιαστικιά του. Η Τουλάι φοβάται τον Γκιοκχάν και τους άντρες του. Ο Μουράτ επισκέπτεται το σπίτι της νήφης και απολογείται στη Ζεϊνέπ για όλα όσα της έκανε στο παρελθόν. Της λέει πως είναι περήφανος για εκείνη και της εύχεται κάθε ευτυχία.

Στη συνέχεια, ο Μουράτ απολογείται και στον Σελίμ και του λέει πως τον βλέπει πια σαν αδελφό του. Η ώρα για την τελετή του γάμου πλησιάζει αλλά ο Κενάν δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ παντρεύονται και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Αρζού έχει δώσει ένα όπλο στον Ερκούτ και του ζητάει να βάλει τέλος σε αυτό τον γάμο αλλά ο Ερκούτ δεν μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη.


Η Αρζού θυμώνει, παίρνει το όπλο από τον Ερκούτ και πάνω στη μάχη το όπλο εκπυρσοκροτεί. Ο Σελίμ έχει ετοιμάσει ένα βίντεο – έκπληξη για τη Ζεϊνέπ και τους καλεσμένους. Την ώρα που ξεκινάει η προβολή, αρχίζει να παίζει το cd με την ομολογία της Αρζού. Όλοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι
Όνομα

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360 ΜΟΙΡΕΣ,30,4xxx4,17,60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,37,8 ΛΕΞΕΙΣ,5,9 ΜΗΝΕΣ,217,Αιώνια αγάπη,5,ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ,8,ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ,8,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ,123,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,7,Αρένα - AR3NA,28,Αστέρας Ραχούλας,28,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,42,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KARDASHIANS,5,ΑΥΤΟΨΙΑ,37,ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ,7,ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,26,ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ,13,ΓΑΛΑΤΕΙΑ,50,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,23,ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,50,ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,11,Δελτίο ειδήσεων,72,ΔΙΑΦΟΡΑ,1017,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,129,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,6,ΔΙΚΑΙΩΣΗ,3,Έγκλημα και πάθος,12,ΕΔΩ SURVIVOR,11,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,1,Έλα στη θέση μου,178,ΕΛΕΝΗ,7,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,14,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,1,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,2,ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,108,Ζητείται chef,1,ΖΩΔΙΑ,752,ΖΩΗ ΜΟΥ,26,Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,374,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,42,Η λέξη που δε λες,13,Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές,12,Η Νύφη - Istanbullu gelin,10,Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ,7,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,8,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,17,ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,Καν'το όπως Άκης,61,Κάνε γονείς να δεις καλό,8,Κάνε μου like,39,ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ,88,ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,55,ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,46,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,106,Κλεμμένη ζωή,5,ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ,11,ΚΟΣΜΟΣ,115,ΜΑΘΕ ΠΩΣ,138,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,23,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,5,Μαστορέματα,12,ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,32,ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,7,ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ,4,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ,125,ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,9,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,1,ΜΙΑ ΖΩΗ,2,ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,2,ΜΙΛΑ ΜΟΥ,49,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,8,ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,12,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,496,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,4,ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,8,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,27,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ,10,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,25,Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ,247,ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,102,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,39,ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,10,ΟΜΟΡΦΙΑ,36,ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,90,ΟΡΓΗ,6,Ορεινές Διαδρομές,1,Όσα δεν ξέρεις,19,Όσο έχω εσένα,23,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,14,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,25,ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ,71,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ,17,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1446,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,89,Πέτα τη φριτέζα,21,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,20,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,63,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,57,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,22,ΡΑΝΤΕΒΟΥ,40,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,77,Ρουκ Ζουκ,3,Σαν οικογένεια,21,ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ,9,ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,4,ΣΕΙΡΕΣ,1632,Σουχάν,9,ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,54,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ,5,Στην κουζίνα με τον Άρη,4,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,100,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,13,Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα,13,Συμβόλαιο αγάπης,23,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,107,ΣΧΕΣΕΙΣ,17,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,59,ΤΑ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΑ,8,ΤΑΜΑΜ,42,ΤΑΜΑΜ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,8,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,18,Τζόκερ,1,Τζόκερ Πέμπτη 16/02/2017,1,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,48,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,34,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,19,ΤΟ ΝΗΣΙ,26,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,130,ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ,6,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,253,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,31,ΦΑΡΣΕΣ,159,Φονικά μυστικά,4,Φυγόκεντρος,2,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,64,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,54,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,35,Anne,8,AUTO,156,Bahar,72,Bake off Greece,9,BARMAN,10,Beat buzzer,5,BLIND TASTE,69,Bravo Ρούλα,5,CELEBRITY GAME NIGHT,8,Checkpoint,8,Chef στον αέρα,68,CRASH,233,CSI CYBER,2,DADDY COOL,44,DEAL,201,Deal επεισόδιο,1,ELIF,34,FAIL,321,FAZILET,3,FLASHBACK,11,FUNNY,699,Gran Hotel,14,Greece's Next Top Model 2018,13,Grey's Anatomy,1,HAPPY TRAVELLER,34,HASHTAG,18,HELL’S KITCHEN,15,HERMANOS,4,HOUSE OF CARDS,6,Imperio,4,INSIDER,8,JOINUS,19,Junior Music Stars,11,kairos,1,Kara Sevda,34,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,1,KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ,1,KARA SEVDA EPEISODIO 16 b KYKLOS,1,KUZEY GUNEY,3,LA PASTA POMILΩRI,19,LATE NIGHT,2,LIFESTYLE,1377,Lucky Room,3,MAMMA MIA,47,MASTERCHEF GREECE,118,MasterChef Junior Greece 2018,3,MEDIA,14769,MERYEM,7,MONEY DROP,12,My Man Can,5,My Style Rocks,59,NOMADS,68,Ooh la la!,16,Pablo Escobar,13,PAROLE,45,POWER OF LOVE,96,QUIZDOM THE SHOW,67,Ready Steady Cook,39,Rissing Star,1,RODEO,89,Santo Stelio,3,Shopping Star,234,SLAM,60,Star Academy,52,Suhan,3,SURVIVAL SECRET,47,SURVIVOR,130,Survivor Panorama,63,Teen City Vibe,10,THE 2NIGHT SHOW,98,The Closer,2,THE GAME OF LOVE,13,THE MITSI SHOW,14,THE MUSIC PROJECT BY JUMPING FISH,10,The Voice of Greece,3,The Voice of Greece 3,8,THE WALL,5,THE X FACTOR,21,TRACTION,46,TRAILER,126,tzoker,1,videoclip,42,Without A Trace,1,WORLD PARTY,18,YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR,6,ZUMBA TIME,7,
ltr
item
videogr.gr: Elif - Επεισόδιο 179 - 180 - 181 - 182 - 183
Elif - Επεισόδιο 179 - 180 - 181 - 182 - 183
Elif δείτε τα νέα επεισόδια 179-180-181-182-183 σε περίληψη. Δείτε όλα τα επεισόδια από την σειρά Elif επεισόδιο 179-180-181-182-183
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s320/Elif.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oXm03PzjgvI/WmYqigzzULI/AAAAAAAA3BA/JlLNI5pUBckSPm10FUP1mM0UjoW8aOgdgCLcBGAs/s72-c/Elif.jpg
videogr.gr
https://www.videogr.gr/2018/09/elif-epeisodio-179-180-181-182-183.html
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/
https://www.videogr.gr/2018/09/elif-epeisodio-179-180-181-182-183.html
true
1298303421515394887
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy